Filmski dnevnik forumaša
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
fridrih_niche wrote:Znan da je King pisa knjigu...
Al Kubrick nije redatelj, tako da se zahvaljujen, al to neću gledat...
Možda san purist, ne znan...
:D
Normalno da nije kada je već 20 godina pod zemljom, a i da je živ mislim da ne bi ni režirao nastavak jer se Stephenu Kingu nikada nije svidjela njegova verzija/vizija Shininga
Ok, ali film djeluje umirujuće i vidi se veliki utjecaj prvog filma i koliko je detaljan u određenim trenucima. Naravno tu je nova priča, ali meni osobno film je lijepo zaokružio i (zaključio) sveukupno priču..
Guest- Guest
King i Kubrick, sukob ega...
Prevelike ličnosti da bi se 100 % slagale u umjetničkoj viziji...
Meni je Shining vise Kubrickovo djelo, nego li Kingovo...
Nije fer, al tako je...
Mislin da se ni Kubricku ne bi svidila ideja nastavka i zato ni neću gledat taj film...
;)
Prevelike ličnosti da bi se 100 % slagale u umjetničkoj viziji...
Meni je Shining vise Kubrickovo djelo, nego li Kingovo...
Nije fer, al tako je...
Mislin da se ni Kubricku ne bi svidila ideja nastavka i zato ni neću gledat taj film...
;)
Guest- Guest
Ali jednog tmurnog i kišovitog dana razmisli malo o Doctoru Sleepu i odvoji 2 i pol sata. Stisni zube i probaj. Nećeš požaliti :D
Guest- Guest
Ja zagonetnoj preporucam in the shadow of the moon... Ona voli dubokoumne filmove, polut mene. Mislim da bi joj se jako svidio.
Guest- Guest
Neću, lipoto...Atlana wrote:Ne plaši se niče
:D
Došlo dosta novih dokumentaraca na Netflix...
Šta pocet gledat?
;)
Guest- Guest
Ne znam niche za netflix, aki kada dobijes HBO go...onda baci oko na "leaving neverland"
Guest- Guest
Neman još zasad HBO...Atlana wrote:Ne znam niche za netflix, aki kada dobijes HBO go...onda baci oko na "leaving neverland"
Al na Netflixu ima tona zanimljivih stvari...
;)
Guest- Guest
nisam jos odgledao ...al su uglavnom pozitivni dojmovi po netu...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Moxy wrote:Witchmen danas na repertoaru
Jel to možda beba Witchera i Watchmen-a? jer prvi puta čujem za tu seriju:D
Guest- Guest
Zapocela sam s petom epizodom The Witcher.
S obzirom da se serija zasniva na pricama Andrzeja Sapkowskog o Geraltu i njegovom lovu na cudovista, a ne videoigrama koje ne predstavljaju kanon, upoznajemo se i s bicima iz slavenske mitologije i folklora (fino kazu "vukodlak", a ne " werewolf", npr.) te imamo prikaz i pojasnjenja Wtcherovog zivota. Ima dosta magije, scena borbi natopljenih krvlju i iznutricama, govora o sudbini i Geraltu koji u nju ne vjeruje sto ce pokrenuti citavu jednu novu tematsku pricu.. Ono sto mi predstavlja nekakav turn off u seriji jesu interakcije likova, osmisljenih dijaloga i komicnih elemenata koji me katkad podsjecaju na rjesenja iz Xene-ratnice.. Recimo, pojava barda i njegova komunikacija s Witcherom. Bah.
S obzirom da se serija zasniva na pricama Andrzeja Sapkowskog o Geraltu i njegovom lovu na cudovista, a ne videoigrama koje ne predstavljaju kanon, upoznajemo se i s bicima iz slavenske mitologije i folklora (fino kazu "vukodlak", a ne " werewolf", npr.) te imamo prikaz i pojasnjenja Wtcherovog zivota. Ima dosta magije, scena borbi natopljenih krvlju i iznutricama, govora o sudbini i Geraltu koji u nju ne vjeruje sto ce pokrenuti citavu jednu novu tematsku pricu.. Ono sto mi predstavlja nekakav turn off u seriji jesu interakcije likova, osmisljenih dijaloga i komicnih elemenata koji me katkad podsjecaju na rjesenja iz Xene-ratnice.. Recimo, pojava barda i njegova komunikacija s Witcherom. Bah.
Guest- Guest
Meni je osobno serijal igara bolji od serije jer je izašao u razdoblju od 13 godina i puno je detaljniji od serije. Ako nisi, preporučam The Witcher 3 Wild Hunt - produkcijski kvalitetnije i bolje odrađeno od serijeviolator wrote:Zapocela sam s petom epizodom The Witcher.
Knjge su mi naravno na prvom mjestu, igre na drugom i serija na trećem
Moglo je i bolje npr. da je možda HBO bio u pitanju ili neki drugi studio s mrvicu većim buđetom, ali neću se žaliti jer napokon smo dobili seriju s "naših prostora" :D
Guest- Guest
Sinoć pogledao The Lighthouse
odličan, ali mračan i depresivan film. Pokazuje zorno šta izolacija i samoća naprave ljudskom umu
Možda bi se neki djelovi mogli i drugačije protumačiti, ali mislim da je ipak alkohol u kombinaciji sa izolacijom napravio najviše štete na kraju.
odličan, ali mračan i depresivan film. Pokazuje zorno šta izolacija i samoća naprave ljudskom umu
Možda bi se neki djelovi mogli i drugačije protumačiti, ali mislim da je ipak alkohol u kombinaciji sa izolacijom napravio najviše štete na kraju.
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša