Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Page 26 of 33
Page 26 of 33 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33
Re: Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Jedva čekam sledeći broj Šarlo ebdo. Biće hit.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Moraćeš odmah sve da priznaš ili te bacam na muke.maggie13 wrote:Što* Što* ..dobro me dođe malo nasmijati..Ucrnilo me, čitala malo francuske portale..dzango wrote:Meni je Megi sumnjiva. Ja ću nju da ispitam.neoliberalni_placenik wrote:Onu soru koja me prozivala i mene i druge forumaše, treba dati policiji na provjeru
2014-04-19
Dobra ova...dzango wrote:Jedva čekam sledeći broj Šarlo ebdo. Biće hit.
Jebiga, ismevali su pad ruskog aviopna prošle nedelje. Da vidim sad kako se smeju na svoj račun.mutava baštarda wrote:Dobra ova...dzango wrote:Jedva čekam sledeći broj Šarlo ebdo. Biće hit.
2014-04-19
dzango wrote:Jebiga, ismevali su pad ruskog aviopna prošle nedelje. Da vidim sad kako se smeju na svoj račun.mutava baštarda wrote:Dobra ova...dzango wrote:Jedva čekam sledeći broj Šarlo ebdo. Biće hit.
Guest- Guest
Vidio sam... Samo neka nastave, mogla bi ih policija čuvati od francuza...dzango wrote:Jebiga, ismevali su pad ruskog aviopna prošle nedelje. Da vidim sad kako se smeju na svoj račun.mutava baštarda wrote:Dobra ova...dzango wrote:Jedva čekam sledeći broj Šarlo ebdo. Biće hit.
Ti to ozbiljnoRayMabus wrote:Ja kad widim da netko neće da prihwati ono šta mu pričam ja počmem djelowati.
Srbiji s 300.
Brani Srbiju od MIlosrdnog anđela plus pokriwa BL iz zraka ako bi ju tko htio napasti.
Hrwati i Srbi će se lako dogovoriti jer još uwijek hrwatskoj awijaćiji je dopušteno da leti preko teritorija Federačije.
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Najozbiljnije.vuksadinare wrote:Ti to ozbiljnoRayMabus wrote:Ja kad widim da netko neće da prihwati ono šta mu pričam ja počmem djelowati.
Srbiji s 300.
Brani Srbiju od MIlosrdnog anđela plus pokriwa BL iz zraka ako bi ju tko htio napasti.
Hrwati i Srbi će se lako dogovoriti jer još uwijek hrwatskoj awijaćiji je dopušteno da leti preko teritorija Federačije.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ovo je trenutno plafon terorizma u evropi ! ne secam se (precizno )spanije, mozda je bilo nesto slicino. ali, u kom pravcu ce se odvijati situacija ?
Guest- Guest
ljudi, ove nema veze sa srbima i hrvatima. oladite !
Last edited by pizzon on 14/11/2015, 10:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
a sta je za tebe realno.....da crnci danas imaju bar dva bijela amera za roba?!debotoijusto wrote:naravno da ne samo gledam realno ,kaja_333 wrote:Ja vidim da deboto podržava terorizam , zanimljivo, za policiju zapravo. Inače ja ne podržavam politiku otvorenih granica ali kada su ih svi otvorili podržavam politiku da ih se torpedira čim prije van iz hrvatske
rusija je europa, islamisti su oborili ruski avion i ubili 200rusa i svijet se nije uzbuđiva niti 1%.. na zapadu je jača propagadna mašinerijapizzon wrote:ovo je trenutno plafon terorizma u evropi ! ne secam se (precizno )spanije, mozda je bilo nesto slicino. ali, u kom pravcu ce se odvijati situacija ?
Guest- Guest
I jos se zove hajrudinprckov wrote:a sta je za tebe realno.....da crnci danas imaju bar dva bijela amera za roba?!debotoijusto wrote:naravno da ne samo gledam realno ,kaja_333 wrote:Ja vidim da deboto podržava terorizam , zanimljivo, za policiju zapravo. Inače ja ne podržavam politiku otvorenih granica ali kada su ih svi otvorili podržavam politiku da ih se torpedira čim prije van iz hrvatske
2015-09-08
Sve može, samo se nemoj raznijeti kraj mene..dzango wrote:Moraćeš odmah sve da priznaš ili te bacam na muke.maggie13 wrote:Što* Što* ..dobro me dođe malo nasmijati..Ucrnilo me, čitala malo francuske portale..dzango wrote:Meni je Megi sumnjiva. Ja ću nju da ispitam.neoliberalni_placenik wrote:Onu soru koja me prozivala i mene i druge forumaše, treba dati policiji na provjeru
2014-04-12
i sami rusi su gusili istinu. a to, to znam. zapad vise mrzi ruse od
mujahedina.
mujahedina.
Guest- Guest
Ne garantujem. Umem ja da eksplodiram.maggie13 wrote:Sve može, samo se nemoj raznijeti kraj mene..dzango wrote:Moraćeš odmah sve da priznaš ili te bacam na muke.maggie13 wrote:Što* Što* ..dobro me dođe malo nasmijati..Ucrnilo me, čitala malo francuske portale..dzango wrote:Meni je Megi sumnjiva. Ja ću nju da ispitam.neoliberalni_placenik wrote:Onu soru koja me prozivala i mene i druge forumaše, treba dati policiji na provjeru
2014-04-19
pa i rusi mrze više zapad nego mujahedine.. barem političari sa obje strane.. rusi u savezu sa islamistima su napadali ukraince..itd..pizzon wrote:i sami rusi su gusili istinu. a to, to znam. zapad vise mrzi ruse od
mujahedina.
ali da se vratimo na temu, ovo je najveći napad na EU.. općenito gledajući najveće napade na općenito zapadnom svijetu(u koji spada i rusija) onda je 1)WTC onda je bilo par napada u Rusiji koji su bili veći od ovogao, i onda ide ovaj u Francuskoj
Guest- Guest
nemam namjeru borit se s infantilnim zamislima o protjerivanju vlakovima , pobit sve , svi su muslimani isti i sl. terorizam postoji i biti ce ponovo napada raznih interesnih skupina , mene u ovim dogadjajima zanima razvoj u buducnosti , rezanje prava gradjana i kontrola svih/svega sto nikako ne bi volio a lako moguce da se dogodi ili teziste politickog djelovanja prebaciti na zemlje koje financiraju/obucavaju/podrzavaju terorizam , vojno djelovanje je beskorisno ako noga vojnika nece zakoraciti a ni to nije garant napretka tih zemaljaostrakon wrote:ne možeš s nekim komu je mozak ispran voditi racionalan razgovor, te ukazivanjem na činjenice navesti ga da shvati svoje zabludekic wrote:gledas krivu vezu, ovi danas sto vrse ove napade su druga-treca generacija ekonomskih imigranata od kojih im je i deda i stari bili uzorni gradjani, a ova treca generacija je sad odjednom otkrila svoju povijest i potpuno zanemarivsi dobro gostoprimstvo njihovim roditeljima u tim zlim robovlasnickim zemljama, vracaju im za sto?? za nesto sto ni oni ni preci im nisu dozivjeli, pa to ima smisla kao da hrvati trce u srbiju sad..debotoijusto wrote:tko "oni" ? mislis franc. nizoz. nijemci...koji su stoljecima izrabljivali te iste podanike a ovi im danas vracaju ?kaja_333 wrote:Strašno, s čim su oni natrpali Europu..
debotu da su sve na broju ne bi pisao takve malkoumne stvari, na novim generacijama svijet ostaje, starije generacije su izgubljene, uzalud su pokušaji uvjeravanja
davanje sarenih perli i ogledalca djelotvorno ma koliko licemjerno bilo
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Sad ce sepo obicaju islamske zajednice u europi ogradjivat,ostro osudjivat ovaj cin a jese neko zapitao da li su ista ucinili da to sprijece..cinkali policiji svoje koji su djihadisti i to podrzavaju..jesu quratz...nece mujo svog cinkat ma kakav bio..nece se rodijaci cinkat
2015-09-08
E Džango koji si ti Cassanova.dzango wrote:Ne garantujem. Umem ja da eksplodiram.maggie13 wrote:Sve može, samo se nemoj raznijeti kraj mene..dzango wrote:Moraćeš odmah sve da priznaš ili te bacam na muke.maggie13 wrote:Što* Što* ..dobro me dođe malo nasmijati..Ucrnilo me, čitala malo francuske portale..dzango wrote:Meni je Megi sumnjiva. Ja ću nju da ispitam.neoliberalni_placenik wrote:Onu soru koja me prozivala i mene i druge forumaše, treba dati policiji na provjeru
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
debotoijusto wrote:nemam namjeru borit se s infantilnim zamislima o protjerivanju vlakovima , pobit sve , svi su muslimani isti i sl. terorizam postoji i biti ce ponovo napada raznih interesnih skupina , mene u ovim dogadjajima zanima razvoj u buducnosti , rezanje prava gradjana i kontrola svih/svega sto nikako ne bi volio a lako moguce da se dogodi ili teziste politickog djelovanja prebaciti na zemlje koje financiraju/obucavaju/podrzavaju terorizam , vojno djelovanje je beskorisno ako noga vojnika nece zakoraciti a ni to nije garant napretka tih zemaljaostrakon wrote:ne možeš s nekim komu je mozak ispran voditi racionalan razgovor, te ukazivanjem na činjenice navesti ga da shvati svoje zabludekic wrote:gledas krivu vezu, ovi danas sto vrse ove napade su druga-treca generacija ekonomskih imigranata od kojih im je i deda i stari bili uzorni gradjani, a ova treca generacija je sad odjednom otkrila svoju povijest i potpuno zanemarivsi dobro gostoprimstvo njihovim roditeljima u tim zlim robovlasnickim zemljama, vracaju im za sto?? za nesto sto ni oni ni preci im nisu dozivjeli, pa to ima smisla kao da hrvati trce u srbiju sad..debotoijusto wrote:tko "oni" ? mislis franc. nizoz. nijemci...koji su stoljecima izrabljivali te iste podanike a ovi im danas vracaju ?kaja_333 wrote:Strašno, s čim su oni natrpali Europu..
debotu da su sve na broju ne bi pisao takve malkoumne stvari, na novim generacijama svijet ostaje, starije generacije su izgubljene, uzalud su pokušaji uvjeravanja
davanje sarenih perli i ogledalca djelotvorno ma koliko licemjerno bilo
nevini ljudi izginuli, vidim tebi zao...skoro si se sazalio u istoj mjeri kao neki dan prema izbjeglicama. Koji si ti kurton to je cudo
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Page 26 of 33 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33
Similar topics
» U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, najmanje 20 mrtvih
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...