Zivim u Svedskoj i bila sam za praznike u Bosni
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zivim u Svedskoj i bila sam za praznike u Bosni
to bi znacilo,da cura misli da je njena metlica carobna..napisah vec..u srbiji zena u lokalnom hotelu radi 10 sati za 5 ojrova.pa se vi gospodo mislite...slobodno i nadalje brisite sa 5 ojrova cipele..za njih u svabiji kupis debeo socan kebap pun ghovedine..tu se vidi bahatost upravo ove cure,koja misli da je princezi ispala iz guzice.Gnječ wrote:Legendovich wrote:oustalom brutalno serete,jer je satnica u RH,prosjecnog radnika izmedju 25- i 30 kuna,pa se vi racunajte..
i šta bi to značilo?
Guest- Guest
šveđanka je htjela demonstrirat kak izgleda balkanska seljačina kad ima 20 eura u džepu, ni nijemcu ni švedanu tak' nešto ne bi palo na pamet.Legendovich wrote:dobar post,a cura je htjela demonstrirati brutalnu realnost..uostalom svi ste htjeli kapitalizam,a sada vam se ne svidja kada vidite njegovu drugu stranu..ne ono sto se promoviralo u holivudskim filmovimaebenica wrote:razlike u kapitalizmu su izmišljene čisto zato kako bi netko tko ima mogao novčanim putem ucijeniti onoga koji nema da mu obavlja najprljavije i najteže poslove jer inače bogatstvo i srimaštvo nemaju smisla, što će jednom gatesu 30 biliona nečega ako mu nitko ne želi pokositi travnjak od 5 miliona hektara za 5 eura? po čemu je onda on poseban? kapitalizam je parazitski sustav u kojem je demokracija na papiru samo nadimak za plutokraciju u stvarnosti. što nam je eto htjela demonstrirat i poštovana šveđanka.mortal wrote:ako je ekonomija u pitanju neka šuga bude ekonomična pa neka sama odradi što joj treba i tim uštedi vrijeme izgubljeno na traženje radnika- neradnika i tih nekoliko bijednih novčića koje joj izgleda puno značeTriny wrote:Kakvo ponižavanje? Emotivno shvaćate ekonomske stvari.tre wrote:
pa da, pobjegla je iz te vukojebine i jebala mater svima jer joj je mala plaća i onda se vrati i s još većim žarom pokušava poniziti ljude oko sebe. Stvarno je poslovna i moralna u pm.
Guest- Guest
daimas ista u glavi znao bi da se cijena usluge racuna po prosjecnoj vrijednosti sata rada...ebenica wrote:pa nisi mu ti poslodavac, kaj tebe boli kurac za njegovu satnicu? to kaj konobarica ima satnicu 25 kn ne znači da je to cijena usluge, toliko dobije ona a ti možeš dubit na glavi i govorit joj da bi trebala doć u tvoj stan i kuhat ti 100 kava za 25 kn, njena satnica nije cijena usluge, jebemte debilnog.Legendovich wrote:oustalom brutalno serete,jer je satnica u RH,prosjecnog radnika izmedju 25- i 30 kuna,pa se vi racunajte..
Guest- Guest
Legendovich wrote:a cistacica bi satnicu,koju ima neka sa studijem ili bar visom skolom..ee,pa ciscenje nije visa znanost,pa nece moci..
kakve veze ima škola?
