Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
jebe mi se kom paše kom ne to ja tučem otkako me opaučilo... sad kad ima mladog sad i lišće brstim...T. wrote:Barem održavaš socijalnu distancu s tom kombinacijom i količinom češnjaka...michaellcmacha wrote:svaki dan ošinem 4 česna, tučem i habanero čokoladni zajedno sa cimetom i medom... plus one jebene tablete...Leviathan2 wrote:e miha, ti kao srcani bolesnik, jel ti smijes jesti cesnjak?michaellcmacha wrote:ma...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Gravitas: Wuhan CoronaVirus | Pictures that China doesn't want you to see | World News|Corona Update
Has China defeated the coronavirus? Is Beijing reporting the right numbers? China says it has the coronavirus outbreak under control. But several reports tell a different tale. In Wuhan, clashes broke out after the restrictions were lifted.
da vidimo kako kinezi lažu
Last edited by Gnječ on Fri 3 Apr - 17:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
a, to je odlicno da mozes, ja mislio da nemos jer od cesnjaka varira tlak,michaellcmacha wrote:svaki dan ošinem 4 česna, tučem i habanero čokoladni zajedno sa cimetom i medom... plus one jebene tablete...Leviathan2 wrote:e miha, ti kao srcani bolesnik, jel ti smijes jesti cesnjak?michaellcmacha wrote:ma...
samo deri, ne zovu ga dzaba raskuznjak
pa meni ga ne ruši ispod donje normale... znači koliko god da ga pojedem padam na 120/80 i to je to... uredno uzmem ramed 2,5 mg to je inače mala doza i to je to... sad me ovih 15 dana malo umrtvilo ali od sutra krećem u borbena djelovanja... s obzirom da ne idem na brač idemo opet sijati, saditi, pa ako Bog da i beračiti...Leviathan2 wrote:a, to je odlicno da mozes, ja mislio da nemos jer od cesnjaka varira tlak,michaellcmacha wrote:svaki dan ošinem 4 česna, tučem i habanero čokoladni zajedno sa cimetom i medom... plus one jebene tablete...Leviathan2 wrote:e miha, ti kao srcani bolesnik, jel ti smijes jesti cesnjak?michaellcmacha wrote:ma...
2015-08-08
koji dio snimka?Gnječ wrote:
Gravitas: Wuhan CoronaVirus | Pictures that China doesn't want you to see | World News|Corona Update
Has China defeated the coronavirus? Is Beijing reporting the right numbers? China says it has the coronavirus outbreak under control. But several reports tell a different tale. In Wuhan, clashes broke out after the restrictions were lifted.
da vidimo kako kinezi lažu
ah sijanje, sta bi dao da mi se docepat kakvog vrta,michaellcmacha wrote:pa meni ga ne ruši ispod donje normale... znači koliko god da ga pojedem padam na 120/80 i to je to... uredno uzmem ramed 2,5 mg to je inače mala doza i to je to... sad me ovih 15 dana malo umrtvilo ali od sutra krećem u borbena djelovanja... s obzirom da ne idem na brač idemo opet sijati, saditi, pa ako Bog da i beračiti...Leviathan2 wrote:a, to je odlicno da mozes, ja mislio da nemos jer od cesnjaka varira tlak,michaellcmacha wrote:svaki dan ošinem 4 česna, tučem i habanero čokoladni zajedno sa cimetom i medom... plus one jebene tablete...Leviathan2 wrote:e miha, ti kao srcani bolesnik, jel ti smijes jesti cesnjak?michaellcmacha wrote:ma...
tamo kod onih tvojih švicaraca u rusiju... more mrkva između jabuka...Leviathan2 wrote:ah sijanje, sta bi dao da mi se docepat kakvog vrta,michaellcmacha wrote:pa meni ga ne ruši ispod donje normale... znači koliko god da ga pojedem padam na 120/80 i to je to... uredno uzmem ramed 2,5 mg to je inače mala doza i to je to... sad me ovih 15 dana malo umrtvilo ali od sutra krećem u borbena djelovanja... s obzirom da ne idem na brač idemo opet sijati, saditi, pa ako Bog da i beračiti...Leviathan2 wrote:a, to je odlicno da mozes, ja mislio da nemos jer od cesnjaka varira tlak,michaellcmacha wrote:svaki dan ošinem 4 česna, tučem i habanero čokoladni zajedno sa cimetom i medom... plus one jebene tablete...Leviathan2 wrote:
e miha, ti kao srcani bolesnik, jel ti smijes jesti cesnjak?
