Prosecna plata 900 evra, bice sve carobno
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Prosecna plata 900 evra, bice sve carobno
ne kužim tu tvoju fiksaciju sa aparatom za varenje?Eroo wrote:Samo ti uči, ja sam zbog toga tu...Na kraju i doguraš do VKV I., za švajs aparat.veber wrote:član partije se kuži ko i sisata u programiranje.Eroo wrote:kaya wrote:Nek još jednu nulu doda. Tu će biti 8000 eura. Od doma rad.
Kako zadržati IT stručnjake?
Inovacije i napredne tehnologije, tražene su svuda. To je djelatnost koja se može obavljati i na daljinu. Naša reporterka
posjetila je jedan Start Up centar iz kojeg uspješno posluje 13 poduzeća.
https://www.dw.com/hr/kako-zadr%C5%BEati-it-stru%C4%8Dnjake/a-51812499
sisata da zna upaliti računalo ne bi bubnala cifru na godišnjoj razini što zaradi prosječno programer.
ne godišnje već mjesečno.
to zna svatko neuk.
bogtejebo kaj ti nisu u partiji omogućili varenja tečaj?
kaj se pališ na varenje i gletanje?
to radi ekipa bez škole.
upsss pa to si ti.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
sto ti niej jasno bedak??veber wrote:ajd ne lupetaj.pismejker wrote:da,no zadnji trend je nasljedjivanje,odnosno promjena vlasnistva,gdje nove mlade metroseksualne generacije preuzimaju vlasnistvo i vodjenje firmija..pad nadolje,naspram stare garde,koja je cijenila rad i placala ga..nove generacije samo traze sto vise rada za sto manje novca,igraju se menadzerskih PC simulacija,nikad ne obilaze pogone,ne kontaktiraj usa radnicima,ne traze njihovo misljenje...a to vodi padu kvalitete...Brat Brale wrote:pismejker wrote:e upravo tako..to sve autoindustrija povlaci sa sobom..tako je i ovdje u svabiji...industrijske zone pune malih i ostalih firmija..Brat Brale wrote:
Ajde veliki sistemi su u redu-velika zemlja u EU.
Suština je što u Rumuniji imaš sve više mikro, malih i srednjih preduzeća koja ti najviše pokreću ekonomiju i dižu standard...
Zato je i švabija toliko jaka, puna je porodičnih firmi...
nemoj projektirati svoju neukost kao globalu.
kaj si nedavno izjavio? aluguss.
gle, njemačka ti je omogućila prosječni život.
imaš medicinsku zaštitu koju nema 85% populacije.
imaš 5 godina staža i uskoro ćeš imat pravo na minimalnu mirovinu.
i ne seri više o menadžmentu u njemačkoj jer je njemačka jedina socijalna država.
nije mi jasno kako moraš biti pokvaen da konstantno sereš po ruci koja te hrani.
Cinjenica da svabi nisu vise svabi,nego metroseksualne gliste,kojima se gadi rukovati sa drifterima i ekipom iz hale?e pa istina jest...
Ima jedna firma u Masenbahhauzenu,BMB koju je drzao svabo,stari,kojeg su radnici respektirali,jer je dobro placao,jer je isao medju radnike i razgovarao sa njima slusao njihove prijedloge...stari je docekao mirovinu,sin i kci preuzeli upravljanje,vise posvecivali paznje koji ce skupi Mercedesov ili bMWov SUV,kupiti nego radnicima i firmi..pa tak oje posao pao na dolje,lik bi morao seliti firmu,ali nema novaca,pa jedva opstaje,tu gdje jest..inace firma ima Werk 1 i 2
nekad sleperi ispred firme svakodnevno dovazali materijal na kontrolu,danas tek tu i tamo koji u tjedan dana..
Ti ako nisi sposoban napisati argumente nego se sve svodi na ono POKLONITE SE SVAPSKOJ NADRASI,bolje usuti,jer ak one primjecujes,puno te ljudi na ovom forumu procitalo i razvaljuju te...
Gdje ja to napadam svapsku drzavu??napisi jasno ili usuti...napadam danasnje metroseksualne svabe koji izigravaju neshto sto nikad nece biti...
negdasnjim svabima 10..ovima danas -1...
Guest- Guest
pitao sam te za essen.
naravno da nisi odgovorio, natipkao si da si čuo.
zapamti, ti si stranac u njemačkoj.
a bez obzira na to kaj si pet godina tamo, nisi naučio jezik.
naravno da nisi odgovorio, natipkao si da si čuo.
zapamti, ti si stranac u njemačkoj.
a bez obzira na to kaj si pet godina tamo, nisi naučio jezik.
2014-12-30
hN je moja zona,kao i Neckarsulm..tu obitavam i tu sam upucen,i za to govorim..
Guest- Guest
nikad čuopismejker wrote:hN je moja zona,kao i Neckarsulm..tu obitavam i tu sam upucen,i za to govorim..
2014-12-30
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nemački investitor stiže u Srbiju; Drug TITO: Prosečna neto plata 1.000 evra
» Oktobarska prosečna plata 46.879 dinara
» Porasla prosečna plata u Hrvatskoj
» Posao u Slovačkoj za radnike Fijata: Plata 850 evra
» Kraljica traži konjušara: Plata 25.000 evra i smeštaj u palati
» Oktobarska prosečna plata 46.879 dinara
» Porasla prosečna plata u Hrvatskoj
» Posao u Slovačkoj za radnike Fijata: Plata 850 evra
» Kraljica traži konjušara: Plata 25.000 evra i smeštaj u palati