Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Page 23 of 33
Page 23 of 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Re: Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Uzimamo mi itekakav kolac u usporedbi s tim sto ti sada bauljaju oko ograde. Nemojmo se zavaravat. A necemo se ni zavaravat u njihovom pogledu na nas.dzango wrote:Meni se čini da mi živimo u kolonijama koje isto tako služe kao sirovinska baza i tržište istim tim kompanijama, bez šanse da uzmemo veliki deo kolača sa te trpeze za bogate. Nismo mi u nekom mnogo boljem položaju od ovih Arapa. Samo nam još nisu srušili kuće.omni wrote:Jbg. Od ovih jucer poginulih je kladim se bar trecina ako ne i polovina razmisljala tako. Da se razumijemo i ja razmisljam tako, al svi mi vozimo auta, svi mi koristimo zapadnu tehnologiju i placamo to zapadnim firmama. Financiramo ih drugim rijecima, pa sad ima da jedemo il jebemo.dzango wrote:Drugi svet i druga kultura. I ti bi onda da im spališ matične države pod velom uvođenja demokratije koju nisu tražili i koja nije nešto prirodno za njihovu kulturu i uređenje? Pa nisu ni oni baš retardirani.kaja_333 wrote:Ali dzango , to su luđaci , drugi svijet . I onaj sjekač glave se rodio u Londonu. Njima je zapaljena vatra u glavi i tako jer su musavi.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Srbiju je već čuvao taj Milosrdni anđeo. Samo su tada kozojebi bili zajedno sa tim anđelom i Francuzima. Neka za nas ne brinu i neka nas oslobode svoga milosrđa. Mi ćemo se već nekako snaći sa ovima. Kao i ubvek u istoriji.omni wrote:Cuvat ce i Srbiju samo polako. Dobili ste resurse, a ovima su svakako poznate vase avanture u vezi njihove brace. A bogami i na karti ste kalifata ;)dzango wrote:Ja se nadam da će Francusku u ovom teškom trenutku da čuva Milosrdni anđeo i da će je njegovo milosrđe spasti od još težih iskušenja.omni wrote:Ajd sad da netko lijepo pohvali ovaj napad, sta ste se skunjili na sve nacine pokusavate a nitko otvoreno da kaze. Bojite se tajnih sluzbi i kojekakvih nesposobnjakovica, pa nisu oni pametni da vas skuze ovdje. ;) Ajmo napredne lijeve snage, i prikriveni dzamijasi na sunce s pohvalama, sve nesto mlako trte mrte :D
Posle jebanja nema kajanja. Sad stiže račun za lumperajku u tuđem dvorištu.omni wrote:Uklanjanje njih je bila najveca greska u blizoj povijesti, ali sad je kako je, to se trenutno ne da ispravit, sto ne znaci da trebaju ginut ljudi po koncertnim salama.dzango wrote:Na primer da ostaviš Gadafija, Sadama i Asada na vlasti i pošteno im platiš naftu bez koncesija zapadnih naftnih kompanija da crpu naftu za siću.vili40 wrote:a kako bi drugačije mogli imati kontrolu nad tim krajevima i u miru točiti naftu?Velim,to ne ide i šlus.Sad će na kraju oni tu uvoditi svoje zakone i sve vodi prema tome.Gledam Merkelicu pa Obamu,pa britance i francuze,pa ti će nas sahraniti,sve skroz poblentavilo.dzango wrote:Pa nije baš do uvođenja demokratije, da se ne lažemo.vili40 wrote:započinju ratove a nikako ih ne mogu završiti,oni bi musavom kozojebu uvodili demokraciju a ovoga živo boli kurac za to,sve se to vrati sa kamatama.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
mlade je lako zavesti pricom + financirati za necije potrebe , taj obrazac nije samo privilegija extremnih muslimanakic wrote:gledas krivu vezu, ovi danas sto vrse ove napade su druga-treca generacija ekonomskih imigranata od kojih im je i deda i stari bili uzorni gradjani, a ova treca generacija je sad odjednom otkrila svoju povijest i potpuno zanemarivsi dobro gostoprimstvo njihovim roditeljima u tim zlim robovlasnickim zemljama, vracaju im za sto?? za nesto sto ni oni ni preci im nisu dozivjeli, pa to ima smisla kao da hrvati trce u srbiju sad..debotoijusto wrote:tko "oni" ? mislis franc. nizoz. nijemci...koji su stoljecima izrabljivali te iste podanike a ovi im danas vracaju ?kaja_333 wrote:Strašno, s čim su oni natrpali Europu..
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Iskreno, ja jedini izlaz iz ovoga vidim u tome da prorade posebne linije vlakova po Europi kao 41. S tim da ova ekipa iz pustinje ima gdje pa nije potrebno graditi logor , samo tranzit znaci. I to svi odreda, nema iznimaka.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Uzimamo koliko nam bace ispod stola. Ali bar nam ne ruše kuće i gradove.omni wrote:Uzimamo mi itekakav kolac u usporedbi s tim sto ti sada bauljaju oko ograde. Nemojmo se zavaravat. A necemo se ni zavaravat u njihovom pogledu na nas.dzango wrote:Meni se čini da mi živimo u kolonijama koje isto tako služe kao sirovinska baza i tržište istim tim kompanijama, bez šanse da uzmemo veliki deo kolača sa te trpeze za bogate. Nismo mi u nekom mnogo boljem položaju od ovih Arapa. Samo nam još nisu srušili kuće.omni wrote:Jbg. Od ovih jucer poginulih je kladim se bar trecina ako ne i polovina razmisljala tako. Da se razumijemo i ja razmisljam tako, al svi mi vozimo auta, svi mi koristimo zapadnu tehnologiju i placamo to zapadnim firmama. Financiramo ih drugim rijecima, pa sad ima da jedemo il jebemo.dzango wrote:Drugi svet i druga kultura. I ti bi onda da im spališ matične države pod velom uvođenja demokratije koju nisu tražili i koja nije nešto prirodno za njihovu kulturu i uređenje? Pa nisu ni oni baš retardirani.kaja_333 wrote:Ali dzango , to su luđaci , drugi svijet . I onaj sjekač glave se rodio u Londonu. Njima je zapaljena vatra u glavi i tako jer su musavi.
novinski naslovi ljevičarskih medija
Salon: Paris jihad massacre shows that right-wing needs to moderate their rhetoric
Guardian: After Paris jihad, far-right groups may well fuel more hatred
francuzi su sami krivi, jer mrze muslimane
Salon: Paris jihad massacre shows that right-wing needs to moderate their rhetoric
Guardian: After Paris jihad, far-right groups may well fuel more hatred
francuzi su sami krivi, jer mrze muslimane
Guest- Guest
Kako ima gde? U razrušeni Alep?kaja_333 wrote:Iskreno, ja jedini izlaz iz ovoga vidim u tome da prorade posebne linije vlakova po Europi kao 41. S tim da ova ekipa iz pustinje ima gdje pa nije potrebno graditi logor , samo tranzit znaci. I to svi odreda, nema iznimaka.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
onda ih isto iskoristavamoomni wrote:Neposredno iskoristavas ako vec tvrdis da ih zapad iskoristava. Ili ti zivis u Patagoniji?debotoijusto wrote:to je posljedica... kako ja iskoristavam arape ?omni wrote:Sto ti nije jasno? Krivica za teroristicki napad je po tvom sto su ovi izrabljivali arape, to i ti danas radis i pravis se mutav. Najbolje tako, glumatat neku moralnu vertikalu a uz to uzivat u pogodnostima koje su se stekle "izrabljivanjem". Yebem vas sto ste snalazljivi.debotoijusto wrote:???omni wrote:Hehehe a sto ih ti izrabljujes? Kad ce tebi vratit? Uskoro.debotoijusto wrote:tko "oni" ? mislis franc. nizoz. nijemci...koji su stoljecima izrabljivali te iste podanike a ovi im danas vracaju ?kaja_333 wrote:Strašno, s čim su oni natrpali Europu..
cinjenica da "iskoristavani" nekako mene/HR ne dozivljavaju tako inace bi ljeto na moru bilo BOMBasticno
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Friday the 13
A onda ce doc revans i tako unedogled. E zato su ljudi bili pametni i izmislili nuklearnu bombu, samo jos nemaju muda, al rastu im pomalo. Buducnost je pred nama zato kupi mrve dok jos mozes.dzango wrote:Posle jebanja nema kajanja. Sad stiže račun za lumperajku u tuđem dvorištu.omni wrote:Uklanjanje njih je bila najveca greska u blizoj povijesti, ali sad je kako je, to se trenutno ne da ispravit, sto ne znaci da trebaju ginut ljudi po koncertnim salama.dzango wrote:Na primer da ostaviš Gadafija, Sadama i Asada na vlasti i pošteno im platiš naftu bez koncesija zapadnih naftnih kompanija da crpu naftu za siću.vili40 wrote:a kako bi drugačije mogli imati kontrolu nad tim krajevima i u miru točiti naftu?Velim,to ne ide i šlus.Sad će na kraju oni tu uvoditi svoje zakone i sve vodi prema tome.Gledam Merkelicu pa Obamu,pa britance i francuze,pa ti će nas sahraniti,sve skroz poblentavilo.dzango wrote:Pa nije baš do uvođenja demokratije, da se ne lažemo.vili40 wrote:započinju ratove a nikako ih ne mogu završiti,oni bi musavom kozojebu uvodili demokraciju a ovoga živo boli kurac za to,sve se to vrati sa kamatama.
omni-
2014-04-12
Ma ja ih iskoristavam i to naveliko, yebem ga svaki dan vozim taj yebeni auto, pa i motor, trosim njihovu naftu, koristim plastiku eto opet nafta, kupujem EU produkte, americke jos stavise financiram bombe....Polako, Hrvatska je clanica NATO-a, formacije dolaze, sad trenutno zele dalje ali doci ce i one po zadatku.debotoijusto wrote:onda ih isto iskoristavamoomni wrote:Neposredno iskoristavas ako vec tvrdis da ih zapad iskoristava. Ili ti zivis u Patagoniji?debotoijusto wrote:to je posljedica... kako ja iskoristavam arape ?omni wrote:Sto ti nije jasno? Krivica za teroristicki napad je po tvom sto su ovi izrabljivali arape, to i ti danas radis i pravis se mutav. Najbolje tako, glumatat neku moralnu vertikalu a uz to uzivat u pogodnostima koje su se stekle "izrabljivanjem". Yebem vas sto ste snalazljivi.debotoijusto wrote:???omni wrote:Hehehe a sto ih ti izrabljujes? Kad ce tebi vratit? Uskoro.debotoijusto wrote:tko "oni" ? mislis franc. nizoz. nijemci...koji su stoljecima izrabljivali te iste podanike a ovi im danas vracaju ?kaja_333 wrote:Strašno, s čim su oni natrpali Europu..
cinjenica da "iskoristavani" nekako mene/HR ne dozivljavaju tako inace bi ljeto na moru bilo BOMBasticno
omni-
2014-04-12
dobro,nije problem samo nafta jer i Rusi i ostatak svijeta imaju sa tim stjenicama problem.Trebalo bi ih ostaviti na miru i ograditi si kuću od njih jer ako ga u nju pustiš,smjestiš ih,nahraniš i zbrineš za kratko vrijeme će na svako nezadovoljstvo odgovoriti sa BUM a ne možeš ih ni iz kuće više ni istjerati jer opet će ti biti BUM.Pa što se sad događa?Francuzima nešto čudno?Smiješni su kad ih vidim i čujem da tako glupavi pjevaju himnu u znak hrabrenja samih sebe,malo je kasno za to.dzango wrote:Na primer da ostaviš Gadafija, Sadama i Asada na vlasti i pošteno im platiš naftu bez koncesija zapadnih naftnih kompanija da crpu naftu za siću.vili40 wrote:a kako bi drugačije mogli imati kontrolu nad tim krajevima i u miru točiti naftu?Velim,to ne ide i šlus.Sad će na kraju oni tu uvoditi svoje zakone i sve vodi prema tome.Gledam Merkelicu pa Obamu,pa britance i francuze,pa ti će nas sahraniti,sve skroz poblentavilo.dzango wrote:Pa nije baš do uvođenja demokratije, da se ne lažemo.vili40 wrote:započinju ratove a nikako ih ne mogu završiti,oni bi musavom kozojebu uvodili demokraciju a ovoga živo boli kurac za to,sve se to vrati sa kamatama.
vili40-
2015-08-02
čudim se da Kolinda nije kriva za ovaj napad.Doduše ranko i bikonja još spavaju.
Tony Soprano-
2015-08-15
Vjerujemo u toleranciju. Znamo da je naša sloboda jača od bilo koje vrsta terora - komentirala je njemačka kancelarka Angela Merkel.
