ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih

Page 26 of 33 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33  Next

Go down

Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih  - Page 26 Empty Re: Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih

Post by dzango 14/11/2015, 10:41

Jedva čekam sledeći broj Šarlo ebdo. Biće hit.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih  - Page 26 Empty Re: Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih

Post by dzango 14/11/2015, 10:42

maggie13 wrote:
dzango wrote:
neoliberalni_placenik wrote:Onu soru koja me prozivala i mene i druge forumaše, treba dati policiji na provjeru
Meni je Megi sumnjiva. Ja ću nju da ispitam.
Što* Što* affraid ..dobro me dođe malo nasmijati..Ucrnilo me, čitala malo francuske portale..
Moraćeš odmah sve da priznaš ili te bacam na muke.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 14/11/2015, 10:42

dzango wrote:Jedva čekam sledeći broj Šarlo ebdo. Biće hit.
Dobra ova...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by dzango 14/11/2015, 10:43

mutava baštarda wrote:
Dobra ova...
Jebiga, ismevali su pad ruskog aviopna prošle nedelje. Da vidim sad kako se smeju na svoj račun.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2015, 10:45

dzango wrote:
mutava baštarda wrote:
Dobra ova...
Jebiga, ismevali su pad ruskog aviopna prošle nedelje. Da vidim sad kako se smeju na svoj račun.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 14/11/2015, 10:45

dzango wrote:
mutava baštarda wrote:
Dobra ova...
Vidio sam... Samo neka nastave, mogla bi ih policija čuvati od francuza...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/11/2015, 10:46

RayMabus wrote:Ja kad widim da netko neće da prihwati ono šta mu pričam ja počmem djelowati.

Srbiji s 300.

Brani Srbiju od MIlosrdnog anđela plus pokriwa BL iz zraka ako bi ju tko htio napasti.

Hrwati i Srbi će se lako dogovoriti jer još uwijek hrwatskoj awijaćiji je dopušteno da leti preko teritorija Federačije.
Ti to ozbiljno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/11/2015, 10:47

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:Ja kad widim da netko neće da prihwati ono šta mu pričam ja počmem djelowati.

Srbiji s 300.

Brani Srbiju od MIlosrdnog anđela plus pokriwa BL iz zraka ako bi ju tko htio napasti.

Hrwati i Srbi će se lako dogovoriti jer još uwijek hrwatskoj awijaćiji je dopušteno da leti preko teritorija Federačije.
Ti to ozbiljno
Najozbiljnije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2015, 10:48

ovo je trenutno plafon terorizma u evropi ! ne secam se (precizno )spanije, mozda je bilo nesto slicino. ali, u kom  pravcu ce se odvijati situacija ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2015, 10:49

ljudi, ove nema veze sa srbima i hrvatima. oladite !

Last edited by pizzon on 14/11/2015, 10:51; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 14/11/2015, 10:49

debotoijusto wrote:
kaja_333 wrote:Ja vidim da deboto podržava terorizam , zanimljivo, za policiju zapravo. Inače ja ne podržavam politiku otvorenih granica ali kada su ih svi otvorili podržavam politiku da ih se torpedira čim prije van iz hrvatske
naravno da ne samo gledam realno ,
a sta je za tebe realno.....da crnci danas imaju bar dva bijela amera za roba?!

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2015, 10:50

pizzon wrote:ovo je trenutno plafon terorizma u evropi ! ne secam se (precizno )spanije, mozda je bilo nesto slicino. ali, u kom  pravcu ce se odvijati situacija ?
rusija je europa, islamisti su oborili ruski avion i ubili 200rusa i svijet se nije uzbuđiva niti 1%.. na zapadu je jača propagadna mašinerija
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/11/2015, 10:52

prckov wrote:
debotoijusto wrote:
kaja_333 wrote:Ja vidim da deboto podržava terorizam , zanimljivo, za policiju zapravo. Inače ja ne podržavam politiku otvorenih granica ali kada su ih svi otvorili podržavam politiku da ih se torpedira čim prije van iz hrvatske
naravno da ne samo gledam realno ,
a sta je za tebe realno.....da crnci danas imaju bar dva bijela amera za roba?!
I jos se zove hajrudin
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by L'âme 14/11/2015, 10:53

dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
neoliberalni_placenik wrote:Onu soru koja me prozivala i mene i druge forumaše, treba dati policiji na provjeru
Što* Što* affraid ..dobro me dođe malo nasmijati..Ucrnilo me, čitala malo francuske portale..
Sve može, samo se nemoj raznijeti kraj mene.. No

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2015, 10:53

i sami rusi su gusili istinu. a to, to znam. zapad vise mrzi ruse od
mujahedina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 14/11/2015, 10:55

maggie13 wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
Ne garantujem. Umem ja da eksplodiram.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2015, 10:55

pizzon wrote:i sami rusi su gusili istinu. a to, to znam. zapad vise mrzi ruse od
mujahedina.
pa i rusi mrze više zapad nego mujahedine.. barem političari sa obje strane.. rusi u savezu sa islamistima su napadali ukraince..itd..

ali da se vratimo na temu, ovo je najveći napad na EU.. općenito gledajući najveće napade na općenito zapadnom svijetu(u koji spada i rusija) onda je 1)WTC onda je bilo par napada u Rusiji koji su bili veći od ovogao, i onda ide ovaj u Francuskoj
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 14/11/2015, 10:55

ostrakon wrote:
kic wrote:
debotoijusto wrote:
kaja_333 wrote:Strašno, s čim su oni natrpali Europu..
tko "oni" ? mislis franc. nizoz. nijemci...koji su stoljecima izrabljivali te iste podanike a ovi im danas vracaju ?
gledas krivu vezu, ovi danas sto vrse ove napade su druga-treca generacija ekonomskih imigranata od kojih im je i deda i stari bili uzorni gradjani, a ova treca generacija je sad odjednom otkrila svoju povijest i potpuno zanemarivsi dobro gostoprimstvo njihovim roditeljima u tim zlim robovlasnickim zemljama, vracaju im za sto?? za nesto sto ni oni ni preci im nisu dozivjeli, pa to ima smisla kao da hrvati trce u srbiju sad..
ne možeš s nekim komu je mozak ispran voditi racionalan razgovor, te ukazivanjem na činjenice navesti ga da shvati svoje zablude
debotu da su sve na broju ne bi pisao takve malkoumne stvari, na novim generacijama svijet ostaje, starije generacije su izgubljene, uzalud su pokušaji uvjeravanja
nemam namjeru borit se s infantilnim zamislima o protjerivanju vlakovima , pobit sve , svi su muslimani isti i sl. terorizam postoji i biti ce ponovo napada raznih interesnih skupina , mene u ovim dogadjajima zanima razvoj u buducnosti , rezanje prava gradjana i kontrola svih/svega sto nikako ne bi volio a lako moguce da se dogodi ili teziste politickog djelovanja prebaciti na zemlje koje financiraju/obucavaju/podrzavaju terorizam , vojno djelovanje je beskorisno ako noga vojnika nece zakoraciti a ni to nije garant napretka tih zemalja
davanje sarenih perli i ogledalca djelotvorno ma koliko licemjerno bilo
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/11/2015, 10:56

Sad ce sepo obicaju islamske zajednice u europi ogradjivat,ostro osudjivat ovaj cin a jese neko zapitao da li su ista ucinili da to sprijece..cinkali policiji svoje koji su djihadisti i to podrzavaju..jesu quratz...nece mujo svog cinkat ma kakav bio..nece se rodijaci cinkat
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcus-t 14/11/2015, 10:58

dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
Ne garantujem. Umem ja da eksplodiram.
E Džango koji si ti Cassanova. :D
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by prckov 14/11/2015, 11:01

debotoijusto wrote:
ostrakon wrote:
kic wrote:
debotoijusto wrote:
kaja_333 wrote:Strašno, s čim su oni natrpali Europu..
tko "oni" ? mislis franc. nizoz. nijemci...koji su stoljecima izrabljivali te iste podanike a ovi im danas vracaju ?
gledas krivu vezu, ovi danas sto vrse ove napade su druga-treca generacija ekonomskih imigranata od kojih im je i deda i stari bili uzorni gradjani, a ova treca generacija je sad odjednom otkrila svoju povijest i potpuno zanemarivsi dobro gostoprimstvo njihovim roditeljima u tim zlim robovlasnickim zemljama, vracaju im za sto?? za nesto sto ni oni ni preci im nisu dozivjeli, pa to ima smisla kao da hrvati trce u srbiju sad..
ne možeš s nekim komu je mozak ispran voditi racionalan razgovor, te ukazivanjem na činjenice navesti ga da shvati svoje zablude
debotu da su sve na broju ne bi pisao takve malkoumne stvari, na novim generacijama svijet ostaje, starije generacije su izgubljene, uzalud su pokušaji uvjeravanja
nemam namjeru borit se s infantilnim zamislima o protjerivanju vlakovima , pobit sve , svi su muslimani isti i sl. terorizam postoji i biti ce ponovo napada raznih interesnih skupina , mene u ovim dogadjajima zanima razvoj u buducnosti , rezanje prava gradjana i kontrola svih/svega sto nikako ne bi volio a lako moguce da se dogodi ili teziste politickog djelovanja prebaciti na zemlje koje financiraju/obucavaju/podrzavaju terorizam , vojno djelovanje je beskorisno ako noga vojnika nece zakoraciti a ni to nije garant napretka tih zemalja
davanje sarenih perli i ogledalca djelotvorno ma koliko licemjerno bilo

nevini ljudi izginuli, vidim tebi zao...skoro si se sazalio u istoj mjeri kao neki dan prema izbjeglicama. Koji si ti kurton to je cudo
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 26 of 33 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33  Next

Back to top

- Similar topics