2015-08-08
jbte, u indiji coronavirus ugiba odmah
ovi umrli su uglavnom gastarbajteri
ja kad sam vidio u indiji visinu higijene dosao sam do zakljucka da im ni radijacija ne moze nista a kamoli jebeni virusi i bakterije
Guest- Guest
kod njih neće biti puno testiranja ali će zato biti na tisuće lomača... desetke tisuća...Leviathan2 wrote:jbte, u indiji coronavirus ugiba odmah
ja kad sam vidio u indiji visinu higijene dosao sam do zakljucka da im ni radijacija ne moze nista a kamoli jebeni virusi i bakterije
2015-08-08
Baš čudno :DGnječ wrote:
Dr. Ai Fen is a doctor at the Wuhan Central Hospital.
She was perhaps among the first doctors to discover the Wuhan virus. After speaking out against the authorities, Dr. Ai Fen has gone missing.
nemam blage vez, men je vocarstvo nepoznanica, al ja bi natrpo , steta da bude praznog prostoramichaellcmacha wrote:tamo kod onih tvojih švicaraca u rusiju... more mrkva između jabuka...Leviathan2 wrote:ah sijanje, sta bi dao da mi se docepat kakvog vrta,michaellcmacha wrote:pa meni ga ne ruši ispod donje normale... znači koliko god da ga pojedem padam na 120/80 i to je to... uredno uzmem ramed 2,5 mg to je inače mala doza i to je to... sad me ovih 15 dana malo umrtvilo ali od sutra krećem u borbena djelovanja... s obzirom da ne idem na brač idemo opet sijati, saditi, pa ako Bog da i beračiti...Leviathan2 wrote:a, to je odlicno da mozes, ja mislio da nemos jer od cesnjaka varira tlak,michaellcmacha wrote:
svaki dan ošinem 4 česna, tučem i habanero čokoladni zajedno sa cimetom i medom... plus one jebene tablete...
cuo sam se njihovim sinom, kaze da su u jeku proljetne pripreme , obrezivanja i slicno, veli stari ga odjebo nakon 5 minuta razgovora, nema vremena :D
a karantina je za gradski sljam
She was perhaps among the first doctors to discover the Wuhan virus. After speaking out against the authorities, Dr. Ai Fen has gone missing.
I ništa ti se neće desiti...
T.- Posts : 17600
2014-04-14
New York City Has Nearly 1 In 4 Of All COVID-19 Cases in US | NBC Nightly News
Published on Apr 2, 2020
Guest- Guest
ma sumnjam, to oni s kamionima za smece skupljaju i samo istresu negdje, lomace su za malo imucnijemichaellcmacha wrote:kod njih neće biti puno testiranja ali će zato biti na tisuće lomača... desetke tisuća...Leviathan2 wrote:jbte, u indiji coronavirus ugiba odmah
michaellcmacha wrote:ako si na ti sa svetozarom nek ti pošalje dva linka... mislim što se mene tiče ja bi najradije to stavio tu da svi si skinu i pročitaju... ali eto nek ide ovak od ruke do ruke... pa ako ništa da svi imamo uvid i u tu stranu priče koja je autentična a trenutno čini mi se mali broj ljudi ima priliku vidjeti to iako je to javni dokument...Unimatrix_Zero wrote:michaellcmacha wrote:e a sad još da si poentirao sa iznošenjem činjenice tko je osmislio epidemiološke mjere i na čiji nagovor je szo dala smjernice svim zemljama da primjene upravo te epidemiološke mjere... zatvaranje određenog prostora, unutar prostora izdavanje obvezujućih uputa, gašenje svih gospodarskih aktivnosti, i u konačnici represija prema onima koji ne postupaju po uputama...Unimatrix_Zero wrote:Leviathan2 wrote:
ja ne navijam ni za koga, a shema srbi hrvati me ne jebe, mi iz plemena se drzimo podalje od tih sranja
dobsa ne znam al tuckera znam, dobar je kad je rjec od onim borcima za hrpu gendera, al sto se tice medjunarodne politike, los do jaja
prosto prodaj eideologiju , to moze s genderima jer henderi su ionako hrpa debila pa moze eksploatirat njihov debilizam,
medjutim, gledao sam ga par puta i ponavlja iste sheme i maglu prema kinezima kao i prema genderima, ok, kuzim da j etrumpikin sljedbenik al opet, ima li trumpika problema
sto se tice tvojih postova, citao sam ja njih ne brini, nu za razliku od hrpe drugijeh tema, na ovoj temi si nasjeo na cistu hegemonijsku agendu
kao sto sam gore naveo, ameri rade daleko gore stvari sebi i kinezima al sve okrivljuju kineze, ne navijam za kineze al za razliku od hrpe ljudi pratim kinu dugo vremena a i poznam hrpu kineza tako da ove optuzme koje si iznio gore za kineze o ljuckim pravima, tajvanu, otocima i slicno ne stoje, u kinesku ambasadu u americi se ne sklanjaju americki nazovi revolucioneri , recimo black live meters
dok su ameri drzali dominaciju u visokim tehnologijama sve je bilo ok, kad su kinezi poceli da izravnavaju tasove na vagi odmah su krenuli na njih, s optuzbama za spijunazu, do kradje patenata
ono, ameri casni pa ne kradu patente i ne spijuniraju
uglavnom da podvucem, kinezi su napravili daleko manje zla na ovom planetu od amera da se to ne moze ni usporedjivat
a da zrtvuju svoj narod, nije li to ista prica da assad ubija svoj narod ista kuhinja i ista kompozicaja, kak volis
muzika cjelo vrijeme ista samo se mjenja tekst pjesme po potrebi ili intonacija
sve poznato
a cuj imas sa jedne strane stado koje vice ostani u kuci i ne pokusavaj nista razumjeti a sa druge strane imas jos neke koji slusaju razlicita misljenja,sad tu stvarno imas 2 tora jedan za sve krivi trampa a drugi tor pjeva drugu pjesmu,sad necu raspirivati raspravu o kinezima jer nema smisla,neka ostane ovako zamrznuto pa cemo vidjeti za nekih tjedan dana jel vazi? moja poenta je da ovo stanje paralize ako potraje duze od mjesec dana idemo polako u kameno doba,neznam koliko cemo se zadrzati u metalnom virus ovdje vise po meni nije toliki problem nego mediji koji sire paniku,previse je kontradiktornih informacija,i poluinformacija,mjere su kontraproduktivne,poslusaj srecka sladoljeva jebiga,on nije valjda u trampovom toru i mrzitelj kineza ima i kod vas pametnih ljudi koji tvrde da ce ove mjere nanjeti vise stete nego bilo kakav virus.
jebiga to je onaj najshokantniji dio,anti-ljudski,to me toliko ni ne iznenadjuje jer zivimo u nehumanom svijetu,ono sto mi se gadi su pasivni ljudi i ljudi tipa treba pobiti ove one,razne grupe ljudi,pa to su radili nacisti kasnije i komunisti,ameri onako malo sofisticirano,ma jebiga nisam znao bili poentirao sa bilom gejtson i njegovim govorom o depopulaciji i sterilizaciji vakcinisanjem ili sa cime,uglavnom ko malo dublje zagrebe mor doci do slicnog zakljucka kao ja i levi,mada se zamalo ne posvadjasmo pa na kraju se nekako nadjosmo
posalji ako hoces na pp,mozda sam vec vidio,neznam
psihološka granica 1 milijun... koja je slijedeće... 10 milijuna... kada... uskoro...Gnječ wrote:
Published on Apr 2, 2020
2015-08-08
New York City doctor: ‘The things that I see in the ER are scary’
Matthew Bai, a physician at Mt. Sinai Queens Hospital, shows what it's like inside an emergency room overwhelmed with coronavirus patients. In a video diary filmed on March 30, he describes the pressure he and his colleagues are working under, and what keeps them going.
