Sad je jasno : Hrvatsko će nebo čuvati netko drugi
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sad je jasno : Hrvatsko će nebo čuvati netko drugi
MA normalno koji će nam to kitomir.RayMabus wrote:Ne možeš se s rogatima bost. Vidilo se od početka da nas Amerikanci sabotiraju a očito je i zašto : oni imaju bazu u Avianu i nije im u interesu da mi imamo avione i protuzračnu obranu kako bi oni iz Aviana imali kontrolu nad Jadranom i nad Slovenijom , Hrvatskom ,BiH i CG a kako jedino Hrvatska ima avione onda je cilj američke administracije bio da se to uništi i ugasi i sad im moraš jesti iz ruke jer ti nema tko drugi čuvat nebo.
No dobro s obzirom da je to skupo beskorisno smeče možda je tako i najbolje.
Ne treba nama ni vojska ... ni mornarica...ne treba nama ništa
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne možeš s rogatima bost. Veži konja di gazda kaže. Tako je najpametnije.Ringo10 wrote:MA normalno koji će nam to kitomir.RayMabus wrote:Ne možeš se s rogatima bost. Vidilo se od početka da nas Amerikanci sabotiraju a očito je i zašto : oni imaju bazu u Avianu i nije im u interesu da mi imamo avione i protuzračnu obranu kako bi oni iz Aviana imali kontrolu nad Jadranom i nad Slovenijom , Hrvatskom ,BiH i CG a kako jedino Hrvatska ima avione onda je cilj američke administracije bio da se to uništi i ugasi i sad im moraš jesti iz ruke jer ti nema tko drugi čuvat nebo.
No dobro s obzirom da je to skupo beskorisno smeče možda je tako i najbolje.
Ne treba nama ni vojska ... ni mornarica...ne treba nama ništa
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ionako je taj F 16 američke proizvodnje dakle s njim ne smiješ ništa , ovisan si o Americi , skupa beskorisna igračka a ovako im plaćaš da ti iz Aviana patroliraju.
Ono ne isplati se nama to uzet. Ne bi dobili ništa kad su F 16 opet američki avioni. Uglavnom gasi to i nek Amerikanci patroliraju.
Putin ako ima neke avione da da đabe sad je vrijeme.
Ono ne isplati se nama to uzet. Ne bi dobili ništa kad su F 16 opet američki avioni. Uglavnom gasi to i nek Amerikanci patroliraju.
Putin ako ima neke avione da da đabe sad je vrijeme.
2014-04-11
Sad ispada da se nama jedino isplati uzet poljske migove koje ovi otpisuju a Putinu se isplati da nam to održava kako Amerikanci ne bi preko nas mogli vršiti zračni nadzor nad BiH.
Jedino ostaje pitanje koji če nam k poljski migovi 29 ?
Ako će ih dat đabe i đabe ih Putin servisirat ok a inače nam se ne isplate.
Jedino ostaje pitanje koji če nam k poljski migovi 29 ?
Ako će ih dat đabe i đabe ih Putin servisirat ok a inače nam se ne isplate.
2014-04-11
Jebe me se, ako se domoljubi i ostali ne nerviraju a ne samo da se ne nerviraju nego još i pljačkaju tko sam onda ja da se nerviran za išta. Što gore to bolje
Ne nerviraju se jer ako mi imamo F16 il nešto zapadno da se zapuca s muslimanima Amerika bi zabranila korištenje a onda nam to i ne triba nego nek oni iz Aviana patroliraju prema Srbiji i rješen problem.AssadNaPodmornici wrote:Jebe me se, ako se domoljubi i ostali ne nerviraju a ne samo da se ne nerviraju nego još i pljačkaju tko sam onda ja da se nerviran za išta. Što gore to bolje
2014-04-11
Nema rješenja. Meni taj avion triba i za rat a to znači i opcija rat sa Italijom ili sa muslimanima u BiH a ako kupiš F16 ili bilo šta zapadno onda to otpada jer će Amerika to prva blokirat a ovo sa Srbijom to će iovako ionako ovi iz Aviana pa koji kurac kupovat avione i plaćat više kad ima jeftinija opcija a to je Aviano.
Nema smisla to uzimat i bacat pare.
