Ispraćaj Kolinde s Poljuda...
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ispraćaj Kolinde s Poljuda...
Sarri je smece koje ce odletjeti. Neslazem se ni ja sa time da Mandzo sidi na klupi ali staces.£otk@ wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Operw je reka da ga hitno nazoves. Skupljeni su dokazi protiv tebe. Spasit se jedino mozes ako se poklonis pred Njegovom slikom i javno se predstavis kao pobornica Njegove politike i navijac JuventusaMaggie19 wrote:Nemoj mi te neformalne obavijesti.PABLO ESCOBAR wrote:Vidi vidi dokopala se vlasti pa odstranjuje.Maggie19 wrote:Veberu, malo ces odmorit, tj. pojacat cruising po Germany. Ipak je wknd.
;-)
U nedjelju si prva na listi.
Cekaj u 8 sati ispred kuce pokupit ce te momci.
Slizbeno objavi, da vidim jesam li slobodna.
;-D
Ja bih radije pred zid, posebno otkad je Sarri posjeo Mandžu.
I za Hajduk bi prije navijao nego za Juventus.
Za hajduk me boli kurac mada je to ipak drugi najveci klub nakon dinama.
A poznato je kolike je boli zadao najveci svjetski klub malim dusama.
Storia di una grande amor
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Maggie19 wrote:Cini ti se. Sve na prste jedne ruke.jasambrend wrote:Megi nadilila u par dana banova više, nego Sedma u godinu dana... alo ej... ima nas petnaest sve skupa, a s Kicovim alterima možda niti pedeset...
Zasluzeno i nista predugo.
Mislim da sam vise nego fer.
:-)
Ma nepotrebno skroz...ja bi dilija banove samo profi trolerima aka sendvičarima...takvi najviše ispizde ljude... a ljudi ka ljudi, moraju se negdi ispuhati, sad će Veber na autoban vozit +800 ili tražit svetoju po turskim kvartovima, a moga je još malo nastaviti koketirati s Erom i nikom ništa... pa nismo baš ciklame da nas malo cyberbullynga smeta...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Cini ti se. Sve na prste jedne ruke.jasambrend wrote:Megi nadilila u par dana banova više, nego Sedma u godinu dana... alo ej... ima nas petnaest sve skupa, a s Kicovim alterima možda niti pedeset...
Ma nepotrebno skroz...ja bi dilija banove samo profi trolerima aka sendvičarima...takvi najviše ispizde ljude... a ljudi ka ljudi, moraju se negdi ispuhati, sad će Veber na autoban vozit +800 ili tražit svetoju po turskim kvartovima, a moga je još malo nastaviti koketirati s Erom i nikom ništa... pa nismo baš ciklame da nas malo cyberbullynga smeta...
Slazem se nacelno. No, ponekad ljudi imaju los dan, krenu negativne emocije prema nekome koga ni ne poznaju, sve skupa eskalira.
Bolje prekinuti, pauza od dan, dva ili tri nikome nece nanijeti traume.
A, mozda mu je i usluga jer bi u nastavku virtuslnog fighta, u sukobu ega, mozda napisao i nesto sto zvuci vrlo ruzno, a zapravo ni ne misli.
Kao sto i sam kazes, nismo ciklame.
Idemo dalje za iste pare.
;-)
jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Cini ti se. Sve na prste jedne ruke.jasambrend wrote:Megi nadilila u par dana banova više, nego Sedma u godinu dana... alo ej... ima nas petnaest sve skupa, a s Kicovim alterima možda niti pedeset...
govori u svoje ime..ja tu dodjem opusteno se zezati,nisam takav kreten da nemam odgoja i dolazim vamo da se ispusem na druge,koji sa mnom nemaju veze..
Nikad,ali nikad prvi ne zapocinjem bulling,niti me to privlaci,ali znam itekako odgovoriti,tek da se druga strana ne nadje zapostavljena..
Weber je neotesanac bahati i kretencina,koja se paca u tudje zivote,mada sa njima nema nishta,iz cistog razloga jer je žesci kompleksas po svim linijama..negdje se mora ispuhati??pa nek proba zajebavati u reali nekog kako to ovdje radi..ucas bi mu pukla pička..
kao i vecini lajavaca koji uglavnom ovdje vrijedjaju druge forumase,cisto radi toga jer imaju drugacije misljenje..
Guest- Guest
Pa dogovorite si sastanak, unajmite motel... što sad... možda se i svidite jedan drugome...
darth_vader-
2014-04-17
nije u tome poanta JB..poanta je ukulturnoj komunikaciji..
nitko ovdje nema pravo nad nekim praviti bulling..nitko..