Guest- Guest
kako da ne...a po ljeti kmecite,kako su stranci na obali skrti i stisnuti..ebenica wrote:šveđanka je htjela demonstrirat kak izgleda balkanska seljačina kad ima 20 eura u džepu, ni nijemcu ni švedanu tak' nešto ne bi palo na pamet.Legendovich wrote:dobar post,a cura je htjela demonstrirati brutalnu realnost..uostalom svi ste htjeli kapitalizam,a sada vam se ne svidja kada vidite njegovu drugu stranu..ne ono sto se promoviralo u holivudskim filmovimaebenica wrote:razlike u kapitalizmu su izmišljene čisto zato kako bi netko tko ima mogao novčanim putem ucijeniti onoga koji nema da mu obavlja najprljavije i najteže poslove jer inače bogatstvo i srimaštvo nemaju smisla, što će jednom gatesu 30 biliona nečega ako mu nitko ne želi pokositi travnjak od 5 miliona hektara za 5 eura? po čemu je onda on poseban? kapitalizam je parazitski sustav u kojem je demokracija na papiru samo nadimak za plutokraciju u stvarnosti. što nam je eto htjela demonstrirat i poštovana šveđanka.mortal wrote:ako je ekonomija u pitanju neka šuga bude ekonomična pa neka sama odradi što joj treba i tim uštedi vrijeme izgubljeno na traženje radnika- neradnika i tih nekoliko bijednih novčića koje joj izgleda puno značeTriny wrote:
Kakvo ponižavanje? Emotivno shvaćate ekonomske stvari.
Guest- Guest
...i uspjelo joj od prve!ebenica wrote:šveđanka je htjela demonstrirat kak izgleda balkanska seljačina kad ima 20 eura u džepu, ni nijemcu ni švedanu tak' nešto ne bi palo na pamet.Legendovich wrote:dobar post,a cura je htjela demonstrirati brutalnu realnost..uostalom svi ste htjeli kapitalizam,a sada vam se ne svidja kada vidite njegovu drugu stranu..ne ono sto se promoviralo u holivudskim filmovimaebenica wrote:razlike u kapitalizmu su izmišljene čisto zato kako bi netko tko ima mogao novčanim putem ucijeniti onoga koji nema da mu obavlja najprljavije i najteže poslove jer inače bogatstvo i srimaštvo nemaju smisla, što će jednom gatesu 30 biliona nečega ako mu nitko ne želi pokositi travnjak od 5 miliona hektara za 5 eura? po čemu je onda on poseban? kapitalizam je parazitski sustav u kojem je demokracija na papiru samo nadimak za plutokraciju u stvarnosti. što nam je eto htjela demonstrirat i poštovana šveđanka.mortal wrote:ako je ekonomija u pitanju neka šuga bude ekonomična pa neka sama odradi što joj treba i tim uštedi vrijeme izgubljeno na traženje radnika- neradnika i tih nekoliko bijednih novčića koje joj izgleda puno značeTriny wrote:
Kakvo ponižavanje? Emotivno shvaćate ekonomske stvari.
dojdi u svabiju pa se pokusaj zaposliti bez skole,odnosno diplome..Gnječ wrote:Legendovich wrote:a cistacica bi satnicu,koju ima neka sa studijem ili bar visom skolom..ee,pa ciscenje nije visa znanost,pa nece moci..
kakve veze ima škola?
Guest- Guest
jesi ti glup? cijena nečije satnice kod njegovog poslodavca je samo dio cijene koji tu plaćaš i to mizerni dio, ako hoćeš da ti netko radi za satnicu osnuj firmu i zaposli ljude i nek čiste stan samo tebi po toj satnici.Legendovich wrote:daimas ista u glavi znao bi da se cijena usluge racuna po prosjecnoj vrijednosti sata rada...ebenica wrote:pa nisi mu ti poslodavac, kaj tebe boli kurac za njegovu satnicu? to kaj konobarica ima satnicu 25 kn ne znači da je to cijena usluge, toliko dobije ona a ti možeš dubit na glavi i govorit joj da bi trebala doć u tvoj stan i kuhat ti 100 kava za 25 kn, njena satnica nije cijena usluge, jebemte debilnog.Legendovich wrote:oustalom brutalno serete,jer je satnica u RH,prosjecnog radnika izmedju 25- i 30 kuna,pa se vi racunajte..
