DOMOLJUBLJE
Page 1 of 1
Re: DOMOLJUBLJE
NAROD BEZ DOMOVINE JE KAO ČOVJEK BEZ DOMA, A ČOVJEK BEZ DOMA JE BESKUĆNIK I LUTALICA", - izjavio je Milijan Brkić.. premda sada očekujem (ako itko uopće prati ovaj pdf) paljbe oko njegove prepisane diplome, smijem iz iskustva moja tri magistra sa FFZG reći da je malo koji diplomski rad na tom fakultetu istraživački.. većina ih je prepisana ili su plaćeni za pisanje... moje troje budalaša (po mainstream ponašanju) napravili su istraživačke diplomske prije 4-5 godina i još su nezaposleni... tako da prosvjed studenata FFZG smatram političkom igrom najobičnijih foliranata lutalica bez domovina
Guest- Guest
Zašto se domoljublje najčešće naziva Ustaštvom ??
Zašto se Srbi, komunisti i ini boje Hrvatskog domoljublja ????????
2014-04-16
zato što su zbog Hrvatske ostali bez svoje ljubljene domovine - Jugoslavije.. zato sve što je hrvatsko percipiraju kao najveće zlo... ni nacizam ni fašizam nisu toliko eksponirani u medijima kao ustaštvo...mortal-joint wrote:
Zašto se domoljublje najčešće naziva Ustaštvom ??
Zašto se Srbi, komunisti i ini boje Hrvatskog domoljublja ????????
Guest- Guest
Meni nije jasmo šta se vi sekirate kako bas zovu oni koji bas negiraju i preziru...
Pozdrav domovini :)
Riplex wrote:Meni nije jasmo šta se vi sekirate kako bas zovu oni koji bas negiraju i preziru...
zato što nije stvar samo u nazivlju i preziru... stvar je u tome što žele zavladati nad nama, odgojem naše djece i na koncu konca oduzeti nam ono što nam pripada - domovinu
Guest- Guest
metilda wrote:Riplex wrote:Meni nije jasmo šta se vi sekirate kako bas zovu oni koji bas negiraju i preziru...
zato što nije stvar samo u nazivlju i preziru... stvar je u tome što žele zavladati nad nama, odgojem naše djece i na koncu konca oduzeti nam ono što nam pripada - domovinu
Metka kao da je višetruka slavodobitnica Alke, svaki put "u sridu". To su oni "žuti, zeleni... vragovi" koji ne mire se s nastankom i opstankom hrvatske države pa čine sve da preuzmu upravljanje njome i unište ju.
baš zanimljiv intervju Ante Kovačevića jutros na TVu, među ostalim kaže kako su se u vlasništvo Hrvatske države upisali u gruntovnicu oni koji je nikad nisu htjeli, UDBA.. ba
Similar topics
» Škoro: Domoljublje je floskula
» Imaju li suverenisti monopol na domoljublje
» Marcon: Domoljublje je izdaja europskih moralnih vrijednosti.
» Hadžihafizbegoviću treba zabraniti koristiti riječ "domoljublje". Izdaja je sadržana već u njegovom prezimenu
» RIJEČANKA PRODALA SVE I OTIŠLA U NJEMAČKU "Domoljublje nas ne zanima, ovdje nas napokon cijene"
» Imaju li suverenisti monopol na domoljublje
» Marcon: Domoljublje je izdaja europskih moralnih vrijednosti.
» Hadžihafizbegoviću treba zabraniti koristiti riječ "domoljublje". Izdaja je sadržana već u njegovom prezimenu
» RIJEČANKA PRODALA SVE I OTIŠLA U NJEMAČKU "Domoljublje nas ne zanima, ovdje nas napokon cijene"
Page 1 of 1