Sad je jasno : Hrvatsko će nebo čuvati netko drugi
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sad je jasno : Hrvatsko će nebo čuvati netko drugi
Rusiji treba dati otok Krk u koncesiju na sljedećih 100 godina da si tamo izgrade nuklearnu vojnu bazu. Hrvatska do Drine? Ne nego do Grčke!RayMabus wrote:Tako ispada mada triba to još proučiti. Svakako s američkim F 16 ili švedskim Gripenom koji ima jako puno američkih dijelova ne zadržavamo suverenitet nad nebom.melkior wrote:Znači, Amerikanci kao "saveznici" blokiraju Hrvatsku, a s ruskom tehnikom bili bi regionalna vojna sila.RayMabus wrote:Nema rješenja. Meni taj avion triba i za rat a to znači i opcija rat sa Italijom ili sa muslimanima u BiH a ako kupiš F16 ili bilo šta zapadno onda to otpada jer će Amerika to prva blokirat a ovo sa Srbijom to će iovako ionako ovi iz Aviana pa koji kurac kupovat avione i plaćat više kad ima jeftinija opcija a to je Aviano.
Nema smisla to uzimat i bacat pare.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa znaju za sebe.epikur37 wrote:Mi smo u NATO paktu, ne sumnjam da američki prijatelji znaju šta rade.
Teška je to geopolitička tema. Najbolje ne kupit ništa i lagano gledat imaju li Rusi šta na lageru jer nama kad su avioni u pitanju odgovaraju samo ruski zbog politike nesvrstanosti.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Da je Hrvatska 2004. godine dala Rusiji u koncesiju otok Krk na 100 godina, postali bi članica EU-a u roku sljedećih 24 sata, ne bi trebalo izručivati nikakve generale u Haag. EU da, NATO ne! Pazi ovo, Rusi su Hrvatskoj za vrijeme rata prodali S 300, najjači PZO na svijetu, u vrijeme kad nam je Zapad uvalio emabrgo na oružje i čekao da nas Milošević pokolje. A nama Ameri nisu u stanju prodati ni moderni F 16. I to su saveznici?melkior wrote:Rusiji treba dati otok Krk u koncesiju na sljedećih 100 godina da si tamo izgrade nuklearnu vojnu bazu. Hrvatska do Drine? Ne nego do Grčke!RayMabus wrote:Tako ispada mada triba to još proučiti. Svakako s američkim F 16 ili švedskim Gripenom koji ima jako puno američkih dijelova ne zadržavamo suverenitet nad nebom.melkior wrote:Znači, Amerikanci kao "saveznici" blokiraju Hrvatsku, a s ruskom tehnikom bili bi regionalna vojna sila.RayMabus wrote:Nema rješenja. Meni taj avion triba i za rat a to znači i opcija rat sa Italijom ili sa muslimanima u BiH a ako kupiš F16 ili bilo šta zapadno onda to otpada jer će Amerika to prva blokirat a ovo sa Srbijom to će iovako ionako ovi iz Aviana pa koji kurac kupovat avione i plaćat više kad ima jeftinija opcija a to je Aviano.
2015-08-09
epikur37 wrote:Ja se nadam samo da će hrvatska dobiti nekakve avione za života naših starijih forumaša...ova tema traje 25 godina.
nece , prisustvujes smrti vojne avijacije u hrvata sto neki , necu ih sad imenovat , davno govorili
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Trump prodaje oružje vrijedno milijarde dolara naftnim sjekačima glava iz Saudijske Arabije koji su mu organizirali napad na WTC 11.09., a nama nije u stanju prodati eskadrilu modernih F 16? Ali je zato uredno zablokirao Izrael da nam prodaju makar staro željezo, ali koje leti? Jebo ti ja takvog saveznika.melkior wrote:Da je Hrvatska 2004. godine dala Rusiji u koncesiju otok Krk na 100 godina, postali bi članica EU-a u roku sljedećih 24 sata, ne bi trebalo izručivati nikakve generale u Haag. EU da, NATO ne! Pazi ovo, Rusi su Hrvatskoj za vrijeme rata prodali S 300, najjači PZO na svijetu, u vrijeme kad nam je Zapad uvalio emabrgo na oružje i čekao da nas Milošević pokolje. A nama Ameri nisu u stanju prodati ni moderni F 16. I to su saveznici?melkior wrote:Rusiji treba dati otok Krk u koncesiju na sljedećih 100 godina da si tamo izgrade nuklearnu vojnu bazu. Hrvatska do Drine? Ne nego do Grčke!RayMabus wrote:Tako ispada mada triba to još proučiti. Svakako s američkim F 16 ili švedskim Gripenom koji ima jako puno američkih dijelova ne zadržavamo suverenitet nad nebom.melkior wrote:Znači, Amerikanci kao "saveznici" blokiraju Hrvatsku, a s ruskom tehnikom bili bi regionalna vojna sila.RayMabus wrote:Nema rješenja. Meni taj avion triba i za rat a to znači i opcija rat sa Italijom ili sa muslimanima u BiH a ako kupiš F16 ili bilo šta zapadno onda to otpada jer će Amerika to prva blokirat a ovo sa Srbijom to će iovako ionako ovi iz Aviana pa koji kurac kupovat avione i plaćat više kad ima jeftinija opcija a to je Aviano.
2015-08-09
debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Ja se nadam samo da će hrvatska dobiti nekakve avione za života naših starijih forumaša...ova tema traje 25 godina.
nece , prisustvujes smrti vojne avijacije u hrvata sto neki , necu ih sad imenovat , davno govorili
Pa dobro ali mi smo amerikancima najbliži saveznici, nema ni albanija zrakoplovstvo...ali smo pod kišobranom najjače sile.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kako stvari stoje najbolje ne kupovati nikakve avione nego napraviti kompletnu reviziju toga šta imamo od opreme a imamo ništa , helikoptere , pajpere i kanadere. Poprilično vrlo malo toga ratnog.
Mora se iz temelja to sve gradit da bi uopće došli do priče o nekakvim lovcima avionima.
Možda najbolje promjena taktike a to je ništa lovački avioni nego hrpa protuzračne opreme.
Mora se iz temelja to sve gradit da bi uopće došli do priče o nekakvim lovcima avionima.
Možda najbolje promjena taktike a to je ništa lovački avioni nego hrpa protuzračne opreme.
2014-04-11
Pazi đubrad, nisu nam htjeli, još uvijek nam nisu ukinuli ni vize za Ameriku, jebote, Hrvati uz irce izgradili SAD, glavni konstruktor i inženjer Golden gate u San Franciscu je bio Hrvat.melkior wrote:Trump prodaje oružje vrijedno milijarde dolara naftnim sjekačima glava iz Saudijske Arabije koji su mu organizirali napad na WTC 11.09., a nama nije u stanju prodati eskadrilu modernih F 16? Ali je zato uredno zablokirao Izrael da nam prodaju makar staro željezo, ali koje leti? Jebo ti ja takvog saveznika.melkior wrote:Da je Hrvatska 2004. godine dala Rusiji u koncesiju otok Krk na 100 godina, postali bi članica EU-a u roku sljedećih 24 sata, ne bi trebalo izručivati nikakve generale u Haag. EU da, NATO ne! Pazi ovo, Rusi su Hrvatskoj za vrijeme rata prodali S 300, najjači PZO na svijetu, u vrijeme kad nam je Zapad uvalio emabrgo na oružje i čekao da nas Milošević pokolje. A nama Ameri nisu u stanju prodati ni moderni F 16. I to su saveznici?melkior wrote:Rusiji treba dati otok Krk u koncesiju na sljedećih 100 godina da si tamo izgrade nuklearnu vojnu bazu. Hrvatska do Drine? Ne nego do Grčke!RayMabus wrote:Tako ispada mada triba to još proučiti. Svakako s američkim F 16 ili švedskim Gripenom koji ima jako puno američkih dijelova ne zadržavamo suverenitet nad nebom.melkior wrote:
Znači, Amerikanci kao "saveznici" blokiraju Hrvatsku, a s ruskom tehnikom bili bi regionalna vojna sila.
2015-08-09
Ja planiram uzeti jednu cesnu za koju godinu...stavljam se na raspolaganje kao outsorcing :)
2015-08-06
Bolje da sam za te pare koje sam državi uplatio za porez - platio kurvu.epikur37 wrote:Ja planiram uzeti jednu cesnu za koju godinu...stavljam se na raspolaganje kao outsorcing :)
2015-08-09
Da al možda i bolje tako jer s američkim avionima ne dobivamo suverenitet nego ogroman račun za nešto šta ne smijemo koristit u ratu kako Amerikanci neće da se to koristi a neće jer su za Italijane i muslimane u Bosni.....dakle vojno neupotrebljivo.debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Ja se nadam samo da će hrvatska dobiti nekakve avione za života naših starijih forumaša...ova tema traje 25 godina.
2014-04-11
Toliko u Hrvatskoj vrijedi domoljublje - manje od 100 eura po satu.melkior wrote:Bolje da sam za te pare koje sam državi uplatio za porez - platio kurvu.epikur37 wrote:Ja planiram uzeti jednu cesnu za koju godinu...stavljam se na raspolaganje kao outsorcing :)
2015-08-09
Pička vrijedi više nego država.
2015-08-09
RayMabus wrote:Da al možda i bolje tako jer s američkim avionima ne dobivamo suverenitet nego ogroman račun za nešto šta ne smijemo koristit u ratu kako Amerikanci neće da se to koristi a neće jer su za Italijane i muslimane u Bosni.....dakle vojno neupotrebljivo.debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Ja se nadam samo da će hrvatska dobiti nekakve avione za života naših starijih forumaša...ova tema traje 25 godina.
Pa i mi smo za talijane i muslimane u bosni...
2015-08-06
Ja uvik analiziram opcije da ratujem sa svakim.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Da al možda i bolje tako jer s američkim avionima ne dobivamo suverenitet nego ogroman račun za nešto šta ne smijemo koristit u ratu kako Amerikanci neće da se to koristi a neće jer su za Italijane i muslimane u Bosni.....dakle vojno neupotrebljivo.debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Ja se nadam samo da će hrvatska dobiti nekakve avione za života naših starijih forumaša...ova tema traje 25 godina.
Kupnja ruskog pzo sistema bi malo uplašila zapad a očito im to triba da im napravimo jer misle da smo budale.
Kupiš ruski sistem i da vidiš kako Komšić i izborni zakon lete u povijest.
Last edited by RayMabus on Mon 10 Feb - 21:03; edited 1 time in total
2014-04-11
Mi smo za kurac jer ga sami nemamo, kao uostalom, ni kičme ni mozga. Izgubljena karika Darwinova lanca u nesuđenoj evoluciji čovječanstva.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Da al možda i bolje tako jer s američkim avionima ne dobivamo suverenitet nego ogroman račun za nešto šta ne smijemo koristit u ratu kako Amerikanci neće da se to koristi a neće jer su za Italijane i muslimane u Bosni.....dakle vojno neupotrebljivo.debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Ja se nadam samo da će hrvatska dobiti nekakve avione za života naših starijih forumaša...ova tema traje 25 godina.
2015-08-09
Ne misle nego znajuRayMabus wrote:Ja uvik analiziram opcije da ratujem sa svakim.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Da al možda i bolje tako jer s američkim avionima ne dobivamo suverenitet nego ogroman račun za nešto šta ne smijemo koristit u ratu kako Amerikanci neće da se to koristi a neće jer su za Italijane i muslimane u Bosni.....dakle vojno neupotrebljivo.debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Ja se nadam samo da će hrvatska dobiti nekakve avione za života naših starijih forumaša...ova tema traje 25 godina.
Kupnja ruskov pzo sistema bi malo uplašila zapad a očito im to triba da im napravimo jer misle da smo budale.
2015-08-09
Erdogan je kupio ruski pzo pa im se odma digla kosa na glavi tamo u Pentagonu kad im netko fino objasni da nije ničiji otirač za noge.
https://www.google.com/amp/s/hr.rbth.com/science/84250-erdogan-ruski-sustavi-s-400/amp
https://www.google.com/amp/s/hr.rbth.com/science/84250-erdogan-ruski-sustavi-s-400/amp
2014-04-11
Budala tko je ´91. plaćao novac za obranu. Bolje da ih je potrošio u Četvrti crvenih svjetiljki
Jadni ljudi koji su dali živote za obranu zemlje...za ništa. Ionako će svi završiti u Njemačkoj. Moglo nas je poštedjeti 30 godina HDZ-ove pljačke.
Jadni ljudi koji su dali živote za obranu zemlje...za ništa. Ionako će svi završiti u Njemačkoj. Moglo nas je poštedjeti 30 godina HDZ-ove pljačke.
2015-08-09
Budala tko ide u rat za propale ideale i tuđe pare
2015-08-09
Kurve su dame u odnosu na ovo što vodi države i narode
2015-08-09
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» NAJVEĆE IZNENAĐENJE PROSLAVE DANA POBJEDE Iznad Knina će letjeti avioni koji će od 2020. čuvati hrvatsko nebo! U Zagreb slijeću tri izraelska F-16
» Netko grabi a netko jede smeće
» Trumpu će nuklearke čuvati američki Karamarko
» Otkrivamo i tko će čuvati Milanovićevog sina koji studira u inozemstvu
» 'Misao' Ostoje Rankovica:'Vojska po zakonu nema pravo cuvati granicu a nije ni potrebna'
» Netko grabi a netko jede smeće
» Trumpu će nuklearke čuvati američki Karamarko
» Otkrivamo i tko će čuvati Milanovićevog sina koji studira u inozemstvu
» 'Misao' Ostoje Rankovica:'Vojska po zakonu nema pravo cuvati granicu a nije ni potrebna'
Page 3 of 4