Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Page 22 of 33
Page 22 of 33 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33
Re: Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Da, greška ju musavima uvoditi demokraciju , dobro iza demokracije je i neki interes naravno. Ali musave nije trebalo dirati nego se ograditi bolje od njih.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Francusku treba odhebat. Ja sam davno reka da je ta država previše ekonomska ovisna o eks kolonijama koje su večinom muslimanske plus nafti iz arpaskih zemlja i da tu nema pomoći ....srećom Alpe su između nas i njih i još da Germani popizde i izbaće Arape i mi na Balkanu smo na konju ....plus Putin.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ali dzango , to su luđaci , drugi svijet . I onaj sjekač glave se rodio u Londonu. Njima je zapaljena vatra u glavi i tako jer su musavi.
2015-08-15
Jedino je interes. Zašto ne uvode demokratiju u SA? Tamo ženi na ulici odseku glavu i nikom ništa. Jebiga, kad je vlasništvo muškarca koji ju je obezglavio.kaja_333 wrote:Da, greška ju musavima uvoditi demokraciju , dobro iza demokracije je i neki interes naravno. Ali musave nije trebalo dirati nego se ograditi bolje od njih.
Ajd sad da netko lijepo pohvali ovaj napad, sta ste se skunjili na sve nacine pokusavate a nitko otvoreno da kaze. Bojite se tajnih sluzbi i kojekakvih nesposobnjakovica, pa nisu oni pametni da vas skuze ovdje. ;) Ajmo napredne lijeve snage, i prikriveni dzamijasi na sunce s pohvalama, sve nesto mlako trte mrte :D
omni-
2014-04-12
gledas krivu vezu, ovi danas sto vrse ove napade su druga-treca generacija ekonomskih imigranata od kojih im je i deda i stari bili uzorni gradjani, a ova treca generacija je sad odjednom otkrila svoju povijest i potpuno zanemarivsi dobro gostoprimstvo njihovim roditeljima u tim zlim robovlasnickim zemljama, vracaju im za sto?? za nesto sto ni oni ni preci im nisu dozivjeli, pa to ima smisla kao da hrvati trce u srbiju sad..debotoijusto wrote:tko "oni" ? mislis franc. nizoz. nijemci...koji su stoljecima izrabljivali te iste podanike a ovi im danas vracaju ?kaja_333 wrote:Strašno, s čim su oni natrpali Europu..
naravno da ne samo gledam realno , ovo je veliki udar za franc. njihove sluzbe i same gradjane ali nista neocekivano , budimo realni , 70-ih su ovakve vijesti bile svakodnevne sirom europe ... orbanizacija europe u doba interneta i otvorenog trzista je neodrzivakaja_333 wrote:Ja vidim da deboto podržava terorizam , zanimljivo, za policiju zapravo. Inače ja ne podržavam politiku otvorenih granica ali kada su ih svi otvorili podržavam politiku da ih se torpedira čim prije van iz hrvatske
HR je u ovoj prici nebitan faktor trenutno s tendencijom da tako i ostane
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Drugi svet i druga kultura. I ti bi onda da im spališ matične države pod velom uvođenja demokratije koju nisu tražili i koja nije nešto prirodno za njihovu kulturu i uređenje? Pa nisu ni oni baš retardirani.kaja_333 wrote:Ali dzango , to su luđaci , drugi svijet . I onaj sjekač glave se rodio u Londonu. Njima je zapaljena vatra u glavi i tako jer su musavi.
a kako bi drugačije mogli imati kontrolu nad tim krajevima i u miru točiti naftu?Velim,to ne ide i šlus.Sad će na kraju oni tu uvoditi svoje zakone i sve vodi prema tome.Gledam Merkelicu pa Obamu,pa britance i francuze,pa ti će nas sahraniti,sve skroz poblentavilo.dzango wrote:Pa nije baš do uvođenja demokratije, da se ne lažemo.vili40 wrote:započinju ratove a nikako ih ne mogu završiti,oni bi musavom kozojebu uvodili demokraciju a ovoga živo boli kurac za to,sve se to vrati sa kamatama.
vili40-
2015-08-02
Ja se nadam da će Francusku u ovom teškom trenutku da čuva Milosrdni anđeo i da će je njegovo milosrđe spasti od još težih iskušenja.omni wrote:Ajd sad da netko lijepo pohvali ovaj napad, sta ste se skunjili na sve nacine pokusavate a nitko otvoreno da kaze. Bojite se tajnih sluzbi i kojekakvih nesposobnjakovica, pa nisu oni pametni da vas skuze ovdje. ;) Ajmo napredne lijeve snage, i prikriveni dzamijasi na sunce s pohvalama, sve nesto mlako trte mrte :D
Jbg. Od ovih jucer poginulih je kladim se bar trecina ako ne i polovina razmisljala tako. Da se razumijemo i ja razmisljam tako, al svi mi vozimo auta, svi mi koristimo zapadnu tehnologiju i placamo to zapadnim firmama. Financiramo ih drugim rijecima, pa sad ima da jedemo il jebemo.dzango wrote:Drugi svet i druga kultura. I ti bi onda da im spališ matične države pod velom uvođenja demokratije koju nisu tražili i koja nije nešto prirodno za njihovu kulturu i uređenje? Pa nisu ni oni baš retardirani.kaja_333 wrote:Ali dzango , to su luđaci , drugi svijet . I onaj sjekač glave se rodio u Londonu. Njima je zapaljena vatra u glavi i tako jer su musavi.
Last edited by omni on Sat 14 Nov - 9:31; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
Ili kada su ih već zacackali trebali su ih potuci do zemlje
2015-08-15
Na primer da ostaviš Gadafija, Sadama i Asada na vlasti i pošteno im platiš naftu bez koncesija zapadnih naftnih kompanija da crpu naftu za siću.vili40 wrote:a kako bi drugačije mogli imati kontrolu nad tim krajevima i u miru točiti naftu?Velim,to ne ide i šlus.Sad će na kraju oni tu uvoditi svoje zakone i sve vodi prema tome.Gledam Merkelicu pa Obamu,pa britance i francuze,pa ti će nas sahraniti,sve skroz poblentavilo.dzango wrote:Pa nije baš do uvođenja demokratije, da se ne lažemo.vili40 wrote:započinju ratove a nikako ih ne mogu završiti,oni bi musavom kozojebu uvodili demokraciju a ovoga živo boli kurac za to,sve se to vrati sa kamatama.
Cuvat ce i Srbiju samo polako. Dobili ste resurse, a ovima su svakako poznate vase avanture u vezi njihove brace. A bogami i na karti ste kalifata ;)dzango wrote:Ja se nadam da će Francusku u ovom teškom trenutku da čuva Milosrdni anđeo i da će je njegovo milosrđe spasti od još težih iskušenja.omni wrote:Ajd sad da netko lijepo pohvali ovaj napad, sta ste se skunjili na sve nacine pokusavate a nitko otvoreno da kaze. Bojite se tajnih sluzbi i kojekakvih nesposobnjakovica, pa nisu oni pametni da vas skuze ovdje. ;) Ajmo napredne lijeve snage, i prikriveni dzamijasi na sunce s pohvalama, sve nesto mlako trte mrte :D
omni-
2014-04-12
Ako kloniraju Sadama IS je gotova za dva tjedna...
to je posljedica... kako ja iskoristavam arape ?omni wrote:Sto ti nije jasno? Krivica za teroristicki napad je po tvom sto su ovi izrabljivali arape, to i ti danas radis i pravis se mutav. Najbolje tako, glumatat neku moralnu vertikalu a uz to uzivat u pogodnostima koje su se stekle "izrabljivanjem". Yebem vas sto ste snalazljivi.debotoijusto wrote:???omni wrote:Hehehe a sto ih ti izrabljujes? Kad ce tebi vratit? Uskoro.debotoijusto wrote:tko "oni" ? mislis franc. nizoz. nijemci...koji su stoljecima izrabljivali te iste podanike a ovi im danas vracaju ?kaja_333 wrote:Strašno, s čim su oni natrpali Europu..
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Uklanjanje njih je bila najveca greska u blizoj povijesti, ali sad je kako je, to se trenutno ne da ispravit, sto ne znaci da trebaju ginut ljudi po koncertnim salama.dzango wrote:Na primer da ostaviš Gadafija, Sadama i Asada na vlasti i pošteno im platiš naftu bez koncesija zapadnih naftnih kompanija da crpu naftu za siću.vili40 wrote:a kako bi drugačije mogli imati kontrolu nad tim krajevima i u miru točiti naftu?Velim,to ne ide i šlus.Sad će na kraju oni tu uvoditi svoje zakone i sve vodi prema tome.Gledam Merkelicu pa Obamu,pa britance i francuze,pa ti će nas sahraniti,sve skroz poblentavilo.dzango wrote:Pa nije baš do uvođenja demokratije, da se ne lažemo.vili40 wrote:započinju ratove a nikako ih ne mogu završiti,oni bi musavom kozojebu uvodili demokraciju a ovoga živo boli kurac za to,sve se to vrati sa kamatama.
