ko je pomogao ustašama da obore jatov avion ?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ko je pomogao ustašama da obore jatov avion ?
Ne pijem,ali ako cemo zajedno skrhat litru,pristajem.mortal wrote:?? kako brlja djelujejastreb wrote:
Mislim ideš iz ekstrema u krajnost.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
može onda nešto boljejastreb wrote:Ne pijem,ali ako cemo zajedno skrhat litru,pristajem.mortal wrote:?? kako brlja djelujejastreb wrote:
immortal-
2014-04-16
Naravno. Brlju piju samo oni klošari ili alkosi u preddelirijskom stanju. Brlju nisam pio ni u vrijeme mladalačkih opijanja.mortal wrote:može onda nešto boljejastreb wrote:Ne pijem,ali ako cemo zajedno skrhat litru,pristajem.mortal wrote:?? kako brlja djelujejastreb wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
srbskoj bolesti nema lijeka
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
PA sad, to nikad nije dokazano ... a ako nije dokazano ne mozes da tvrdis tako nestopizzon wrote:https://www.alo.rs/vesti/drustvo/tito-jugoslavija-ustase/283468/vest
Daleko od toga da te budale ne bi bile spremne na tako nesto ali ta tragedija ostaje zagonetka
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pravo antiašistički, veliš.jastreb wrote:Onda je i komuništima u borbi za nezavisnost nove Jugoslavije a protiv ustaša sve bilo dozvoljeno.danni1 wrote:U borbi za nezavisnost i protiv komunista sve je dozvoljeno.
Trebalo je i više i bolje. što više komunjara je trebalo pomlatit.
Zasto onda kukaju za Blajburg i nekakav krizni put?
danni1 wrote:U borbi za nezavisnost i protiv komunista sve je dozvoljeno.
Trebalo je i više i bolje. što više komunjara je trebalo pomlatit.
Plus što bi danas bilo puno manje HDZ-ovog okota.
darth_vader-
2014-04-17
izgleda da ih amer stiso dobro da se rjesi kriza oko kosova kosovo treba takse ukinut srbija priznat kosovo do ljeta i amer ne zeli se vise zajebavat oko toga pa srbija ponovo se vraca na staru taktiku da to neutralizira u javnosti cackajuci po susjedima
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
serbinjo jesi za sendvic
2015-09-08
Stas, moras gledat unazad kad je ispred debeli i visoki zid.
omni-
2014-04-12
Neće to Srbi priznat nikad a nemaju ni razloga. Ne bih ni ja to priznao na njihovom mjestu.vuksadinare wrote:izgleda da ih amer stiso dobro da se rjesi kriza oko kosova kosovo treba takse ukinut srbija priznat kosovo do ljeta i amer ne zeli se vise zajebavat oko toga pa srbija ponovo se vraca na staru taktiku da to neutralizira u javnosti cackajuci po susjedima
2015-09-24
nije poanta priznali ili ne..poanta je u tome kad ih se nesto stisne onda da bi neutralizirali javno mijenje i propitivanja..onda pocnu mutiti vodu sa susjedima da se te neugodne teme oko kosova pod tepih metu...Ringo10 wrote:Neće to Srbi priznat nikad a nemaju ni razloga. Ne bih ni ja to priznao na njihovom mjestu.vuksadinare wrote:izgleda da ih amer stiso dobro da se rjesi kriza oko kosova kosovo treba takse ukinut srbija priznat kosovo do ljeta i amer ne zeli se vise zajebavat oko toga pa srbija ponovo se vraca na staru taktiku da to neutralizira u javnosti cackajuci po susjedima
2015-09-08
Musolinijevac ... vi ste izgleda zaboravili kako lijepo vonja ona memla u fojbama.Gnječ wrote:sitting_bull wrote:svi ste za kurac.Gnječ wrote:jastreb wrote:A vi ste prije toga ubili S.Radića i Ferdinanda.pizzon wrote:bomba u bioskopu 20.okt.u bg.du
bomba u avionu
ubistvo ambasadora
ubacivanje ter.grupa u zemlju
itd.
a vi ste poslije toga ubili kralja Aleksandra Karađorđevića u Marseju.
umjesto da se lijepo k'o pravi ustaše i četnici međusobno istrijebite do kraja vi samo laprdate i ubijate nedužne.
volite sape la verita? io non saccio niente, saccio chello che sapite vuje, chi va chi vene...io sono innocente! W l' Italia!
Mogli bi se ti i slični podsjetiti
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kad je nece migranti dobar je i avion!Njemica se udaje za avion:'Ja sa njim spavam,intimni smo'
» Ono kad ni C vitamin nije pomogao
» Sebi i zamjenici sam isplatio 792.120 kn jer sam pomogao Općini
» HDZ pomogao Đapiću prikupiti potpise falsificiranjem?!
» Milanović će morati prisegnuti s 'tako mi bog pomogao'...
» Ono kad ni C vitamin nije pomogao
» Sebi i zamjenici sam isplatio 792.120 kn jer sam pomogao Općini
» HDZ pomogao Đapiću prikupiti potpise falsificiranjem?!
» Milanović će morati prisegnuti s 'tako mi bog pomogao'...
Page 2 of 2