Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Primera División 19/20
Čekaj malo, kako misliš možda? Nemoj biti licemjeran. Tu si napisao kako su Argentinu drugi vukli do finala, a Modrić je bio puno zaslužniji?Brat Brale wrote:Andreas Goldberger wrote:Jebe mi se za rasprave Messi/Ronaldo i slične gluposti.Brat Brale wrote:
Stvarno je vrhunska glupost jer je modrić jedno 5x važniji bio za hrvatsku 2018 nego li messi 2014 za čmargentinu koga su drugi dovukli do finala.
Bože dragi kakav kroše u bradu.
Samo si ti u ovoj priči zanemario da su Hrvatsku do finala dovukli Subašić i Perišić, a ne Modrić.
Ne sporim da su njih dvojica možda i bili najjače karike, ali je modeić za hrvatsku igru na WC2018 bio puno bitniji od messija 2014. godine.
Pogledaj malo nokaut fazu kad nema mista pogreškama i lošem danu. U 8-i finala protiv Danaca Modrić je promašio penal u 116-oj minuti za pobjedu i prolazak dalje, a junak pobjede je bio Subašić koji skidao penale, i zaslužan je što Modrić nije tragičar. Protiv Rusije je također skinuo jedan penal za polufinale gdje je igrač odluke bio Perišić s golom i asistencijom. To nije možda, nego je to sigurno, to su činjenice.
S druge strane Messi je u 2014-e? Nije vukao Argentinu do finale, ali je zaslužan za prolaz protiv švicaraca u četvrt finale kad je u onoj odličnoj akciji asistirao za gol. No kažem, nije ih vukao do finala to apsolutno stoji.
Ako ćemo realno, ni Messi 2014-e ni Modrić 2018-e nisu zaslužili nagradu za najboljeg igrača SP,ali to je tako kad si igrač velikana kao Real/Barca kad se sve gleda drugačijim očima.
Guest- Guest
modrić i messi su igračine i kad ih spojiš dobiješ čovjeka koji najviše zaslužuje autogram od kristijana
Veliki bafalobafalo wrote:modrić i messi su igračine i kad ih spojiš dobiješ čovjeka koji najviše zaslužuje autogram od kristijana
ulazi u top 10 najboljh napadaca.. i top 30 najboljih svih vremena.scorpion wrote:Vidiš kako si glup ko kurac i frustrirani klošar Npr. ti i čmarniče nikad ne bi priznali da je Ronaldo igračina, zato jer ste frustrirani klošari koje je Ronaldo isprskao milijardu puta. Vi i kad spavate, sanjate Ronalda. Težak je to životEnd wrote:majmune messi je GOAT... na koga bi to ljudi drkali ako ne na njega.
a pederko je nitko i nista... osim pedercine
a ti drkas na tu pedercinu.. shvacas kolko si glup. shvacas kurac.
to mu priznajem i po tome je igracina.
al naspram messiju haha.. potpuni amater.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Zasto se usporedjuje Cristiano s Messijem?
Onda se može usporedjivat i Benzema s Messijem...
I Lukaku...
I slični igrači...
Nema veze s ičim, al dobro...
;)
I Lukaku...
I slični igrači...
;)
Guest- Guest
Žene nestale s foruma pa ga preuzeli papagaji. Stalno jedno te isto kreštanje. Treba uzet malu pauzu...ko Ante.
Tako je glupaku. Igrač koji je sve osvojio sa Unitedom i Realom, najbolji strijelac i asistent lige prvaka u povijesti, najbolji strijelac lige petice u povijesti, najbolji strijelac najtrofejnijeg kluba na svijetu u povijesti, osvajač zlatne kopačke 4 puta, osvojač zlatne lopte 5 puta.End wrote:ulazi u top 10 najboljh napadaca.. i top 30 najboljih svih vremena.scorpion wrote:Vidiš kako si glup ko kurac i frustrirani klošar Npr. ti i čmarniče nikad ne bi priznali da je Ronaldo igračina, zato jer ste frustrirani klošari koje je Ronaldo isprskao milijardu puta. Vi i kad spavate, sanjate Ronalda. Težak je to životEnd wrote:majmune messi je GOAT... na koga bi to ljudi drkali ako ne na njega.
a pederko je nitko i nista... osim pedercine
a ti drkas na tu pedercinu.. shvacas kolko si glup. shvacas kurac.
to mu priznajem i po tome je igracina.
al naspram messiju haha.. potpuni amater.
Da retardu glupi, ulazi u top 30 najboljih ikad i top 10 najboljih napadača
Last edited by scorpion on 1/5/2020, 14:44; edited 2 times in total
Ovo neće izjavit ni glup čovjek koji nema pojma o nogometu. Ovo može izjavit samo teški lessijev masturbator kojeg je Ronaldo isprskao bezbroj putafridrih_niche wrote:Zasto se usporedjuje Cristiano s Messijem?
I Lukaku...
I slični igrači...
;)
revolucija glupoce malog mostarskog pedera se nastavlja
2015-08-25
End wrote:revolucija glupoce malog zagorskog pedera se nastavlja
tu smo mi...pratimo situaciju iz sjene ;)Roland Deschain wrote:Žene nestale s foruma pa ga preuzeli papagaji. Stalno jedno te isto kreštanje. Treba uzet malu pauzu...ko Ante.
ja sam imao 2 sezone s dinamom i 3 sezone s cmayernom.. nisam uspio uzet LP, a bundesliga mi je bila teska.. bila je jedna sezona di sam morao ispasti iz LP samo da se posvetim bundeligi i u toj sezoni sam u zadnjem kolu uzeo naslov. krivo mi je sta sam obrisao takav bozanstven save, al bilo me vec pojelo :D
2015-08-25
A ja nisan uspija osvojit LP s Arsenalom u tri sezone...
Prve dvi san skuplja ekipu za osvojit, a trećoj mi se ozljedi jedini igrač za kojeg neman adekvatnu zamjenu i jebat ga...
Oblak out, a neki debil Martinez IN i Mandzo mu uvali hat-trick i pa-pa LP...
Skoro nisan razbija laptop...
:D
Prve dvi san skuplja ekipu za osvojit, a trećoj mi se ozljedi jedini igrač za kojeg neman adekvatnu zamjenu i jebat ga...
Oblak out, a neki debil Martinez IN i Mandzo mu uvali hat-trick i pa-pa LP...
Skoro nisan razbija laptop...
:D
Guest- Guest
sljedecu karijeru kad budem igrao idem na 4-4-2.
glupo mi je vise igrati s jednim napadacem.
znaci presing, krila, kontre, centarsutevi, golovi.
al veliki nedostatak takve taktike su ispadanje obrane, lopte u prostor. obrana mora biti top, stoperi moraju biti brzi, bekovi dobri, golman mora biti poput valdesa odlican 1 na 1, dvije bestije u sredini radilice.
jedan napadac kao deep lying forward, 10.
glupo mi je vise igrati s jednim napadacem.
znaci presing, krila, kontre, centarsutevi, golovi.
al veliki nedostatak takve taktike su ispadanje obrane, lopte u prostor. obrana mora biti top, stoperi moraju biti brzi, bekovi dobri, golman mora biti poput valdesa odlican 1 na 1, dvije bestije u sredini radilice.
jedan napadac kao deep lying forward, 10.
2015-08-25
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20