Turcadija je po pitanju kuture eonima ispred Webera,u njihovim kvartovima nema sranja,nema lopovluka,nema ostecivanja auta..svi su uljudnoi i kulturni..
A da se pojavi takav lik kao Weber u mom kvartu,dok bi zinuo,hehehehe,bilo bi mu veselo..
nitko ovdje nema pravo nad nekim praviti bulling..nitko..
Turcadija je po pitanju kuture eonima ispred Webera,u njihovim kvartovima nema sranja,nema lopovluka,nema ostecivanja auta..svi su uljudnoi i kulturni..
A da se pojavi takav lik kao Weber u mom kvartu,dok bi zinuo,hehehehe,bilo bi mu veselo..
Guest- Guest
josh 10tak godina i Turcadija se bude razmnozila da Svabi na saveznom nivou ce morati biti kush
Guest- Guest
nish,odoh pozderati par berlinera(tako svabi zovu krofnove)..ajte zdravo..
Guest- Guest
Bome, neovisno o svemu, nije to veber kakvog ga se ja sjećam...ma kakvi.
Za sveca znam da je ugodan forumaš dok si okej prema njemu, ali ako se zakačiš sa njime, ponesi u rat sve vatreno i hladno oružje. Jer će tako biti.
Zapravo, on i veber nisu baš kompatibilni.
Za sveca znam da je ugodan forumaš dok si okej prema njemu, ali ako se zakačiš sa njime, ponesi u rat sve vatreno i hladno oružje. Jer će tako biti.
Zapravo, on i veber nisu baš kompatibilni.
£otk@-
2019-02-12
Samo pretjeruje?kaya wrote:Veber pretjeruje
Ja sam uvijek za zakapanje ratne sjekire(mozda malo pretjeran izraz),ali i druga strana mora pokazati volje..
Sto je najbitnije,ne zabadati nos u tudj zivot i ne raditi bulling i sve bude oke..Meni je totalno nebitan zivot nekog koga ne poznam..jebe me se,nek svi imaju novca i nek im bude oke,nije mi bitno jel netko ima vise ili manje novca(kako rece Crvenkasti-sijena )
ako netko spava na madracu punim ojra,pa neka mu,kakve to veze ima sa mnom..
Ja imam dovoljno za svoj ugodan zivot i to mi je bitno..ostalo..samo zezancija.-.
Svakom zelim najbolje,pa i Weberu,iako je nesnosan,ko Obad u ljeto,na Savskim obalama..ali sto reci..sto posije,to ce i poznjeti.,.
Sto je najbitnije,ne zabadati nos u tudj zivot i ne raditi bulling i sve bude oke..Meni je totalno nebitan zivot nekog koga ne poznam..jebe me se,nek svi imaju novca i nek im bude oke,nije mi bitno jel netko ima vise ili manje novca(kako rece Crvenkasti-sijena )
ako netko spava na madracu punim ojra,pa neka mu,kakve to veze ima sa mnom..
Ja imam dovoljno za svoj ugodan zivot i to mi je bitno..ostalo..samo zezancija.-.
Svakom zelim najbolje,pa i Weberu,iako je nesnosan,ko Obad u ljeto,na Savskim obalama..ali sto reci..sto posije,to ce i poznjeti.,.
Guest- Guest
Najblaže rečeno. Mislim nitko ga ne dira a vrijeđa. Ajd da ga diraju pa još nekako..Eroo wrote:Samo pretjeruje?kaya wrote:Veber pretjeruje
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma jadan je, u jednu ruku mi ga je žao...kaya wrote:Najblaže rečeno. Mislim nitko ga ne dira a vrijeđa. Ajd da ga diraju pa još nekako..Eroo wrote:Samo pretjeruje?kaya wrote:Veber pretjeruje
Veber je nešto kao Gnječ.Eroo wrote:Samo pretjeruje?kaya wrote:Veber pretjeruje
On ima takav stil. On je meni jednom na PP (kada smo nešto oko nečega čavrljali) čak rekao da će i dalje na forumu pljuvati po meni i da se ne ljutim,a ja sam mu reko da ne samo da se ne ljutim,nego da se nasmijem na te njegove zajebancije.
Tako da,po meni,nije ga trebalo banirat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hmmm ....avion u napadu na sjevernu tribinu Poljuda
» BOMBA SA POLJUDA!Mamicu ponudili mjesto menadzera engleskog tipa
» Ispraćaj Mateja Periša
» Velicanstven ispracaj junaka Jovica
» ISPRAĆAJ STARE GODINE, DOČEK NOVE, OČEKIVANJA, PROGNOZE ZBIVANJA
» BOMBA SA POLJUDA!Mamicu ponudili mjesto menadzera engleskog tipa
» Ispraćaj Mateja Periša
» Velicanstven ispracaj junaka Jovica