Francuska ide u sveopšti rat
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Francuska ide u sveopšti rat
nemate vi pojma šta se nakupilo iza obljaja, preko vrnograča pa sve tamo do krupe... al dobro kad bude aktualno saznat će i ovi koji trenutno ne znaju...RayMabus wrote:Naoružat ćemo miliciju RS pa smo mirni .....barem ovaj sjeverni dio. Dok Muje dođu do Rvacke ovi će ih već natamburat.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A šta bi se nakupilo ? Jesam ti reka lipo da VS nesmije ulazit u drugu državu tj BiH. Ako sa druge strane ne diraš RS nego surađuješ sa entiteskom policijom RS onda imaš vojnu krajinu ispred toga. Vrlo jednostavno. I Srbiji odgovara.michaellcmacha wrote:nemate vi pojma šta se nakupilo iza obljaja, preko vrnograča pa sve tamo do krupe... al dobro kad bude aktualno saznat će i ovi koji trenutno ne znaju...RayMabus wrote:Naoružat ćemo miliciju RS pa smo mirni .....barem ovaj sjeverni dio. Dok Muje dođu do Rvacke ovi će ih već natamburat.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Osloboditi ovoga lika...za 3 ure sam je maknuo preko 70 ljudi.
aj ne lupaj kad nemaš pojma.. sudjelovao sam u hvatanju običnog psihopate sržana kad je ubio kinga, uhvatio 1996. onu kalašturu što je ubijala naše dečke u glinskom zatvoru, hvatao onog banijskog gerilca živka koraća i vrlo dobro sam upoznat sa svim procedurama i koliko u stvari vremena treba da se taj inače vrlo trom mehanizam pokrene i počne djelovati... i ništa se tu u kvalitativnom smislu nije popravilo... ako ne i pogoršalo...RayMabus wrote:Ljudi pišu gluposti a ni ne znaju šta pišu. Prvo u slućaju opasnosti tj povećanja stupnja opasnosti policija se dodatno naoružava. Jednostavno takve su procedure.
Drugo : vojska i policija nisu isto.
Ako CG uđe u NATO onda još bolje jer nemoramo razmišljat o nekoj ruskoj mornarici ovdje na Jadranu.
Onda imaš suradnju sa policijom CG pa sa policijom Federacije pa sa policijom RS te policijom Srbije i surađuješ.
Ta Bosna uopće nije problem. Srbija nesmije ovamo vojno ući a mi ne diramo tu RS ....znači jačanje policije RS nam ne smeta ...dapaće.
2015-08-08
A to ....misliš na teroristički napad ....pa napravit ćemo rat u Makedoniji pa će cili Balkan bit u crvenome ...opća opasnost .....pucanje po imigrantima po volji .....mislim da se službeni Pariz nakon ovog pokolja u Parizu neće ljutit nit upućivat protesne note a kad i u Njemačkoj pukne onda ćemo imat odriješene ruke.michaellcmacha wrote:aj ne lupaj kad nemaš pojma.. sudjelovao sam u hvatanju običnog psihopate sržana kad je ubio kinga, uhvatio 1996. onu kalašturu što je ubijala naše dečke u glinskom zatvoru, hvatao onog banijskog gerilca živka koraća i vrlo dobro sam upoznat sa svim procedurama i koliko u stvari vremena treba da se taj inače vrlo trom mehanizam pokrene i počne djelovati... i ništa se tu u kvalitativnom smislu nije popravilo... ako ne i pogoršalo...RayMabus wrote:Ljudi pišu gluposti a ni ne znaju šta pišu. Prvo u slućaju opasnosti tj povećanja stupnja opasnosti policija se dodatno naoružava. Jednostavno takve su procedure.
Drugo : vojska i policija nisu isto.
Ako CG uđe u NATO onda još bolje jer nemoramo razmišljat o nekoj ruskoj mornarici ovdje na Jadranu.
Onda imaš suradnju sa policijom CG pa sa policijom Federacije pa sa policijom RS te policijom Srbije i surađuješ.
Ta Bosna uopće nije problem. Srbija nesmije ovamo vojno ući a mi ne diramo tu RS ....znači jačanje policije RS nam ne smeta ...dapaće.
2014-04-11
opet ti blebneš a da nemaš blage veze, bosanska bojna i cijeli cazinski kraj je potpuno izvan svake kontrole a ono tamo oko krupe je još gore... 5 godina iza rata sam bio na tom djelu granice i onaj naš dio je vukojebina kakvu svijet nije vidio pustopoljina do pustopoljine, a s njihove strane je to ajmo reći dva puta gore nego na našoj strani... u tih pet godina bilo je najmanje 15 okršaja sa njima samo što se to prikrivalo i dobro pazilo da te stvari ne izađu u javnost, ja sam dva puta imao zajebanciju s njima jednom u obljaju a jednom u hrvatskoj bojni... a znaš koja je shema bila ukupno cca 70 ljudi po smjeni je pokrivalo oko 35 naseljenih mjesta na prostoru na kojem je samo za razvoženje cijele smjene trebalo cca 2 i pol sata... i to ako je vrijeme bilo ok... snijeg ili kiša je to razvlačilo na 3 i pol do 4 sata... znao sam na posao ići u pol 4 ujutro a na terenu preuzimao smjenu u 8 sati a radno vrijeme mi je počinjalo u 6 sati... s tim da sam od siska do gline bio za pol sata...
2015-08-08
Pojačat će se. Kad se blokira ova slavonska ruta imigranti će ti prvo tu uletit pa će onda doć FRONTEX ,kuaz palaz , više granićne policije i tako.michaellcmacha wrote:opet ti blebneš a da nemaš blage veze, bosanska bojna i cijeli cazinski kraj je potpuno izvan svake kontrole a ono tamo oko krupe je još gore... 5 godina iza rata sam bio na tom djelu granice i onaj naš dio je vukojebina kakvu svijet nije vidio pustopoljina do pustopoljine, a s njihove strane je to ajmo reći dva puta gore nego na našoj strani... u tih pet godina bilo je najmanje 15 okršaja sa njima samo što se to prikrivalo i dobro pazilo da te stvari ne izađu u javnost, ja sam dva puta imao zajebanciju s njima jednom u obljaju a jednom u hrvatskoj bojni... a znaš koja je shema bila ukupno cca 70 ljudi po smjeni je pokrivalo oko 35 naseljenih mjesta na prostoru na kojem je samo za razvoženje cijele smjene trebalo cca 2 i pol sata... i to ako je vrijeme bilo ok... snijeg ili kiša je to razvlačilo na 3 i pol do 4 sata... znao sam na posao ići u pol 4 ujutro a na terenu preuzimao smjenu u 8 sati a radno vrijeme mi je počinjalo u 6 sati... s tim da sam od siska do gline bio za pol sata...
2014-04-11
evo još jednog primjera koraća smo naganjkali 7 dana i sedam noći, 3500 ljudi od toga 1600 pripadnika sjp iz cijele hrvatske... potražni ešalon je bio širok negdje oko 15 kilometara s tim da smo u tih sedam dana doslovno pregazili svaki cm od petrinje do gline, od gline do žirovca, od žirovca do hrvatskog sela, pa do topuskog plus što je bilo uspostavljeno oko 350 punktova... ej alo zbog jednog čovjeka... a sad da ih uleti kolko god aj skupi 500 ljudi ja se ne bih kladio da bi to išlo lako... a brzo pogotovo...
2015-08-08
Blokiranjem slavonske rute i ovim dogovorom sa Srbijom imat ćeš dosta raspoloživih policijskih ali i vojnih kapaciteta za ćuvanje tog tamo dijela granice.RayMabus wrote:A šta bi se nakupilo ? Jesam ti reka lipo da VS nesmije ulazit u drugu državu tj BiH. Ako sa druge strane ne diraš RS nego surađuješ sa entiteskom policijom RS onda imaš vojnu krajinu ispred toga. Vrlo jednostavno. I Srbiji odgovara.michaellcmacha wrote:nemate vi pojma šta se nakupilo iza obljaja, preko vrnograča pa sve tamo do krupe... al dobro kad bude aktualno saznat će i ovi koji trenutno ne znaju...RayMabus wrote:Naoružat ćemo miliciju RS pa smo mirni .....barem ovaj sjeverni dio. Dok Muje dođu do Rvacke ovi će ih već natamburat.
2014-04-11
ma ni blizu sad sam ti pojasnio da je 70 ljudi kad smo bili solidno kapacitirani čuvalo taj dio granice, a realna je bila potreba za bar 300 po smjeni... sad nema teorije da se taj dio granice drži nepropusnim pogotovo jer oni i jednu i drugu stranu poznaju ko svoj džep...
2015-08-08
Ne brini se ....treba samo Nijemcima trpati ...izbori u Njemačkoj su 2017 ....strpi se .......kad dođe Gestapo neće ni jednom ciganinu past na pamet da idu u Njemačku.michaellcmacha wrote:ma ni blizu sad sam ti pojasnio da je 70 ljudi kad smo bili solidno kapacitirani čuvalo taj dio granice, a realna je bila potreba za bar 300 po smjeni... sad nema teorije da se taj dio granice drži nepropusnim pogotovo jer oni i jednu i drugu stranu poznaju ko svoj džep...
2014-04-11
Svakih 100 tisuća Arapa i ostalih cigana šta uđe u NJemačku Merkelica gubi 1% podrške njemačkih biraća .....tako da samo ti trpaj i ne sekiraj se ništa ( ne brini se ništa ).
SAMO TRPAJ.
SAMO TRPAJ.
2014-04-11
e al najbolji mi je tu jedan moj susjed, ajmo reć komšija... onako bliži sedamdesetoj, ali ajde za oluju se sam javio iako je imao preko rodbine... pitam ga ja kud misli bježat kad islamdžije navale a veli on meni tamo jedno selo taman na puškometu od bosanske bojne.... pa ja reko kud ćeš tamo da te mam dohvate još za jutarnjeg pišanja...
2015-08-08
ma nema brige ako me ne strajsa neki ekspres lonac u kauflandu, sa mnom i tu još par veterana se budu ako ništa morali malo pomučiti...
2015-08-08
hahahaha ko onomad jordasnki kralj kad je osobno bombardirao ISIL obična glupa i jefitna propagandaRayMabus wrote:FRANCUSKE zračne snage večeras su bombardirale sirijski grad Raqqu, uporište Islamske države.
U napadima su potpuno uništili zapovjedništvo i trening kamp Islamske države, tvrdi francusko ministarstvo obrane, javlja AFP.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/francuska-odmazda-bombardirali-uporiste-isa-razorili-im-zapovjednistvo-i-trening-kamp/856127.aspx
Kermit-
2014-04-17
Ma po mom mišljenju bombardiranje položaja IS-a nije dovoljno. Mislim,mora se početi od nečega,ali sami zračni (i ini napadi) na položaje IS-a nisu dovoljni.
IS nije samo u Siriji,u Iraku,ili na Sinaju.
Treba povesti sveopći,pa ako treba i svjetski rat u borbu protiv te pošasti. Upravo onako kako su to učinili saveznici u 2.svj.ratu u borbi protiv fašizma.
Treba povesti sveopći,pa ako treba i svjetski rat u borbu protiv te pošasti. Upravo onako kako su to učinili saveznici u 2.svj.ratu u borbi protiv fašizma.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma gluposti ovo nije ništajastreb wrote:Ma po mom mišljenju bombardiranje položaja IS-a nije dovoljno. Mislim,mora se početi od nečega,ali sami zračni (i ini napadi) na položaje IS-a nisu dovoljni.
Kermit-
2014-04-17
Pa normalno da nije.asilovski wrote:ma gluposti ovo nije ništajastreb wrote:Ma po mom mišljenju bombardiranje položaja IS-a nije dovoljno. Mislim,mora se početi od nečega,ali sami zračni (i ini napadi) na položaje IS-a nisu dovoljni.
Ovo je već svjetska pošast.
Cijeli svijet se treba ujediniti (EU,Rusija,Amerika,Kina,Indija...),ali glavni problem nije u Siriji i Iraku,već u Saudijskoj Arabiji koja je kolijevka salafizma.
I dok njih ne riješe napretka neće biti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Većina ne vas ovdje Srba ? Ili neke Rvatine koje su naučili jos 90.tih da su muslimani krvoločni? P
Mislim, sve diskusije na forumu vise nemaju veze s razumom nego se zbog nacionalističkih prepucavanja. U tom ključu se svaki ovdje trpa.
Bljak.
Mislim, sve diskusije na forumu vise nemaju veze s razumom nego se zbog nacionalističkih prepucavanja. U tom ključu se svaki ovdje trpa.
Bljak.
Teroristi Islamske države priopćili su da u napadima nitko nije stradao te da su Francuzi uz pomoć američkih snaga pogodili napuštene lokacije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/francuzi-bombardirali-sjediste-isa-u-siriji-teroristi-likuju-pogodili-su-napustene-lokacije/856127.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/francuzi-bombardirali-sjediste-isa-u-siriji-teroristi-likuju-pogodili-su-napustene-lokacije/856127.aspx
2014-04-11
ako sam dobro povezao:
- barbara i gregor i slični dovlače milijune kozojeba u EU, znaju da će oni raditi sranja
- računaju s tim da će dobiti u EU saveznike za svoj sveti rat protiv kozojeba, što se i događa
- usput će kozojebi sjebati kršćansku europu, što im opet odgovara
- gluperde u EU podržavaju samoubojstvo kontinenta
- barbara i gregor i slični dovlače milijune kozojeba u EU, znaju da će oni raditi sranja
- računaju s tim da će dobiti u EU saveznike za svoj sveti rat protiv kozojeba, što se i događa
- usput će kozojebi sjebati kršćansku europu, što im opet odgovara
- gluperde u EU podržavaju samoubojstvo kontinenta
Page 11 of 13