Zivim u Svedskoj i bila sam za praznike u Bosni
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zivim u Svedskoj i bila sam za praznike u Bosni
vjerujem da te zbunilo.Legendovich wrote:kakogod..ebenica wrote:čista lova ne postoji, ne postoji rad na crno niti sive ekonomije ni pičke materine...sve kaj se zaradi na taj način vrati se nazad u društvo kroz trgovinu i trošak, čak i više nego kaj se zaradi legalno pa sjedi u nekoj banci.Legendovich wrote:cistacice u svabiji otprilike koliko znam u firmama za ciscenje po satu dobiju bruto 11 ojrova,od toga se odbijaju davanja..dobiju na kraju debelo ispod 10 ojrova..jer moraju platiti stojer i ostalo..a ova Ubosni bi 10 ojrova,niti placa stojer niti ista,cista lova..eeee mudrice..
Guest- Guest
Legendovich wrote:dovedem si curu iz srbije,dobije topli obrok i posa,bez da glumi primadonu i sere..
de bolan ne seri.
Guest- Guest
eh da šećo nisam ti rekla ja i hodam po crvenom tepihu heheheLegendovich wrote:niti govora,debelo grijesis..to sto ti ocekujes crveni tepih da ti se razmota prema nekom poslodavcu i najmanje uduplana prosjecna dnevnica-tvoj problem..mortal wrote:tko vam je rekao da se bavim tim poslom i na takav načinLegendovich wrote:zasto se ljutis??to je TRZISTE rada..da Feber ti pomaze da se uzaposlis..sto mislis da je u drugim drzavama bolje..nema tu mjesta osjecajima i tome..pase ti,uzima,ne ne uzimas..mortal wrote:gle ti trebaš usluguLegendovich wrote:
Prvo se raspitaj kolike su prosjecne place Ubosni,i prosjecna satnica..cuh da je placa prosjecna oko 200 kaemova,dakle lako je satnicu izracunati..
I sad,napose reci ti meni..ZASTO bih japlacao uduplo neku uslugu,ako je u normali 5 ojra??radi toga jer ja mlacam kapitalnu lovu??Malo ti je zesci argumenat..
ili ćeš posao sam odraditi ili ćeš potražiti nekoga
dakle možeš se obratiti u agenciju za obavljanje usluga koju tražiš
obratiti se na takav način nekome tko se kroz svoju djelatnost ne bavi tom vrstom posla je otvoren napad podređivanja
imali smo i ovvdje na forumu slučaj
kad je smrdljivi vveber meni ponudio da mu čistim i kuham i još nekoliko uvjeta i to još prokomentirao kako on meni pomaže tim činom
stoka frustrirana smrdljiva
kladim se da sam živjela životom koji je on maštao i u svakom trenutku imala daleko više nego si je on to zamislio
to je situacija u kojoj te manje vrijedan svojom bahatošću ide javno i otvoreno poniziti i omalovažiti
zaslužuju da se nađu u poziciji koju drugom nameću!
bahatost..mislim da ste malo previse osjetljivi..
tko vam je rekao da imam manje od vas dvoje
a vas dvoje ste zavvršili vani, ne ja
dakle imala sam više od vas jer sam uspjela tu ostati
to vam govvorim debili BAHATI STE JADNA SIROTINJA KOJA BI DRUGE PONIŽAVALA I OD NJIH SLUGE RADILA
immortal-
2014-04-16
bezveze, da joj je ponudila 5 marak po satu ova bi to prihvatil, glupa baba ostaje glupa pa makar zivjela i u sveckoj
immortal-
2014-04-16
ako je prijavljena a ova baba iz svecke je ciganija, s nepostivanjem ocobeda joj je ponudila i manje ova bi ziher prihvatilamortal wrote:možda ne bi ni to prihvatilaLeviathan2 wrote:bezveze, da joj je ponudila 5 marak po satu ova bi to prihvatil, glupa baba ostaje glupa pa makar zivjela i u sveckoj
netko radi za poslodavca gdje je prijavljena, ne želi ciganiti s ostalima
al on, dam ti 5 eura ko prodjaku pred ducanom, e to je vec druga prica, ponuda s visoka, dobro da je baba nije iscipelarila
Da je u Bosni po satu 5 eura to joj je top ali ako je za 5,6 sati ...malo je i u Bosni
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Koliko sam ja shvatila ona je ponudila da joj pospremi stan a ne po satu 5 eura.
