Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Page 8 of 33
Page 8 of 33 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 33
Re: Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
A što misliš, zašto se proglašava izvanredno stanje?dzango wrote:Koji moj zatvaraju granice kada su puni muslimana?red wolf wrote:Nisi me razumio. Proglašeno je izvanredno stanje i zatvorene su granice.omni wrote:Izvanredno sranje. Kod njih je izvanredno stanje vec godinama, pa malo krkne tu malo tamo a mediji to sve poslije ublaze i idemo nanovo.red wolf wrote:Francuska proglasila izvanredno stanje i zatvorila granice...
Guest- Guest
Nego, ko ono naoružava i obučava umerene islamiste?AlfaOmega wrote:Ma to je Rusija organizirala teroristički napad, kak bi Le Pen pobijedila, i konačno razjebala EU, što u osnovi odgovara Rusiji.
Blagodati multikulturalizma.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
zašto?AlfaOmega wrote:Ma to je Rusija organizirala teroristički napad, kak bi Le Pen pobijedila, i konačno razjebala EU, što u osnovi odgovara Rusiji.
stenjalica-
2015-10-18
Nezz kaj je to umjereni islamist.
slikovito. To ti dode ko meksa brlja. kuis? strefi te, ali ne tako brzo kao brlja origigi.dzango wrote:Rusi su divljaci. Oni uništavaju umerene demokratske islamislte koje obučavaju Ameri. Umereni islamisti?Ero wrote:Zaboravio si na Rusi, nisu ni oni za bacit...dzango wrote:Sva sreća pa imamo Amere koji će sve ovo da reše i da se osvete.
2014-12-30
00:07 Francuska televizija BFMTV javlja kako se pucalo ili se još puca na najmanje 6 lokacija te da su na stadionu čule tri eksplozije. Iako su nedavno javili da je broj mrtvih narastao na 80, ispravili su se i javili da je zasad 60 mrtvih, no strahuju se da će broj biti veći.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ma to samo da kao nesto poduzimaju u svoj svojoj nemoci. Pa se mediji zgrazaju, a sutra ce sto clanaka kako islam nema veze s tim :Ddzango wrote:Koji moj zatvaraju granice kada su puni muslimana?red wolf wrote:Nisi me razumio. Proglašeno je izvanredno stanje i zatvorene su granice.omni wrote:Izvanredno sranje. Kod njih je izvanredno stanje vec godinama, pa malo krkne tu malo tamo a mediji to sve poslije ublaze i idemo nanovo.red wolf wrote:Francuska proglasila izvanredno stanje i zatvorila granice...
omni-
2014-04-12
Pa ja da sam na čelu Rusije, više bi mi odgovaralo razjebati nekaj kaj djeluje kao konkurencija. Ko je Ukrajinu oteo Rusima, neg EU. Ak ih razjebeš, imaš veće šanse vratiti ih... i štoviše, proširit utjecaj na Balkan gdi bi zemlje bez EU-a bile ka muve bez glave. Idealna prilika da uleti Rusija ka glavni tata-mata.stenjalica wrote:zašto?AlfaOmega wrote:Ma to je Rusija organizirala teroristički napad, kak bi Le Pen pobijedila, i konačno razjebala EU, što u osnovi odgovara Rusiji.
Ameri se ionak distanciraju od svega...
Neka Milosrdni anđeo večeras usliši molitve svih katolika u Francuskoj i pruži im spasenje i utehu kakvu je pružio i na Kosovu, za sva dobra dela koja su ovi počinili na tom istom Kosovu.stenjalica wrote:sprema se za nezavisnost Sandžakadzango wrote:Gde je sad Milosrdi anđeo kada je najpotrebnije?udba wrote:je, će da osnuju tamo La Kosoveaut (ili Le Kosoveux) kako se pravilno speluje?dzango wrote:Sva sreća pa imamo Amere koji će sve ovo da reše i da se osvete.
Zar u Francuskoj ima još katolika?
