Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Primera División 19/20
35 milja? Kakvi jadnici.
Ili kad je najavljiva juve milan.muckodjubre wrote:Prognoza tekme milan-inter?PABLO ESCOBAR wrote:Ja nikad neulazim u rasprave ako nemam.argumente a njih mi nikada ne nedostaje
Inter je bolji ja tablici,ali milan je u naletu,predvođen ibrom i rebićem još da su ostavili ronaldinha i maldinija taman da pomognu 30min bila bi pibjeda u hendikep! Ovako pobjeda milana
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Za koga....Roland Deschain wrote:35 milja? Kakvi jadnici.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
dolazi za 70 milijuna jer je tolika otkupna klauzula
End- Posts : 21177
2015-08-25
Meni je apsurdno kako se barci omogucio transfer nakon deadlinea
Imas roster,znas sto imas i sto ce se dogoditi ako se netko ozlijedi...ali kmecanje se uvijek isplati i nađe se uvijek nesto u pravilniku za farsu i loreal
Imas roster,znas sto imas i sto ce se dogoditi ako se netko ozlijedi...ali kmecanje se uvijek isplati i nađe se uvijek nesto u pravilniku za farsu i loreal
Guest- Guest
A šta je sa budućom zlatnom loptom, malenom ciganšturom Fatitom?
Guest- Guest
hahaha kako se gluperda odmah aktivirala, kako se samo poigravam tobom turčinu albanski
2015-08-25
izvini molim te, može li prevod? ne razumem šiptaro-ciganski...
Guest- Guest
Triba samo proučit pravila La Lige...Dybala wrote:Meni je apsurdno kako se barci omogucio transfer nakon deadlinea
Nije to ekskluzivno pravo Barce...
;)
Guest- Guest
Nije..ali nitko to ne trazi osim katalonskih separatista
Onda nek casemiro slomi jovica pa nek dovedu mbappea za mjesec dana
Onda nek casemiro slomi jovica pa nek dovedu mbappea za mjesec dana
Guest- Guest
Vidiš da ne znaš propozicije...
Mogu dovest samo igrača iz domicilne lige...
Koje može igrat samo prvenstvene utakmice...
Ništa kup ni Europa...
;)
Mogu dovest samo igrača iz domicilne lige...
Koje može igrat samo prvenstvene utakmice...
Ništa kup ni Europa...
;)
Guest- Guest
glupo i smiješno pravilo, al tu je da se iskoristi... kako za barcu tako i za sve ostale.
kao šta je chelsea iskoristio dovođenje kovačića jer su ga prethodno uzeli na posudbu.
ili kad su lorealu i atleticu smanjivali transfer ban, dok je barca imala 2-3 krivo prijavljena igrača oni su ih imali po 30.
kao šta je chelsea iskoristio dovođenje kovačića jer su ga prethodno uzeli na posudbu.
ili kad su lorealu i atleticu smanjivali transfer ban, dok je barca imala 2-3 krivo prijavljena igrača oni su ih imali po 30.
2015-08-25
willian jose obavio liječnički, 50 milijuna transfer i plaća 20 milijuna eura
2015-08-25
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20