korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: korona
A kažu da kod njih epidemija još nije na vrhuncu.Brat Brale wrote:Italija 919 mrtvih danas...
Roland Deschain wrote:A kažu da kod njih epidemija još nije na vrhuncu.Brat Brale wrote:Italija 919 mrtvih danas...
Njih su zaklale 2 stvari: 1. Svaki 8. Lekar im oboleo; 2. Virus ušao u staračke domove
Guest- Guest
Uštedit će na mirovinama.
Roland Deschain wrote:Uštedit će na mirovinama.
Penzioni fondovi trljaju ruke. Kod nas, osim dvoje ljudi koji su preko 80 godina, svi umrli između 48 i 60 godina. Koliko smo lošeg zdravlja i koliko neuredan život vodimo...
Guest- Guest
Znaci ode ti pomaloRoland Deschain wrote:Uštedit će na mirovinama.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I to dobro. Jbt već su skoro na 10 000 mrtvih, a to su preko 95% penzići. A bit će ih još.Roland Deschain wrote:Uštedit će na mirovinama.
Italiju je sjebalo šta su neodgovorna stoka pa 60 % ljudi krši samoizolaciju, a kafiću u Milanu radili do prekjučer...
;)
;)
Guest- Guest
Atlana wrote:Aj aj :DBrat Brale wrote:Atlana wrote:Brale ces mi bit advokat
Razvodiš se?
Nisam upisan u imenik kod vas u komori...
Guest- Guest
A? Kaj ti to znači i koga ide?Brat Brale wrote:river_jude wrote:
Soroševsko đubre...
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Badr je desno ...svi znaju da mu je crv7 kuja (plus crv7 nosi one umetke u gacama da ne ispadne femme)
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50