Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Primera División 19/20
kakav penal na messiju nedosuden haha bravo var
End- Posts : 21177
2015-08-25
Dybala wrote:Kretenbele 6 mjeseci out
najskuplji pacijent na svetu...
Guest- Guest
Dembele je više vremena bio povrijeđen, nego zdrav. Kakav klub, takvi i igrači
De Jong movement pic.twitter.com/eov94EF6KI
— De Analyserende Trainer (@Analysetrainer) February 10, 2020
gotova je tiki taka
2015-08-25
FC Barcelona je doprinijela 1,191 milijardi eura gospodarstvu grada Barcelone u 2018/19. Prema studiji, klub je i dalje jedan od najdinamičnijih i najraznovrsnijih entiteta koji čini razliku u različitim sektorima gospodarstva poput turizma, hotelijerstva, prometa i medija.
Josep Bartomeu: "Barça je danas prvi sportski brend širom svijeta. Mi smo duboka lokalna institucija, ali u isto vrijeme globalna, koja predstavlja 1,5% BDP-a grada Barcelone i doprinosi otvaranju gotovo 19.500 radnih mjesta u tom području. Zadovoljstvo je naglasiti da smo tako veliki izvor bogatstva gradu."
zaista su mes ke un klub
Josep Bartomeu: "Barça je danas prvi sportski brend širom svijeta. Mi smo duboka lokalna institucija, ali u isto vrijeme globalna, koja predstavlja 1,5% BDP-a grada Barcelone i doprinosi otvaranju gotovo 19.500 radnih mjesta u tom području. Zadovoljstvo je naglasiti da smo tako veliki izvor bogatstva gradu."
zaista su mes ke un klub
2015-08-25
Ray Hudson: "Messi's pass to Frenkie was as soft as the clap of a butterfly's wing. He doesn't look for passing lanes, he invents them."End wrote:De Jong movement pic.twitter.com/eov94EF6KI
— De Analyserende Trainer (@Analysetrainer) February 10, 2020
gotova je tiki taka
2015-08-25
niti žuti...
šta kažeš demo na ovo dobra simulacija
2015-08-25
vidio sam na indexu fotku toga starta kao što sam vidio i identičnu sa startom nad valverdeom.End wrote:
niti žuti...
šta kažeš demo na ovo dobra simulacija
zanimljivo,kako ti to nije promaklo,a promakao ti isti takav start nad valverdeom?
zanimljivo je samo kako tebi nije promakla "simulacija" FDJ-a, a za ovaj krvoločni start ramosa nemaš ništa za reći, a vidio si na indexu. i sad se izvlačiš s ovim startom igrača osasune koji je 10 puta bezazleniji, ali nisi bzvz kralj spinova.
start ramosa je 30. minuta utakmice, start igrača osasune 61. minuta! naravno to za tebe nema problema.
"VAR has to step in over the Ramos incident and have him sent off," former FIFA official Iturralde González told Spanish radio station Cadena SER. "It's a red-card challenge on the player's ankle. VAR is increasingly losing credibility. The system has no defence [for not intervening]."
In the second half, Osasuna's Nacho Vidal was then booked for a similar lunge on Madrid's Fede Valverde, and Iturralde González told SER: "It's a tackle that's on the borderline between yellow and red - you can see both points of view."
znači start ramosa direktno u kost i zatvor bez razmišljanja u 30. minuti, a čak se i na ovoj tvojoj jadnoj slici vidi da je igrač osasune samo "okrznuo" protivnika, piše ti u komentaru da je diskutabilno i na granici. mene taj start i ne zanima kad nikad ne bi došlo do toga da je ramos isključen koji je usput još zabio i gol.
mene ne možeš prevariti svojim bajkama o lorealu i zatonskom prevarantu, zapamti si to.
start ramosa je 30. minuta utakmice, start igrača osasune 61. minuta! naravno to za tebe nema problema.
"VAR has to step in over the Ramos incident and have him sent off," former FIFA official Iturralde González told Spanish radio station Cadena SER. "It's a red-card challenge on the player's ankle. VAR is increasingly losing credibility. The system has no defence [for not intervening]."
In the second half, Osasuna's Nacho Vidal was then booked for a similar lunge on Madrid's Fede Valverde, and Iturralde González told SER: "It's a tackle that's on the borderline between yellow and red - you can see both points of view."
znači start ramosa direktno u kost i zatvor bez razmišljanja u 30. minuti, a čak se i na ovoj tvojoj jadnoj slici vidi da je igrač osasune samo "okrznuo" protivnika, piše ti u komentaru da je diskutabilno i na granici. mene taj start i ne zanima kad nikad ne bi došlo do toga da je ramos isključen koji je usput još zabio i gol.
mene ne možeš prevariti svojim bajkama o lorealu i zatonskom prevarantu, zapamti si to.
2015-08-25
Moje bajke o modriću?
Nisam mu ja dao sve moguće nagrade već stručnjaci,treneri,kolege nogometaši,kapetani momčadi pa i novinari.
Nisam mu ja dao sve moguće nagrade već stručnjaci,treneri,kolege nogometaši,kapetani momčadi pa i novinari.
Za tebe očito nema problema kada je nešto na uštrb momčadi koju ne voliš,onda je ko ih jebe,neka im slome nogu...
dok s druge strane kada god pobjede onda je kmečanje o krađi
al to je taj sklop razmišljanja koji imaju lorealovci, po tome znam da si jedan od njih iako to možda i sam nisi svjestan. preuzeli su te.
imam i primjer ovog niškog cigana. znači karikiram za utakmicu, loreal pobijedi valenciju 4-1 uz gol iz zaleđa i nepostojeći penal i on izjavi da bi svejedno dobili 2-1.
tako i ti hoćeš opravdati očigledni crveni karton ramosa s faulom iz 61. minute koji je puno slabiji.
to su vam simpatizeri loreala. ti si jedan od njih.
imam i primjer ovog niškog cigana. znači karikiram za utakmicu, loreal pobijedi valenciju 4-1 uz gol iz zaleđa i nepostojeći penal i on izjavi da bi svejedno dobili 2-1.
tako i ti hoćeš opravdati očigledni crveni karton ramosa s faulom iz 61. minute koji je puno slabiji.
to su vam simpatizeri loreala. ti si jedan od njih.
2015-08-25
Ništa ja ne opravdavam samo ti pokazujem kako ti mene prozivaš za neki start,a s druge strane prešućuješ takav koji je na uštrb momčadi koju ne voliš...
Očito da je sudac pustio žešću igru
Očito da je sudac pustio žešću igru
pa najbolje bi bilo da je ovaj igrač osasune uzvratio istom mjerom, štoviše da mu je barem slomio sve noge.muckodjubre wrote:Za tebe očito nema problema kada je nešto na uštrb momčadi koju ne voliš,onda je ko ih jebe,neka im slome nogu...
jer to bi bilo opravdnao s obzirom kako su kroz prste progledali ramosu. normalno da su ovi bili ludi i da su išli u malo jače duele.
2015-08-25
Ne sekiraj se ende,popij nešto i uživaj!
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet