Uhapsen Hrvat u Srbiji
Page 1 of 1
Uhapsen Hrvat u Srbiji
https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3122579-uhapsen-najtrazeniji-hrvatski-begunac-u-novom-sadu-dva-puta-bezao-iz-zatvora-i-pljackao-istu-banku
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Re: Uhapsen Hrvat u Srbiji
Ne treba ga izruciti HR, jer i ostatak ekipe ne postuje pravila.
Dati mu nanogicu i neka seta po NS kaficima.
2014-08-25
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nebitno sta je...
Bitno je da se bivsim YU Republikama ne izrucuju, jer iste koriste politiku, umesto pravila Interpola.
Neka se sutra zale Upravi Vodovoda.
Bitno je da se bivsim YU Republikama ne izrucuju, jer iste koriste politiku, umesto pravila Interpola.
2014-08-25
Kad je u pitanju kakav kriminalac odma peremo ruke,a kad je riječ o Tesli onda ga pokušavamo prikazat kao Hrvata iz Novog Vinodolskog.Joker wrote:Noor wrote:taj je hrvat ko i ti
Baš ...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Strašno će nam nedostajat.Serbinho-3 wrote:Nebitno sta je...
Samo si ga držite.
Nego. Što ste ga hapsili ako ga ne mislite izručiti?Serbinho-3 wrote:Ne treba ga izruciti HR, jer i ostatak ekipe ne postuje pravila.
Da mu vi plačate smještaj i hranu ili imate neki pametniji razlog za njegovo hapšenje?
Žene poludele za zgodnim kriminalcem
"Zgodan", "Ima kod mene slobodna soba, dobrodošao je", "Opaaaa, nadam se da će me pitati za pomoć", "Dođi kod mene ako ovo čitaš, ja ću te sakriti pod poplun (jorgan) svoj", "Sa ovim osmehom sigurno je zaveo neku stranu turistkinju i sada uživa u apartmanu pored mora i pravi planove za novu pljačku banke", "Njima je utekao, ali meni ne bi, micek", "Prezgodan da bih ga prijavila", "Em je zgodan, em je zloćko koji pljačka banke, ma di ćeš bolje, dečec, ak’ čitaš javi se u inbox, neću da te izdam, matere mi", "Ne podržavam kriminal, al j*bi ga, padam na loše dečke", "Da sam ja policija, sve bih mu oprostila", "Kriv je što je toliko zgodan"…Ovo je tek deo citata koji se pojavio na društvenim mrežama uz vest da policija moli za pomoć građane koji znaju gde se nalazi Bojan Dragičević, begunac iz pulskog zatvora osuđen zbog učestvovanja u dve oružane pljačke.
Neki kriminalci su magnet za žene
Dobro građeni Banjalučanin s ispoliranim zubima i zavodničkim osmehom podigao je tako temperaturu među delom ženske populacije. Simpatije, saosećanje i pomaganje kriminalcu, čak i sklapanje intimnih veza s osobama koje su prekršile zakon, pa i u slučajevima činjenja okrutnih zločina poput serijskih ubistava i nisu tolika retkost pa su odavno ušli i u stručnu literaturu jer neki kriminalci naprosto deluju kao magnet za određeni tip žena i muškaraca.Ipak, većini učesnika onlajn rasprava na popularnim društvenim mrežama ovo je verovatno bila tek prilika da izraze svoj smisao za šalu, pisala je Slobodna Dalmacija, kada je Dragičević pobegao iz zatvora, 2014. godne.
2014-08-25
Eto profil frajera, koji prolazi kod Hrvatica...
Cuknes ‘em banke, ‘em njih
Cuknes ‘em banke, ‘em njih
2014-08-25
ne palamudijastreb wrote:Kad je u pitanju kakav kriminalac odma peremo ruke,a kad je riječ o Tesli onda ga pokušavamo prikazat kao Hrvata iz Novog Vinodolskog.Joker wrote:Noor wrote:taj je hrvat ko i ti
Baš ...
ovaj puta je izostao tvoj znanstveni pristup temi i detaljna analiza imena i prezimena, kako to?
Similar topics
» Hrvat nacista uhapšen u Nemačkoj, uzvikivao „Hajl Hitler“
» Zločin / London: Uhapšen 20-godišnji Hrvat zbog ubistva tinejdžerke
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Zločin / London: Uhapšen 20-godišnji Hrvat zbog ubistva tinejdžerke
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
Page 1 of 1