Zivim u Svedskoj i bila sam za praznike u Bosni
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zivim u Svedskoj i bila sam za praznike u Bosni
Očistit ću joj ja stan za pet eura. U minut :
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Zato šta iz te Bosne svake godine iseli 50 tisuća ljudi na zapad pa dolazimo do zaključka da to nije pravi minimalac nego nametnuti jer da je pravi sistem bi bio u ravnoteži a ne se prelijevao iz jedne posude u drugu.Triny wrote:Pa nisu u Kambodžu nego u Bosnu gdje je minimalac 200 eura, što bi po satu bilo negdje 1,25 eura, što znači da bi 5 eura bilo za 4 sata čišćenja.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
E sad, ne znam zašto bi ova trebala platiti više nego je satnica inače? Zato što ima više? Pa ne ide to tako.
2014-04-11
pa da, pobjegla je iz te vukojebine i jebala mater svima jer joj je mala plaća i onda se vrati i s još većim žarom pokušava poniziti ljude oko sebe. Stvarno je poslovna i moralna u pm.Triny wrote:Pa nisu u Kambodžu nego u Bosnu gdje je minimalac 200 eura, što bi po satu bilo negdje 1,25 eura, što znači da bi 5 eura bilo za 4 sata čišćenja.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
E sad, ne znam zašto bi ova trebala platiti više nego je satnica inače? Zato što ima više? Pa ne ide to tako.
AssadNaPodmornici wrote:ja bih uzeo tih 5€ i posrao bi joj se na sri stanaTriny wrote:Ma mogla bi čevapima častiti cijelo selo najbolje.AssadNaPodmornici wrote:sve jedno, mogla je ponuditi 15€ iz jebene švedske si.. , čistit tuđi stan i onda pojesti čevape i nemaš za Nikšićko pivo ?Noor wrote:pa 5 € smijeh, da al kazem, nemreš ni čišćenje stana u neturističkoj regiji uspoređivat sa čišćenjem apartmana i jahti u sezoniAssadNaPodmornici wrote:
lol 5€
za 5€ bi joj se posra na sri stana . jebeno došla iz svđedske u srbiju/bosnu i misli da je pokupila pamet.. umjesto da da 30€ , neka ljudi zarade
"Ta glupača kojoj sam željela pomoći prvo mi je rekla da sam SELJANČURA IZ DIJASPORE i da oni dole sa 5 eura BRIŠU CIPELE umjesto krpom,a onda me je polila kantom punom prljav vode kojom je u tom trenutku prala stubište zgrade."
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:... za 5€ bi joj se posra na tri stana ...
Guest- Guest
tre wrote:pa da, pobjegla je iz te vukojebine i jebala mater svima jer joj je mala plaća i onda se vrati i s još većim žarom pokušava poniziti ljude oko sebe. Stvarno je poslovna i moralna u pm.Triny wrote:Pa nisu u Kambodžu nego u Bosnu gdje je minimalac 200 eura, što bi po satu bilo negdje 1,25 eura, što znači da bi 5 eura bilo za 4 sata čišćenja.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
Bosna rosna ...
Guest- Guest
Ljudi. Sad kad sam bio u Bosni. Bio u kafiću sa prijateljem i našli se sa njegovim društvom.
Pričaju kako Njemačke više nema i kako je Hrvatska sad Njemačka. Većina ih ili radi u našoj zemlji,ili je radila.
Dva tri su se iz Njemačke nakon mjesec dana vratili u Hrvatsku. I ja počinjem vjerovat da je ovdje i posla i da je ovdje para tko hoće i želi radit.
Pričaju kako Njemačke više nema i kako je Hrvatska sad Njemačka. Većina ih ili radi u našoj zemlji,ili je radila.
Dva tri su se iz Njemačke nakon mjesec dana vratili u Hrvatsku. I ja počinjem vjerovat da je ovdje i posla i da je ovdje para tko hoće i želi radit.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kakvo ponižavanje? Emotivno shvaćate ekonomske stvari.tre wrote:pa da, pobjegla je iz te vukojebine i jebala mater svima jer joj je mala plaća i onda se vrati i s još većim žarom pokušava poniziti ljude oko sebe. Stvarno je poslovna i moralna u pm.Triny wrote:Pa nisu u Kambodžu nego u Bosnu gdje je minimalac 200 eura, što bi po satu bilo negdje 1,25 eura, što znači da bi 5 eura bilo za 4 sata čišćenja.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
Trinity-
2014-04-17
Bosancima je isplativo radit u Hrvatskoj. Prvo stan je jeftin,a ni hrana ni cuga nisu skupi. Još ako je majstor dobar,to je Holivud.
da ne kažem da oni kojima je kuća bližer mogu svaki tjedan doma,a ovi koji su dalje dva-tri put mjesečno.
