ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vulin : Režim Mile Đukanovića srlja u građanski rat

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Vulin : Režim Mile Đukanovića srlja u građanski rat - Page 2 Empty Re: Vulin : Režim Mile Đukanovića srlja u građanski rat

Post by RayMabus 27/12/2019, 15:27

vuksadinare wrote:koji građanski rat?....milo to rastjerao za jedan dan..
Možda ovaj :

https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:838484-Patrijarh-Irinej-Prebijanje-episkopa-Metodija-je-cin-fasizma-kakvog-nema-u-Evropi

Sve je to Srbija.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Vulin : Režim Mile Đukanovića srlja u građanski rat - Page 2 Empty Re: Vulin : Režim Mile Đukanovića srlja u građanski rat

Post by vuksadinare 27/12/2019, 15:27

Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:milo voljeli ga ili ne..izrazito je lukav covjek i ne radi nesto ako nije tri puta najmanje izanalizirao nesto sto mu moze ugroziti fotelju...ne bi on tako dugo bio na vlasti da nije promuckuran covjek..on je fino ovaj potez spremao duze vrijeme i kada je shvatio da je pravi trenutak da povuce ovaj potez on je to ucinio...znao je da c eovi malo cendrati ali da c ezavrsiti kao uvijek po njegovom...policija je pohapsila i rastjerala bunđije i sada je mir...ovi su samo glasni i nista vise od toga...on je prakticno sa ovim potezom dokazao ono sto je racunao..masovnih prosvjeda nije bilo..osim tih malobrojnih bukaca koje je lako usutkati i rastjerati...drugo da se srbija nece jace mjesati jer ne smije a ovi bez cvrste podrske srbije mogu samo ceskati jajca..i gunđati
MA kakva Srbija to su samo verbalne pizdarije ...

Nije tu problem Srbija nego sami Crnogorci između sebe.

Sad ćemo vidjeti koliko je Milo jak.
pa dokazao ti je..za jedan dan ugusio buntovnike i ne bas masovne prosvjede...danas ovi ne's gunđaju ali to je luk i voda...propali prosvjedi i nisu nista sprijecili...nit milu srusili...zna njih milo u dusu...ta nekad im je sam pripadao..ako ih itko poznaje to je on
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/12/2019, 15:35

lijepo im je milo porucio..svoje prosvjede ili zahtejeve mogu jedino traziti legalno kroz institucije jer sve suprotno ce lose zavrsiti po njih...te vise velikosrpske ideje nemaju vise prođu u crnoj gori.....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by FRANK 27/12/2019, 15:36

Epikur Hektorovic i slovenski udbas su jako zabrinuti jer Milo unistava sotonsku sektu zvanu SPC. Ocekivam da ce se Epikur i Hektor izjasniti nakon sto dobiju instrukcije iz Banja Luke.
Prvo ce se Mila proglasiti pravasem i Ustasom onda kako rece orjunas sa majevice. Njah pratimo dalje.
Osobno Bravo Milo. Unistavaj i dalje taj rak zvan cetnicka pravoslavna kurvacnica

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/12/2019, 15:37

vuksadinare wrote:lijepo im je milo porucio..svoje prosvjede ili zahtejeve mogu jedino traziti legalno kroz institucije jer sve suprotno ce lose zavrsiti po njih...te vise velikosrpske ideje nemaju vise prođu u crnoj gori.....
Čestita in je Novu godinu i Božić i sad ovi ko posrani. A je stvarno potez godine. Basketball santa king lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/12/2019, 15:44

evo gledao na tv..kakvih dvadesetak prosvjednika srbogoraca blokiralo nekakvu cestu na sjeveru crne gore...koji voi do nekakve crkve..doslo  policijsko vozilo sa cetri pandura..ovi se razbjezase...i promet nastavljen..onda jedan od prosvjednika izjavio kako su 'milini redarstvenici prekoracili ovlasti'...ahahahaha....ovih dvadeset a ovih cetri i sad ovi 'prekoracili ovlasti'..valjda sa onim 'ajmo razlaz decki' lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by FRANK 27/12/2019, 15:47

vuksadinare wrote:evo gledao na tv..kakvih dvadesetak prosvjednika srbogoraca blokiralo nekakvu cestu na sjeveru crne gore...koji voi do nekakve crkve..doslo  policijsko vozilo sa cetri pandura..ovi se razbjezase...i promet nastavljen..onda jedan od prosvjednika izjavio kako su 'milini redarstvenici prekoracili ovlasti'...ahahahaha....ovih dvadeset a ovih cetri i sad ovi 'prekoracili ovlasti'..valjda sa onim 'ajmo razlaz decki' lol!
Gazi to Milo posteno. Jos da se pita mene vojno specijalne snage bi u zemlju poslale te teroristicko sotonisticke popove.
Nego sta kazu Epi i Hektor jel se sredisnjica objavila

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 27/12/2019, 15:49

Boze dragi lipih li vijesti. Raspada se srpska crkva. Ako Bog da uskoro je nece biti. Niti gledati njihove popove kako se klanjaju dhavlu

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/12/2019, 15:51

PABLO ESCOBAR wrote:
vuksadinare wrote:evo gledao na tv..kakvih dvadesetak prosvjednika srbogoraca blokiralo nekakvu cestu na sjeveru crne gore...koji voi do nekakve crkve..doslo  policijsko vozilo sa cetri pandura..ovi se razbjezase...i promet nastavljen..onda jedan od prosvjednika izjavio kako su 'milini redarstvenici prekoracili ovlasti'...ahahahaha....ovih dvadeset a ovih cetri i sad ovi 'prekoracili ovlasti'..valjda sa onim 'ajmo razlaz decki' lol!
Gazi to Milo posteno. Jos da se pita mene vojno specijalne snage bi u zemlju poslale te teroristicko sotonisticke popove.
mene vise zanima sto kaze tetrijeb..samoproglaseni poznavalac 'crnogorskih prilika i njegoša' Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 27/12/2019, 15:53

Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:inace...mora se reci da bi ovi na vlasti kod nas mogli stogod nauciti od mile u discipliniranju srpskih provokatora u crnoj gori..njegovu formulu primjeniti tu kod nas u prvom redu na pupovcu i njegovoj bratiji...po principu..'mozes srati ali ne dokle ti zelis'..
E jebo vas više Pupovac ...

U Hrvatskoj imate 3.5% Srba sa prosjekom od 61 godine. O čemu više stalno trkeljate 

HAjde  više istjerajte te starkelje da ne slušam ne gledam i ne čitam vaša sranja
Ma da, al lepa brena dolazi i ostali pjevači a to ispada kao da nismo pobjedili. Zato stalno moramo raditi korekcije. Jer smo pobjedili. Razmeš?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Ringo10 27/12/2019, 15:53

PABLO ESCOBAR wrote:Boze dragi lipih li vijesti. Raspada se srpska crkva. Ako Bog da uskoro je nece biti. Niti gledati njihove popove kako se klanjaju dhavlu
Ne raspada se ona nego se svodi u svoje okvire.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by FRANK 27/12/2019, 15:53

vuksadinare wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
mene vise zanima sto kaze tetrijeb..samoproglaseni poznavalac 'crnogorskih prilika i njegoša' Basketball
Nadam se da ce skupa sa epijem hektorom i erom krepati sa smrcu cetnicke pedofilske sotonisticke crkve. Neka krepavaju ako Bog da svi odreda

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by marcellus 27/12/2019, 15:53

Sovak wrote:
RayMabus wrote:A tko zna šta će bit. Proučavam i ja. Sve mi je ovo novo jer su me iznenadili da su ovo izglasali. Očito in je pun kurac SPC i uplitanja Srbije u CG i potkopavanja suvereniteta od strane Srbije.

A komu nisu navrh kurca? Gotovo svugdje gdje ih ima u znatnijem postotku su remetilacki faktor. 

Jebi ga, bili su 'balkanski' policajci, a sad se skupljaju pod krusku.

Šljivu, bila je šljiva... ak se referiraš na Tarabiće

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/12/2019, 15:55

..na prosvjedu u beranima skupilo se cigli cetrdesetak 'branioca' srpskih nacionalnih vrijednosti u crnoj gori..prosvjed trajao sat vremena nakon ceka su e 'prosvjednici' razisli posto je poceo duvati jak vetar sa susznjecimo ali su 'poruku' poslali...evo milo se sav ucero od straha Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 27/12/2019, 15:56

Ringo10 wrote:

Nije tu problem Srbija

nego japan? Naravno da je Srbija problem, Srbija je problem otkad postoji. Izazvali su jedan svjetski rat i pet-šest balkanskih, ali nisu problem, ne.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by FRANK 27/12/2019, 15:56

Rusenje cetnickih sotonistickih hramova niposto nebi se trebao smatrati ratnim zlocinom nego nobela za mir.
Svaka srpska pravoslavna crkva nije crkva nego cetnicko uciliste o terorizmu.
Netriba to stedit. To treba unistavat. Bez kajanja straha od Boga itd. Jednostavno to zlo triba zgazit

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/12/2019, 15:57

vuksadinare wrote:..na prosvjedu u beranima skupilo se cigli cetrdesetak 'branioca' srpskih nacionalnih vrijednosti u crnoj gori..prosvjed trajao sat vremena nakon ceka su e 'prosvjednici' razisli posto je poceo duvati jak vetar sa susznjecimo ali su 'poruku' poslali...evo milo se sav ucero od straha Basketball
kladim se da su ih 'milini redarstvenici' grudama rastjerali a kao ono morali otici radi 'vjetra i susnjezice' lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/12/2019, 15:57

PABLO ESCOBAR wrote:Boze dragi lipih li vijesti. Raspada se srpska crkva. Ako Bog da uskoro je nece biti. Niti gledati njihove popove kako se klanjaju dhavlu
Ne raspada se ništa. Ostat će bez hrpe nekretnina koje su zapljenili CG prije sto godina al i dalje imaju svoje crkve novijeg datuma i slobodu vjeroispovijesti.

Suštinski ovim zakonom ne postoji državna religija u CG nego je sloboda vjeroispovijesti , dakle dođe budista i otvori hram , dođe ruska pravoslavna crkva i otvori svoju crkvu. Kako nemaju svoju crkvu a žele je obnovit a tu su neki drugi jači onda je CG takl uredila zakon uz dozvolu i drugih religija u CG osim SPC a to je islam i katolicizam te ostali ....osim SPC kojoj smeta zakon od 1918 tj povratak nekretnina državi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by FRANK 27/12/2019, 16:00

Udri Milo potamani tu stolu taj ljudski i nesoj i incest. Bez milosti satari ih. Ako jedna zajednica nema prava na opstanak onda je to srpska pravoslavna crkva. Tu sotonisticku sektu triba unistavati djelom rjecju i dinamitom. Ubiti svako postojanje te zlocinacke para sekte. Nedati im djelovanje. Gaziti ih i trovati.

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 27/12/2019, 16:01

RayMabus wrote:
Ne raspada se ništa. Ostat će bez hrpe nekretnina koje su zapljenili CG prije sto godina al i dalje imaju svoje crkve novijeg datuma i slobodu vjeroispovijesti.

Suštinski ovim zakonom ne postoji državna religija u CG nego je sloboda vjeroispovijesti , dakle dođe budista i otvori hram , dođe ruska pravoslavna crkva i otvori svoju crkvu. Kako nemaju svoju crkvu a žele je obnovit a tu su neki drugi jači onda je CG takl uredila zakon uz dozvolu i drugih religija u CG osim SPC a to je islam i katolicizam te ostali ....osim SPC kojoj smeta zakon od 1918 tj povratak nekretnina državi.
Prihvacam.sve samo ako to znaci smrt srpskom pravoslavlju. Jebem.im i oca i majku. Kurvinoj gamadi

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 27/12/2019, 17:01

PABLO ESCOBAR wrote:Udri Milo potamani tu stolu taj ljudski i nesoj i incest. Bez milosti satari ih. Ako jedna zajednica nema prava na opstanak onda je to srpska pravoslavna crkva. Tu sotonisticku sektu triba unistavati djelom rjecju i dinamitom. Ubiti svako postojanje te zlocinacke para sekte.  Nedati im djelovanje. Gaziti ih i trovati.
:tu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics