Zivim u Svedskoj i bila sam za praznike u Bosni
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zivim u Svedskoj i bila sam za praznike u Bosni
Jel pa snig u Švici ?Leviathan2 wrote:svasta, ja dao otkaz jer su mi rekli da nemam vise godisnjeg, do kraja 2 mjeseca ne mislim mrdnut ni prstom, a onda nazad u firmu ako mi daju pristonu baustelu a ne neku gdje moram istovarat cement na ruke, jebo ih cement, ja sam specijalist za mjesalicu a ne viljuskarRayMabus wrote:Leviathan2 wrote:jebo vas poso
Umisto da osnuju stranku socijalističkog nerada oni se dive kapitalizmu.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Svetoje nije htio za tu lovu raditi i zdimio van a sad galami na sva usta da je to puno love :Skaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
Možda je kod njih u Švedskoj pet eura velika para.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/svedska-kruna-oslabjela-30-posto-u-7-godina-guvernera-to-ne-brine/8848565/
Valuta im je izgubila vrijednost 30% a njima su plaće u Krunama a ne Eurima.
2014-04-11
Da je puno love?tre wrote:Svetoje nije htio za tu lovu raditi i zdimio van a sad galami na sva usta da je to puno love :Skaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
Pa u kini možda je, na poljima riže...
2015-08-15
kažem ti , čistačice, jahta 15-20metara , čišćenje 400kn, mogu u danu dvije riješiti.. 800kn u džepT. wrote:Ok to gledaš plaće u turizmu za sobarice...AssadNaPodmornici wrote:jbt još prije 3godine, radio sam u hotelu , gazda u hotelu je tlačio radnice 3000kn mjesečno 6 dana u tjednu po 8-10h svaki dan.. dakle prevedeno satnica je bila 15ak kn :D i to su morale trčati cijelu smjenu, i davao im je otkaz i mjenjao ih kao čarapeT. wrote:80 kn/h je min. u sezoni...RayMabus wrote:Točno a to te neće ni pogledat za pet eura a kamo li čistit stan uru vrimena za sendvič.Legendovich wrote:dobro,ionako ono sto je valjalo je otislo vanka..doli ostali lijevi socijalisti i paraziti..
I to ih treba molit da dođu, a ide i do 100 kn/h...
Jednostavno je previše smještajnih jedinica koje ljudi sami ne stignu očistiti a ovi to znaju pa nabijaju cijenu...
Ima i agencija koje se time bave ali pretežno je na crno usmenom predajom tipa: 'imam super ženu, možeš s poda ist kad očisti'...
bilo je dosta mladih cura, znam da su pričale kako nakon sezone idu u njemačku/irsku/švedsku ,
onda odjedanput satnica 50kn, a vidim sada i veća
Ovo je drugo, ljude zoveš ad hoc kad ti je panika...
Nisu ti na plaći nego kako se dogovorite...
Moja stara npr. ima na 3 lokacije smještaj u radijusu 3-4 km...
Smjene su uglavnom subotom i ne jednom treba pripremit sve 3 lokacije u roku 2-3 sata, što je potpuno nemoguće bez pomoći sa strane...
Ali to platiš jbg. koliko god traže jer će ti pederi gledat ispod kreveta i ako nađe česticu prašine dat lošu ocjenu, a onda si najebo ubuduće...
sat - 50-80kn, odradi 10h, 500-800kn.
međutim najčešće to ide na preporuku, ima i dalje ovih nesretnica zaposlenih na 4500kn cijelu godinu.. zimi malo manje delaju, ljeti ubijačina, .. iako to meni kurac.. radije 3-4 mjeseca ljeti stisnuti zube, raditi svaki dan 10ak h, i onda mogu ostatak godine laditi jaja.. ali trebaš znati vlasnika jahte, frendicu u agenciji koja te preporučuje , vlasnike apartmana itd.. nekada ti je poznanstvo razlika da li će lupati pare čak i na usran posao(čišćenje) ili ćeš imati ispod prosječni posao sa takvom plaćom a onda i standardom
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
A hebeš onda taku švecku...RayMabus wrote:Možda je kod njih u Švedskoj pet eura velika para.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/svedska-kruna-oslabjela-30-posto-u-7-godina-guvernera-to-ne-brine/8848565/a.
2015-08-15
kaya wrote:A hebeš onda taku švecku...RayMabus wrote:Možda je kod njih u Švedskoj pet eura velika para.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/svedska-kruna-oslabjela-30-posto-u-7-godina-guvernera-to-ne-brine/8848565/a.
2014-04-11
Vi svi spominjete nekakve sezone i cijene čišćenja apartmana u sezoni...a priča s linka s tim nema veze, pa zato nije ni usporedivo
koja sezona, koji apartmani...ovoj je trebalo čišćenje ustajalog stana u Đelilovcu ili Donjim Vrbljanima, al da joj ne pukne švedski nokat mislila uvalit komšinici za cijelih 5 eura
inače, 8h čišćenja dnevno ide za 100-150 kn
koja sezona, koji apartmani...ovoj je trebalo čišćenje ustajalog stana u Đelilovcu ili Donjim Vrbljanima, al da joj ne pukne švedski nokat mislila uvalit komšinici za cijelih 5 eura
lol 5€Noor wrote:Vi svi spominjete nekakve sezone i cijene čišćenja apartmana u sezoni...a priča s linka s tim nema veze, pa zato nije ni usporedivo
za 5€ bi joj se posra na sri stana . jebeno došla iz svđedske u srbiju/bosnu i misli da je pokupila pamet.. umjesto da da 30€ , neka ljudi zarade
2018-06-14
pa 5 € smijeh, da al kazem, nemreš ni čišćenje stana u neturističkoj regiji uspoređivat sa čišćenjem apartmana i jahti u sezoniAssadNaPodmornici wrote:lol 5€Noor wrote:Vi svi spominjete nekakve sezone i cijene čišćenja apartmana u sezoni...a priča s linka s tim nema veze, pa zato nije ni usporedivo
za 5€ bi joj se posra na sri stana . jebeno došla iz svđedske u srbiju/bosnu i misli da je pokupila pamet.. umjesto da da 30€ , neka ljudi zarade
37 kuna
Jbte toliko košta sendvič koji ćeš pojist da nadoknadiš kalorije izgubljene u čišćenju stana uru vrimena.
Jbte toliko košta sendvič koji ćeš pojist da nadoknadiš kalorije izgubljene u čišćenju stana uru vrimena.
2014-04-11
mene zanima gdje i kako novinari iskopaju takve bolide?
Guest- Guest
Bedaci.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
Za 5€ moš dobit samo hračak u oko ili šamar.
Ne lupetaj bezveze.Legendovich wrote:takva je satnica kod vas,koji bi ti qrc..??Pa nismo mi vani sisali vesla iako smo rodjeni u Brodu..Zena u Kovinu,u malom privatnom hotelu,u Srbiji za 10 sati dnevno dobije 5 eura..vuksadinare wrote:e jesi se isprsila 5 eura..ni za sladoled ajd 50 eura..za 5 eura da ti ocisti i pospremi stan..za 37 kuna..i sad se ova nasla uvrjedjena sto je ova odbila pospremati stan
Za 50 eura se naguzi Fuk..za sat vremena mozes pospremiti stan,ne ono detaljno lai solidno,ako radis..
samo bi da vam drugi daju i poklanjaju novac..
To možda one vaše kokošinjce u kojima živite vani i mislite da je to stan.
Za sat vremena ne moš ni kupaonu sredit a kamol stan.
sve jedno, mogla je ponuditi 15€ iz jebene švedske si.. , čistit tuđi stan i onda pojesti čevape i nemaš za Nikšićko pivo ?Noor wrote:pa 5 € smijeh, da al kazem, nemreš ni čišćenje stana u neturističkoj regiji uspoređivat sa čišćenjem apartmana i jahti u sezoniAssadNaPodmornici wrote:lol 5€Noor wrote:Vi svi spominjete nekakve sezone i cijene čišćenja apartmana u sezoni...a priča s linka s tim nema veze, pa zato nije ni usporedivo
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:sve jedno, mogla je ponuditi 15€ iz jebene švedske si.. , čistit tuđi stan i onda pojesti čevape i nemaš za Nikšićko pivo ?Noor wrote:pa 5 € smijeh, da al kazem, nemreš ni čišćenje stana u neturističkoj regiji uspoređivat sa čišćenjem apartmana i jahti u sezoniAssadNaPodmornici wrote:lol 5€Noor wrote:Vi svi spominjete nekakve sezone i cijene čišćenja apartmana u sezoni...a priča s linka s tim nema veze, pa zato nije ni usporedivo
Pa nisu u Kambodžu nego u Bosnu gdje je minimalac 200 eura, što bi po satu bilo negdje 1,25 eura, što znači da bi 5 eura bilo za 4 sata čišćenja.kaya wrote:A smiješni su ovi gastajbajteri. Ono dođu doma pa misle da su u kambodžu došli pa će s par eura kupiti nešto :)
E sad, ne znam zašto bi ova trebala platiti više nego je satnica inače? Zato što ima više? Pa ne ide to tako.
Trinity-
2014-04-17
Ma mogla bi čevapima častiti cijelo selo najbolje.AssadNaPodmornici wrote:sve jedno, mogla je ponuditi 15€ iz jebene švedske si.. , čistit tuđi stan i onda pojesti čevape i nemaš za Nikšićko pivo ?Noor wrote:pa 5 € smijeh, da al kazem, nemreš ni čišćenje stana u neturističkoj regiji uspoređivat sa čišćenjem apartmana i jahti u sezoniAssadNaPodmornici wrote:lol 5€Noor wrote:Vi svi spominjete nekakve sezone i cijene čišćenja apartmana u sezoni...a priča s linka s tim nema veze, pa zato nije ni usporedivo
Trinity-
2014-04-17
ja bih uzeo tih 5€ i posrao bi joj se na sri stanaTriny wrote:Ma mogla bi čevapima častiti cijelo selo najbolje.AssadNaPodmornici wrote:sve jedno, mogla je ponuditi 15€ iz jebene švedske si.. , čistit tuđi stan i onda pojesti čevape i nemaš za Nikšićko pivo ?Noor wrote:pa 5 € smijeh, da al kazem, nemreš ni čišćenje stana u neturističkoj regiji uspoređivat sa čišćenjem apartmana i jahti u sezoniAssadNaPodmornici wrote:lol 5€Noor wrote:Vi svi spominjete nekakve sezone i cijene čišćenja apartmana u sezoni...a priča s linka s tim nema veze, pa zato nije ni usporedivo
2018-06-14
Očistit ću joj ja stan za pet eura. U minut :
2014-04-11
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Priština zabranila vatromet za pravoslavne praznike
» Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
» Dodik: Zahvalan sam Čoviću, i mi ćemo se odazvati njihovim pozivima na praznike, gradimo bolje odnose unatoč prošlosti
» Da ne zivim u, zivio/jela bih u?
» Tako sam ponosna što živim u Kanadi
» Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
» Dodik: Zahvalan sam Čoviću, i mi ćemo se odazvati njihovim pozivima na praznike, gradimo bolje odnose unatoč prošlosti
» Da ne zivim u, zivio/jela bih u?
» Tako sam ponosna što živim u Kanadi
Page 6 of 10