Da je u Bosni po satu 5 eura to joj je top ali ako je za 5,6 sati ...malo je i u Bosni
5€ ukupno je ponudila. Ono ide u Švedski raditi tkozna kakve poslove i onda se vraća u Bosnu glumiti gospodu. Pretpostavljam da je doška s Mećkom ili Bembarom iz 5-6- ruke.
catabbath-
2015-08-22
Sto postocatabbath wrote:kaya wrote:Koliko sam ja shvatila ona je ponudila da joj pospremi stan a ne po satu 5 eura.
5€ ukupno je ponudila. Ono ide u Švedski raditi tkozna kakve poslove i onda se vraća u Bosnu glumiti gospodu. Pretpostavljam da je doška s Mećkom ili Bembarom iz 5-6- ruke.
2015-08-15
ne vjerujem da je ovo istinita priča nego više propaganda kako nitko ne želi raditi i kako je bilo što, u ovom slučaju 5 eura, pomoć. tipa onih sranja kod nas: dajem 5 000 kn i smještaj na planini al nitko ne želi čuvat moje ovce...ili dajem hranu i smještaj plus 4,500 kn za sezonu na pagu a nitko neće, bagra lijena. čudno kak nitko danas ne želi bit kmet, al najbolji su ovi kaj to zagovaraju dok sami osobno nebi.
Guest- Guest
Ma imaš toga koliko hoćeš, ono hoda u dronjcima i pitaju je hoće čistiti veli neću ili lupi neku cifru kao inžinjer.ebenica wrote:ne vjerujem da je ovo istinita priča nego više propaganda kako nitko ne želi raditi i kako je bilo što, u ovom slučaju 5 eura, pomoć. tipa onih sranja kod nas: dajem 5 000 kn i smještaj na planini al nitko ne želi čuvat moje ovce...ili dajem hranu i smještaj plus 4,500 kn za sezonu na pagu a nitko neće, bagra lijena. čudno kak nitko danas ne želi bit kmet, al najbolji su ovi kaj to zagovaraju dok sami osobno nebi.
Ili tip od 30 u nike tenisima kopa po kontejneru, ili žica lovu.
Bitange su hrvati velike...
Al gastarbajteri jesu posebna priča, ono kopa po njemačkoj pa misli da je tu s 5 eura u lovi, da će mu netko kopati za njega...
Last edited by kaya on 4/2/2020, 10:01; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
pokondirena tikvetinacatabbath wrote:kaya wrote:Koliko sam ja shvatila ona je ponudila da joj pospremi stan a ne po satu 5 eura.
pa u švabiji dobije čistog 10 eura/sat...a tebi je normalno da u bosni odradi 6-7 sati za 5 eura, pa jesi normalan?Legendovich wrote:cistacice u svabiji otprilike koliko znam u firmama za ciscenje po satu dobiju bruto 11 ojrova,od toga se odbijaju davanja..dobiju na kraju debelo ispod 10 ojrova ..jer moraju platiti stojer i ostalo..a ova Ubosni bi 10 ojrova,niti placa stojer niti ista,cista lova..eeee mudrice..
i koji se to stan očisti za 1 sat? ako ga ti očistiš tako brzo, mogu misliti kakvo je to čišćenje...ili živiš u sobičku 4x4
svetoje puno priča o kmetju pa si je umislio da je feudalacNoor wrote:pa u švabiji dobije čistog 10 eura/sat...a tebi je normalno da u bosni odradi 6-7 sati za 5 eura, pa jesi normalan?Legendovich wrote:cistacice u svabiji otprilike koliko znam u firmama za ciscenje po satu dobiju bruto 11 ojrova,od toga se odbijaju davanja..dobiju na kraju debelo ispod 10 ojrova ..jer moraju platiti stojer i ostalo..a ova Ubosni bi 10 ojrova,niti placa stojer niti ista,cista lova..eeee mudrice..
i koji se to stan očisti za 1 sat? ako ga ti očistiš tako brzo, mogu misliti kakvo je to čišćenje...ili živiš u sobičku 4x4
..srbija je od menea ,dakle granica,jako blizu na istoku..sjednem autom i tamo sam cas posla..samo zalipim oglas na izloge,kazem da sam u obliznjem kaficu,i ucas nadjem radnu snagu..tak ose to radi Gnječo..Gnječ wrote:Legendovich wrote:dovedem si curu iz srbije,dobije topli obrok i posa,bez da glumi primadonu i sere..
de bolan ne seri.
Guest- Guest
sreco..ipak sam ja u svabiji i svakodnevno vidjam i susrecem muke balkanskih cura u rajnigung firmama..NITI jedna ne dobiva cISTO 10 ojrova po satu..TO JE BRUTTO..dakle10-11 ojrova,ovisno o firmi i uvjetima..Noor wrote:pa u švabiji dobije čistog 10 eura/sat...a tebi je normalno da u bosni odradi 6-7 sati za 5 eura, pa jesi normalan?Legendovich wrote:cistacice u svabiji otprilike koliko znam u firmama za ciscenje po satu dobiju bruto 11 ojrova,od toga se odbijaju davanja..dobiju na kraju debelo ispod 10 ojrova ..jer moraju platiti stojer i ostalo..a ova Ubosni bi 10 ojrova,niti placa stojer niti ista,cista lova..eeee mudrice..
drugo..cijena rada se odredjuje u dRZAVI gdje se rad obavlja i prema ekonomskim pokazateljima,odnosno prosjecnim cijenama rada..ne kako bvi balkanci mislite..e saćemo mi da lijepo naplatimo kao u svabiji,a da radimo,kako smo navikli..
cijena sata je koliko je ponudjeno,ako cura prihvati,ako ne,-ne mora,nitko je ne sili..
mogla je reci treba mi 2-3-4 sata,ovisno o velicini objekta..i ako bi se ova snebivala,reci to jest realno.osh nesh banglades..jel..
opet čiscenje ovisi..nije isto potpuni svinjac ili zalockana kuca i malo prasine..cist logika..
Guest- Guest
mortal wrote:eh da šećo nisam ti rekla ja i hodam po crvenom tepihu heheheLegendovich wrote:niti govora,debelo grijesis..to sto ti ocekujes crveni tepih da ti se razmota prema nekom poslodavcu i najmanje uduplana prosjecna dnevnica-tvoj problem..mortal wrote:tko vam je rekao da se bavim tim poslom i na takav načinLegendovich wrote:zasto se ljutis??to je TRZISTE rada..da Feber ti pomaze da se uzaposlis..sto mislis da je u drugim drzavama bolje..nema tu mjesta osjecajima i tome..pase ti,uzima,ne ne uzimas..mortal wrote:
gle ti trebaš uslugu
ili ćeš posao sam odraditi ili ćeš potražiti nekoga
dakle možeš se obratiti u agenciju za obavljanje usluga koju tražiš
obratiti se na takav način nekome tko se kroz svoju djelatnost ne bavi tom vrstom posla je otvoren napad podređivanja
imali smo i ovvdje na forumu slučaj
kad je smrdljivi vveber meni ponudio da mu čistim i kuham i još nekoliko uvjeta i to još prokomentirao kako on meni pomaže tim činom
stoka frustrirana smrdljiva
kladim se da sam živjela životom koji je on maštao i u svakom trenutku imala daleko više nego si je on to zamislio
to je situacija u kojoj te manje vrijedan svojom bahatošću ide javno i otvoreno poniziti i omalovažiti
zaslužuju da se nađu u poziciji koju drugom nameću!
bahatost..mislim da ste malo previse osjetljivi..
tko vam je rekao da imam manje od vas dvoje
a vas dvoje ste zavvršili vani, ne ja
dakle imala sam više od vas jer sam uspjela tu ostati
to vam govvorim debili BAHATI STE JADNA SIROTINJA KOJA BI DRUGE PONIŽAVALA I OD NJIH SLUGE RADILA
ne znam bash..otisla si bila u injozemstvo i vratila se..ocito ti sistem(kapitalizam) nije sjeo dobro..zato..jedna da umirim tebe,i ove lijevo-liberalne,koji bi krojili cijene,kako se njima hitne..eeee,ne ide to tako...
Guest- Guest
etoc..posto sam vam počeškao Tibice i potapsao po glavama,nastavimo u stilu starog old fašjoned kapitalizma..dakle..prosjecna cijena rada u RH je u realno,25-30 ojrova..DEBELO ispod 5 ojrova..
Guest- Guest
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Priština zabranila vatromet za pravoslavne praznike
» Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
» Dodik: Zahvalan sam Čoviću, i mi ćemo se odazvati njihovim pozivima na praznike, gradimo bolje odnose unatoč prošlosti
» Da ne zivim u, zivio/jela bih u?
» Tako sam ponosna što živim u Kanadi
» Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
» Dodik: Zahvalan sam Čoviću, i mi ćemo se odazvati njihovim pozivima na praznike, gradimo bolje odnose unatoč prošlosti
» Da ne zivim u, zivio/jela bih u?
» Tako sam ponosna što živim u Kanadi
Page 10 of 10