Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Primera División 19/20
ima sprej, a ne potegne liniju na 9 m za slobodnjak, svašta
End- Posts : 21177
2015-08-25
6 meseci u klubu je bilo dovoljno da malo govno de jong stekne navikr jednog klasičnog igrača čerge. Smrdljivi, odurni, ciganski prevarant...
Guest- Guest
Ovo je super za Barcu...
Sad se fokusirat na bitne utakmice i to je to...
;)
Sad se fokusirat na bitne utakmice i to je to...
;)
Guest- Guest
bili su dobri danas, ide to na bolje svakom tekmom. ove sezone prvenstvo bi bilo top.
a na ljeto treba se riješiti starudije (pique, busquets, alba, rakitić, pa vidjeti šta s umtitijem i vidalom).
nisu to više igrači s kojima se može jurišat na sve trofeje u sezoni. trebaju se dovesti gladniji i motiviraniji igrači, mora se ta smjena napraviti.
a na ljeto treba se riješiti starudije (pique, busquets, alba, rakitić, pa vidjeti šta s umtitijem i vidalom).
nisu to više igrači s kojima se može jurišat na sve trofeje u sezoni. trebaju se dovesti gladniji i motiviraniji igrači, mora se ta smjena napraviti.
2015-08-25
Ova Barca je teška kurčina od ekipe. Igra bez glave i repa. Daj loptu Messiju pa ako on nešto napravi. Kikaš revolucija.
End wrote:bili su dobri danas, ide to na bolje svakom tekmom. ove sezone prvenstvo bi bilo top.
a na ljeto treba se riješiti starudije (pique, busquets, alba, rakitić,messi pa vidjeti šta s umtitijem i vidalom).
Dembele je gladan,ali picke
De jong je propao u barci
Arthur je izmisljen igrac ,skauting na razini 2.hnl
Raketa ti vise nije naj hr igrac?
Guest- Guest
Brat Brale wrote:6 meseci u klubu je bilo dovoljno da malo govno de jong stekne navikr jednog klasičnog igrača čerge. Smrdljivi, odurni, ciganski prevarant...
dobar je mali,ali ga sudac jučer poštedio crvenoga jer je trebao dobiti 2.žuti radi simuliranja penala,kao i arthur direkt crveni radi asanovićevskoga udaranja laktom u vrat igrača za glavu većeg od sebe što nikako ne može ići u građenje
ne izmišljaj opet... kontakt je bio i udaranje s leđa, znači to nije simulacija. samo nije bilo dovoljno za penal.
mislim kako za koga, da se radilo o lorealu vjerojatno bi se sudio penal..
mislim kako za koga, da se radilo o lorealu vjerojatno bi se sudio penal..
2015-08-25
simulacija ha?
ne širi dezinformacije poput niške gluperde...
2015-08-25
krenuo se bacat dok još ovaj nije ni došao do njega,čisto simuliranje
Barcelona were denied a blatant penalty in Copa del Rey exit against Athletic Bilbao
dobra simulacija
I'll leave it here.. pic.twitter.com/UzpS2ixecp
— Jelle (@Jelle_RBB) February 6, 2020
dobra simulacija
2015-08-25
muckodjubre wrote:Brat Brale wrote:6 meseci u klubu je bilo dovoljno da malo govno de jong stekne navikr jednog klasičnog igrača čerge. Smrdljivi, odurni, ciganski prevarant...
dobar je mali,ali ga sudac jučer poštedio crvenoga jer je trebao dobiti 2.žuti radi simuliranja penala,kao i arthur direkt crveni radi asanovićevskoga udaranja laktom u vrat igrača za glavu većeg od sebe što nikako ne može ići u građenje
2 puta simulacija da umres od smeha kako je teatralno pokusao da iznudi penal.
Guest- Guest
sramotiš se...muckodjubre wrote:krenuo se bacat dok još ovaj nije ni došao do njega,čisto simuliranje
ne znam da li je to zbog bankomata pa si razvio netrpeljivost prema barci ili jednostavno nemaš blage veze o nogometu...
2015-08-25
End wrote:Barcelona were denied a blatant penalty in Copa del Rey exit against Athletic BilbaoI'll leave it here.. pic.twitter.com/UzpS2ixecp
— Jelle (@Jelle_RBB) February 6, 2020
dobra simulacija
učini sebi uslugu i izbriši se sa ovog foruma. brukaš se svakodnevno.
Guest- Guest
Lionel Mesi, najbolji fudbaler na svetu, postavio je ultimatum FK Barselona, pišu španski mediji.
El Čiringito TV prenosi da je predsednik katalonskog kluba Đozep Marija Bartomeu dao podršku sportskom direktoru Eriku Abidalu, koji se nedavno sukobio sa omalenim Argentincem.
Prema poslednjim informacijama, prvi čovek Blaugrane je u sredu organzivao sastanak na kojem je pokušao da smiri strasti, ali to nije prošlo baš najbolje.
Takođe, Mesi želi nove izbore za predsednika kluba posle kojih bio Bartomeu bio smenjen, samim tim i Abidal, da bi potom za trenera Barselone postavio svog velikog prijatelja i bivšeg saigrača Ćavija Ernandesa.
Podsetimo, Mesi je javno prozvao Erika Abidala nakon poraza od Valensije u 25. kolu La Lige, a kako piše El Pais, Argentinac je toliko neraspoložen u poslednje vreme da se na treningu sukobio sa golmanom Mark Andre Ter Štegenom.
Navodno, njih dvojica su se posvađali oko jedne bezazlene lopte na treningu, nastala je nervoza, pa su saigrači morali da ih razdvajaju kako ne bi došlo do većeg sukova.
Ukoliko Mesijev ultimatum ne prođe, on bi već na leto mogao da postane slobodan igrač, a u redu za njegov potpis čekaju mnogobrojni velikani – Juventus, Pari Sen Žermen, Mančester siti, Mančester junajted i Inter.
El Čiringito TV prenosi da je predsednik katalonskog kluba Đozep Marija Bartomeu dao podršku sportskom direktoru Eriku Abidalu, koji se nedavno sukobio sa omalenim Argentincem.
Prema poslednjim informacijama, prvi čovek Blaugrane je u sredu organzivao sastanak na kojem je pokušao da smiri strasti, ali to nije prošlo baš najbolje.
Takođe, Mesi želi nove izbore za predsednika kluba posle kojih bio Bartomeu bio smenjen, samim tim i Abidal, da bi potom za trenera Barselone postavio svog velikog prijatelja i bivšeg saigrača Ćavija Ernandesa.
Podsetimo, Mesi je javno prozvao Erika Abidala nakon poraza od Valensije u 25. kolu La Lige, a kako piše El Pais, Argentinac je toliko neraspoložen u poslednje vreme da se na treningu sukobio sa golmanom Mark Andre Ter Štegenom.
Navodno, njih dvojica su se posvađali oko jedne bezazlene lopte na treningu, nastala je nervoza, pa su saigrači morali da ih razdvajaju kako ne bi došlo do većeg sukova.
Ukoliko Mesijev ultimatum ne prođe, on bi već na leto mogao da postane slobodan igrač, a u redu za njegov potpis čekaju mnogobrojni velikani – Juventus, Pari Sen Žermen, Mančester siti, Mančester junajted i Inter.
Guest- Guest
Brat Brale wrote:
hahahhaha, pa daj ugasite to cigansko govno od kluba...
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)