http://www.vecernji.hr/svijet/angela-merkel-vjerujemo-u-toleranciju-znamo-da-je-nasa-sloboda-jaca-od-bilo-koje-vrsta-terora-1037477
http://www.vecernji.hr/svijet/angela-merkel-vjerujemo-u-toleranciju-znamo-da-je-nasa-sloboda-jaca-od-bilo-koje-vrsta-terora-1037477
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
A da probamo da ne naoružavamo te iste teroriste, završimo rat u Siriji i ove vratimo kući. Za početak. Pomoglo bi i da se nikome više ne uvodi demokratija na silu.omni wrote:A onda ce doc revans i tako unedogled. E zato su ljudi bili pametni i izmislili nuklearnu bombu, samo jos nemaju muda, al rastu im pomalo. Buducnost je pred nama zato kupi mrve dok jos mozes.dzango wrote:Posle jebanja nema kajanja. Sad stiže račun za lumperajku u tuđem dvorištu.omni wrote:Uklanjanje njih je bila najveca greska u blizoj povijesti, ali sad je kako je, to se trenutno ne da ispravit, sto ne znaci da trebaju ginut ljudi po koncertnim salama.dzango wrote:Na primer da ostaviš Gadafija, Sadama i Asada na vlasti i pošteno im platiš naftu bez koncesija zapadnih naftnih kompanija da crpu naftu za siću.vili40 wrote:a kako bi drugačije mogli imati kontrolu nad tim krajevima i u miru točiti naftu?Velim,to ne ide i šlus.Sad će na kraju oni tu uvoditi svoje zakone i sve vodi prema tome.Gledam Merkelicu pa Obamu,pa britance i francuze,pa ti će nas sahraniti,sve skroz poblentavilo.dzango wrote:Pa nije baš do uvođenja demokratije, da se ne lažemo.vili40 wrote:započinju ratove a nikako ih ne mogu završiti,oni bi musavom kozojebu uvodili demokraciju a ovoga živo boli kurac za to,sve se to vrati sa kamatama.
zna ona moj kuracRayMabus wrote:Vjerujemo u toleranciju. Znamo da je naša sloboda jača od bilo koje vrsta terora - komentirala je njemačka kancelarka Angela Merkel.
vili40-
2015-08-02
ne možeš s nekim komu je mozak ispran voditi racionalan razgovor, te ukazivanjem na činjenice navesti ga da shvati svoje zabludekic wrote:gledas krivu vezu, ovi danas sto vrse ove napade su druga-treca generacija ekonomskih imigranata od kojih im je i deda i stari bili uzorni gradjani, a ova treca generacija je sad odjednom otkrila svoju povijest i potpuno zanemarivsi dobro gostoprimstvo njihovim roditeljima u tim zlim robovlasnickim zemljama, vracaju im za sto?? za nesto sto ni oni ni preci im nisu dozivjeli, pa to ima smisla kao da hrvati trce u srbiju sad..debotoijusto wrote:tko "oni" ? mislis franc. nizoz. nijemci...koji su stoljecima izrabljivali te iste podanike a ovi im danas vracaju ?kaja_333 wrote:Strašno, s čim su oni natrpali Europu..
debotu da su sve na broju ne bi pisao takve malkoumne stvari, na novim generacijama svijet ostaje, starije generacije su izgubljene, uzalud su pokušaji uvjeravanja
Last edited by ostrakon on Sat 14 Nov - 9:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
Baba Merkel je pila naopako .....meni se čini a u to sam swe uwjereniji da nakon šta je onoj djewojčići obrusila po pitanju azila pa se njemački mediji digli na noge da je ona popizdila pa rekla : E KAD BAŠ OČETE ETO WAM IH.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Da se mene pita da, u razrušeni alep ili spalionicu , dvije su mogucnosti . Kupiti sve po kućama muslimane i na vlak
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Baš napisah predhodnom postu. Pomoglo bi da ih ne naoružavamo i ne obučavamo za ova sranja što prave. U svom tom haosu, inicijalno nasilje je došlo sa Zapada. Sad se samo vraća kući.vili40 wrote:dobro,nije problem samo nafta jer i Rusi i ostatak svijeta imaju sa tim stjenicama problem.Trebalo bi ih ostaviti na miru i ograditi si kuću od njih jer ako ga u nju pustiš,smjestiš ih,nahraniš i zbrineš za kratko vrijeme će na svako nezadovoljstvo odgovoriti sa BUM a ne možeš ih ni iz kuće više ni istjerati jer opet će ti biti BUM.Pa što se sad događa?Francuzima nešto čudno?Smiješni su kad ih vidim i čujem da tako glupavi pjevaju himnu u znak hrabrenja samih sebe,malo je kasno za to.dzango wrote:Na primer da ostaviš Gadafija, Sadama i Asada na vlasti i pošteno im platiš naftu bez koncesija zapadnih naftnih kompanija da crpu naftu za siću.vili40 wrote:a kako bi drugačije mogli imati kontrolu nad tim krajevima i u miru točiti naftu?Velim,to ne ide i šlus.Sad će na kraju oni tu uvoditi svoje zakone i sve vodi prema tome.Gledam Merkelicu pa Obamu,pa britance i francuze,pa ti će nas sahraniti,sve skroz poblentavilo.dzango wrote:Pa nije baš do uvođenja demokratije, da se ne lažemo.vili40 wrote:započinju ratove a nikako ih ne mogu završiti,oni bi musavom kozojebu uvodili demokraciju a ovoga živo boli kurac za to,sve se to vrati sa kamatama.
Page 23 of 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Similar topics
» U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, najmanje 20 mrtvih
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU
Page 23 of 33