Eto,pa vi dovedite još par milijuna islamista u Europu. Dabogda i majčici Merkel priredili isto sranje
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nešto kao umereno humani psihopata.veber wrote:slikovito. To ti dode ko meksa brlja. kuis? strefi te, ali ne tako brzo kao brlja origigi.dzango wrote:Rusi su divljaci. Oni uništavaju umerene demokratske islamislte koje obučavaju Ameri. Umereni islamisti?Ero wrote:Zaboravio si na Rusi, nisu ni oni za bacit...dzango wrote:Sva sreća pa imamo Amere koji će sve ovo da reše i da se osvete.
u FRA ima samo 7% katolikadzango wrote:Neka Milosrdni anđeo večeras usliši molitve svih katolika u Francuskoj i pruži im spasenje i utehu kakvu je pružio i na Kosovu, za sva dobra dela koja su ovi počinili na tom istom Kosovu.stenjalica wrote:sprema se za nezavisnost Sandžakadzango wrote:Gde je sad Milosrdi anđeo kada je najpotrebnije?udba wrote:je, će da osnuju tamo La Kosoveaut (ili Le Kosoveux) kako se pravilno speluje?dzango wrote:Sva sreća pa imamo Amere koji će sve ovo da reše i da se osvete.
stenjalica-
2015-10-18
Zato što ne mogu da kontrolišu situaciju u zemlji. Od koga zatvaraju granice?red wolf wrote:A što misliš, zašto se proglašava izvanredno stanje?dzango wrote:Koji moj zatvaraju granice kada su puni muslimana?red wolf wrote:Nisi me razumio. Proglašeno je izvanredno stanje i zatvorene su granice.omni wrote:Izvanredno sranje. Kod njih je izvanredno stanje vec godinama, pa malo krkne tu malo tamo a mediji to sve poslije ublaze i idemo nanovo.red wolf wrote:Francuska proglasila izvanredno stanje i zatvorila granice...
Ajme,dzani,nije vrijeme za sitne razmirice tipa kosovo..cak imi smo spremni oprostit ako se istinski ispricate i smjerno poklonite..puno veca posast je na vratima..
2014-04-12
neznam,prije američki prsti,rusi ionako pucaju na neke druge državeAlfaOmega wrote:Pa ja da sam na čelu Rusije, više bi mi odgovaralo razjebati nekaj kaj djeluje kao konkurencija. Ko je Ukrajinu oteo Rusima, neg EU. Ak ih razjebeš, imaš veće šanse vratiti ih... i štoviše, proširit utjecaj na Balkan gdi bi zemlje bez EU-a bile ka muve bez glave. Idealna prilika da uleti Rusija ka glavni tata-mata.stenjalica wrote:zašto?AlfaOmega wrote:Ma to je Rusija organizirala teroristički napad, kak bi Le Pen pobijedila, i konačno razjebala EU, što u osnovi odgovara Rusiji.
Ameri se ionak distanciraju od svega...
stenjalica-
2015-10-18
00:19 Jedan od taoca u dvorani objavio je na Facebooku dramatičnu poruku u kojoj kaže da je ozlijeđen i da se nalazi na prvom katu. Moli specijalce da što prije uđu u dvoranu. "Ubijaju jednog po jednog", napisao je.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ma 60 su prebrojali još u 23,40, zatim su ih dobrojali još 20 nakon nekih 7-8 minuta... sad je već zasigurno broj preko 100RayMabus wrote:00:07 Francuska televizija BFMTV javlja kako se pucalo ili se još puca na najmanje 6 lokacija te da su na stadionu čule tri eksplozije. Iako su nedavno javili da je broj mrtvih narastao na 80, ispravili su se i javili da je zasad 60 mrtvih, no strahuju se da će broj biti veći.
2015-08-08
to su mere za široku javnost, kao država nešto preduzima, sutra će da zabrane parking u centar grada i takodzango wrote:Zato što ne mogu da kontrolišu situaciju u zemlji. Od koga zatvaraju granice?red wolf wrote:A što misliš, zašto se proglašava izvanredno stanje?dzango wrote:Koji moj zatvaraju granice kada su puni muslimana?red wolf wrote:Nisi me razumio. Proglašeno je izvanredno stanje i zatvorene su granice.omni wrote:Izvanredno sranje. Kod njih je izvanredno stanje vec godinama, pa malo krkne tu malo tamo a mediji to sve poslije ublaze i idemo nanovo.red wolf wrote:Francuska proglasila izvanredno stanje i zatvorila granice...
otprilike da. pohitari atomske i nakon toga protjerat stoku na kontaminirana podrucja. U biti hititi hidrogenske kako bi oprema ostala cijela.dzango wrote:Nešto kao umereno humani psihopata.veber wrote:slikovito. To ti dode ko meksa brlja. kuis? strefi te, ali ne tako brzo kao brlja origigi.dzango wrote:Rusi su divljaci. Oni uništavaju umerene demokratske islamislte koje obučavaju Ameri. Umereni islamisti?Ero wrote:Zaboravio si na Rusi, nisu ni oni za bacit...dzango wrote:Sva sreća pa imamo Amere koji će sve ovo da reše i da se osvete.
2014-12-30
Page 8 of 33 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 33
Similar topics
» U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, najmanje 20 mrtvih
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU