Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih
Split će uskoro u karantenu samo da budem iskren ne znam točno kakvu , nemam ideju.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ja mislijo to vece nesh...kad ono svi jedni drugima zasjeli za vrat...brzo ce te vi se oviruziti...nema karantene za vaska..RayMabus wrote:Split će uskoro u karantenu samo da budem iskren ne znam točno kakvu , nemam ideju.
Guest- Guest
Nisi nikad bija doli pa ne znaš kako to izgleda. To ti je mravinjak.Legendovich wrote:ja mislijo to vece nesh...kad ono svi jedni drugima zasjeli za vrat...brzo ce te vi se oviruziti...nema karantene za vaska..RayMabus wrote:Split će uskoro u karantenu samo da budem iskren ne znam točno kakvu , nemam ideju.
2014-04-11
ne pratis st osam kazooo..niste velika povrsina pa ste jedni drugima zasjeli za vrat(idete u visinu) i nagusto..najebali ste nacisto..RayMabus wrote:Nisi nikad bija doli pa ne znaš kako to izgleda. To ti je mravinjak.Legendovich wrote:ja mislijo to vece nesh...kad ono svi jedni drugima zasjeli za vrat...brzo ce te vi se oviruziti...nema karantene za vaska..RayMabus wrote:Split će uskoro u karantenu samo da budem iskren ne znam točno kakvu , nemam ideju.
Guest- Guest
Vidit ćemo sutra i prikosutra koliko će bit zaraženih u Splitu i okolici al mi se već sad čini da će za sam Split zbog velike gustoće gradnje i stanovništva nešto morat izmislit a nemam ideju.
Nema smisla karantena u stilu da ne smi nitko izać iz kuće. Možda bolja ona od sto metara od mjesta prebivališta tako da ne šetaju po gradu tjedan dva dok se ne stavi pod kontrolu.
Nema smisla karantena u stilu da ne smi nitko izać iz kuće. Možda bolja ona od sto metara od mjesta prebivališta tako da ne šetaju po gradu tjedan dva dok se ne stavi pod kontrolu.
2014-04-11
viruz je ziv u zraku 3 i nesh sata,.,vjetar piri,a viruz se siri..nema to tvoje smisla..nemojte disati bar dva tjedna..RayMabus wrote:Vidit ćemo sutra i prikosutra koliko će bit zaraženih u Splitu i okolici al mi se već sad čini da će za sam Split zbog velike gustoće gradnje i stanovništva nešto morat izmislit a nemam ideju.
Guest- Guest
Ima smisla jer spriječavaš nekog zaraženog da ode u drugi kvart i tamo širi zarazu.Legendovich wrote:viruz je ziv u zraku 3 i nesh sata,.,vjetar piri,a viruz se siri..nema to tvoje smisla..nemojte disati bar dva tjedna..RayMabus wrote:Vidit ćemo sutra i prikosutra koliko će bit zaraženih u Splitu i okolici al mi se već sad čini da će za sam Split zbog velike gustoće gradnje i stanovništva nešto morat izmislit a nemam ideju.
Jednostavno unutar samog grada policja na cesti i ako nemaš propusnicu ne možeš izać iz tog dijela grada i to je to.
2014-04-11
dobro,netk oce vec naci nacina da ubaulja u grad,i zarazu prosiri..nema vam spasa..RayMabus wrote:Ima smisla jer spriječavaš nekog zaraženog da ode u drugi kvart i tamo širi zarazu.Legendovich wrote:viruz je ziv u zraku 3 i nesh sata,.,vjetar piri,a viruz se siri..nema to tvoje smisla..nemojte disati bar dva tjedna..RayMabus wrote:Vidit ćemo sutra i prikosutra koliko će bit zaraženih u Splitu i okolici al mi se već sad čini da će za sam Split zbog velike gustoće gradnje i stanovništva nešto morat izmislit a nemam ideju.
Jednostavno unutar samog grada policja na cesti i ako nemaš propusnicu ne možeš izać iz tog dijela grada i to je to.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ne prdi o nečemu o čemu nemaš pojma. Nije to Županja pa svaka kuća ima svoju njivu.Legendovich wrote:polako,svi ce te doci na red..josh rulaju mali brojevi..ovog Lolu necete izbjeci..RayMabus wrote:Jes ti ikad bija u Splitu ? Da je to tako ima bi 500 zaraženih dnevno. Odma zabranit zubare na xyxy tjedana. Šire zarazu.Legendovich wrote:jok..zaraza je vec prosirena..nitko ne sili nikog da ide kod zubara..RayMabus wrote:
Jok , pustit ću ih da šire zarazu. Ide odma zabrana.
YU Arhitektura...
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Dobit će paprenu kaznu ako ga uvati policija a na tako malom prostoru sasvim sigurno će ga fermat i tražit osobnu.Legendovich wrote:dobro,netk oce vec naci nacina da ubaulja u grad,i zarazu prosiri..nema vam spasa..RayMabus wrote:Ima smisla jer spriječavaš nekog zaraženog da ode u drugi kvart i tamo širi zarazu.Legendovich wrote:viruz je ziv u zraku 3 i nesh sata,.,vjetar piri,a viruz se siri..nema to tvoje smisla..nemojte disati bar dva tjedna..RayMabus wrote:Vidit ćemo sutra i prikosutra koliko će bit zaraženih u Splitu i okolici al mi se već sad čini da će za sam Split zbog velike gustoće gradnje i stanovništva nešto morat izmislit a nemam ideju.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nisi nikad bija doli pa ne znaš kako to izgleda. To ti je mravinjak.Legendovich wrote:ja mislijo to vece nesh...kad ono svi jedni drugima zasjeli za vrat...brzo ce te vi se oviruziti...nema karantene za vaska..RayMabus wrote:Split će uskoro u karantenu samo da budem iskren ne znam točno kakvu , nemam ideju.
Strasno.
Parking zaboravili.
2014-08-25
Split je mravinjak. Zato ja tamo ne idem nikako.
2014-04-11
RayMabus wrote:Vidit ćemo sutra i prikosutra koliko će bit zaraženih u Splitu i okolici al mi se već sad čini da će za sam Split zbog velike gustoće gradnje i stanovništva nešto morat izmislit a nemam ideju.
A kaj bus videl? Svi imamo idiote kaj su cijepljeni protiv pameti. Kod vas igraju picigin na Bacvicama i dziraju po Varosi, a kod nas dzogiraju na Jarunu i po Maksimiru.
Tek kad im bu Kosac pokucal na njihova vrata budu skuzili.
A onda ce im "Rvacka" biti kriva.
Guest- Guest
a nemaju nit bašće..jedni drugima pale ajute da oslobode si mjesto za parkiranje..Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Nisi nikad bija doli pa ne znaš kako to izgleda. To ti je mravinjak.Legendovich wrote:ja mislijo to vece nesh...kad ono svi jedni drugima zasjeli za vrat...brzo ce te vi se oviruziti...nema karantene za vaska..RayMabus wrote:Split će uskoro u karantenu samo da budem iskren ne znam točno kakvu , nemam ideju.
Strasno.
Parking zaboravili.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Split je mravinjak. Zato ja tamo ne idem nikako.
Izgleda urbanisticki “projektovano” na Institutu za Urbanizam Kaludjerica
2014-08-25
Pa zato nećemo ništa sad uvoditi nego čekat da se poveća broj zaraženih pa će sami tražit te mjere.Sovak wrote:RayMabus wrote:Vidit ćemo sutra i prikosutra koliko će bit zaraženih u Splitu i okolici al mi se već sad čini da će za sam Split zbog velike gustoće gradnje i stanovništva nešto morat izmislit a nemam ideju.
A kaj bus videl? Svi imamo idiote kaj su cijepljeni protiv pameti. Kod vas igraju picigin na Bacvicama i dziraju po Varosi, a kod nas dzogiraju na Jarunu i po Maksimiru.
Tek kad im bu Kosac pokucal na njihova vrata budu skuzili.
A onda ce im "Rvacka" biti kriva.
Jebe se meni , ja san u Kaštelima , oni ne mogu vamo a ja tamo i sve ok.
Neka im HDZ i Kerum razbijaju glavu šta će i kako će.
2014-04-11
Legendovich wrote:a nemaju nit bašće..jedni drugima pale ajute da oslobode si mjesto za parkiranje..Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Nisi nikad bija doli pa ne znaš kako to izgleda. To ti je mravinjak.Legendovich wrote:ja mislijo to vece nesh...kad ono svi jedni drugima zasjeli za vrat...brzo ce te vi se oviruziti...nema karantene za vaska..RayMabus wrote:Split će uskoro u karantenu samo da budem iskren ne znam točno kakvu , nemam ideju.
Strasno.
Parking zaboravili.
To je posledica onih, koji su pametovali u startu.
Tako i kod mene uradjeno sve po pravilima u Jugi krajem 70-ih,
kasnije poceli da zidaju i guraju a infrastruktura ne moze
podneti toliki priliv.
2014-08-25
Za lika se priča ima 10 dana...AssadNaPodmornici wrote:recimo piše 1 novo zaraženi u Makarskoj.
Zašto nije u novinama izašlo gdje je bio taj iz Makarske. Jel došao iz Zagreba prije 5-10dana ili sa putovanja?. to odmah znači da on i svi sa kojim je bio u kontaktu moraju biti u izolaciji.
ali ako je on bio običan građanin Makarske koji se zarazio a ne zna gdje, onda je opasno. Mogao ga je pokupiti u trgovini
Pa je, pa nije, pa fake news, pa ima problema na poslu radi toga, pa doša mu sin iz zg i zarazio ga, pa demantiranje...
Evo danas ipak je istina...
T.- Posts : 17598
2014-04-14
Po makarskoj su zatvorili ordinacije odavno, vjerojatno ima neko dežuran za hitne slučajeve...RayMabus wrote:Jok , pustit ću ih da šire zarazu. Ide odma zabrana.Legendovich wrote:ne treba..medicinari oralne higijene...ne mres to iskljuciti..
To mi je logično, nije nešto što ne može pričekat mjesec-dva a velika cirkulacija ljudi...
Šta će drugo, dezinficirat cilu ordinaciju iza svakog pacijenta?
T.- Posts : 17598
2014-04-14
pa znam, al ću ić po gradu kud trebam bez opterećenjadanni1 wrote:Neće to promijenit situaciju u kojoj si.Noor wrote:pomalo mi ovo sranje ide na živce, dođe mi da se najmerno zarazim, odgrmim 14-20 dana i doviđenja
Prebola ti il ne sve ostaje zatvoreno kao i do sad.
a i na posao bi otišla, a ne ovo sranje od doma s video konferencijama
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ZEMLJE REGIJE U SVE VEĆIM PROBLEMIMA!U Srbiji sve brži rast broja zaraženih,Sloveniji nestaje medicinske opreme
» Raste broj zaraženih koronom u SrbijU...:D
» Rast broja preminulih u Britaniji i Italiji
» Splitsko stanje turistickog uma
» Splitsko slavlje bosanskih Hrvata
» Raste broj zaraženih koronom u SrbijU...:D
» Rast broja preminulih u Britaniji i Italiji
» Splitsko stanje turistickog uma
» Splitsko slavlje bosanskih Hrvata
Page 2 of 4