2014-04-11
U pravu siAssadNaPodmornici wrote:Jebe me se, ako se domoljubi i ostali ne nerviraju a ne samo da se ne nerviraju nego još i pljačkaju tko sam onda ja da se nerviran za išta. Što gore to bolje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Gasi državu, jebem joj mater!
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Znači, Amerikanci kao "saveznici" blokiraju Hrvatsku, a s ruskom tehnikom bili bi regionalna vojna sila.RayMabus wrote:Nema rješenja. Meni taj avion triba i za rat a to znači i opcija rat sa Italijom ili sa muslimanima u BiH a ako kupiš F16 ili bilo šta zapadno onda to otpada jer će Amerika to prva blokirat a ovo sa Srbijom to će iovako ionako ovi iz Aviana pa koji kurac kupovat avione i plaćat više kad ima jeftinija opcija a to je Aviano.
2015-08-09
Pa to je upravo ono što ja u stvari, cijelo vrijeme i tvrdim. Gasi NATO, jebo majku Sanaderu koji nam je uvalio to govno. Totalno beskorisni savez u vrijeme rata sa Srbima, a blokiraju nas u vrijeme mira. I još gnojimo u Afganistanu za tapšanje po ramenu.melkior wrote:Znači, Amerikanci kao "saveznici" blokiraju Hrvatsku, a s ruskom tehnikom bili bi regionalna vojna sila.RayMabus wrote:Nema rješenja. Meni taj avion triba i za rat a to znači i opcija rat sa Italijom ili sa muslimanima u BiH a ako kupiš F16 ili bilo šta zapadno onda to otpada jer će Amerika to prva blokirat a ovo sa Srbijom to će iovako ionako ovi iz Aviana pa koji kurac kupovat avione i plaćat više kad ima jeftinija opcija a to je Aviano.
2015-08-09
Ne treba nam zlato, ne trebaju nam avioni, nama trebaju devize da si kupimo Mercedese, vile i/ili kartu za Njemačku. Hrvatska je propali projekt.
2015-08-09
Pa ako se koji wehabdija raznese u Njemačkoj pada Merkel i ta ekipa a dolazi antiislamska desnica na vlast pa bi se taj američki NATO mogao raspasti po ideološkom ključu jer Nijemcima u tom slučaju nisu Rusi prijetnja nego imigracije , posebno islamske.melkior wrote:Pa to je upravo ono što ja u stvari, cijelo vrijeme i tvrdim. Gasi NATO, jebo majku Sanaderu koji nam je uvalio to govno. Totalno beskorisni savez u vrijeme rata sa Srbima, a blokiraju nas u vrijeme mira. I još gnojimo u Afganistanu za tapšanje po ramenu.melkior wrote:Znači, Amerikanci kao "saveznici" blokiraju Hrvatsku, a s ruskom tehnikom bili bi regionalna vojna sila.RayMabus wrote:Nema rješenja. Meni taj avion triba i za rat a to znači i opcija rat sa Italijom ili sa muslimanima u BiH a ako kupiš F16 ili bilo šta zapadno onda to otpada jer će Amerika to prva blokirat a ovo sa Srbijom to će iovako ionako ovi iz Aviana pa koji kurac kupovat avione i plaćat više kad ima jeftinija opcija a to je Aviano.
2014-04-11
Državotvorci, to su tvorovi koji usmrde državu.
2015-08-09
Tako ispada mada triba to još proučiti. Svakako s američkim F 16 ili švedskim Gripenom koji ima jako puno američkih dijelova ne zadržavamo suverenitet nad nebom.melkior wrote:Znači, Amerikanci kao "saveznici" blokiraju Hrvatsku, a s ruskom tehnikom bili bi regionalna vojna sila.RayMabus wrote:Nema rješenja. Meni taj avion triba i za rat a to znači i opcija rat sa Italijom ili sa muslimanima u BiH a ako kupiš F16 ili bilo šta zapadno onda to otpada jer će Amerika to prva blokirat a ovo sa Srbijom to će iovako ionako ovi iz Aviana pa koji kurac kupovat avione i plaćat više kad ima jeftinija opcija a to je Aviano.
