korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: korona
Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Moga je i sestri bija kupit kolica kad je rodila dite...
Ala zna mali stakor iz zatona da ce dite brze nauciti hodati ... treba ocvrsnuti prvo ,a onda se javiti fani radi uzitka
Guest- Guest
Novine su odlična serija, iako sam samo prvu sezonu uspio odgledat.
Roland Deschain wrote:Novine su odlična serija, iako sam samo prvu sezonu uspio odgledat.
možda najbolja serija koja je napravljena na ovim prostorima. ne bi je netflix džabe davao u svojoj ponudi...
Guest- Guest
Kuda idu divlje svinje...serija ispred svog vremena s fantastičnim glumcima. Od novijih svakako...Vratit će se rode.
Mnogo dobrih serija mi sada pravimo. Od južnog vetra, senki nad balkanom, bese, državnog službenika do tajkuna. Sve vrhunske serije...
Guest- Guest
Zlatna koka Netflixa...Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Novine su odlična serija, iako sam samo prvu sezonu uspio odgledat.
možda najbolja serija koja je napravljena na ovim prostorima. ne bi je netflix džabe davao u svojoj ponudi...
Najgledanija serija na servisu, a da nije sa engleskog govornog područja...
Ne mos virovat da smo mi ti napravili...
:D
Guest- Guest
Tihana Lazović-za kratko vreme je postala institucija domaćeg glumišta. Jede malu decu kakva glumica, a tek joj je 30...
Šteta što je jebe onaj klošar, lošiji Trifunović.
Šteta što je jebe onaj klošar, lošiji Trifunović.
Guest- Guest
Frend mi radi na seriji, a inače je odradio hrpu visokobudžetnih koprodukcija i kaže da je cijela produkcija na vrhunskom nivou, rijetko se vidi na domaćim projektima.fridrih_niche wrote:Zlatna koka Netflixa...Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Novine su odlična serija, iako sam samo prvu sezonu uspio odgledat.
Najgledanija serija na servisu, a da nije sa engleskog govornog područja...
Ne mos virovat da smo mi ti napravili...
:D
Šta je dokaz da možemo kad ocemo...
A ne jebeni ‘General’...
Navojec mi glumi susida koji ima 50 kg i 160 cm...
:^O
A ne jebeni ‘General’...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Šta je dokaz da možemo kad ocemo...
A ne jebeni ‘General’...
Teže smeće davno nisam gledao...
Guest- Guest
Druga sezona je još bolja i brutalnija...Roland Deschain wrote:Novine su odlična serija, iako sam samo prvu sezonu uspio odgledat.
Guest- Guest
General nije ništa lošiji od ostatka hrvatskih filmova i serija (u većini slučajeva). Samo je u generalu razlika što je ulupana ogromna količina novca, a napravljeno je smeće.fridrih_niche wrote:Šta je dokaz da možemo kad ocemo...
A ne jebeni ‘General’...
Srpska kinematografija je 3 svjetlosne godine ispred nas.
Ovo je bila dobra ratna serija što je sad išla. "Nestali", s braćom Navojec.fridrih_niche wrote:Šta je dokaz da možemo kad ocemo...
A ne jebeni ‘General’...
Pa, kaj nije dinamove pare dal Mamiću? Ak' nije, pa sad donira s njima, onda je Mamić nevin, kaj ne? Otkud ti sad pak to?Roland Deschain wrote:Lako s tuđim kurcem po koprivama šišat...ili lako donirat Dinamove pare.
Zeko-
2015-08-26
Digao je 26 milijuna po antidatiranom ugovoru od čega je pola dao Mamićima.Zeko wrote:Pa, kaj nije dinamove pare dal Mamiću? Ak' nije, pa sad donira s njima, onda je Mamić nevin, kaj ne? Otkud ti sad pak to?Roland Deschain wrote:Lako s tuđim kurcem po koprivama šišat...ili lako donirat Dinamove pare.
Roland Deschain wrote:Kuda idu divlje svinje...serija ispred svog vremena s fantastičnim glumcima. Od novijih svakako...Vratit će se rode.
Guest- Guest
General je vjerojatno najgora serija svih vrimena...scorpion wrote:General nije ništa lošiji od ostatka hrvatskih filmova i serija (u većini slučajeva). Samo je u generalu razlika što je ulupana ogromna količina novca, a napravljeno je smeće.fridrih_niche wrote:Šta je dokaz da možemo kad ocemo...
A ne jebeni ‘General’...
Srpska kinematografija je 3 svjetlosne godine ispred nas.
Osjeća san susramlje dok san je gleda...
Stari prdonja je spremija milijune u džep i jebe ga se...
;)
Guest- Guest
Od Lokasa, može proc...Roland Deschain wrote:Ovo je bila dobra ratna serija što je sad išla. "Nestali", s braćom Navojec.fridrih_niche wrote:Šta je dokaz da možemo kad ocemo...
A ne jebeni ‘General’...
Broj 55 je odličan ratni film...
;)
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Digao je 26 milijuna po antidatiranom ugovoru od čega je pola dao Mamićima.Zeko wrote:Pa, kaj nije dinamove pare dal Mamiću? Ak' nije, pa sad donira s njima, onda je Mamić nevin, kaj ne? Otkud ti sad pak to?Roland Deschain wrote:Lako s tuđim kurcem po koprivama šišat...ili lako donirat Dinamove pare.
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50