Guest- Guest
Legendovich wrote:dojdi u svabiju pa se pokusaj zaposliti bez skole,odnosno diplome..Gnječ wrote:Legendovich wrote:a cistacica bi satnicu,koju ima neka sa studijem ili bar visom skolom..ee,pa ciscenje nije visa znanost,pa nece moci..
kakve veze ima škola?
kad god.
Guest- Guest
mozda u vasoj Prijebini na balkanu..cijena sata rada je cijena sata rada...nema tu niti firme samo privatni dogovor..necu cistacicu platiti sat,kao uciteljici engleskog,niti ce ona dobiti isto takoebenica wrote:jesi ti glup? cijena nečije satnice kod njegovog poslodavca je samo dio cijene koji tu plaćaš i to mizerni dio, ako hoćeš da ti netko radi za satnicu osnuj firmu i zaposli ljude i nek čiste stan samo tebi po toj satnici.Legendovich wrote:daimas ista u glavi znao bi da se cijena usluge racuna po prosjecnoj vrijednosti sata rada...ebenica wrote:pa nisi mu ti poslodavac, kaj tebe boli kurac za njegovu satnicu? to kaj konobarica ima satnicu 25 kn ne znači da je to cijena usluge, toliko dobije ona a ti možeš dubit na glavi i govorit joj da bi trebala doć u tvoj stan i kuhat ti 100 kava za 25 kn, njena satnica nije cijena usluge, jebemte debilnog.Legendovich wrote:oustalom brutalno serete,jer je satnica u RH,prosjecnog radnika izmedju 25- i 30 kuna,pa se vi racunajte..
Guest- Guest
o tome ti pricam..ne bi dobio posao u onome u cemu si ocito odlican..jerbo nema diplome..Gnječ wrote:Legendovich wrote:dojdi u svabiju pa se pokusaj zaposliti bez skole,odnosno diplome..Gnječ wrote:Legendovich wrote:a cistacica bi satnicu,koju ima neka sa studijem ili bar visom skolom..ee,pa ciscenje nije visa znanost,pa nece moci..
kakve veze ima škola?
kad god.
Guest- Guest
ako hoces da ti očisti, platit ces joj kolko ti kazeLegendovich wrote:mozda u vasoj Prijebini na balkanu..cijena sata rada je cijena sata rada...nema tu niti firme samo privatni dogovor..necu cistacicu platiti sat,kao uciteljici engleskog,niti ce ona dobiti isto takoebenica wrote:jesi ti glup? cijena nečije satnice kod njegovog poslodavca je samo dio cijene koji tu plaćaš i to mizerni dio, ako hoćeš da ti netko radi za satnicu osnuj firmu i zaposli ljude i nek čiste stan samo tebi po toj satnici.Legendovich wrote:daimas ista u glavi znao bi da se cijena usluge racuna po prosjecnoj vrijednosti sata rada...ebenica wrote:pa nisi mu ti poslodavac, kaj tebe boli kurac za njegovu satnicu? to kaj konobarica ima satnicu 25 kn ne znači da je to cijena usluge, toliko dobije ona a ti možeš dubit na glavi i govorit joj da bi trebala doć u tvoj stan i kuhat ti 100 kava za 25 kn, njena satnica nije cijena usluge, jebemte debilnog.Legendovich wrote:oustalom brutalno serete,jer je satnica u RH,prosjecnog radnika izmedju 25- i 30 kuna,pa se vi racunajte..
možda bi trebao počet plaćat', smrdiš na kilometar i ne vjerujem da znaš engleski, plati čistačici više, engleski nećeš naučit nikad ali barem ćeš bit zdraviji, čistoća je pola zdravlja, to čak i doktori znaju.Legendovich wrote:mozda u vasoj Prijebini na balkanu..cijena sata rada je cijena sata rada...nema tu niti firme samo privatni dogovor..necu cistacicu platiti sat,kao uciteljici engleskog,niti ce ona dobiti isto takoebenica wrote:jesi ti glup? cijena nečije satnice kod njegovog poslodavca je samo dio cijene koji tu plaćaš i to mizerni dio, ako hoćeš da ti netko radi za satnicu osnuj firmu i zaposli ljude i nek čiste stan samo tebi po toj satnici.Legendovich wrote:daimas ista u glavi znao bi da se cijena usluge racuna po prosjecnoj vrijednosti sata rada...ebenica wrote:pa nisi mu ti poslodavac, kaj tebe boli kurac za njegovu satnicu? to kaj konobarica ima satnicu 25 kn ne znači da je to cijena usluge, toliko dobije ona a ti možeš dubit na glavi i govorit joj da bi trebala doć u tvoj stan i kuhat ti 100 kava za 25 kn, njena satnica nije cijena usluge, jebemte debilnog.Legendovich wrote:oustalom brutalno serete,jer je satnica u RH,prosjecnog radnika izmedju 25- i 30 kuna,pa se vi racunajte..
Guest- Guest
cistacice u svabiji otprilike koliko znam u firmama za ciscenje po satu dobiju bruto 11 ojrova,od toga se odbijaju davanja..dobiju na kraju debelo ispod 10 ojrova..jer moraju platiti stojer i ostalo..a ova Ubosni bi 10 ojrova,niti placa stojer niti ista,cista lova..eeee mudrice..
Guest- Guest
ima josh dovoljno na balkanu koje ce to ocistiti za 5 ojrova..ne izvblacite se na tih 500000 otislih iz rH..a Ubosni ima dovoljno cura,koje ce cistiti..Noor wrote:ako hoces da ti očisti, platit ces joj kolko ti kazeLegendovich wrote:mozda u vasoj Prijebini na balkanu..cijena sata rada je cijena sata rada...nema tu niti firme samo privatni dogovor..necu cistacicu platiti sat,kao uciteljici engleskog,niti ce ona dobiti isto takoebenica wrote:jesi ti glup? cijena nečije satnice kod njegovog poslodavca je samo dio cijene koji tu plaćaš i to mizerni dio, ako hoćeš da ti netko radi za satnicu osnuj firmu i zaposli ljude i nek čiste stan samo tebi po toj satnici.Legendovich wrote:daimas ista u glavi znao bi da se cijena usluge racuna po prosjecnoj vrijednosti sata rada...ebenica wrote:
pa nisi mu ti poslodavac, kaj tebe boli kurac za njegovu satnicu? to kaj konobarica ima satnicu 25 kn ne znači da je to cijena usluge, toliko dobije ona a ti možeš dubit na glavi i govorit joj da bi trebala doć u tvoj stan i kuhat ti 100 kava za 25 kn, njena satnica nije cijena usluge, jebemte debilnog.
Guest- Guest
dovedem si curu iz srbije,dobije topli obrok i posa,bez da glumi primadonu i sere..
Guest- Guest
čista lova ne postoji, ne postoji rad na crno niti sive ekonomije ni pičke materine...sve kaj se zaradi na taj način vrati se nazad u društvo kroz trgovinu i trošak, čak i više nego kaj se zaradi legalno pa sjedi u nekoj banci.Legendovich wrote:cistacice u svabiji otprilike koliko znam u firmama za ciscenje po satu dobiju bruto 11 ojrova,od toga se odbijaju davanja..dobiju na kraju debelo ispod 10 ojrova..jer moraju platiti stojer i ostalo..a ova Ubosni bi 10 ojrova,niti placa stojer niti ista,cista lova..eeee mudrice..
Guest- Guest
Točno.Noor wrote:ako hoces da ti očisti, platit ces joj kolko ti kazeLegendovich wrote:mozda u vasoj Prijebini na balkanu..cijena sata rada je cijena sata rada...nema tu niti firme samo privatni dogovor..necu cistacicu platiti sat,kao uciteljici engleskog,niti ce ona dobiti isto takoebenica wrote:jesi ti glup? cijena nečije satnice kod njegovog poslodavca je samo dio cijene koji tu plaćaš i to mizerni dio, ako hoćeš da ti netko radi za satnicu osnuj firmu i zaposli ljude i nek čiste stan samo tebi po toj satnici.Legendovich wrote:daimas ista u glavi znao bi da se cijena usluge racuna po prosjecnoj vrijednosti sata rada...ebenica wrote:
pa nisi mu ti poslodavac, kaj tebe boli kurac za njegovu satnicu? to kaj konobarica ima satnicu 25 kn ne znači da je to cijena usluge, toliko dobije ona a ti možeš dubit na glavi i govorit joj da bi trebala doć u tvoj stan i kuhat ti 100 kava za 25 kn, njena satnica nije cijena usluge, jebemte debilnog.
kakogod..ebenica wrote:čista lova ne postoji, ne postoji rad na crno niti sive ekonomije ni pičke materine...sve kaj se zaradi na taj način vrati se nazad u društvo kroz trgovinu i trošak, čak i više nego kaj se zaradi legalno pa sjedi u nekoj banci.Legendovich wrote:cistacice u svabiji otprilike koliko znam u firmama za ciscenje po satu dobiju bruto 11 ojrova,od toga se odbijaju davanja..dobiju na kraju debelo ispod 10 ojrova..jer moraju platiti stojer i ostalo..a ova Ubosni bi 10 ojrova,niti placa stojer niti ista,cista lova..eeee mudrice..
Guest- Guest
5 €/h?Legendovich wrote:ima josh dovoljno na balkanu koje ce to ocistiti za 5 ojrova..ne izvblacite se na tih 500000 otislih iz rH..a Ubosni ima dovoljno cura,koje ce cistiti..Noor wrote:ako hoces da ti očisti, platit ces joj kolko ti kazeLegendovich wrote:mozda u vasoj Prijebini na balkanu..cijena sata rada je cijena sata rada...nema tu niti firme samo privatni dogovor..necu cistacicu platiti sat,kao uciteljici engleskog,niti ce ona dobiti isto takoebenica wrote:jesi ti glup? cijena nečije satnice kod njegovog poslodavca je samo dio cijene koji tu plaćaš i to mizerni dio, ako hoćeš da ti netko radi za satnicu osnuj firmu i zaposli ljude i nek čiste stan samo tebi po toj satnici.Legendovich wrote:
daimas ista u glavi znao bi da se cijena usluge racuna po prosjecnoj vrijednosti sata rada...
to da.
vjerujem da te zbunilo.Legendovich wrote:kakogod..ebenica wrote:čista lova ne postoji, ne postoji rad na crno niti sive ekonomije ni pičke materine...sve kaj se zaradi na taj način vrati se nazad u društvo kroz trgovinu i trošak, čak i više nego kaj se zaradi legalno pa sjedi u nekoj banci.Legendovich wrote:cistacice u svabiji otprilike koliko znam u firmama za ciscenje po satu dobiju bruto 11 ojrova,od toga se odbijaju davanja..dobiju na kraju debelo ispod 10 ojrova..jer moraju platiti stojer i ostalo..a ova Ubosni bi 10 ojrova,niti placa stojer niti ista,cista lova..eeee mudrice..
Guest- Guest
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Priština zabranila vatromet za pravoslavne praznike
» Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
» Dodik: Zahvalan sam Čoviću, i mi ćemo se odazvati njihovim pozivima na praznike, gradimo bolje odnose unatoč prošlosti
» Da ne zivim u, zivio/jela bih u?
» Tako sam ponosna što živim u Kanadi
» Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
» Dodik: Zahvalan sam Čoviću, i mi ćemo se odazvati njihovim pozivima na praznike, gradimo bolje odnose unatoč prošlosti
» Da ne zivim u, zivio/jela bih u?
» Tako sam ponosna što živim u Kanadi
Page 9 of 10