2014-04-11
Mi smo u NATO paktu, ne sumnjam da američki prijatelji znaju šta rade.
A vi koji ste za balkan, jebala vas rusija.
ZDS
A vi koji ste za balkan, jebala vas rusija.
ZDS
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja se nadam samo da će hrvatska dobiti nekakve avione za života naših starijih forumaša...ova tema traje 25 godina.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Prouči zašto je za vrijeme kralja Tomislava Hrvatska bila regionalna sila. Zato jer je na svojoj strani imala Bizant. Rusija je današnji Bizant. Zapad od Hrvatske može napraviti jedino koloniju iz koje crpi resurse. Njima ne odgovara nikakva hrvatska država, a ponajmanje jaka država. Eventualna nekakva kolonija koja sebe zove državom, da ljepše izgleda u vlastitim očima.RayMabus wrote:Pa ako se koji wehabdija raznese u Njemačkoj pada Merkel i ta ekipa a dolazi antiislamska desnica na vlast pa bi se taj američki NATO mogao raspasti po ideološkom ključu jer Nijemcima u tom slučaju nisu Rusi prijetnja nego imigracije , posebno islamske.melkior wrote:Pa to je upravo ono što ja u stvari, cijelo vrijeme i tvrdim. Gasi NATO, jebo majku Sanaderu koji nam je uvalio to govno. Totalno beskorisni savez u vrijeme rata sa Srbima, a blokiraju nas u vrijeme mira. I još gnojimo u Afganistanu za tapšanje po ramenu.melkior wrote:Znači, Amerikanci kao "saveznici" blokiraju Hrvatsku, a s ruskom tehnikom bili bi regionalna vojna sila.RayMabus wrote:Nema rješenja. Meni taj avion triba i za rat a to znači i opcija rat sa Italijom ili sa muslimanima u BiH a ako kupiš F16 ili bilo šta zapadno onda to otpada jer će Amerika to prva blokirat a ovo sa Srbijom to će iovako ionako ovi iz Aviana pa koji kurac kupovat avione i plaćat više kad ima jeftinija opcija a to je Aviano.
2015-08-09
epikur37 wrote:Ja se nadam samo da će hrvatska dobiti nekakve avione za života naših starijih forumaša...ova tema traje 25 godina.
Evo ti pa si složi. ZDS!
2015-08-09
Rusiji treba dati otok Krk u koncesiju na sljedećih 100 godina da si tamo izgrade nuklearnu vojnu bazu. Hrvatska do Drine? Ne nego do Grčke!RayMabus wrote:Tako ispada mada triba to još proučiti. Svakako s američkim F 16 ili švedskim Gripenom koji ima jako puno američkih dijelova ne zadržavamo suverenitet nad nebom.melkior wrote:Znači, Amerikanci kao "saveznici" blokiraju Hrvatsku, a s ruskom tehnikom bili bi regionalna vojna sila.RayMabus wrote:Nema rješenja. Meni taj avion triba i za rat a to znači i opcija rat sa Italijom ili sa muslimanima u BiH a ako kupiš F16 ili bilo šta zapadno onda to otpada jer će Amerika to prva blokirat a ovo sa Srbijom to će iovako ionako ovi iz Aviana pa koji kurac kupovat avione i plaćat više kad ima jeftinija opcija a to je Aviano.
2015-08-09
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» NAJVEĆE IZNENAĐENJE PROSLAVE DANA POBJEDE Iznad Knina će letjeti avioni koji će od 2020. čuvati hrvatsko nebo! U Zagreb slijeću tri izraelska F-16
» Netko grabi a netko jede smeće
» Trumpu će nuklearke čuvati američki Karamarko
» Otkrivamo i tko će čuvati Milanovićevog sina koji studira u inozemstvu
» 'Misao' Ostoje Rankovica:'Vojska po zakonu nema pravo cuvati granicu a nije ni potrebna'
» Netko grabi a netko jede smeće
» Trumpu će nuklearke čuvati američki Karamarko
» Otkrivamo i tko će čuvati Milanovićevog sina koji studira u inozemstvu
» 'Misao' Ostoje Rankovica:'Vojska po zakonu nema pravo cuvati granicu a nije ni potrebna'
Page 2 of 4