Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2170958
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Re: Splitsko podrucje u frci sa koronom!Velik rast broja zarazenih
to Yoda ,kriv..stalno ide trcati,dahće,izbacuje viruze u zrak,a oni josh tamo bauljaju bar 3 sata dok ih neki nesretnik ne udahne...
Guest- Guest
..rekoh ja ajmo na zog i bace...ko jebe mjere...sad ce po obicaju biti kriv netko drugi...disciplinirat ce se tek kad im se desi mini italija ili spanjolska
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
ovdje vam vanka nema pasa. to su ljudi koji su u samo-izolaciji. njih je 3000 u samo-izolaciji, hrpa njih su zagrebčani, slovenci, ili dalmatinci došli sa putovanja, i neki su donjeli virus i u samo-izolaciji zarazili članove familije ili doktore.
ja sam bio jučer na žnjanu, trenira, nisam vidio 20ljudi
ja sam bio jučer na žnjanu, trenira, nisam vidio 20ljudi
He he he a oni bi turizam u vrijeme korone. Čardka puca po šavovima , Spliće im jebu koncepciju.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
recimo piše 1 novo zaraženi u Makarskoj.
Zašto nije u novinama izašlo gdje je bio taj iz Makarske. Jel došao iz Zagreba prije 5-10dana ili sa putovanja?. to odmah znači da on i svi sa kojim je bio u kontaktu moraju biti u izolaciji.
ali ako je on bio običan građanin Makarske koji se zarazio a ne zna gdje, onda je opasno. Mogao ga je pokupiti u trgovini
Zašto nije u novinama izašlo gdje je bio taj iz Makarske. Jel došao iz Zagreba prije 5-10dana ili sa putovanja?. to odmah znači da on i svi sa kojim je bio u kontaktu moraju biti u izolaciji.
ali ako je on bio običan građanin Makarske koji se zarazio a ne zna gdje, onda je opasno. Mogao ga je pokupiti u trgovini
15 privatnih zubara
https://slobodnadalmacija.hr/split/najgori-dan-dosad-u-splitsko-dalmatinskoj-zupaniji-novih-29-osoba-zarazeno-koronavirusom-prvi-slucajevi-u-makarskoj-i-imotskom-1013324
Ove triba kažnjavat jer rade u vrijeme korone i šire virus okolo
https://slobodnadalmacija.hr/split/najgori-dan-dosad-u-splitsko-dalmatinskoj-zupaniji-novih-29-osoba-zarazeno-koronavirusom-prvi-slucajevi-u-makarskoj-i-imotskom-1013324
Ove triba kažnjavat jer rade u vrijeme korone i šire virus okolo
2014-04-11
ne treba..medicinari oralne higijene...ne mres to iskljuciti..
Guest- Guest
Jok , pustit ću ih da šire zarazu. Ide odma zabrana.Legendovich wrote:ne treba..medicinari oralne higijene...ne mres to iskljuciti..
2014-04-11
od 129 zaraženih 33 su doktori.
dakle praktički točno 1/4 zaraženih su doktori.
Dodaj članove njihovih familija to je minimalno * 2 ili *3 , to je već 66-100 doktori i familija
ostali su iz samo-izolacije, ekipa došla iz zg, njemačke, i slovenije. .. bitno je da nema netko otišao u dućan i pokupio virus
dakle praktički točno 1/4 zaraženih su doktori.
Dodaj članove njihovih familija to je minimalno * 2 ili *3 , to je već 66-100 doktori i familija
ostali su iz samo-izolacije, ekipa došla iz zg, njemačke, i slovenije. .. bitno je da nema netko otišao u dućan i pokupio virus
jok..zaraza je vec prosirena..nitko ne sili nikog da ide kod zubara..RayMabus wrote:Jok , pustit ću ih da šire zarazu. Ide odma zabrana.Legendovich wrote:ne treba..medicinari oralne higijene...ne mres to iskljuciti..
Guest- Guest
Jes ti ikad bija u Splitu ? Da je to tako ima bi 500 zaraženih dnevno. Odma zabranit zubare na xyxy tjedana. Šire zarazu.Legendovich wrote:jok..zaraza je vec prosirena..nitko ne sili nikog da ide kod zubara..RayMabus wrote:Jok , pustit ću ih da šire zarazu. Ide odma zabrana.Legendovich wrote:ne treba..medicinari oralne higijene...ne mres to iskljuciti..
