Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Page 4 of 33
Page 4 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33
stenjalica- Posts : 791
2015-10-18
Re: Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Pa zapravo na neki način jesi, ali to te nikad nisu naučili u školi, niti će tvoju djecu, ali da previše vas je i ostalo razumiješ...Pametan si ti...prckov wrote:ja nisam oni, je suis svemiracred wolf wrote:A ne...Previše vas je...prckov wrote:jaooo ocu omared wolf wrote:Ne, ne njih...To dolazi poslije...prckov wrote:red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
zato cemo ih uvest u komunizam i zemlju dembeliju a predsjednik ce biti Alisa iz zemlje cuda jaooo
Guest- Guest
teror je i da amerikanci od 2001 do dnas ubiju 4 miljuna ljudi i unište 5-6 država i rasele 50 milijuna ljudikic wrote:e ovo je teror.
stenjalica-
2015-10-18
red wolf wrote:Pa zapravo na neki način jesi, ali to te nikad nisu naučili u školi, niti će tvoju djecu, ali da previše vas je i ostalo razumiješ...Pametan si ti...prckov wrote:ja nisam oni, je suis svemiracred wolf wrote:A ne...Previše vas je...prckov wrote:jaooo ocu omared wolf wrote:Ne, ne njih...To dolazi poslije...prckov wrote:red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
zato cemo ih uvest u komunizam i zemlju dembeliju a predsjednik ce biti Alisa iz zemlje cuda jaooo
nisam, nije meni nista ostalo kad si ti sve pobr'o......jooooj
At least 60 dead...
Nisam ja ništa pobr'o...Previše vas je, nemate snage za promjenu...Pa pustit će vodu i otići ćete u kanalizaciju...prckov wrote:
nisam, nije meni nista ostalo kad si ti sve pobr'o......jooooj
Last edited by red wolf on 13/11/2015, 23:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
yea well, bolje da se suzdržim komentara na ovo :^^stenjalica wrote:teror je i da amerikanci od 2001 do dnas ubiju 4 miljuna ljudi i unište 5-6 država i rasele 50 milijuna ljudikic wrote:e ovo je teror.
Približavamo se točki o kojoj sam pisao prije 10 godina.
zašto,sve je to istina,evo jel dobo ćuh na CNN da je oko 60 napadačakic wrote:yea well, bolje da se suzdržim komentara na ovo :^^stenjalica wrote:teror je i da amerikanci od 2001 do dnas ubiju 4 miljuna ljudi i unište 5-6 država i rasele 50 milijuna ljudikic wrote:e ovo je teror.
stenjalica-
2015-10-18
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
šta si pisa osim o onim rb1blEro wrote:Približavamo se točki o kojoj sam pisao prije 10 godina.
stenjalica-
2015-10-18
Zanima me koja?...Ero wrote:Približavamo se točki o kojoj sam pisao prije 10 godina.
Guest- Guest
ne znamstenjalica wrote:zašto,sve je to istina,evo jel dobo ćuh na CNN da je oko 60 napadačakic wrote:yea well, bolje da se suzdržim komentara na ovo :^^stenjalica wrote:teror je i da amerikanci od 2001 do dnas ubiju 4 miljuna ljudi i unište 5-6 država i rasele 50 milijuna ljudikic wrote:e ovo je teror.
Pa ovaj na CNN je lud da 60 napadaća,pa to je cila satnija
stenjalica-
2015-10-18
Assad mora otici, on je kriv za pokolj u francuskojRayMabus wrote:22:50 CNN javlja da je u više pucnjava na nekoliko lokacija u Parizu, najmanje tri lokacije, ubijeno najmanje 18 osoba
2014-04-23
Assad,Gadafi,Sadam i ekipaLeviathan2 wrote:Assad mora otici, on je kriv za pokolj u francuskojRayMabus wrote:22:50 CNN javlja da je u više pucnjava na nekoliko lokacija u Parizu, najmanje tri lokacije, ubijeno najmanje 18 osoba
Obama se obraća svijetu
stenjalica-
2015-10-18
neš dobit trećiEro wrote:Sve će ti se još objasniti, ne brini...stenjalica wrote:šta si pisa osim o onim rb1blEro wrote:Približavamo se točki o kojoj sam pisao prije 10 godina.
stenjalica-
2015-10-18
Multikulti je mrtav.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ti bi mogo da počmeš da učiš engleški arabski i nešto kurana, će ti bude trebalo. slušaj šta ti govorimRayMabus wrote:Multikulti je mrtav.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 4 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33
Similar topics
» U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, najmanje 20 mrtvih
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...