I šta će u Ljemačkoj?
da ne kažem da oni kojima je kuća bližer mogu svaki tjedan doma,a ovi koji su dalje dva-tri put mjesečno.
I šta će u Ljemačkoj?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa valjda zato što ju nije pitala ništa, obično kad nešto kupuješ pitaš unaprijed koliko košta a ne određuješ ti nečiju satnicu jer imaš 5 eura u džepu.Triny wrote:Pa nisu u Kambodžu nego u Bosnu gdje je minimalac 200 eura, što bi po satu bilo negdje 1,25 eura, što znači da bi 5 eura bilo za 4 sata čišćenja.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
inače bi to tako trebalo ić': "jel bi mi htjela počistit stan i koliko bi me to koštalo?" toliko? ne hvala preskupa si mi...
ovo sranje da nekoga možeš kupit i da znaš koliko nešto košta je čisti jebeni snobizam i ponižavanje.
Guest- Guest
Emotivno ju je ova poslala u 3PM i nju i njenih 5€.Triny wrote:Kakvo ponižavanje? Emotivno shvaćate ekonomske stvari.tre wrote:pa da, pobjegla je iz te vukojebine i jebala mater svima jer joj je mala plaća i onda se vrati i s još većim žarom pokušava poniziti ljude oko sebe. Stvarno je poslovna i moralna u pm.Triny wrote:Pa nisu u Kambodžu nego u Bosnu gdje je minimalac 200 eura, što bi po satu bilo negdje 1,25 eura, što znači da bi 5 eura bilo za 4 sata čišćenja.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
Ak si bosanac ne mora bit nužno i da si glup.
E i to od bivše susjede koja u švedskoj sigurno ne predaje na fakultetu nego radi slične poslove ili je na socijali pa dođe jednom godišnje u rodno selo i glumi gospođu...ebenica wrote:pa valjda zato što ju nije pitala ništa, obično kad nešto kupuješ pitaš unaprijed koliko košta a ne određuješ ti nečiju satnicu jer imaš 5 eura u džepu.Triny wrote:Pa nisu u Kambodžu nego u Bosnu gdje je minimalac 200 eura, što bi po satu bilo negdje 1,25 eura, što znači da bi 5 eura bilo za 4 sata čišćenja.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
inače bi to tako trebalo ić': "jel bi mi htjela počistit stan i koliko bi me to koštalo?" toliko? ne hvala preskupa si mi...
ovo sranje da nekoga možeš kupit i da znaš koliko nešto košta je čisti jebeni snobizam i ponižavanje.
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Pa nije.ebenica wrote:pa valjda zato što ju nije pitala ništa, obično kad nešto kupuješ pitaš unaprijed koliko košta a ne određuješ ti nečiju satnicu jer imaš 5 eura u džepu.Triny wrote:Pa nisu u Kambodžu nego u Bosnu gdje je minimalac 200 eura, što bi po satu bilo negdje 1,25 eura, što znači da bi 5 eura bilo za 4 sata čišćenja.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
Isto je ova mogla odgovoriti to mi je premalo, može, ali za više...
Samo su svi uvrijeđeni i iznenađeni.
Trinity-
2014-04-17
tko se kome obratio? ne razumijem? ako pokažeš nepoštovanje prema nekome kaj očekuješ?Triny wrote:Pa nije.ebenica wrote:pa valjda zato što ju nije pitala ništa, obično kad nešto kupuješ pitaš unaprijed koliko košta a ne određuješ ti nečiju satnicu jer imaš 5 eura u džepu.Triny wrote:Pa nisu u Kambodžu nego u Bosnu gdje je minimalac 200 eura, što bi po satu bilo negdje 1,25 eura, što znači da bi 5 eura bilo za 4 sata čišćenja.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
ako kupuješ uslugu onda ne ideš s pristupom evo ti 20 eura da mi popušiš kurac jer to u njemačkoj rumunjke rade na benzinskoj, pokažeš neku dozu poštovanja i ako ti je preskupo zahvališ se, čak i ne moraš, nije nužno ali je pristojno, pristup da nekoga možeš kupiti je jebeno nepristojno pa čak i u toj jebenoj švedskoj.
Guest- Guest
Više im se isplati radit u Hrvatskoj nego u Bosni ako mogu birat a mogu.jastreb wrote:Bosancima je isplativo radit u Hrvatskoj. Prvo stan je jeftin,a ni hrana ni cuga nisu skupi. Još ako je majstor dobar,to je Holivud.
I šta će u Ljemačkoj?
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/hoce-li-poslodavci-u-bih-uskoro-radnike-traziti-svijecom
2014-04-11
upravo takoebenica wrote:pa valjda zato što ju nije pitala ništa, obično kad nešto kupuješ pitaš unaprijed koliko košta a ne određuješ ti nečiju satnicu jer imaš 5 eura u džepu.Triny wrote:Pa nisu u Kambodžu nego u Bosnu gdje je minimalac 200 eura, što bi po satu bilo negdje 1,25 eura, što znači da bi 5 eura bilo za 4 sata čišćenja.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
pa jeTriny wrote:Pa nije. .ebenica wrote:pa valjda zato što ju nije pitala ništa, obično kad nešto kupuješ pitaš unaprijed koliko košta a ne određuješ ti nečiju satnicu jer imaš 5 eura u džepu.Triny wrote:Pa nisu u Kambodžu nego u Bosnu gdje je minimalac 200 eura, što bi po satu bilo negdje 1,25 eura, što znači da bi 5 eura bilo za 4 sata čišćenja.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
ako trebaš uslugu, potrazis i pitas za cijenu, a ne da ti postavljaš uvjete
ako ti paše ok, ako ne...vozi
trinity se razumi u kapitalizam ko mara u krivi krc
Vi stalno o nekakvom poštovanju i nepoštovanju.ebenica wrote:tko se kome obratio? ne razumijem? ako pokažeš nepoštovanje prema nekome kaj očekuješ?Triny wrote:Pa nije.ebenica wrote:pa valjda zato što ju nije pitala ništa, obično kad nešto kupuješ pitaš unaprijed koliko košta a ne određuješ ti nečiju satnicu jer imaš 5 eura u džepu.Triny wrote:Pa nisu u Kambodžu nego u Bosnu gdje je minimalac 200 eura, što bi po satu bilo negdje 1,25 eura, što znači da bi 5 eura bilo za 4 sata čišćenja.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
ako kupuješ uslugu onda ne ideš s pristupom evo ti 20 eura da mi popušiš kurac jer to u njemačkoj rumunjke rade na benzinskoj, pokažeš neku dozu poštovanja i ako ti je preskupo zahvališ se, čak i ne moraš, nije nužno ali je pristojno, pristup da nekoga možeš kupiti je jebeno nepristojno pa čak i u toj jebenoj švedskoj.
Ova joj je ponudila novac za neku uslugu, što nije ništa neuobičajeno u poslovnom svijetu.
Onda ide pregovaranje, pa di se nađu ili ne nađu.
Samo je ovdje riječ o ćišćenju, a na to su svi osjetljivi.
Trinity-
2014-04-17
pa vidis, u tome i je stvar...trebala je za tu uslugu zatraziti prvo cijenu (ponudu, jel)...tako ti to ide u poslovnom svijetu, znašTriny wrote:Vi stalno o nekakvom poštovanju i nepoštovanju.ebenica wrote:tko se kome obratio? ne razumijem? ako pokažeš nepoštovanje prema nekome kaj očekuješ?Triny wrote:Pa nije.ebenica wrote:pa valjda zato što ju nije pitala ništa, obično kad nešto kupuješ pitaš unaprijed koliko košta a ne određuješ ti nečiju satnicu jer imaš 5 eura u džepu.Triny wrote:
Pa nisu u Kambodžu nego u Bosnu gdje je minimalac 200 eura, što bi po satu bilo negdje 1,25 eura, što znači da bi 5 eura bilo za 4 sata čišćenja.
Ova joj je ponudila novac za neku uslugu, što nije ništa neuobičajeno u poslovnom svijetu.
Samo je ovdje riječ o ćišćenju, a na to su svi osjetljivi.
pa zato što je nepristojno o kojoj god usluzi bilo riječ i kojoj god svoti bilo riječ, nepristojno je vidjet nekoga da pere stubište i prić' mu sa pozicije kao da ne vrijedi ništa nego koliko ti kažeš. evo ti 5 eura i liži mi noge od sreće i maši repom. kaj da je pristala i da ju je ova išla jebat da iza školjke ima prašine? za 5 jebenih eura prodat dostojanstvo nekom đubretu? možda ti bi jer ti očito nemaš dostojanstva meni da je tak prišla dobila bi 'ladno šamar. hoćeš nešto kupiti priđi, pozdravi, pitaj za cijenu, ne sviđa ti se, šetaj. ja sretan ti sretna i svatko je ostao čovjek iza našeg susreta.Triny wrote:Vi stalno o nekakvom poštovanju i nepoštovanju.
Samo je ovdje riječ i ćišćenju, a na to su svi osjetljivi.
Guest- Guest
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Priština zabranila vatromet za pravoslavne praznike
» Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
» Dodik: Zahvalan sam Čoviću, i mi ćemo se odazvati njihovim pozivima na praznike, gradimo bolje odnose unatoč prošlosti
» Da ne zivim u, zivio/jela bih u?
» Tako sam ponosna što živim u Kanadi
» Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
» Dodik: Zahvalan sam Čoviću, i mi ćemo se odazvati njihovim pozivima na praznike, gradimo bolje odnose unatoč prošlosti
» Da ne zivim u, zivio/jela bih u?
» Tako sam ponosna što živim u Kanadi
Page 7 of 10