Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Page 25 of 33
Page 25 of 33 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33
Re: Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
al ne voli žicuasilovski wrote:Zoka počeo sa 2. krugom predizborne kampanje, a gdje je Šprajc on voli masovnu emigraciju???Tony Soprano wrote:Prema policijskim izvorima, na koje se poziva agencija AFP, broj žrtava u napadima na Pariz službeno se popeo na 127.
Iz hrvatske je Vlade stigla najava izvanredne konferencije za novinare koju će u 11 sati održati premijer Zoran Milanović.
Tony Soprano- Posts : 1370
2015-08-15
U prevodu - hoćemo još. Ni reči o uzrocima ili načinu prevladavanja postojeće situacije. Na nasilje se odgovara nasiljem. I islamisti će biti još nemilosrdniji.marcus-t wrote:U Parizu 120 žrtava. Zatvorili državu: 'Bit ćemo nemilosrdni'Francuski predsjednik François Hollande je proglasio izvanredno stanje i zatvorio granice. Poručio je da će biti nemilosrdni prema onima koji su izveli ovaj napad
Holande je izjavio, specijalno za Yodu da ći i on ko Rusi isključivo napadati "umjerenu oporbu" a ne ISIS.
Euroarabija je De Golowa ideja ....doduše ruku na srće tada muslimani nisu činili neki faktor u Franćuskoj ( nije ih bilo ovoliko ) i općenito je muslimanska arpaska populacija bila manja i slabije razwijenija ( naoružanija kako hoćete ) pa je u to wrijeme to i imalo nekog smisla .....al Franćuzi i dan danas nastawljaju tu politiku a promijenilo se puno toga .....pogotowo omjeri.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Vrime je da Francuzi dobiju predsjednicu...
http://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Pjesmom-protiv-straha-Francuski-navijaci-na-terorizam-odgovorili-Marseljezom-VIDEO/336486
http://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Pjesmom-protiv-straha-Francuski-navijaci-na-terorizam-odgovorili-Marseljezom-VIDEO/336486
10:02 Francuski dužnosnici objavili su brojku od 128 mrtvih te 99 ranjenih u kritičnom stanju, javlja Reuters.
2014-04-11
ja sam mislio bijelom zastavom...mutava baštarda wrote:Vrime je da Francuzi dobiju predsjednicu...
Kermit-
2014-04-17
Wrijeme je da swi narodi Ewrope odhebu Franćusku ....i Šwedsku.
2014-04-11
... - Vjerujemo u toleranciju. Znamo da je naša sloboda jača od bilo koje vrsta terora - komentirala je njemačka kancelarka Angela Merkel...asilovski wrote:ja sam mislio bijelom zastavom...mutava baštarda wrote:Vrime je da Francuzi dobiju predsjednicu...
ne ovakvu babu...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ko i uvijek a onih 200 i nesto tko yebe, sto su isli na koncert.mutava baštarda wrote:... - Vjerujemo u toleranciju. Znamo da je naša sloboda jača od bilo koje vrsta terora - komentirala je njemačka kancelarka Angela Merkel...asilovski wrote:ja sam mislio bijelom zastavom...mutava baštarda wrote:Vrime je da Francuzi dobiju predsjednicu...
ne ovakvu babu...
omni-
2014-04-12
Lajpciška tuka koju je na ovom forumu bila dosegla nivo ikonostasa i Svete Paraskeve hahahahmutava baštarda wrote:... - Vjerujemo u toleranciju. Znamo da je naša sloboda jača od bilo koje vrsta terora - komentirala je njemačka kancelarka Angela Merkel...asilovski wrote:ja sam mislio bijelom zastavom...mutava baštarda wrote:Vrime je da Francuzi dobiju predsjednicu...
ne ovakvu babu...
Kermit-
2014-04-17
Tudje ne zelim svoje ne dam
vuksadinare- Posts : 100318
2015-09-08
Onu soru koja me prozivala i mene i druge forumaše, treba dati policiji na provjeru
Guest- Guest
Ne treba. Treba Putin Srbiji dati S 300 ćime je automatski izbijena šema Milosrdni anđeo plus pokriwaju BL sa time ako bi je tko pokušao iz zraka napasti .....i onda građanski rat u BiH pa tko koga ......neoliberalni_placenik wrote:Onu soru koja me prozivala i mene i druge forumaše, treba dati policiji na provjeru
2014-04-11
Zokija u aps zbog politike otvorenih granica on i slicni njemu su suodgovorni za ovaj masakr ako ne i veci krivci od djihadista
2015-09-08
Jesi nasao praveRayMabus wrote:Ne treba. Treba Putin Srbiji dati S 300 ćime je automatski izbijena šema Milosrdni anđeo plus pokriwaju BL sa time ako bi je tko pokušao iz zraka napasti .....i onda građanski rat u BiH pa tko koga ......neoliberalni_placenik wrote:Onu soru koja me prozivala i mene i druge forumaše, treba dati policiji na provjeru
2015-09-08
A ćuj ...Sora i slićni misle da ću ja njima nešto objašnjawati ....wiše puta ....mogu nekoliko nakon toga poduzimam akćije.vuksadinare wrote:Jesi nasao praveRayMabus wrote:Ne treba. Treba Putin Srbiji dati S 300 ćime je automatski izbijena šema Milosrdni anđeo plus pokriwaju BL sa time ako bi je tko pokušao iz zraka napasti .....i onda građanski rat u BiH pa tko koga ......neoliberalni_placenik wrote:Onu soru koja me prozivala i mene i druge forumaše, treba dati policiji na provjeru
2014-04-11
Meni je Megi sumnjiva. Ja ću nju da ispitam.neoliberalni_placenik wrote:Onu soru koja me prozivala i mene i druge forumaše, treba dati policiji na provjeru
Šta je sviralo? "death metal" ?omni wrote:Ko i uvijek a onih 200 i nesto tko yebe, sto su isli na koncert.mutava baštarda wrote:... - Vjerujemo u toleranciju. Znamo da je naša sloboda jača od bilo koje vrsta terora - komentirala je njemačka kancelarka Angela Merkel...asilovski wrote:ja sam mislio bijelom zastavom...mutava baštarda wrote:Vrime je da Francuzi dobiju predsjednicu...
ne ovakvu babu...
[size=41]Da je bio koncert tradicionalne francuske muzike muje se ne bi mogle približiti.
[/size]
Što* Što* ..dobro me dođe malo nasmijati..Ucrnilo me, čitala malo francuske portale..dzango wrote:Meni je Megi sumnjiva. Ja ću nju da ispitam.neoliberalni_placenik wrote:Onu soru koja me prozivala i mene i druge forumaše, treba dati policiji na provjeru
2014-04-12
Ja kad widim da netko neće da prihwati ono šta mu pričam ja počmem djelowati.
Srbiji s 300.
Brani Srbiju od MIlosrdnog anđela plus pokriwa BL iz zraka ako bi ju tko htio napasti.
Hrwati i Srbi će se lako dogovoriti jer još uwijek hrwatskoj awijaćiji je dopušteno da leti preko teritorija Federačije.
Srbiji s 300.
Brani Srbiju od MIlosrdnog anđela plus pokriwa BL iz zraka ako bi ju tko htio napasti.
Hrwati i Srbi će se lako dogovoriti jer još uwijek hrwatskoj awijaćiji je dopušteno da leti preko teritorija Federačije.
2014-04-11
Jedva čekam sledeći broj Šarlo ebdo. Biće hit.
Page 25 of 33 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33
Similar topics
» U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, najmanje 20 mrtvih
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU
Page 25 of 33