Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Page 10 of 33
Page 10 of 33 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 33
Re: Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
njemačka kurva izrazila saučešće
stenjalica- Posts : 791
2015-10-18
pa ako vec spominjes kosovo i neko kolektivno ispricavanje onda se to ne tice samo dzanija nego i mene,pa bi mogla biti malo preciznijamaggie13 wrote:zna dzaniWinter is coming wrote:da vam se ispricamo za sta?maggie13 wrote:Ajme,dzani,nije vrijeme za sitne razmirice tipa kosovo..cak imi smo spremni oprostit ako se istinski ispricate i smjerno poklonite..puno veca posast je na vratima..
2014-04-14
Srbija uvek najebe kada krenu veliki ratovi. Ali daj barem da znamo gde je front i da nas zaobiđe milost Milosrdnih anđela. Neka anđela, možemo mi i sami.veber wrote:Sve ovo ce dovesti do radikalizma. Sto i nije lose. Pitanje je vremena kada ce krenut paljba po mujkicima. A i vrijeme je. Srbija bi mogla najebat vise nego sto si mislis.
To sve kažu.maggie13 wrote:zna dzani.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A ja mislim kako je ovo sve do kulturoloških nesuglasica i razlika kojima ne treba davati veći značaj.Multikulture prije svega.RayMabus wrote:Ja mislim da je ovo ipak ......izolirani incident.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Treba dati šansu dijalogu.Antif_No1 wrote:A ja mislim kako je ovo sve do kulturoloških nesuglasica i razlika kojima ne treba davati veći značaj.Multikulture prije svega.RayMabus wrote:Ja mislim da je ovo ipak ......izolirani incident.
2014-04-19
koristim anglizam koji je ispravniji. Neutronska koristi za upaljac atomsku, slabiju nego bacenu na Nagasaki. stoga kontaminacija minimalna, a ucinak strahovit. I dugorocan.michaellcmacha wrote:valjda si mislio na neutronskuveber wrote:otprilike da. pohitari atomske i nakon toga protjerat stoku na kontaminirana podrucja. U biti hititi hidrogenske kako bi oprema ostala cijela.dzango wrote:Nešto kao umereno humani psihopata.veber wrote:slikovito. To ti dode ko meksa brlja. kuis? strefi te, ali ne tako brzo kao brlja origigi.dzango wrote:Rusi su divljaci. Oni uništavaju umerene demokratske islamislte koje obučavaju Ameri. Umereni islamisti?Ero wrote:Zaboravio si na Rusi, nisu ni oni za bacit...dzango wrote:Sva sreća pa imamo Amere koji će sve ovo da reše i da se osvete.
2014-12-30
tema je unisex,uozbilji se..ali ne ovoliko ko medo...a,ti znas da sam ja u pravu..k'o i obicno..;)dzango wrote:To sve kažu.maggie13 wrote:zna dzani.
2014-04-12
misliš... kamo sreće da si u pravu ali teško....prije će biti da je ovo provjera sposobnosti da vide koliku štetu mogu prouzročiti i koliko je potrebno da uslijedi odgovor, i sanacija... prevencija je isključena a i bilo koji odgovor je neadekvatan....... jer su mogućnosti za ovakav vid djelovanja na tlu europe u ovom trenutku neograničene....
2015-08-08
Ti si u pravu a ja znam. I pored svega ja se nešto ne bi klanjao. Posle je kasno.maggie13 wrote:tema je unisex,uozbilji se..ali ne ovoliko ko medo...a,ti znas da sam ja u pravu..k'o i obicno..;)dzango wrote:To sve kažu.maggie13 wrote:zna dzani.