2014-04-11
polako,svi ce te doci na red..josh rulaju mali brojevi..ovog Lolu necete izbjeci..RayMabus wrote:Jes ti ikad bija u Splitu ? Da je to tako ima bi 500 zaraženih dnevno. Odma zabranit zubare na xyxy tjedana. Šire zarazu.Legendovich wrote:jok..zaraza je vec prosirena..nitko ne sili nikog da ide kod zubara..RayMabus wrote:Jok , pustit ću ih da šire zarazu. Ide odma zabrana.Legendovich wrote:ne treba..medicinari oralne higijene...ne mres to iskljuciti..
Guest- Guest
ja si povremeno dignem umjetno temperaturu tijela na 41 grad..da skuri sve sto ne valja,samo treba paziti,tko ima slabiji hertz,ne bi to trebao raditi..treba paziti i da se ne ide iznad toga..to ti uhebe tjelesni mehanizam i ostecuje mozag..
Guest- Guest
pomalo mi ovo sranje ide na živce, dođe mi da se najmerno zarazim, odgrmim 14-20 dana i doviđenja
ja jesam..dva tjedna onako bilo sa blagim simptomima,a onda sve oke..samo ono st ovec nabrojah uzimao..trenutno super..nikakvih simptoma vise nema..Noor wrote:pomalo mi ovo sranje ide na živce, dođe mi da se najmerno zarazim, odgrmim 14-20 dana i doviđenja
Guest- Guest
Ne prdi o nečemu o čemu nemaš pojma. Nije to Županja pa svaka kuća ima svoju njivu.Legendovich wrote:polako,svi ce te doci na red..josh rulaju mali brojevi..ovog Lolu necete izbjeci..RayMabus wrote:Jes ti ikad bija u Splitu ? Da je to tako ima bi 500 zaraženih dnevno. Odma zabranit zubare na xyxy tjedana. Šire zarazu.Legendovich wrote:jok..zaraza je vec prosirena..nitko ne sili nikog da ide kod zubara..RayMabus wrote:Jok , pustit ću ih da šire zarazu. Ide odma zabrana.Legendovich wrote:ne treba..medicinari oralne higijene...ne mres to iskljuciti..
2014-04-11
Neće to promijenit situaciju u kojoj si.Noor wrote:pomalo mi ovo sranje ide na živce, dođe mi da se najmerno zarazim, odgrmim 14-20 dana i doviđenja
Prebola ti il ne sve ostaje zatvoreno kao i do sad.
dobro ..brzo ce te..bar dok likovi kao Yoda gimnasticiraju po lokalu...RayMabus wrote:Ne prdi o nečemu o čemu nemaš pojma. Nije to Županja pa svaka kuća ima svoju njivu.Legendovich wrote:polako,svi ce te doci na red..josh rulaju mali brojevi..ovog Lolu necete izbjeci..RayMabus wrote:Jes ti ikad bija u Splitu ? Da je to tako ima bi 500 zaraženih dnevno. Odma zabranit zubare na xyxy tjedana. Šire zarazu.Legendovich wrote:jok..zaraza je vec prosirena..nitko ne sili nikog da ide kod zubara..RayMabus wrote:
Jok , pustit ću ih da šire zarazu. Ide odma zabrana.
Guest- Guest
Split će uskoro u karantenu samo da budem iskren ne znam točno kakvu , nemam ideju.
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ZEMLJE REGIJE U SVE VEĆIM PROBLEMIMA!U Srbiji sve brži rast broja zaraženih,Sloveniji nestaje medicinske opreme
» Raste broj zaraženih koronom u SrbijU...:D
» Rast broja preminulih u Britaniji i Italiji
» Splitsko stanje turistickog uma
» Splitsko slavlje bosanskih Hrvata
» Raste broj zaraženih koronom u SrbijU...:D
» Rast broja preminulih u Britaniji i Italiji
» Splitsko stanje turistickog uma
» Splitsko slavlje bosanskih Hrvata
Page 1 of 4