Pogledajte što pjevaju Šerbedžija,Nobilo i Končar!!!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pogledajte što pjevaju Šerbedžija,Nobilo i Končar!!!
jastreb wrote:Zar i ti???Noor wrote:
nahh ona je među nama cugerima prije
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne, al volim smajlicjastreb wrote:Zar i ti???Noor wrote:
ja držim da je ipak nekako na "istočnoj" padini ovce na pašu vodio :DNoor wrote:je, je...južnaepikur37 wrote:južna lepa, južna padina ;)Noor wrote:jok, njih sa sjeverne padine majevice cuva dodovuksadinare wrote:ja se ne bi bas salio..onima cije su glave i auti razbijeni nije bilo smjesno...nadam se da su poruku shvatili a ti bi mogao poceti..sa takvim huliganima nema zajebancije..epikur37 wrote:
i buljanec: D
prvi kiosk razvaliti ...
kaj se tiče huliganstva, policija+pendrek
tre wrote:ja držim da je ipak nekako na "istočnoj" padini ovce na pašu vodio :DNoor wrote:je, je...južnaepikur37 wrote:južna lepa, južna padina ;)Noor wrote:jok, njih sa sjeverne padine majevice cuva dodovuksadinare wrote:
ja se ne bi bas salio..onima cije su glave i auti razbijeni nije bilo smjesno...nadam se da su poruku shvatili a ti bi mogao poceti..sa takvim huliganima nema zajebancije..
Ne, tamo je šuma....ovih dana mislim prodati. Neki muslimani su zainteresirani a meni novci trebaju ovdje, flota se okrupnjuje :)
2015-08-06
taman posla, ja u čašici finog muškata uživam poslije dobre hrane ili slatkog...a ti uz demižon graševine radiš priprave do 3 ujutro i sam kažeš...jezuš marija, kak me hićeepikur37 wrote:jastreb wrote:Zar i ti???Noor wrote:
Šarao od sjevera do juga i nazad..po istocnoj strani, pa ga skuzili...zato pobježe u zd :))tre wrote:ja držim da je ipak nekako na "istočnoj" padini ovce na pašu vodio :DNoor wrote:je, je...južnaepikur37 wrote:južna lepa, južna padina ;)Noor wrote:jok, njih sa sjeverne padine majevice cuva dodovuksadinare wrote:
ja se ne bi bas salio..onima cije su glave i auti razbijeni nije bilo smjesno...nadam se da su poruku shvatili a ti bi mogao poceti..sa takvim huliganima nema zajebancije..
Noor wrote:taman posla, ja u čašici finog muškata uživam poslije dobre hrane ili slatkog...a ti uz demižon graševine radiš priprave do 3 ujutro i sam kažeš...jezuš marija, kak me hićeepikur37 wrote:jastreb wrote:Zar i ti???Noor wrote:
lipo vozi...samo sad sam u krpama okolo 23. h prije sam znao ostati duze...
2015-08-06
Noor wrote:Šarao od sjevera do juga i nazad..po istocnoj strani, pa ga skuzili...zato pobježe u zd :))tre wrote:ja držim da je ipak nekako na "istočnoj" padini ovce na pašu vodio :DNoor wrote:je, je...južnaepikur37 wrote:južna lepa, južna padina ;)Noor wrote:
jok, njih sa sjeverne padine majevice cuva dodo
bando provokatorska.....imam njive šume na sve strane :D
2015-08-06
neka čobanica mu s braćom zaprjetila pa se uhvatio debele pozadine :DDDNoor wrote:Šarao od sjevera do juga i nazad..po istocnoj strani, pa ga skuzili...zato pobježe u zd :))tre wrote:ja držim da je ipak nekako na "istočnoj" padini ovce na pašu vodio :DNoor wrote:je, je...južnaepikur37 wrote:južna lepa, južna padina ;)Noor wrote:
Ekipa sad će sučeljavanje ide Zoki i smrt fašizmu, Škoro i za dom spremni te naša kolinda :p
2015-08-06
taman za neku čobanicu ili čobanice koja zalutalo blago tražiepikur37 wrote:tre wrote:ja držim da je ipak nekako na "istočnoj" padini ovce na pašu vodio :DNoor wrote:je, je...južnaepikur37 wrote:južna lepa, južna padina ;)Noor wrote:
Ne, tamo je šuma....ovih dana mislim prodati. Neki muslimani su zainteresirani a meni novci trebaju ovdje, flota se okrupnjuje :)
sve djedovina, jaštaepikur37 wrote:Noor wrote:Šarao od sjevera do juga i nazad..po istocnoj strani, pa ga skuzili...zato pobježe u zd :))tre wrote:ja držim da je ipak nekako na "istočnoj" padini ovce na pašu vodio :DNoor wrote:je, je...južnaepikur37 wrote:
južna lepa, južna padina ;)
Last edited by Noor on 17/12/2019, 21:16; edited 1 time in total
Koliko duluma? Ili dunuma. Jel dulum ili dunum?epikur37 wrote:Noor wrote:Šarao od sjevera do juga i nazad..po istocnoj strani, pa ga skuzili...zato pobježe u zd :))tre wrote:ja držim da je ipak nekako na "istočnoj" padini ovce na pašu vodio :DNoor wrote:je, je...južnaepikur37 wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Red Deep State.jastreb wrote:https://priznajem.hr/novosti/video-pogledajte-koju-pjesmu-zajedno-pjevaju-serbedzija-nobilo-i-koncar/107846/
U Soveniji ih zovu kao "Strici iz ozadja" (treba li prijevod?).
Eroo- Posts : 79069
2016-07-22
Don't work, be happy... kad već stavljaš taj emoticon koji stavljašNoor wrote:Don't worry, be happyepikur37 wrote:msm...? :DDon't worry, be happyNoor wrote:je, je...južnaepikur37 wrote:južna lepa, južna padina ;)Noor wrote:jok, njih sa sjeverne padine majevice cuva dodovuksadinare wrote:ja se ne bi bas salio..onima cije su glave i auti razbijeni nije bilo smjesno...nadam se da su poruku shvatili a ti bi mogao poceti..sa takvim huliganima nema zajebancije..
zganci_i_jetrica- Posts : 1419
2021-06-05
Meni je interesanije koja se pjesma pojavila na počeku videa, prije nego što su počeli po šumama i gorama. Može se četi kraj te pjesme, par sekundi.
Pravi Hrvat će ju odmah prepoznati. To je četnička "Sa ovčara i kablara"
https://www.youtube.com/watch?v=YqjBdbXq7gw
crvenkasti-
2014-04-17
jastreb wrote:Koliko duluma? Ili dunuma. Jel dulum ili dunum?epikur37 wrote:Noor wrote:Šarao od sjevera do juga i nazad..po istocnoj strani, pa ga skuzili...zato pobježe u zd :))tre wrote:ja držim da je ipak nekako na "istočnoj" padini ovce na pašu vodio :DNoor wrote:je, je...južnaepikur37 wrote:
duluma, preko nekoliko....
ćaća je star pa zove da mi pokaže međe.
2015-08-06
Pa s obzirom da si ti deklarirani ustaša, a ustaše i četnici dva oka u glavi, to je muzika taman po tvom ćefucrvenkasti wrote:Meni je interesanije koja se pjesma pojavila na počeku videa, prije nego što su počeli po šumama i gorama. Može se četi kraj te pjesme, par sekundi.
zganci_i_jetrica- Posts : 1419
2021-06-05
ono da znaš obrađivati tuđe?epikur37 wrote:jastreb wrote:Koliko duluma? Ili dunuma. Jel dulum ili dunum?epikur37 wrote:Noor wrote:Šarao od sjevera do juga i nazad..po istocnoj strani, pa ga skuzili...zato pobježe u zd :))tre wrote:ja držim da je ipak nekako na "istočnoj" padini ovce na pašu vodio :DNoor wrote:je, je...južnaepikur37 wrote:
-vidiš sine ovđe je kamen međaš, preko je jozina zemlja, ali ti je on umra pa šteta da propadne.
-a šuma, babo?
-šuma ti je od rahmetli daiđe faruka, al ošo na rahatlokum pa šteta da propadne.
-a ona ledina?
-tot ti je od steve, on je neđe u nemačkoj,šteta da se ne kosi.
-a ona kuća, tamo sa štagljem?
-totti je od ivana, slabo navraća, bilbo bi šteta da propada.
-što reče babo one krave i ovce?
-sine ma to ti je sve pobeglo, šteta da blago propadne pa sam ih skupio.
2014-12-30
Mijenjam 26 duluma u djurdjeviku za pola duluma u zadru:)epikur37 wrote:jastreb wrote:Koliko duluma? Ili dunuma. Jel dulum ili dunum?epikur37 wrote:Noor wrote:Šarao od sjevera do juga i nazad..po istocnoj strani, pa ga skuzili...zato pobježe u zd :))tre wrote:ja držim da je ipak nekako na "istočnoj" padini ovce na pašu vodio :DNoor wrote:je, je...južnaepikur37 wrote:
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Mijenjam 26 duluma u djurdjeviku za pola duluma u zadru:)epikur37 wrote:jastreb wrote:Koliko duluma? Ili dunuma. Jel dulum ili dunum?epikur37 wrote:Noor wrote:Šarao od sjevera do juga i nazad..po istocnoj strani, pa ga skuzili...zato pobježe u zd :))tre wrote:ja držim da je ipak nekako na "istočnoj" padini ovce na pašu vodio :DNoor wrote:je, je...južnaepikur37 wrote:
podpisujuem :)
2015-08-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Šerbedžija,Nobilo i Cenić uživali uz partizanske pjesme
» HŽ i Končar potpisali ugovor za 21 elektromotorni vlak