2014-04-19
Moglo bi večeras ponestat djevica kod Allaha.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Na terenu imaju hiljade vojnika u civilu kojima oružje nije problem, imaju adekvatnu obuku i spremnost da se žrtvuju.michaellcmacha wrote:misliš... kamo sreće da si u pravu ali teško....prije će biti da je ovo provjera sposobnosti da vide koliku štetu mogu prouzročiti i koliko je potrebno da uslijedi odgovor, i sanacija... prevencija je isključena a i bilo koji odgovor je neadekvatan....... jer su mogućnosti za ovakav vid djelovanja na tlu europe u ovom trenutku neograničene....
sereš, nakon svaki svecki rat smo bili veći, nas jebu lokalni ratovidzango wrote:Srbija uvek najebe kada krenu veliki ratovi. Ali daj barem da znamo gde je front i da nas zaobiđe milost Milosrdnih anđela. Neka anđela, možemo mi i sami.veber wrote:Sve ovo ce dovesti do radikalizma. Sto i nije lose. Pitanje je vremena kada ce krenut paljba po mujkicima. A i vrijeme je. Srbija bi mogla najebat vise nego sto si mislis.
možda je nebitno, ali malo si pobrkao.... fisijska a-bomba se koristi kao upaljač fuzijske (termonuklearna ili hidrogenska)h-bombe, a neutronska je također fuzijska ali vrlo male snage u kojoj se neutroni ne apsorbiraju nego multiplikativno oslobađaju i tako dalje... kod nje čak nema ni trajne radijacije za razliku od prve dvije navedene .... ali nebitno.... bitnije je sad da li ekipa u brodu ima wi fi i kakvo je kod njih raspoloženje...veber wrote:koristim anglizam koji je ispravniji. Neutronska koristi za upaljac atomsku, slabiju nego bacenu na Nagasaki. stoga kontaminacija minimalna, a ucinak strahovit. I dugorocan.michaellcmacha wrote:valjda si mislio na neutronskuveber wrote:otprilike da. pohitari atomske i nakon toga protjerat stoku na kontaminirana podrucja. U biti hititi hidrogenske kako bi oprema ostala cijela.dzango wrote:Nešto kao umereno humani psihopata.veber wrote:slikovito. To ti dode ko meksa brlja. kuis? strefi te, ali ne tako brzo kao brlja origigi.dzango wrote:Rusi su divljaci. Oni uništavaju umerene demokratske islamislte koje obučavaju Ameri. Umereni islamisti?Ero wrote:Zaboravio si na Rusi, nisu ni oni za bacit...dzango wrote:Sva sreća pa imamo Amere koji će sve ovo da reše i da se osvete.
2015-08-08
Brijem da vlasti zapadnih EU clanica vec spremaju direktive medijima da krenu sa antiislamofobnom kampanjom koliko vec ujutro.
omni-
2014-04-12
To se zove trajni nalog.
2014-04-12
Budemo veći za livadu a koliko nas bude manje? Koliko izgubimo u resursima, tehnologiji i infrastrukturi?udba wrote:sereš, nakon svaki svecki rat smo bili veći, nas jebu lokalni ratovidzango wrote:Srbija uvek najebe kada krenu veliki ratovi. Ali daj barem da znamo gde je front i da nas zaobiđe milost Milosrdnih anđela. Neka anđela, možemo mi i sami.veber wrote:Sve ovo ce dovesti do radikalizma. Sto i nije lose. Pitanje je vremena kada ce krenut paljba po mujkicima. A i vrijeme je. Srbija bi mogla najebat vise nego sto si mislis.
ja sam to u nekoliko navrata pokušavao objasniti nekim našim dragim progresivcima, međutim jebiga klasika, ispo ustaša ko i onomad...dzango wrote:Na terenu imaju hiljade vojnika u civilu kojima oružje nije problem, imaju adekvatnu obuku i spremnost da se žrtvuju.michaellcmacha wrote:misliš... kamo sreće da si u pravu ali teško....prije će biti da je ovo provjera sposobnosti da vide koliku štetu mogu prouzročiti i koliko je potrebno da uslijedi odgovor, i sanacija... prevencija je isključena a i bilo koji odgovor je neadekvatan....... jer su mogućnosti za ovakav vid djelovanja na tlu europe u ovom trenutku neograničene....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ovo je odlično, treba više ovakvih događaja
Guest- Guest
e pa sad bi definitivno bio red da se drnč stavi na pripadno mjesto i da se protera inje... opet izgleda dolazi vrijeme ampulama...jebeš sve, nema do medicine...
2015-08-08
veli holande "pobijedit ćemo teroriste"...i kod njih dilaju buniku.... izgleda na veliko....
2015-08-08
Page 10 of 33 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 33
Similar topics
» U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, najmanje 20 mrtvih
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU