Godina bez turizma?
Page 32 of 34
Page 32 of 34 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34
Re: Godina bez turizma?
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Legendovich wrote:yebay ga,tko je nama kriv sto nismo adaptibilni..Epi je kao one gipke balerine,kakogod je zavrtis ona se prilagodi..Gnječ wrote:
slušaj bosančugo tebe bi sikiron opizdija po glavi i ti bi nakon toga mislija da si maršal Tito. ajde odjebi u svoju vukojebinu majketi ti i takvi kao ti jebete ovaj napaćeni narod niste ništa bolji od srba koji su vladali prije. još ste gora govna od srba. a ti si rvat iz koristi da sutra ulete srbi ti bi bio najveći srbin.
Ma nije da vas dvojica niste bili gipki....nego ste matori.
A uz to tebe priroda nije obdarila posebnom inteligencijom a njega odgoj karakterom...no nekakao klapate zajedno...ajde, drži vodu..nekako
jebote, kad ti bosanac iz bosanske vukojebine krene docirati o kulturi, civilizaciji i poštenju...bljuv.
eto na što si spao...
da sam slagao kako sam zagrepčanac ili barem neki hvaranin mogao bi ti to i progutati ali ovako...
kriva pedagogija, loše sam istaktizirao
svejedno. govno je govno nebitno iz koje je septičke jame.
Guest- Guest
e tako treba..dobar mladac...no ne zavijeka..epikur37 wrote:Legendovich wrote:a tjesi se ti samo..ono sto je icemu vrijedilo i inteligencijom i radnom sposobnoscu je oslo vanka,a doli ostao samo HDZ personal..mi smo kao vino,sto stariji to bolji,a vi danasnje generacije..uzas...trulo iznutra,karakterom i svim ostalim..epikur37 wrote:Legendovich wrote:yebay ga,tko je nama kriv sto nismo adaptibilni..Epi je kao one gipke balerine,kakogod je zavrtis ona se prilagodi..Gnječ wrote:
slušaj bosančugo tebe bi sikiron opizdija po glavi i ti bi nakon toga mislija da si maršal Tito. ajde odjebi u svoju vukojebinu majketi ti i takvi kao ti jebete ovaj napaćeni narod niste ništa bolji od srba koji su vladali prije. još ste gora govna od srba. a ti si rvat iz koristi da sutra ulete srbi ti bi bio najveći srbin.
A uz to tebe priroda nije obdarila posebnom inteligencijom a njega odgoj karakterom...no nekakao klapate zajedno...ajde, drži vodu..nekako
Moje poštovanje prema godinama.
Guest- Guest
Legendovich wrote:veca brodica..u segmentu neovisnosti o hrani,vodi,gorivu..gdje je "najtanja"?epikur37 wrote:Legendovich wrote:Epi,koliku autonomiju ima tvoja barka?
u kojem segmentu i koja barka...oplodilo se imam dvije..
Možda voda...
Goriva staje 300 litara a vode samo 160..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Legendovich wrote:e tako treba..dobar mladac...no ne zavijeka..epikur37 wrote:Legendovich wrote:a tjesi se ti samo..ono sto je icemu vrijedilo i inteligencijom i radnom sposobnoscu je oslo vanka,a doli ostao samo HDZ personal..mi smo kao vino,sto stariji to bolji,a vi danasnje generacije..uzas...trulo iznutra,karakterom i svim ostalim..epikur37 wrote:Legendovich wrote:
yebay ga,tko je nama kriv sto nismo adaptibilni..Epi je kao one gipke balerine,kakogod je zavrtis ona se prilagodi..
Život nosi svoje lekcije i pomalo troši čovjeka, iskustvo nosi nešto mudrosti...sam to osjetim pa prepostavljam i za starije.
2015-08-06
dobro,to je ono,za priobalje,nish dalje na otvoreno..imas jedra..?epikur37 wrote:Legendovich wrote:veca brodica..u segmentu neovisnosti o hrani,vodi,gorivu..gdje je "najtanja"?epikur37 wrote:Legendovich wrote:Epi,koliku autonomiju ima tvoja barka?
Možda voda...
Guest- Guest
Legendovich wrote:dobro,to je ono,za priobalje,nish dalje na otvoreno..imas jedra..?epikur37 wrote:Legendovich wrote:veca brodica..u segmentu neovisnosti o hrani,vodi,gorivu..gdje je "najtanja"?epikur37 wrote:Legendovich wrote:Epi,koliku autonomiju ima tvoja barka?
Možda voda...
ma ne...motornjak
6 milja od otoka..praktički otvoreno ali ne u međunarodne vode
2015-08-06
zriješ zriješ...samo tako...epikur37 wrote:Legendovich wrote:e tako treba..dobar mladac...no ne zavijeka..epikur37 wrote:Legendovich wrote:a tjesi se ti samo..ono sto je icemu vrijedilo i inteligencijom i radnom sposobnoscu je oslo vanka,a doli ostao samo HDZ personal..mi smo kao vino,sto stariji to bolji,a vi danasnje generacije..uzas...trulo iznutra,karakterom i svim ostalim..epikur37 wrote:
Život nosi svoje lekcije i pomalo troši čovjeka, iskustvo nosi nešto mudrosti...sam to osjetim pa prepostavljam i za starije.
Guest- Guest
aha.pa to mu i jeste funkcija,turisticki izleti i slicno..orgije nekog bogatuna..epikur37 wrote:Legendovich wrote:dobro,to je ono,za priobalje,nish dalje na otvoreno..imas jedra..?epikur37 wrote:Legendovich wrote:veca brodica..u segmentu neovisnosti o hrani,vodi,gorivu..gdje je "najtanja"?epikur37 wrote:
Možda voda...
ma ne...motornjak
Guest- Guest
ovo mi je san..zasad..vidimo kako korona to bude pripomogla ili ujebala..
https://www.sunreef-yachts.com/en/60-sunreef-power
Guest- Guest
Legendovich wrote:aha.pa to mu i jeste funkcija,turisticki izleti i slicno..orgije nekog bogatuna..epikur37 wrote:Legendovich wrote:dobro,to je ono,za priobalje,nish dalje na otvoreno..imas jedra..?epikur37 wrote:Legendovich wrote:
veca brodica..u segmentu neovisnosti o hrani,vodi,gorivu..gdje je "najtanja"?
Možda voda...
ma ne...motornjak
Za vas s devizama...pronaći ću i lokalni eskort.
2015-08-06
Legendovich wrote:ovo mi je san..zasad..vidimo kako korona to bude pripomogla ili ujebala..
ovo ti ne može biti ni san
2015-08-06
epikur37 wrote:Legendovich wrote:aha.pa to mu i jeste funkcija,turisticki izleti i slicno..orgije nekog bogatuna..epikur37 wrote:Legendovich wrote:dobro,to je ono,za priobalje,nish dalje na otvoreno..imas jedra..?epikur37 wrote:
Možda voda...
ma ne...motornjak
Za vas s devizama...pronaći ću i lokalni eskort.
yeeeee...tako se prica... ..
Guest- Guest
dobro,tvoja procjena..epikur37 wrote:Legendovich wrote:ovo mi je san..zasad..vidimo kako korona to bude pripomogla ili ujebala..
Guest- Guest
Legendovich wrote:dobro,tvoja procjena..epikur37 wrote:Legendovich wrote:ovo mi je san..zasad..vidimo kako korona to bude pripomogla ili ujebala..
ne lupetaj...
da prošetaš po ovome dok je na vezu...koštat će te cijelog tvog budzeta za godišnji.
2015-08-06
joj, joj svetozare... a kad li je ono bila pauza od njemačke... tad si koliko se sjećam jedno duže vrijeme bio domaLegendovich wrote:Pa mozda sam i mogao ,ali 1998,tri godine nakon otvaranja firme,Zupanjska banka je bila poharana,i progutana od strane Privredne banke..TADA je ekonomija cijele opcine pa i sire kolabirala,a meni je se sve smucilo kad sam vidio sto je posrijedi..josh tada sam bio lokalno orjentiran u polovanju i okrenut stednji za buduci razvoj..iskreno doli mi se ogadio taj lopovski i uhljebnicki menthalitet..i nikako mi se ne svidja sistem "moras se snaci"..epikur37 wrote:Legendovich wrote:znao je,nego parazitima i lokalnim serifima nije htio u tal..a doli se drugacije i ne moze..jel...a menije politika BLJUC..!! tebi nije.zato i opstajes,jer znas balansirati izmedju(sorry na izrazu) šenenja uz nogu lokalnim HDZ-ovcima i pruzanju glave da bude potapsana...kazem sorry,nisi doli samo ti takav..ima i Fuk i slinih zilijunepikur37 wrote:michaellcmacha wrote:
ti ga lupaš li lupaš... al ono...
ma nije nego svetoje tu nije znao napraviti ništa sad iz daljine grinta i kmeči..ni prvi ni zadnji
no eto nama njega nazad sa svojim devizama trošiti :)
koja glupost...nisam član nikakve stranke i ama baš ništa nisam dobio preko neke politike...politiku prakticiram jedino ovdje..
živiš i radiš, vrlo je jednostavno...
Mogao si i ti, doduše možda ne u gunji ili otkud si ali u RH ima mjesta i ima šansi
hocu postenu trzisnu utakmicu i pravila za sVE..ovdje napokon to imam i u 7 godina,sam vise postigao nego doli za 30..nema vise doli,niti u sarkofagu..
2015-08-08
Legendovich wrote:polovne prodaju za pisljivih parstotisca ojrova..
a ti ono nemaš mogućnosti otić materi u slavoniju
2015-08-06
ne izvrci tako podlo..sto mosh sa tim novcem??epikur37 wrote:Legendovich wrote:polovne prodaju za pisljivih parstotisca ojrova..
Guest- Guest
unatrag skoro 7 godina sam prijavljen ovdje,prije toga neredovno odlasci i boravci..michaellcmacha wrote:joj, joj svetozare... a kad li je ono bila pauza od njemačke... tad si koliko se sjećam jedno duže vrijeme bio domaLegendovich wrote:Pa mozda sam i mogao ,ali 1998,tri godine nakon otvaranja firme,Zupanjska banka je bila poharana,i progutana od strane Privredne banke..TADA je ekonomija cijele opcine pa i sire kolabirala,a meni je se sve smucilo kad sam vidio sto je posrijedi..josh tada sam bio lokalno orjentiran u polovanju i okrenut stednji za buduci razvoj..iskreno doli mi se ogadio taj lopovski i uhljebnicki menthalitet..i nikako mi se ne svidja sistem "moras se snaci"..epikur37 wrote:Legendovich wrote:znao je,nego parazitima i lokalnim serifima nije htio u tal..a doli se drugacije i ne moze..jel...a menije politika BLJUC..!! tebi nije.zato i opstajes,jer znas balansirati izmedju(sorry na izrazu) šenenja uz nogu lokalnim HDZ-ovcima i pruzanju glave da bude potapsana...kazem sorry,nisi doli samo ti takav..ima i Fuk i slinih zilijunepikur37 wrote:
ma nije nego svetoje tu nije znao napraviti ništa sad iz daljine grinta i kmeči..ni prvi ni zadnji
no eto nama njega nazad sa svojim devizama trošiti :)
koja glupost...nisam član nikakve stranke i ama baš ništa nisam dobio preko neke politike...politiku prakticiram jedino ovdje..
živiš i radiš, vrlo je jednostavno...
Mogao si i ti, doduše možda ne u gunji ili otkud si ali u RH ima mjesta i ima šansi
hocu postenu trzisnu utakmicu i pravila za sVE..ovdje napokon to imam i u 7 godina,sam vise postigao nego doli za 30..nema vise doli,niti u sarkofagu..
Guest- Guest
Legendovich wrote:ne izvrci tako podlo..sto mosh sa tim novcem??epikur37 wrote:Legendovich wrote:polovne prodaju za pisljivih parstotisca ojrova..
malo nezgodno ali da, izjave ovog tipa:
pišljivih par sto tisuća eura...!?
ovakve megajahte!?
uvijek me fascinirala sposobnost sitne buranije i obične šljakerske gologuzije da se razbacuje fikcijama...
čudesno...u stavri samo pokazuje koliko uopće ne razumijete novac, kao takav
2015-08-06
Page 32 of 34 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
Page 32 of 34