BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 19/20
dal se slazete da je karl malone najveci kosarkas svih vrimena...
EstebanEnrique- Posts : 4782
2014-04-16
bracala pozdravi seku
EstebanEnrique-
2014-04-16
Iz koje dimenzije si ti sad ispao?
Mislim na Estebana.
Mislim na Estebana.
Last edited by Roland Deschain on 23/4/2020, 18:15; edited 1 time in total (Reason for editing : E)
https://www.facebook.com/303051563230746/posts/1368787439990481/?vh=e&d=n
Kakvo rasturanje prosjaka i njihovog klošarskog legla. Bože dragi kakvo pišanje i pobeda fudbala. Bog nije dao da prosjaci prođu na one dve svinjarije od gola smrdlje inzaghija.
Kakvo rasturanje prosjaka i njihovog klošarskog legla. Bože dragi kakvo pišanje i pobeda fudbala. Bog nije dao da prosjaci prođu na one dve svinjarije od gola smrdlje inzaghija.
Guest- Guest
Ništa od Sancha u Chmarnitedu. Šamaranje se nastavlja. Timo Werner i Willian prema Liverpoolu kako izgleda.
Prodat će ga Borussia, samo pumpaju cijenu idiotima iz crvenog Cmarchestera...Roland Deschain wrote:Ništa od Sancha u Chmarnitedu. Šamaranje se nastavlja. Timo Werner i Willian prema Liverpoolu kako izgleda.
:D
A prosjaci mislili uzet i Saula za 70 milja £...
A Simeone i ekipa samo rekli “platite otkupnu klauzulu i vas je” hahahahaha...
A to je 132 milje £...
Al onda se nema za Sancha hahahahah...
E moji kokošari i prosjaci iz Cmarchestera Junajtida...
Guest- Guest
Dybala wrote:Sancho se queda :D
kako znas? to sto je borussia rekla da ostaje i ponudila mu bednih 160k funti nedeljno?
gotove stvari su sancho i grealish.
sada neko od stopera da se dovede, upamecano ili koulibaly...
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Ništa od Sancha u Chmarnitedu. Šamaranje se nastavlja. Timo Werner i Willian prema Liverpoolu kako izgleda.
Timo Werner je odlican i taj tip igraca bi se savrseno uklopio u kloppovu prednju liniju
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Dybala wrote:Sancho se queda :D
kako znas? to sto je borussia rekla da ostaje i ponudila mu bednih 160k funti nedeljno?
Dobija je vecu placu ..i nece biti nesretan ako ostane stoga bi unit trebao novu vecu klauzulu uplatiti da bi ga doveo..pregovora nece biti
Guest- Guest
Dybala wrote:Brat Brale wrote:Dybala wrote:Sancho se queda :D
Dobija je vecu placu ..i nece biti nesretan ako ostane stoga bi unit trebao novu vecu klauzulu uplatiti da bi ga doveo..pregovora nece biti
ponudjeno mu je. mislim da ce mu united ako treba, duplirati tu platu.
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Dybala wrote:Brat Brale wrote:Dybala wrote:Sancho se queda :D
ponudjeno mu je. mislim da ce mu united ako treba, duplirati tu platu.
Nije bit u placi ako nema interesa otici sad kad mu je klub gdje mu je dobro dao vecu lovu
A dortumd onda nema imperativ utopiti nezadovoljnog igraca vec moze traziti punu cijenu pa ak je unit voljan ici do te cifre sve 3 strane ce biti zadovoljne opet
Guest- Guest
sancho odlucuje na kraju.
iskreno-dortmund, gelsenkirchen i leipzig su mi poslednja mesta gde bih ziveo, pa i igrao fudbal profesionalno.
iskreno-dortmund, gelsenkirchen i leipzig su mi poslednja mesta gde bih ziveo, pa i igrao fudbal profesionalno.
Guest- Guest
Tako nekako...Dybala wrote:Dortmund ti je ekvivalent Manchesteru ..crna metalurgija ^^
S druge strane, radije bi igra u top klubu koji se bori za naslov i igra LP, nego u klubu koji ne može bit u top 5 klubova Engleske...
Iako, mali je Englez, to i ogromna plaća koju mu luzeri nude može bit mamac...
;)
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19