ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih - Page 3 Empty Re: Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih

Post by Noor 1/4/2020, 15:41

danni1 wrote:
Noor wrote:pomalo mi ovo sranje ide na živce, dođe mi da se najmerno zarazim, odgrmim 14-20 dana i doviđenja
Neće to promijenit situaciju u kojoj si.

Prebola ti il ne sve ostaje zatvoreno kao i do sad.
pa znam, al ću ić po gradu kud trebam bez opterećenja
a i na posao bi otišla, a ne ovo sranje od doma s video konferencijama :_|

Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih - Page 3 Empty Re: Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih

Post by T. 1/4/2020, 15:46

RayMabus wrote:U mene parkinga ne fali.

Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih - Page 3 15857410Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih - Page 3 15857410
Nabaci ovu fotku u 'plavi oglasnik' pod 'ženidba/udaja'...
Nećeš se moć obranit od poziva...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 1/4/2020, 15:47

Noor wrote:
danni1 wrote:
Noor wrote:pomalo mi ovo sranje ide na živce, dođe mi da se najmerno zarazim, odgrmim 14-20 dana i doviđenja

Mene poslali na čekanje a sinovi rade od kuće, kćerka studira od kuće

Vjeruj mi da mi je ovoga pun kitomir

Polako ispaljujem na živcima

BAcio sam se na posao i odrađujem sve u kući i oko kuće što sam odlagao radi zauzetosti i to mi pomaže ...

ALi šta kad sve to odradim a ako se ovo ne riješi

Ovo je za popizdit, na TV samo Korona i korona, nema sporta, nogometa, tenisa, neće bit Olimpijade ni EU u nogometu nema kina a uvijek sam volio sa svojom kćerkom u kino, nema ni kavane iako i nisam neki kavandžija ali sad bih da sve da mogu malo izać ... katastrofa
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 1/4/2020, 15:50

Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih - Page 3 15857410Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih - Page 3 15857410

Fali ti ratkapna ili kako se vec kod nas kaze...
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/4/2020, 15:58

Serbinho-3 wrote:

Ma znam. Sad ću ga odjavit. Neću ga više ni registirat. Dat ću ga prijatelju da ga proda jer meni to nepotrebni trošak. Registira ga prošlu godinu a nisan ga uopće vozija kako san slomija stopalo i sve iša buson a bus mi jeftiniji od auta jer odeš u Split il Trogir plati parking , gorivo , registraciju , sitne popravke  to mi samo trošak a beskorisno.

Rješit ću ga se sad. Prodat ću ga. Iman ja i A kategoriju. Uzet motor ode za po Kaštilima i po brdu.

Neku krosulju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/4/2020, 16:01

T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:recimo piše 1 novo zaraženi u Makarskoj.
Zašto nije u novinama izašlo gdje je bio taj iz Makarske. Jel došao iz Zagreba prije 5-10dana ili sa putovanja?. to odmah znači da on i svi sa kojim je bio u kontaktu moraju biti u izolaciji.

ali ako je on bio običan građanin Makarske koji se zarazio a ne zna gdje, onda je opasno. Mogao ga je pokupiti u trgovini
Za lika se priča ima 10 dana...
Pa je, pa nije, pa fake news, pa ima problema na poslu radi toga, pa doša mu sin iz zg i zarazio ga, pa demantiranje...
Evo danas ipak je istina...

e pa to je to , ono što sam pretpostavlja

znači bitno je da se zna odakle virus došao. iz zagreba. potres, bežanija, šta već. najgore je da se ovi novi u dalmaciji odjedanput počnu zarazivat negdje gdje ne znaju odakle.. to su ljudi iz samo-izolacije kojima se sada manifestira virus, došli iz ZGa, usput zarazili doktora, člana familije, i sada to znači par novi zaraženi + ljudi u izolaciji.

najgore je sada govoriti "ljudi se ne drže discipline" u splitu.
evo da vam kažem istinu. ja se ne držim te discipline, ja svaki dan sam trenira na otvorenom. i nisam vidio pasa, doslovno 20 ljudi , kada vidu da trčiš miču se 5 metara u stranu :D i ja se mičem od njih. inače bi bilo 3000 ljudi normalnim danom u šetnji.

i onda priče "ljudi na bačvicama igraju picigin". nema pasa na bačvicama. plus puše bura tko je lud da igra zadnjih par dana , smrzla bi ti se muda

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/4/2020, 16:03

jutros spava do kasno, čačka po internetu, obavio jebačinu, ugasio obrt.. idem malo gejmat.. pa onda iman jedan online test iz statistike za riješit.. pa ću sa dva frenda napraviti đir :D  moguće da ću čak preko centra grada pa ću vas obavijestiti kakva je situacija ima li šta ljudi
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/4/2020, 16:07

AssadNaPodmornici wrote:jutros spava do kasno, čačka po internetu, obavio jebačinu, ugasio obrt.. idem malo gejmat.. pa onda iman jedan online test iz statistike za riješit.. pa ću sa dva frenda napraviti đir :D  moguće da ću čak preko centra grada pa ću vas obavijestiti kakva je situacija ima li šta ljudi
Nema pasa u gradu zimi i kad nema korone. Bija ja na Rivi nikidan nakon pet godina. Tuga i žalost. To iša kod psihijatrice buson pa do babe jer i jedna i druga su mi kraj općine pa se prošeta do Rive.

Nula bodova.

Jedino šta je baba dala sto eura jer joj nikako ne dolazin jer nije tila prepisat stan na Bačvicama na mene pa san je odjeba i reka koliko ti dođu ove iz Italije te vidit toliko ću i ja znači neš me vidit skoro pa nikako.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/4/2020, 16:13

Ja doša a ona kuka da njoj ža šta se ja nisan oženija. Mislin se u sebi jeba ti ja mater kad san te pita za taj stan okrenila glavu a znaš da trzaju na stanove.

Pa mogla si dat taj jedan stan da dan ženi pa bi se oženija.

Sve su te babe pametne. Ženi se ti jebi mater. Šta ste se mene uvatile.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 1/4/2020, 16:16

RayMabus wrote:
Serbinho-3 wrote:

Ma znam. Sad ću ga odjavit. Neću ga više ni registirat. Dat ću ga prijatelju da ga proda jer meni to nepotrebni trošak. Registira ga prošlu godinu a nisan ga uopće vozija kako san slomija stopalo i sve iša buson a bus mi jeftiniji od auta jer odeš u Split il Trogir plati parking , gorivo , registraciju , sitne popravke  to mi samo trošak a beskorisno.

Rješit ću ga se sad. Prodat ću ga. Iman ja i A kategoriju. Uzet motor ode za po Kaštilima i po brdu.

Neku krosulju.

Automobili se sve manje prodaju po velikim gradovima, ovde se prebacuju na Car Share, city bike, gradske 

elektro trotinete, uzmes, ostavis, odes...nikakve obaveze i bez stresa...

Realno su i restrikcije maksimalne, mislim da u Milanu bez Euro 6 ne mozes da priviris, kamere svuda, nema

parkinga.

Zato automobili vise nemaju prodju, ljudi koriste metro, vozove, tramvaje, bus...

Taj C4 Citroen je fin automobilcic, jeste stariji, ali ima liniju i cena im dosta pada.

Mislim da ti se ne isplati prodati ga, razradi semu da iznajmljujes turistima na dan.

Mogu ici okolo i razgledati prirodu.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by T. 1/4/2020, 16:18

AssadNaPodmornici wrote:
T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:evo da vam kažem istinu. ja se ne držim te discipline, ja svaki dan sam trenira na otvorenom. i nisam vidio pasa, doslovno 20 ljudi , kada vidu da trčiš miču se 5 metara u stranu :D i ja se mičem od njih.
Upravo si dokaza da si discipliniran ko japanac... :^0
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/4/2020, 16:31

Serbinho-3 wrote:
RayMabus wrote:
Serbinho-3 wrote:

Neku krosulju.

Automobili se sve manje prodaju po velikim gradovima, ovde se prebacuju na Car Share, city bike, gradske 

elektro trotinete, uzmes, ostavis, odes...nikakve obaveze i bez stresa...

Realno su i restrikcije maksimalne, mislim da u Milanu bez Euro 6 ne mozes da priviris, kamere svuda, nema

parkinga.

Zato automobili vise nemaju prodju, ljudi koriste metro, vozove, tramvaje, bus...

Taj C4 Citroen je fin automobilcic, jeste stariji, ali ima liniju i cena im dosta pada.

Mislim da ti se ne isplati prodati ga, razradi semu da iznajmljujes turistima na dan.

Mogu ici okolo i razgledati prirodu.
Ne zamaram se ja s time. Proša je samo 80 tisuća , prvi vlasnik. Dat ću ga za siću samo da ga se rješin.

I ovako će babu sad uvatit korona jer ima 88 godina a ne može ništa sama a živi u gradu u zgradi. Teško će se ona izvuč iz ovoga. A onda nek se dile njih tri kćerke kako znaju i umiju a ima tri stana , vikendicu na Braču , ne zna di će s lovom a ima jednog muškog unuka kojeg ide pravit budalon pa san je odjeba al nismo u svađi , ok smo , poštujemo se al poštujem i ja sebe tako da je to to.

Sad kad baba otegne papke bit će para.

Šalin se nisan ja u dobrin s materom , zato san i tražija da meni to u testamentu ostavi ( stan na Bačama ) pa mi okrenila glavu pa san i ja njoj jer san nešto testira.

A tko zna možda ga je i prepisala na mene. Đava će znat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/4/2020, 16:35

Iman ja svoje stanove. Ne zamaran se ja s tom linijom po materinoj strani i šta će one i šta one neće i kako bi one.

Samo san ih odjeba. 

Iman ja drugu šemu : niks žena i dica i sve meni.

Eto rješeno sve.

Moć jednostavnosti.

Ne bi ti dale ništa nego priča neka ti si muško tiš sve nasljedit kad mi umremo a žive ko kornjače znači nikad a možda ni tada pa ih sve posla u tri pm i odjeba i uzeja šta je moje i gotova priča
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/4/2020, 16:57

Da ova korona pokosi babu i mater ne bi suzu pustija nego bi još i slavija jer su u kurcu.

To su te dalmatinske šeme ti si muško tiš sve nasljedit a onda ženama triba dat jer kao one neće i onda žive ko kornjače i kad umru onda dođe ženski član familije pa uzme pola a dobije svoj stan a ja ništa.

Zato mater dobila batine i izletila iz kuće i nema nazad ni u moje stanove ni u kuču a baba nije tila napisat u testamentu da ide jedan stan odma meni pa san samo reka da nema problema pa koliko ti dođe ove iz Italije toliko ću ti i ja dolazit a to je svake prestupne nema veze šta smo dva metra jedno od drugog a one nisu.

Radit ćemo pošteno. Kako njima tako i meni , kako one tebi tako i ja tebi.

Aj zdravo.

Šta su moja dica i žena manje vrijedni od dice i muževa ženskog dijela familije ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 1/4/2020, 17:11

Ringo10 wrote:
Noor wrote:
danni1 wrote:

Mene poslali na čekanje a sinovi rade od kuće, kćerka studira od kuće

Vjeruj mi da mi je ovoga pun kitomir

Polako ispaljujem na živcima

BAcio sam se na posao i odrađujem sve u kući i oko kuće što sam odlagao radi zauzetosti i to mi pomaže ...

