BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 19/20
Neki nebitni suigrač Rashforda izjavi da je al pari sa Mbappeom i ti se zapališ ka šibica...Brat Brale wrote:http://sportklub.rs/Fudbal/Premier-League/a330750-Rasford-moze-kao-Mbape-borice-se-za-Zlatnu-loptu.html"Rašford može kao Mbape, boriće se za Zlatnu loptu"
Stvarno si glup ka kurac...
Usporedit Rashforda i Mbappe je ka da usporediš Ladu Nivu i X6-cu...
Tragedija...
:(
Guest- Guest
Donny van de Beek - The Ajax midfielder is viewed as a replacement for Paul Pogba and Manchester United are interested in a deal to sign the Netherlands international ahead of the summer transfer window (Diario Sport, May 4)
Guest- Guest
Ovdje ću se složit. Rashford je klošar od igrača. Makar bi se kladio da ni Mbappe neće daleko. Ogroman potencijal i buduća zlatna lopta. Scenarij viđen 1000 puta do sadafridrih_niche wrote:Neki nebitni suigrač Rashforda izjavi da je al pari sa Mbappeom i ti se zapališ ka šibica...Brat Brale wrote:http://sportklub.rs/Fudbal/Premier-League/a330750-Rasford-moze-kao-Mbape-borice-se-za-Zlatnu-loptu.html"Rašford može kao Mbape, boriće se za Zlatnu loptu"
Stvarno si glup ka kurac...
Usporedit Rashforda i Mbappe je ka da usporediš Ladu Nivu i X6-cu...
Tragedija...
:(
Nije Rashford los igrač, dapače...
Al nije ni do kolina Mbappeu, al ono, svjetlosnim godinama je udaljen od njega...
Mbappe JE buduća Zlatna lopta 100 %, već sad je top top klasa, u 10 najboljih igrača svita...
;)
Al nije ni do kolina Mbappeu, al ono, svjetlosnim godinama je udaljen od njega...
Mbappe JE buduća Zlatna lopta 100 %, već sad je top top klasa, u 10 najboljih igrača svita...
;)
Guest- Guest
treba znati trolati, a on je preglup čak i za to...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ništa nije 100%, a pogotovo da je Mbappe zlatna lopta. Još on ima hrpu prostora da sjebe karijerufridrih_niche wrote:Nije Rashford los igrač, dapače...
;)
Sve je moguće...
Al potencijal mu je da glatko bude Zlatna lopta...
Al prvo mora napustit PSG...
Ili s njima dignit LP...
;)
Ili s njima dignit LP...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sve je moguće...
Ili s njima dignit LP...
;)
svakako mora da napusti PSG. Ali ništa od zlatne lopte za bilo koga dokle god SIN i messi igraju...
Guest- Guest
Nakon SP 1998. svi su mislili da će Michael Owen bit najbolji na svijetu sa pola gasa. Nešto me jako podsjeća situacija na ovu Mbappeovufridrih_niche wrote:Sve je moguće...
Ili s njima dignit LP...
;)
Pa sad si sam sebi uskocija u usta...scorpion wrote:Nakon SP 1998. svi su mislili da će Michael Owen bit najbolji na svijetu sa pola gasa. Nešto me jako podsjeća situacija na ovu Mbappeovufridrih_niche wrote:Sve je moguće...
Ili s njima dignit LP...
;)
Jer Owen je osvojia Zlatnu loptu...
Guest- Guest
I btw. Owen je ispa u četvrtfinalu...
A Mbappe je, ka tinejdžer, odvea Francuski na tron...
Nema nikakve paralele izmedju njih dvojice...
;)
;)
Guest- Guest
Je, u pravu si. To sam zaboravio. Ali realno, on nije iskoristio ni 50% svog potencijala bez obzira na tu zlatnu loptu. Npr. Henry nikad nije osvojio ZL, a imao je puno bolju karijeru od Owena (makar je Owen imao potencijal da bude bolji od Henrya)fridrih_niche wrote:Pa sad si sam sebi uskocija u usta...scorpion wrote:Nakon SP 1998. svi su mislili da će Michael Owen bit najbolji na svijetu sa pola gasa. Nešto me jako podsjeća situacija na ovu Mbappeovufridrih_niche wrote:Sve je moguće...
Ili s njima dignit LP...
;)
Last edited by scorpion on 4/5/2020, 20:44; edited 1 time in total
Mbappe je samo imao više sreće od Owena i to je sve. Kvaliteta reprezentacija na SP 1998. i na SP 2018. je neuporedivafridrih_niche wrote:I btw. Owen je ispa u četvrtfinalu...
;)
scorpion wrote:Mbappe je samo imao više sreće od Owena i to je sve. Kvaliteta reprezentacija na SP 1998. i na SP 2018. je neuporedivafridrih_niche wrote:I btw. Owen je ispa u četvrtfinalu...
;)
Molim te, sačuvaj minimum dostojanstva...
Guest- Guest
Owen nije ima ni blizu potencijal da bude bolji od Henryja...scorpion wrote:Je, u pravu si. To sam zaboravio. Ali realno, on nije iskoristio ni 50% svog potencijala bez obzira na tu zlatnu loptu. Npr. Henry nikad nije osvojio ZL, a imao je puno bolju karijeru od Owena (makar je Owen imao potencijal da bude bolji od Henrya)fridrih_niche wrote:Pa sad si sam sebi uskocija u usta...scorpion wrote:Nakon SP 1998. svi su mislili da će Michael Owen bit najbolji na svijetu sa pola gasa. Nešto me jako podsjeća situacija na ovu Mbappeovufridrih_niche wrote:Sve je moguće...
Ili s njima dignit LP...
;)
Pa Henry je 7-8 godina bija najbolji napadač svita, uz bok Shevi...
A Owen je najgori odvajač ZL ikad, gori i od Modrića, onda znaš koja je ura...
;)
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19