Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Primera División 19/20
Barselona povlači očajnički potez zbog Mesija
Četvrtak 13.2.2020 | 21:35
Spekulacije da bi Lionel Mesi mogao da napusti Barselonu alarmirale su čelne ljude katalonskog giganta.
Nakon sukoba Argentinca sa sportskim direktorom Erikom Abidalom, zbog kritika koje je Francuz uputio na račun igrača, a pre svega najboljeg fudbalera na svetu, predsednik Đozep Marija Bartomeu rešio je da ne sedi skrštenih ruku.
Naime, španski "El Confidencial" piše kako je prvi čovek Blaugrane ponovo pokrenuo misiju dovođenja Brazilca Nejmara, ovoga puta na leto i to po svaku cenu.
"U Barseloni se boje Mesija i žele da ih ozbiljno shvati u njihovim ambicijama koje su usmerene prema Ligi šampiona kako ne bi pomislio o odlasku iz kluba", piše ovaj list.
Ukoliko Barselona ne uspe da dovede Nejmara, vrlo lako bi se moglo dogoditi da Mesi, koji u ugovoru ima klauzulu da na kraju svake sezone može da razgovara sa bilo kojim klubom, napusti Barselonu.
Četvrtak 13.2.2020 | 21:35
Spekulacije da bi Lionel Mesi mogao da napusti Barselonu alarmirale su čelne ljude katalonskog giganta.
Nakon sukoba Argentinca sa sportskim direktorom Erikom Abidalom, zbog kritika koje je Francuz uputio na račun igrača, a pre svega najboljeg fudbalera na svetu, predsednik Đozep Marija Bartomeu rešio je da ne sedi skrštenih ruku.
Naime, španski "El Confidencial" piše kako je prvi čovek Blaugrane ponovo pokrenuo misiju dovođenja Brazilca Nejmara, ovoga puta na leto i to po svaku cenu.
"U Barseloni se boje Mesija i žele da ih ozbiljno shvati u njihovim ambicijama koje su usmerene prema Ligi šampiona kako ne bi pomislio o odlasku iz kluba", piše ovaj list.
Ukoliko Barselona ne uspe da dovede Nejmara, vrlo lako bi se moglo dogoditi da Mesi, koji u ugovoru ima klauzulu da na kraju svake sezone može da razgovara sa bilo kojim klubom, napusti Barselonu.
Guest- Guest
Uzimaju čergari kredit od pola milijarde da retardu iz rosaria dovedu gayčmara...
Guest- Guest
Kolilo ovi traže za neymara?
Bolje da uzmu onda mbappea
Nemaju cigani para, već imaju jedan kredit koji im krpi tekuće troškove...
Guest- Guest
Kako si glup ka kurac...Brat Brale wrote:muckodjubre wrote:Kolilo ovi traže za neymara?
Mislim 400
Guest- Guest
Ma glup si ka kurac...
Di si ti, molin te, naša tu cifru od 400 milja €?
Pa dobro, jesi ti normalan?
:D
Di si ti, molin te, naša tu cifru od 400 milja €?
Pa dobro, jesi ti normalan?
:D
Guest- Guest
Messi si je s tom klauzulom osigurao totalnu vlast u klubu.podizanje plaće svake godine . A i puc koji je digao protiv j.m bartomeua je planski...mali stakor je mudar i zna da svaki pretendent za fotelju mora sociosima obecati ostanak messija ..a za vjecno gladnog malog stakora to znaci povisica
Guest- Guest
Hahahhh, koji jadnik. Neka otkupi deo deonica od sociosa pa neka zavodi red u klubu...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Messi oce Neymara, zato ovo radi...
;)
A sto ce mu on ?
Guest- Guest
Triba mu za osvojit LP...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Messi oce Neymara, zato ovo radi...
;)
A sto ce mu on ?
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Triba mu za osvojit LP...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Messi oce Neymara, zato ovo radi...
;)
A sto ce mu on ?
;)
Goat ne moze sa ovim kadrom i treba mu dypin neymar ?
Ali kuzim logiku..s obzitlrom na pr masineriju ovi gaymaru nisu do koljena..nule su i onda mali stakor ne moze krivnju svaljivati na njih
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)