korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: korona
ae.. toliko ti para treba dat, ni lipe više :)fridrih_niche wrote:Dobijen papir s imenima artikla i to je to...
:D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Prestao sam nakon 8. sezone, možda odgledam jednom ostatak, ima je i na Netflixu i HBO to Go. Kad se Rick povukao izgubila mi serija smisao.muckodjubre wrote:Gledaš li još WD?
Last edited by Roland Deschain on 4/4/2020, 15:59; edited 1 time in total (Reason for editing : 8)
Dok nisam bio u braku na racunu nikad nisam imao minus...a sada je on maksimalan,toliko o tome koliko su zene racionalne u kupovini
Guest- Guest
samo MotoGPfridrih_niche wrote:Nisu mi ni zombiji ni motorcycle bande napeti za gledanje...
;)
I TT Isle of Man!Noor wrote:samo MotoGPfridrih_niche wrote:Nisu mi ni zombiji ni motorcycle bande napeti za gledanje...
;)
<3
Guest- Guest
Žene su neracionalnije od nas i točka...Dybala wrote:Dok nisam bio u braku na racunu nikad nisam imao minus...a sada je on maksimalan,toliko o tome koliko su zene racionalne u kupovini
Mislin, bar šta se tiče šopinga...
:D
Guest- Guest
a SBK?fridrih_niche wrote:I TT Isle of Man!Noor wrote:samo MotoGPfridrih_niche wrote:Nisu mi ni zombiji ni motorcycle bande napeti za gledanje...
;)
<3
Roland Deschain wrote:Prestao sam nakon 8. sezone, možda odgledam jednom ostatak, ima je i na Netflixu i HBO to Go. Kad se Rick povukao izgubila mi serija smisao.muckodjubre wrote:Gledaš li još WD?
Kažu da će biti filmovi gdje će se vidjeti što je s Rickom.
Dobri su, nema šta...Noor wrote:a SBK?fridrih_niche wrote:I TT Isle of Man!Noor wrote:samo MotoGPfridrih_niche wrote:Nisu mi ni zombiji ni motorcycle bande napeti za gledanje...
;)
<3
Al ov dvoje su ipak vrh!
<3
Guest- Guest
A da pegla SVOJU karticuDybala wrote:Dok nisam bio u braku na racunu nikad nisam imao minus...a sada je on maksimalan,toliko o tome koliko su zene racionalne u kupovini
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
https://telesport.telegram.hr/kolumne/juris/resetirajmo-sve/
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Bernard po običaju u sridu. Samo,problem je ako ovo i pročitaju oni što bi trebali neće kurca razumjeti.river_jude wrote:https://telesport.telegram.hr/kolumne/juris/resetirajmo-sve/
Izdvojit ću jedan dio:
Zgodno je, međutim, kako sudbina zna biti ironična. Pa natjerati, primjerice, Lokomotive čelnike da preko usta prevale kako je odbijanje ponovnog pokretanja Udruge prvoligaša vjerojatno bila pogreška. I to niti mjesec dana nakon što su glatko odbili ideju njezina oživljanja. Samo zato što je ideja bila Hajdukova. Nevažno što je bila dobra.
I baš taj arogantni, autistični i egoistični stav prema svijetu oko sebe trebao bi biti najznačajnija žrtva koja će zauvijek pasti jednom kad karantena završi, a bitka protiv virusa se dobije. Ne samo u nogometu, ne samo u sportu, ne samo u Hrvatskoj. Nego u čovjeku i čovječanstvu uopće.
Ova kriza možda je i posljednji poziv da se osvijestimo. Svi. Ne netko drugi. Ne “oni tamo”, oni koje ne vidimo, a mislimo da vuku konce. Mi vučemo konce. Svatko od nas u svijetu kojeg gradi oko sebe.
I sport se počeo sve više gubiti u toj bahatosti, neumjerenosti i pretjeranosti. Sport je sve više postao industrija u kojoj profit postaje isključiva varijabla. Eksponencijalne cifre do kojih se došlo jednom su negdje morale stati. Jer su postale bolesne. Besmislene. Neodržive.
I zbog toga ću tu nalipiti jednu priču koja je čista suprotnost tom današnjem sportu pogotovo nogometu (bahatom i neumjerenom):
https://www.index.hr/sport/clanak/otac-mu-je-pred-ocima-ubio-majku-danas-je-najveci-frajer-medju-nogometasima/2172001.aspx
Svaki istinski ljubitelj nogometa i sporta (onog koji nije bahat, neumjeren i ogledalo jedino novca) bi je trebao pročitati.
JAKUB KUBA BLASZCZYKOWSKI - čovjek koji je kao dijete doživio tragediju,koji je ispunio obećanje i besplatno igra za svoj klub pred kraj karijere (uz naravno financijsku pomoć) a u sred ove krize kad je klub pred propadanjem odlučuje (skupa s par poznanika) kupiti i tako ga spasiti od propasti.
JAKUB=NOGOMET!
Guest- Guest
river_jude wrote:A da pegla SVOJU karticuDybala wrote:Dok nisam bio u braku na racunu nikad nisam imao minus...a sada je on maksimalan,toliko o tome koliko su zene racionalne u kupovini
Ocito nisi u braku
Guest- Guest
river_jude wrote:A da pegla SVOJU karticuDybala wrote:Dok nisam bio u braku na racunu nikad nisam imao minus...a sada je on maksimalan,toliko o tome koliko su zene racionalne u kupovini
Pička papučarska...
Guest- Guest
Vracala cittam da je umro jedan misa tumbas.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Vracala cittam da je umro jedan misa tumbas.
Da, baš me je to juče pogodilo...
Guest- Guest
Neka pociva u.miru.Brat Brale wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Vracala cittam da je umro jedan misa tumbas.
Da, baš me je to juče pogodilo...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
https://www.index.hr/magazin/clanak/doktor-objasnio-zasto-ne-bi-trebalo-nositi-rukavice-u-supermarketima/2172431.aspx
toliko i o ekstenzivnom korištenju rukavica
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50