Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Page 7 of 33
Page 7 of 33 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33
Re: Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Odnija đava prišu. Nudit ćete ga sami, ali neće bit prihvaćeno.stenjalica wrote:neš dobit trećiEro wrote:Sve će ti se još objasniti, ne brini...stenjalica wrote:šta si pisa osim o onim rb1blEro wrote:Približavamo se točki o kojoj sam pisao prije 10 godina.
Ovo mi je odnekud već poznato.
Last edited by Ero on 11/14/2015, 00:09; edited 1 time in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Sva sreća pa imamo Amere koji će sve ovo da reše i da se osvete.
Sad bi im dobro došao onaj vaš guslar.dzango wrote:Ne mogu da evakuišu gledaoce sa stadiona jer se boje bombi. Još su na stadionu.
2014-04-23
je, će da osnuju tamo La Kosoveaut (ili Le Kosoveux) kako se pravilno speluje?dzango wrote:Sva sreća pa imamo Amere koji će sve ovo da reše i da se osvete.
ero, aj ti men objasni, ko ce komu sto nudit i ko nece prihvatit, ja nisam prije 10 godina bio na ovom forumu, nismo imali na bausteli internet :)Ero wrote:Odnija đava prišu. Nudit ćete ga sami, ali neće bit prihvaćeno.stenjalica wrote:neš dobit trećiEro wrote:Sve će ti se još objasniti, ne brini...stenjalica wrote:šta si pisa osim o onim rb1blEro wrote:Približavamo se točki o kojoj sam pisao prije 10 godina.
Ovo mi je odnekud već poznato.
Zaboravio si na Rusi, nisu ni oni za bacit...dzango wrote:Sva sreća pa imamo Amere koji će sve ovo da reše i da se osvete.
2014-04-23
Sve posljedica interesa krupnog kapitala. Eto dokle ih je na kraju doveomaggie13 wrote:to je jedna faza na putu..datira i od ranije dosta. Pa taj Pariz,i jos neki gradovi,izgledaju kao arapski vec desetljecima.AlfaOmega wrote:Datira još od prije 10 godina, kad su "nezadovoljni" imigranti krenuli sa masovnim paljenjem auta po pariškim predgrađima.maggie13 wrote:Nista cudno za Fr. Ustvari,zalosno,ali odavno jasno.
Tko god je tamo zivio ili zivi zna o cemu govorim. Nije to od jucer.
Pito si đe, ja sam ti fino reko. Ili mi ili onistenjalica wrote:znači na SAD,,pa to su im najači savezniciRiplex wrote:Iz meke u medinustenjalica wrote:i di bi ga bacio,sad kad rusi dominiraju Sirijom..WW3veber wrote:namjerno pustaju. Treba stvorit kriricnu masu. Jebga, treba debelo opravdanje za nuklearno oruzje.Riplex wrote:Da dobro boktejebo šta rade ti obavještajci?
Buđenje sad ili nikada. Pobjeda ili smrt!
nece rusi osvecivat francuze, ovi su ih zajebali za mistraleEro wrote:Zaboravio si na Rusi, nisu ni oni za bacit...dzango wrote:Sva sreća pa imamo Amere koji će sve ovo da reše i da se osvete.
Izvanredno sranje. Kod njih je izvanredno stanje vec godinama, pa malo krkne tu malo tamo a mediji to sve poslije ublaze i idemo nanovo.red wolf wrote:Francuska proglasila izvanredno stanje i zatvorila granice...
omni-
2014-04-12
Kukaju Turci , leleču bule. O lele lele, eto ga Vule...Ero wrote:Sad bi im dobro došao onaj vaš guslar.dzango wrote:Ne mogu da evakuišu gledaoce sa stadiona jer se boje bombi. Još su na stadionu.
Gde je sad Milosrdi anđeo kada je najpotrebnije?udba wrote:je, će da osnuju tamo La Kosoveaut (ili Le Kosoveux) kako se pravilno speluje?dzango wrote:Sva sreća pa imamo Amere koji će sve ovo da reše i da se osvete.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nisi me razumio. Proglašeno je izvanredno stanje i zatvorene su granice.omni wrote:Izvanredno sranje. Kod njih je izvanredno stanje vec godinama, pa malo krkne tu malo tamo a mediji to sve poslije ublaze i idemo nanovo.red wolf wrote:Francuska proglasila izvanredno stanje i zatvorila granice...
Guest- Guest
Ma to je Rusija organizirala teroristički napad, kak bi Le Pen pobijedila, i konačno razjebala EU, što u osnovi odgovara Rusiji.
Rusi su divljaci. Oni uništavaju umerene demokratske islamislte koje obučavaju Ameri. Umereni islamisti?Ero wrote:Zaboravio si na Rusi, nisu ni oni za bacit...dzango wrote:Sva sreća pa imamo Amere koji će sve ovo da reše i da se osvete.
Koji moj zatvaraju granice kada su puni muslimana?red wolf wrote:Nisi me razumio. Proglašeno je izvanredno stanje i zatvorene su granice.omni wrote:Izvanredno sranje. Kod njih je izvanredno stanje vec godinama, pa malo krkne tu malo tamo a mediji to sve poslije ublaze i idemo nanovo.red wolf wrote:Francuska proglasila izvanredno stanje i zatvorila granice...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
sprema se za nezavisnost Sandžakadzango wrote:Gde je sad Milosrdi anđeo kada je najpotrebnije?udba wrote:je, će da osnuju tamo La Kosoveaut (ili Le Kosoveux) kako se pravilno speluje?dzango wrote:Sva sreća pa imamo Amere koji će sve ovo da reše i da se osvete.
stenjalica-
2015-10-18
A što misliš, zašto se proglašava izvanredno stanje?dzango wrote:Koji moj zatvaraju granice kada su puni muslimana?red wolf wrote:Nisi me razumio. Proglašeno je izvanredno stanje i zatvorene su granice.omni wrote:Izvanredno sranje. Kod njih je izvanredno stanje vec godinama, pa malo krkne tu malo tamo a mediji to sve poslije ublaze i idemo nanovo.red wolf wrote:Francuska proglasila izvanredno stanje i zatvorila granice...
Guest- Guest
Page 7 of 33 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33
Similar topics
» U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, najmanje 20 mrtvih
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU