Obersnelova 'posla'...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Obersnelova 'posla'...
uffff..zar je POTREBNO podmiti salterice u RH da obave onaj posao za koji su vec placene...Skandal..!!!tre wrote:Možda si im ponudio 5 eurića za neki posao koji u švabiji plaćaš 50 eurića pa te otkantale!?Legendovich wrote:kurwetine po salterima kada dojdem u RH,su krajnje nadrkane i neljubazne,a ako nesto trebas na sto imas zakonsko pravo,dok to ne uganjas,pozdereu ti sve zivce..nekompetentni i neprofesionalni ste..
Guest- Guest
Pa ti bi i rođenu ženu(da je imaš) prodo za 10 euraLegendovich wrote:brjo moj,ove godine pada svapska putovnica..dok sredim dolje nekretnine u RH,vracam vam vasu...i pazi sad kurioziteta..pri odricanju od drzavljanstva,mora se Erha drzavi platiti 3 bruto place koje primas..moze li jadnije ili pateticnije...kukuuuuuu...!!!tre wrote:kako ćeš sa njima poslovati kad imaš problema s putovnicomLegendovich wrote:nema to veze bedaku jedan sa krvi niti sa vodom,nego profesionalnoscu i usluznoscu..niste kadar dresirati niti one pesove koji posluzuju na obali u restoranima..tre wrote:Nije krv vodaLegendovich wrote:
govorim iz svoje perspektive..uvijek bi srbima dao prije posel nego vama..
kakogod i radi takvih zaguljenih ste za brojne investicije vjecno prekrizeni..uzivajte..!!!
u svabiji se zna sto se placa,kod vas bas i ne..
nego reci mi..zasto se osobna ceka jako dugo,za sitnis,a promptno,moras platiti oko 500 kunova? e jeste pljackasi..
nego reci mi..zasto se osobna ceka jako dugo,za sitnis,a promptno,moras platiti oko 500 kunova? e jeste pljackasi..
Guest- Guest
Pretpostavka je majka svih zajeba...previse vi pretpotavljate..zato ste tu gdje jeste(u kurtzu..)tre wrote:Pa ti bi i rođenu ženu(da je imaš) prodo za 10 euraLegendovich wrote:brjo moj,ove godine pada svapska putovnica..dok sredim dolje nekretnine u RH,vracam vam vasu...i pazi sad kurioziteta..pri odricanju od drzavljanstva,mora se Erha drzavi platiti 3 bruto place koje primas..moze li jadnije ili pateticnije...kukuuuuuu...!!!tre wrote:kako ćeš sa njima poslovati kad imaš problema s putovnicomLegendovich wrote:nema to veze bedaku jedan sa krvi niti sa vodom,nego profesionalnoscu i usluznoscu..niste kadar dresirati niti one pesove koji posluzuju na obali u restoranima..tre wrote:
Nije krv voda
kakogod i radi takvih zaguljenih ste za brojne investicije vjecno prekrizeni..uzivajte..!!!
Guest- Guest
A što mito je u njemačkoj 50 eura?Legendovich wrote:uffff..zar je POTREBNO podmiti salterice u RH da obave onaj posao za koji su vec placene...Skandal..!!!tre wrote:Možda si im ponudio 5 eurića za neki posao koji u švabiji plaćaš 50 eurića pa te otkantale!?Legendovich wrote:kurwetine po salterima kada dojdem u RH,su krajnje nadrkane i neljubazne,a ako nesto trebas na sto imas zakonsko pravo,dok to ne uganjas,pozdereu ti sve zivce..nekompetentni i neprofesionalni ste..
i što veliš, bolje kurac u ruci nego pi*ka na graniLegendovich wrote:Pretpostavka je majka svih zajeba...previse vi pretpotavljate..zato ste tu gdje jeste(u kurtzu..)tre wrote:Pa ti bi i rođenu ženu(da je imaš) prodo za 10 euraLegendovich wrote:brjo moj,ove godine pada svapska putovnica..dok sredim dolje nekretnine u RH,vracam vam vasu...i pazi sad kurioziteta..pri odricanju od drzavljanstva,mora se Erha drzavi platiti 3 bruto place koje primas..moze li jadnije ili pateticnije...kukuuuuuu...!!!tre wrote:kako ćeš sa njima poslovati kad imaš problema s putovnicomLegendovich wrote:
nema to veze bedaku jedan sa krvi niti sa vodom,nego profesionalnoscu i usluznoscu..niste kadar dresirati niti one pesove koji posluzuju na obali u restoranima..
Jebiga onda ne čitaš dobro što sam te pitaoLegendovich wrote:nem mita u svabiji..nego transparentne i sluzbene cijene..
tre mosh mislit iglupace vase na salteru..cura dosla raditi RH OSOBNU,a ova glupaca joj rekla da mora traziti tamo gdje je prijavljena..cura kaze..prijavljena sam u svabiji..a ova guska..Pa to je to..trazite tamo da vam izdaju....O _Irud te jebo,nebesa se ruse..!!!
Reci mi tre,kako takve profesionalke mogu raditi na salteru sluzbenih dokumenata..
Reci mi tre,kako takve profesionalke mogu raditi na salteru sluzbenih dokumenata..
Guest- Guest
bogumi ,poovozah te ebeni i ja na kurtzu ovih dana..svidjelo ti se???tre wrote:i što veliš, bolje kurac u ruci nego pi*ka na graniLegendovich wrote:Pretpostavka je majka svih zajeba...previse vi pretpotavljate..zato ste tu gdje jeste(u kurtzu..)tre wrote:Pa ti bi i rođenu ženu(da je imaš) prodo za 10 euraLegendovich wrote:brjo moj,ove godine pada svapska putovnica..dok sredim dolje nekretnine u RH,vracam vam vasu...i pazi sad kurioziteta..pri odricanju od drzavljanstva,mora se Erha drzavi platiti 3 bruto place koje primas..moze li jadnije ili pateticnije...kukuuuuuu...!!!tre wrote:
kako ćeš sa njima poslovati kad imaš problema s putovnicom
Guest- Guest
Treba pitati druga Milanovića, on je to sjebendisao tako da ti osobna traje 5 godina i da je tri puta skuplja nego prije :)Legendovich wrote:u svabiji se zna sto se placa,kod vas bas i ne..
Nu ga, od drkadžije bi sad i peder postaoLegendovich wrote:bogumi ,poovozah te ebeni i ja na kurtzu ovih dana..svidjelo ti se???tre wrote:i što veliš, bolje kurac u ruci nego pi*ka na graniLegendovich wrote:Pretpostavka je majka svih zajeba...previse vi pretpotavljate..zato ste tu gdje jeste(u kurtzu..)tre wrote:Pa ti bi i rođenu ženu(da je imaš) prodo za 10 euraLegendovich wrote:
brjo moj,ove godine pada svapska putovnica..dok sredim dolje nekretnine u RH,vracam vam vasu...i pazi sad kurioziteta..pri odricanju od drzavljanstva,mora se Erha drzavi platiti 3 bruto place koje primas..moze li jadnije ili pateticnije...kukuuuuuu...!!!
a sto cu sa tobom,kad mi namjestas svoju guzu na yebanje..no hajde,da prestanemo lajati nepristojno..usput ti si prvi poceo...tre wrote:Nu ga, od drkadžije bi sad i peder postaoLegendovich wrote:bogumi ,poovozah te ebeni i ja na kurtzu ovih dana..svidjelo ti se???tre wrote:i što veliš, bolje kurac u ruci nego pi*ka na graniLegendovich wrote:Pretpostavka je majka svih zajeba...previse vi pretpotavljate..zato ste tu gdje jeste(u kurtzu..)tre wrote:
Pa ti bi i rođenu ženu(da je imaš) prodo za 10 eura
drz se teme..ono,josjh je samo Albanija podno vas..I yoda je sluzbeno objavio da je srbija prejebala RH u izvozu..komentar?
Guest- Guest
ai me nemoj spominjat, ja protiv trea nemam ništa, tre je meni ok lik, imamo više zajedničko nego kaj bi se reklo na prvu, politički se ne slažemo ali to je to, brijem da isto volimo ovu sjebanu državu zato smo i dalje u njoj, tre je stariji, bio je u ratu i ja to poštujem.Legendovich wrote:bogumi ,poovozah te ebeni i ja na kurtzu ovih dana..svidjelo ti se???
Guest- Guest
Kakogod.. :cleanteeth:bilo je jos 500000 pa ne laju skupa tako glasno,ali hajde..
Guest- Guest
dakle,Trej,pitanje..srbija je bez EU benefita i slobodne trgovine,pa ima veci izvoz nego RH..komentar..?
Guest- Guest
Ma to ti samo zamišljaš pilu naopako a sad nije da nisam prvi počeo prckati no jebaji ga kad sam sebi grablje bacaš pod noge, moram se smijati htio ne htioLegendovich wrote:a sto cu sa tobom,kad mi namjestas svoju guzu na yebanje..no hajde,da prestanemo lajati nepristojno..usput ti si prvi poceo...tre wrote:Nu ga, od drkadžije bi sad i peder postaoLegendovich wrote:bogumi ,poovozah te ebeni i ja na kurtzu ovih dana..svidjelo ti se???tre wrote:i što veliš, bolje kurac u ruci nego pi*ka na graniLegendovich wrote:
Pretpostavka je majka svih zajeba...previse vi pretpotavljate..zato ste tu gdje jeste(u kurtzu..)
drz se teme..ono,josjh je samo Albanija podno vas..I yoda je sluzbeno objavio da je srbija prejebala RH u izvozu..komentar?
mene bi to jako zabrinulo..od skrhane fukojebine,Srbija polako ali sigurno jaca svoju ekonomiju...i to bez podrske EU,nego josh cak i politickih blokada,otezavanja i ostaloga..
Guest- Guest
I u čemu je problem? Veća je država, ima više ljudi ali svejedno im je standard duplo slabiji od standarda u RH. U čemu je kvaka onda?Legendovich wrote:dakle,Trej,pitanje..srbija je bez EU benefita i slobodne trgovine,pa ima veci izvoz nego RH..komentar..?
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Obersnelova 'misao':'Neće se građanima djeliti Komunistički manifest,nego slova iz tog teksta'
» I2B posla
» EU posla
» Ciganska posla
» pederska posla
» I2B posla
» EU posla
» Ciganska posla
» pederska posla
Page 2 of 3