drugi krug
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: drugi krug
:)epikur37 wrote:veber wrote:epikur37 wrote:Pozivam na okupljanje kakvo je bilo 1990. i oko ideje pomirbe dr. Franje Tuđmana
......
Veli on meni: Pa ti ne znaš da smo mi još uvijek u Jugoslaviji, da Udba upravlja cijelom Hrvatskom....da Srbi samo čekaju.
:D
Ne, ja sam jako ljuta. Ispada da nismo pobjedili.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pobjeda ti je u ruci. Zaokruži Kolindu i to je to.kaya wrote::)epikur37 wrote:veber wrote:epikur37 wrote:Pozivam na okupljanje kakvo je bilo 1990. i oko ideje pomirbe dr. Franje Tuđmana
......
Veli on meni: Pa ti ne znaš da smo mi još uvijek u Jugoslaviji, da Udba upravlja cijelom Hrvatskom....da Srbi samo čekaju.
:D
Ne, ja sam jako ljuta. Ispada da nismo pobjedili.
Eroo- Posts : 79077
2016-07-22
pa alkohol joj je vrh.Noor wrote:to s alkoholom vam je već pohabano, kad ćete nešto novo?
jogurta nije bilo pa je bila osuđena na alkohol.
ne znam da li vindija podjebava preCednicu reklamom za jogurt ili onako.
60 godina s vama u tetrapaku.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Pusti ti to. Muškarci u najboljim godinama kad im proleprša kakva mlađa ženska stidna dlaka pred nosom, ciao bella! kidnuše ti bina na lijevo ;P A zagorjele babetine kad im se dadne malo penisa, te će se prostirati pred takvim muškiljem i odtati će mu lojalne do kraja.Maggie19 wrote:Kolinda s muskarcima u najboljim godinama, Zoka s babama...
Maggie19 wrote:deboto, gori si od ere ;-@
Ma daleko ti je fan Jima Jefferiesa od Ere. Ta je hercegovački alpski srbin stara udbaška škola i poj'o bi ga dok si reko Čokolinda ;P
Kandidiraj se s tim programom i svi će ti notorni alkosi dati svoj glas ... a tih bogme i nije mala brojkaNoor wrote:to s alkoholom vam je već pohabano, kad ćete nešto novo?
Ako ovaj dozna kako prepisuješ njegove govore, ima da te do sudnjeg dana vuče po sudovima zbog intelektualne krađe ;PEroo wrote:Kolinda GK
@KolindaGK
Hrvatska se ne predaje onima koji su ju unesrećili, ne vraća se u ponor.
Hrvatska se ne predaje prevrtljivima i neiskrenima koji joj se sada odjednom
agresivno nude, ne vraća se u podjele.
Jer moja Domovina zna, jer moja Domovina uvijek - pobjeđuje.
Ah, tipicno musko tjesenje: vaznost njihovog uda u kombinaciji s prostiranjem i vjernoscu..vjecno ufanje, a paradox najveci..;-DOh_Femder wrote:Pusti ti to. Muškarci u najboljim godinama kad im proleprša kakva mlađa ženska stidna dlaka pred nosom, ciao bella! kidnuše ti bina na lijevo ;P A zagorjele babetine kad im se dadne malo penisa, te će se prostirati pred takvim muškiljem i odtati će mu lojalne do kraja.Maggie19 wrote:Kolinda s muskarcima u najboljim godinama, Zoka s babama...Maggie19 wrote:deboto, gori si od ere ;-@
Ma daleko ti je fan Jima Jefferiesa od Ere. Ta je hercegovački alpski srbin stara udbaška škola i poj'o bi ga dok si reko Čokolinda ;P
Molim, debota ne potcjenjivati..i on je stara skola..malo drukcije naravi i predznaka, ali..;-@
tebe Stratocasteru, inače nisam smatrala zlonamjernikomOh_Femder wrote:Kandidiraj se s tim programom i svi će ti notorni alkosi dati svoj glas ... a tih bogme i nije mala brojkaNoor wrote:to s alkoholom vam je već pohabano, kad ćete nešto novo?
Ni ja tebe zlopamtilomNoor wrote:tebe Stratocasteru, inače nisam smatrala zlonamjernikomOh_Femder wrote:Kandidiraj se s tim programom i svi će ti notorni alkosi dati svoj glas ... a tih bogme i nije mala brojkaNoor wrote:to s alkoholom vam je već pohabano, kad ćete nešto novo?
heh, ok oprošteno ti jeOh_Femder wrote:Ni ja tebe zlopamtilomNoor wrote:tebe Stratocasteru, inače nisam smatrala zlonamjernikomOh_Femder wrote:Kandidiraj se s tim programom i svi će ti notorni alkosi dati svoj glas ... a tih bogme i nije mala brojkaNoor wrote:to s alkoholom vam je već pohabano, kad ćete nešto novo?
Ti bi na testu bacačica kugle i diska zasigurno prošao.Oh_Femder wrote:Pusti ti to. Muškarci u najboljim godinama kad im proleprša kakva mlađa ženska stidna dlaka pred nosom, ciao bella! kidnuše ti bina na lijevo ;P A zagorjele babetine kad im se dadne malo penisa, te će se prostirati pred takvim muškiljem i odtati će mu lojalne do kraja.Maggie19 wrote:Kolinda s muskarcima u najboljim godinama, Zoka s babama...Maggie19 wrote:deboto, gori si od ere ;-@
Eroo- Posts : 79077
2016-07-22
U 21. stoljeću...epikur37 wrote:Pozivam na okupljanje kakvo je bilo 1990. i oko ideje pomirbe dr. Franje Tuđmana
..................
To je to i to je HDZ i to je temelj Republike Hrvatske.
red wolf-
2016-02-10
To mi je prenedavno. Da me pozivaju na okupljanje kakvo je bilo 1918 na trgu protiv jugounitarizma još bi si i razmislila.epikur37 wrote:Pozivam na okupljanje kakvo je bilo 1990.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tko je pominjao ud?Maggie19 wrote:Ah, tipicno musko tjesenje: vaznost njihovog uda u kombinaciji s prostiranjem i vjernoscu..vjecno ufanje, a paradox najveci..;-DOh_Femder wrote:Pusti ti to. Muškarci u najboljim godinama kad im proleprša kakva mlađa ženska stidna dlaka pred nosom, ciao bella! kidnuše ti bina na lijevo ;P A zagorjele babetine kad im se dadne malo penisa, te će se prostirati pred takvim muškiljem i odtati će mu lojalne do kraja.Maggie19 wrote:Kolinda s muskarcima u najboljim godinama, Zoka s babama...Maggie19 wrote:deboto, gori si od ere ;-@
Molim, debota ne potcjenjivati..i on je stara skola..malo drukcije naravi i predznaka, ali..;-@
2014-12-30
ti nisi žensko.kaya wrote:To mi je prenedavno. Da me pozivaju na okupljanje kakvo je bilo 1918 na trgu protiv jugounitarizma još bi si i razmislila.epikur37 wrote:Pozivam na okupljanje kakvo je bilo 1990.
pravo žensko glasa za kolindu.
2014-12-30
Zoka također, između ostalih, i s muškarcima u najboljim godinama...Maggie19 wrote:Kolinda s muskarcima u najboljim godinama, Zoka s babama..je li to trebala bit poanta, deboto?! ;-D
Gori si od ere ;-@
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kršćanski krug kredom
» Poslednji Krug u Debrecinu
» Krug 99: Vrijeme za protumjere Hrvatskoj
» Maratonci trče posljednji krug
» Regionci trče počasni krug
» Poslednji Krug u Debrecinu
» Krug 99: Vrijeme za protumjere Hrvatskoj