Odlazak Linića
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Odlazak Linića
Mislim da se mozda ne moze otvoriti iz inozemstva??Pokusao sam na drugim IP brojevima i nije islo. Inace skracenica DNRH je DemokratskaNArodnRepublika Hrvatska. Nesto kao Demokratska NArodna Repulika Juzna Koreja ili Demokratska Republika Njemacka. Demokratska Republika Kina i tako te demokratske zemlje.
abraham- Posts : 14695
2014-04-14
bia san potisnua ovo iz sjećanja, jedan Mašić me ovo pita pred drugaricom, mater mu jebemabraham wrote: jel više voliš mamu ili tita
2014-04-16
kuha se ..., pače temperatura ključanja je postignuta. pitanje je samo hoće li prokuhati ili će zbog eu izbora riječki štab sdp-a jugoslavije ipak progucati govno .... barem na kratko dok ne prođu ti eu izbori. puno im je na kocki.
buć, buć ...
buć, buć ...
2014-04-15
abraham wrote:Mislim da se mozda ne moze otvoriti iz inozemstva??Pokusao sam na drugim IP brojevima i nije islo. Inace skracenica DNRH je DemokratskaNArodnRepublika Hrvatska. Nesto kao Demokratska NArodna Repulika Juzna Koreja ili Demokratska Republika Njemacka. Demokratska Republika Kina i tako te demokratske zemlje.
ima tu još mjesta za proširit.
zapadna balkanska demokratska socijalistička narodna republika hrvatska .... ZBDSNRH.
Iosephvs-
2014-04-15
sex u kokošinjcu ... jebeno je kad te uz članove stranke počnu jebat i vlastiti bilteni.
poveznica
poveznica
Iosephvs-
2014-04-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Istraga Todoriceve imovine zaustavljena za vrijeme Slavka Linica
» Zbog Linica nismo mogli povuci arbitrazu,od pocetka smo osudjeni na poraz
» Teske optuzbe Linica:Kaos sa Agrokorom poceo je za vrijeme Milanoviceve vlade
» Zbog Linica nismo mogli povuci arbitrazu,od pocetka smo osudjeni na poraz
» Teske optuzbe Linica:Kaos sa Agrokorom poceo je za vrijeme Milanoviceve vlade
Page 2 of 2