omni-
2014-04-12
Meni se čini da mi živimo u kolonijama koje isto tako služe kao sirovinska baza i tržište istim tim kompanijama, bez šanse da uzmemo veliki deo kolača sa te trpeze za bogate. Nismo mi u nekom mnogo boljem položaju od ovih Arapa. Samo nam još nisu srušili kuće.omni wrote:Jbg. Od ovih jucer poginulih je kladim se bar trecina ako ne i polovina razmisljala tako. Da se razumijemo i ja razmisljam tako, al svi mi vozimo auta, svi mi koristimo zapadnu tehnologiju i placamo to zapadnim firmama. Financiramo ih drugim rijecima, pa sad ima da jedemo il jebemo.dzango wrote:Drugi svet i druga kultura. I ti bi onda da im spališ matične države pod velom uvođenja demokratije koju nisu tražili i koja nije nešto prirodno za njihovu kulturu i uređenje? Pa nisu ni oni baš retardirani.kaja_333 wrote:Ali dzango , to su luđaci , drugi svijet . I onaj sjekač glave se rodio u Londonu. Njima je zapaljena vatra u glavi i tako jer su musavi.
Neposredno iskoristavas ako vec tvrdis da ih zapad iskoristava. Ili ti zivis u Patagoniji?debotoijusto wrote:to je posljedica... kako ja iskoristavam arape ?omni wrote:Sto ti nije jasno? Krivica za teroristicki napad je po tvom sto su ovi izrabljivali arape, to i ti danas radis i pravis se mutav. Najbolje tako, glumatat neku moralnu vertikalu a uz to uzivat u pogodnostima koje su se stekle "izrabljivanjem". Yebem vas sto ste snalazljivi.debotoijusto wrote:???omni wrote:Hehehe a sto ih ti izrabljujes? Kad ce tebi vratit? Uskoro.debotoijusto wrote:tko "oni" ? mislis franc. nizoz. nijemci...koji su stoljecima izrabljivali te iste podanike a ovi im danas vracaju ?kaja_333 wrote:Strašno, s čim su oni natrpali Europu..
omni-
2014-04-12
svašta si ti sebi umislio.ti si Pravednik među narodimadebotoijusto wrote:naravno da ne samo gledam realno , ovo je veliki udar za franc. njihove sluzbe i same gradjane ali nista neocekivano , budimo realni , 70-ih su ovakve vijesti bile svakodnevne sirom europe ... orbanizacija europe u doba interneta i otvorenog trzista je neodrzivakaja_333 wrote:Ja vidim da deboto podržava terorizam , zanimljivo, za policiju zapravo. Inače ja ne podržavam politiku otvorenih granica ali kada su ih svi otvorili podržavam politiku da ih se torpedira čim prije van iz hrvatske
HR je u ovoj prici nebitan faktor trenutno s tendencijom da tako i ostane
Tony Soprano-
2015-08-15
Uzimamo mi itekakav kolac u usporedbi s tim sto ti sada bauljaju oko ograde. Nemojmo se zavaravat. A necemo se ni zavaravat u njihovom pogledu na nas.dzango wrote:Meni se čini da mi živimo u kolonijama koje isto tako služe kao sirovinska baza i tržište istim tim kompanijama, bez šanse da uzmemo veliki deo kolača sa te trpeze za bogate. Nismo mi u nekom mnogo boljem položaju od ovih Arapa. Samo nam još nisu srušili kuće.omni wrote:Jbg. Od ovih jucer poginulih je kladim se bar trecina ako ne i polovina razmisljala tako. Da se razumijemo i ja razmisljam tako, al svi mi vozimo auta, svi mi koristimo zapadnu tehnologiju i placamo to zapadnim firmama. Financiramo ih drugim rijecima, pa sad ima da jedemo il jebemo.dzango wrote:Drugi svet i druga kultura. I ti bi onda da im spališ matične države pod velom uvođenja demokratije koju nisu tražili i koja nije nešto prirodno za njihovu kulturu i uređenje? Pa nisu ni oni baš retardirani.kaja_333 wrote:Ali dzango , to su luđaci , drugi svijet . I onaj sjekač glave se rodio u Londonu. Njima je zapaljena vatra u glavi i tako jer su musavi.
omni-
2014-04-12
Page 22 of 33 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33
Similar topics
» U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, najmanje 20 mrtvih
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...