Guest- Guest
ne vjerujem jer nisi imao gdje... ovo je konspirativni uradak boraca za istinu iz ex isk pleme zajednice... ;)Unimatrix_Zero wrote:michaellcmacha wrote:ako si na ti sa svetozarom nek ti pošalje dva linka... mislim što se mene tiče ja bi najradije to stavio tu da svi si skinu i pročitaju... ali eto nek ide ovak od ruke do ruke... pa ako ništa da svi imamo uvid i u tu stranu priče koja je autentična a trenutno čini mi se mali broj ljudi ima priliku vidjeti to iako je to javni dokument...Unimatrix_Zero wrote:michaellcmacha wrote:e a sad još da si poentirao sa iznošenjem činjenice tko je osmislio epidemiološke mjere i na čiji nagovor je szo dala smjernice svim zemljama da primjene upravo te epidemiološke mjere... zatvaranje određenog prostora, unutar prostora izdavanje obvezujućih uputa, gašenje svih gospodarskih aktivnosti, i u konačnici represija prema onima koji ne postupaju po uputama...Unimatrix_Zero wrote:
a cuj imas sa jedne strane stado koje vice ostani u kuci i ne pokusavaj nista razumjeti a sa druge strane imas jos neke koji slusaju razlicita misljenja,sad tu stvarno imas 2 tora jedan za sve krivi trampa a drugi tor pjeva drugu pjesmu,sad necu raspirivati raspravu o kinezima jer nema smisla,neka ostane ovako zamrznuto pa cemo vidjeti za nekih tjedan dana jel vazi? moja poenta je da ovo stanje paralize ako potraje duze od mjesec dana idemo polako u kameno doba,neznam koliko cemo se zadrzati u metalnom virus ovdje vise po meni nije toliki problem nego mediji koji sire paniku,previse je kontradiktornih informacija,i poluinformacija,mjere su kontraproduktivne,poslusaj srecka sladoljeva jebiga,on nije valjda u trampovom toru i mrzitelj kineza ima i kod vas pametnih ljudi koji tvrde da ce ove mjere nanjeti vise stete nego bilo kakav virus.
jebiga to je onaj najshokantniji dio,anti-ljudski,to me toliko ni ne iznenadjuje jer zivimo u nehumanom svijetu,ono sto mi se gadi su pasivni ljudi i ljudi tipa treba pobiti ove one,razne grupe ljudi,pa to su radili nacisti kasnije i komunisti,ameri onako malo sofisticirano,ma jebiga nisam znao bili poentirao sa bilom gejtson i njegovim govorom o depopulaciji i sterilizaciji vakcinisanjem ili sa cime,uglavnom ko malo dublje zagrebe mor doci do slicnog zakljucka kao ja i levi,mada se zamalo ne posvadjasmo pa na kraju se nekako nadjosmo
posalji ako hoces na pp,mozda sam vec vidio,neznam
2015-08-08
držim da će prestati davati podatke ili ih rapidno frizirati ali na globalnoj razinimichaellcmacha wrote:psihološka granica 1 milijun... koja je slijedeće... 10 milijuna... kada... uskoro...Gnječ wrote:
Published on Apr 2, 2020
ne da mi se kopati ali prije mjesec i pol sam rekoa da se ovo više ne može zaustaviti a sad kad je provalio u najveće gradove svijeta samo nebo mu je granica.
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 44 of 50