ALi šta kad sve to odradim a ako se ovo ne riješi

Ovo je za popizdit, na TV samo Korona i korona, nema sporta, nogometa, tenisa, neće bit Olimpijade ni EU u nogometu nema kina a uvijek sam volio sa svojom kćerkom u kino, nema ni kavane iako i nisam neki kavandžija ali sad bih da sve da mogu malo izać ... katastrofa
i meni je dosta, iz kuhinje ne izlazim jbt
oću gradilišteee :dramaq

2017-10-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/4/2020, 17:36

Kako su lukave ?

Ženama odma nekretnina , njen pajdo dođe na gotovo i žene vladaju

Istodobno sinu i unuku pričaju priče ti si muško ti ćeš sve nasljedit samo se oženi a u biti doć če žena na njihovo a ne na tvoje jer ove žive ko kornjače i onda ti ne smiš prnit jer nije ništa tvoje a staju na stranu žene i djeteta

Samo ne zna koga je rodila

Čovjek je besmrtno biće , ja san postoja i prije nego šta san se ode inkarnira.

Mogu ti vratit tijelo ako oćeš.

Samo se ubijen.

Al ću te ipak gazit dok san god živ.

Zašto ?

Zato šta ja volin gazit egoiće.

Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih - Page 3 Images?q=tbn%3AANd9GcSZ51f330HeaNbWXh_YNvlAsvJgBwabKkRHjajUn2LKG1PvGiOL&usqp=CAU
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/4/2020, 17:58

Sad fino korona a nakon korone kozojebi pa će pišat krv tako egoistične i pokvarene.

Bitno je dijete a u biti bitne su one.

Radile račun bez krčmara.

Sad će.doć krčmar pa stavit pravi račun na stol.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 1/4/2020, 18:55

Charry ti je govorila da zavrsis to sa svojima oko tih 6 stanova.

Zavrsi problem, bila spremna odmah da se uda.

Ti nisi bio ozbiljan, eto, rekla da dobro izgleda, iako je nisi video.

Nego, ne znam da li bi prosao opet sa tri stana, opalo ti imovinsko

stanje.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/4/2020, 19:15

Serbinho-3 wrote:Charry ti je govorila da zavrsis to sa svojima oko tih 6 stanova.

Zavrsi problem, bila spremna odmah da se uda.

Ti nisi bio ozbiljan, eto, rekla da dobro izgleda, iako je nisi video.

Nego, ne znam da li bi prosao opet sa tri stana, opalo ti imovinsko

stanje.
Šta mene brige šta netko oće ? Meni je gušt maltretirat svakog tko mi stane na žulj.

Mene žene ne zanimaju nit je ta Charry s moje strane ikad ikakvu ponudu za vezu dobila nit bilo šta.

Ja ću oženit žensku koja ima odraslu dicu a svoju neću radit samo da mater nema tu šta radit jer nisu njeni genetski unuci nit išta a ta žena i njena dica će nasljedit moje nekretnine kad ja umrem.

Ja ti potapan sve. Ja san ti zlo kad mi staneš na žulj. Napravit ču sebi štetu ako to znači da ću i tebi tj onome tko mi stane na žulj. Takvi san. To mi je urođena crta. Jače od mene.

Oženiš ženu kojoj su se dica već osamostalila i da ti pravi društvo pod stare dane.

Nemaš svojih obaveza a kad umreš neće mater ništa nasljedit a ovi joj neće dat nazad na te nekretnine i to je to jer nije njihova baba

Ja san ti zločest jako.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/4/2020, 19:25

Ja ti ne praštan.

Nema ti u mene praštanja kad me zajebeš i onda mi tvrdiš kako je to super i kako si ti super.

Znači ne kaje se , nije svjesna pogreške , nastavlja po istome.

Nema tu više ničega nego samo zlo.

Stvar je u tome šta ja imam skrivene adute kao visoko duhovno biče npr ne zanima me seks ako neću i nemam potrebe da kreiram tijela tj pravim djecu odnosno vlastiti nastavak genetskog entiteta.

To ti pobjeđuje matrijaharnu imperiju jer im uzimaš djecu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics