Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Primera División 19/20
strava je uopće zamisliti šta je sve messi mogao da su neke stvari bili drugačije.
da nije imao problem hormona rasta.
da je izabrao španjolsku umjesto argentine ili jednostavno da ga nije zadesila najgora argentina u povijesti koja bez njega ne bi vdijela SP, a kamoli uzela srebro.
da je imao normalne trenere i upravu.
da rezultati kluba i repke već godinama ne ovise isključivo o njemu.
i usprkos tome opet je daleko najveći nogometaš ikad...
da nije imao problem hormona rasta.
da je izabrao španjolsku umjesto argentine ili jednostavno da ga nije zadesila najgora argentina u povijesti koja bez njega ne bi vdijela SP, a kamoli uzela srebro.
da je imao normalne trenere i upravu.
da rezultati kluba i repke već godinama ne ovise isključivo o njemu.
i usprkos tome opet je daleko najveći nogometaš ikad...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Daj mu trofej GKK u trajno vlasništvo, samo nek prestane ovo
Ovo sam tek sad vidio. Taj je fakat GKK. Benzema nosi Real godinama, a njemu tragedija.muckodjubre wrote:Dybala wrote:muckodjubre wrote:Dybala wrote:Real ce izgubiti naslov jer nema centarfora
Panjzema je tragican ..a jovic sad puni sofiju umjesto mreza,sto bi i meni bio prioritet na njegovu mjestu
benz je fantastičan igrač,ali nije klaisčni gol igrač...on radi za druge i da uz sebe ima recimo cavanija ili lewa ili nekoga gol igrača to bi bilo rapsodija...
Deinstaliraj se
napisati za benza da je tragedija je evidento koliko nemaš pojma o nogometu...
Jesi ti ozbiljan?Roland Deschain wrote:Ovo sam tek sad vidio. Taj je fakat GKK. Benzema nosi Real godinama, a njemu tragedija.
Oni koji nose Real godinama su Ronaldo u prvom redu, a onda par praznih mjesta pa Modrić. Benzema je kurac od igrača
Nastavite dijalog...scorpion wrote:Jesi ti ozbiljan?Roland Deschain wrote:Ovo sam tek sad vidio. Taj je fakat GKK. Benzema nosi Real godinama, a njemu tragedija.
Oni koji nose Real godinama su Ronaldo u prvom redu, a onda par praznih mjesta pa Modrić. Benzema je kurac od igrača
Guest- Guest
Nemoj gledat površno utakmice. Ronaldo je bio u Realu nešto jer je imao Benzemu koji je radio za njega. Što misliš zašto ga drže toliko u Realu, a škartali Higuaina, Moratu. Nisu golovi sve, a i nije baš da ih se Benzema nije nazabijao.scorpion wrote:Jesi ti ozbiljan?Roland Deschain wrote:Ovo sam tek sad vidio. Taj je fakat GKK. Benzema nosi Real godinama, a njemu tragedija.
Znam ja šta ti misliš. On jest veliki radnik i u tom dijelu od radi solidan posao. Ali on je napadač i njegov primarni posao je zabijanje golova, a tu jako šteka. Previše puta je Real platio zbog njegovih fulanih zicera.Roland Deschain wrote:Nemoj gledat površno utakmice. Ronaldo je bio u Realu nešto jer je imao Benzemu koji je radio za njega. Što misliš zašto ga drže toliko u Realu, a škartali Higuaina, Moratu. Nisu golovi sve, a i nije baš da ih se Benzema nije nazabijao.scorpion wrote:Jesi ti ozbiljan?Roland Deschain wrote:Ovo sam tek sad vidio. Taj je fakat GKK. Benzema nosi Real godinama, a njemu tragedija.
Jebes Panjzemu brini se za treci najveci svjetski klub Manchester United. Previse brines oko realascorpion wrote:Znam ja šta ti misliš. On jest veliki radnik i u tom dijelu od radi solidan posao. Ali on je napadač i njegov primarni posao je zabijanje golova, a tu jako šteka. Previše puta je Real platio zbog njegovih fulanih zicera.Roland Deschain wrote:Nemoj gledat površno utakmice. Ronaldo je bio u Realu nešto jer je imao Benzemu koji je radio za njega. Što misliš zašto ga drže toliko u Realu, a škartali Higuaina, Moratu. Nisu golovi sve, a i nije baš da ih se Benzema nije nazabijao.scorpion wrote:Jesi ti ozbiljan?Roland Deschain wrote:Ovo sam tek sad vidio. Taj je fakat GKK. Benzema nosi Real godinama, a njemu tragedija.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
čekaj kad potroše još pola milijarde i kad si novim kreditima kupe malo pažnje tad će mu čmarnajted opet biti zanimljiv
2015-08-25
According to reports, Leo Messi has hired lawyers and is about to pay over 4 million euros to get Ronaldinho out of prison for the fake passport lawsuit in Paraguay.
— FutbolBible (@FutbolBible) March 10, 2020
The student who once looked up to his teacher. Loyalty. pic.twitter.com/x65kd7kcFc
kad GOAT pomaže mentoru
2015-08-25
Glupe neutemeljene priče na koje se lože kreteni poput malenog spermenka...
Guest- Guest
Xavi Hernández (izjava nakon Svjetskog prvenstva 2018. godine): "Ivan Rakitić je sjajan igrač. Bilo je jako teško igrati protiv njega, a veliki užitak s njim. Po meni je on najbolje pojačanje u povijesti Barcelone. Svakim danom je sve bolji, odlično se prilagodio ekipi i svakog trenutka uživa u igri. On i Luka Modrić su dva najkompletnija veznjaka na svijetu u ovom trenutku. Zbog njih je Hrvatska bila u finalu."
mmm
mmm
2015-08-25
Brat Brale wrote:Glupe neutemeljene priče na koje se lože kreteni poput malenog spermenka...
Messi demantirao ,nece skrti stakor dati pare
Guest- Guest
istina, messi demantirao odavno...
a pederko nikad u životu nije demantirao laži da je humanitarac, a nikad u životu nikome nije pomogao taj cigan..
koje govno pedersko..
a pederko nikad u životu nije demantirao laži da je humanitarac, a nikad u životu nikome nije pomogao taj cigan..
koje govno pedersko..
2015-08-25
End wrote:istina, messi demantirao odavno...
koje govno pedersko..
Tvrda stolica?
Guest- Guest
https://everythingbarca.com/2020/03/18/marc-andre-ter-stegen-makes-king-sized-demand-barcelona/
Vrati valdesa
Vrati valdesa
Guest- Guest
Falsifikovanje pasoša je samo po sebi kurton od krivičnog dela, osim ako nije u sticaju sa nekim drugim-težim krivičnim delom.
Nije messi toliko retard da ga za jednu pišljivo falsifikovanje sl. isprave advokati oderu...
Nije messi toliko retard da ga za jednu pišljivo falsifikovanje sl. isprave advokati oderu...
Guest- Guest
Messi je ljudsko govno i nistarija. Stakor i picka koja svoju ljubav prema cmarsi naplacuje ucjenama za vise love. Djubre moralno . Zalosno je sto je i najveci igrac svih vremena
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Raketa se vraća u sevillu
LUCIANO MOGGI wrote:Messi je ljudsko govno i nistarija. Stakor i picka koja svoju ljubav prema cmarsi naplacuje ucjenama za vise love. Djubre moralno . Zalosno je sto je i najveci igrac svih vremena
Guest- Guest
Veća je papuča od mene i Deme skupa...muckodjubre wrote:Raketa se vraća u sevillu
:D
Guest- Guest
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20