Izbor za moderatora ViP-a
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
dajem glas:
Re: Izbor za moderatora ViP-a
bi !!veber wrote:nekako mi u podsvjesti zvonca da bi mogao starce iz njemačke, holandije, belgije dilat u hrvatsku.mortal wrote:dovuci ih u Hrvatsku pa ih neće nedostajatveber wrote:od kada sam u peronospori gorljivi sam glasač hadezeja i kolinde.mortal wrote:ma daveber wrote:
odi pajkiti
šta bi i ti dva puta glasao
ne idem
nije me još nitko banirao (... večeras)
fali nam ljudi u firmi.
odlična ideja
idem laku noć
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
šta imaš samnom??veber wrote:daj odi spat. a tko se prešetava s torbicom okolo osim epija?mortal wrote:koji peder s torbicom ??
skuliraj se
ne voliš ga jer je iz HB ili Bosne
immortal-
2014-04-16
To je nova činjenica radi koje bi trebalo ponoviti glasovanje...veber wrote:daj odi spat. a tko se prešetava s torbicom okolo osim epija?mortal wrote:koji peder s torbicom ??
T.- Posts : 17594
2014-04-14
veber wrote:daj odi spat. a tko se prešetava s torbicom okolo osim epija?mortal wrote:koji peder s torbicom ??
Pa dobro u BiH ljudi njegove generacije to nose :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Slažem se... Na forumu je prezentirao konzervativizam, a sad ispada da nosi torbicu. Još će ispast da nosi gaće da im visi đotluk...T. wrote:To je nova činjenica radi koje bi trebalo ponoviti glasovanje...veber wrote:daj odi spat. a tko se prešetava s torbicom okolo osim epija?mortal wrote:koji peder s torbicom ??
Majko mila, bosanski uhljeb dodikovac i još uza sve nosi pederušu...mutava baštarda wrote:Slažem se... Na forumu je prezentirao konzervativizam, a sad ispada da nosi torbici. Još će ispast da nosi gaće da im visi đotluk...T. wrote:To je nova činjenica radi koje bi trebalo ponoviti glasovanje...veber wrote:daj odi spat. a tko se prešetava s torbicom okolo osim epija?mortal wrote:koji peder s torbicom ??
Ako treba ićemo do strazbura samo da srušimo ove izbore...
2014-04-14
Leteca Pegla wrote:al imas pravo evo, ovo£otk@ wrote:
Eto, jos pred par dana bi poceo napipavati tko si, sto si, koje su ti slabe tocke...
Ali, srecom, obecao sam danas nesto kicu, pa imam prilike odmah demonstrirati kako cu se toga drzati.
Sve najbolje i ugodan zivot ti zelim, Leteca Peglo!
neki tamo user(anac): "dosta bi bilo, inače će ti suprug imati što za čitati. Nadam se da si se njemu i više nego pohvalila oralnim umijećem kao meni,"
dakle to nije ad homminem, homunculus, homimi nit ista od toga. to je jednostavno, ad homich! [You must be registered and logged in to see this image.]
eto tako, zivi smo, pa vidili i to. Svasta mogu vidjeti oni koji imaju oci...
al ne moras napipavat ko sam, evo reci cu ti otvoreno. Ja sam ti 4 jahaca apokalipse, prokletstvo za sva vremena, poznaju me ljudi i kao aapep, iliti grcki apophis, bog kaosa, smrti & unistenja. Batina koja je izasla iz raja, nesto koje je izaslo iz niceg, kraj je pocetak...eto pusa... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
ma gdje ces Peglo, jesi glasovala?
Zaboravio si i Sorošev plaćenik.T. wrote:Majko mila, bosanski uhljeb dodikovac i još uza sve nosi pederušu...mutava baštarda wrote:Slažem se... Na forumu je prezentirao konzervativizam, a sad ispada da nosi torbici. Još će ispast da nosi gaće da im visi đotluk...T. wrote:To je nova činjenica radi koje bi trebalo ponoviti glasovanje...veber wrote:daj odi spat. a tko se prešetava s torbicom okolo osim epija?mortal wrote:koji peder s torbicom ??
moram to sve naučiti napamet ako me banira da mu znam uzvratiti
immortal-
2014-04-16
Cure i dečki,
Ja perem kupatila, škola počela i nastava, otkazalo sidreno vitlo ljudi čekaju, moja djeca kmeče počeli vrtići......
ali svejedno sam polaskan i hvala
Moj glas je za meggi, nekako mi se čini politički neostrašćena i balansirana, ima utakmica i zna foprumaše.
Ja perem kupatila, škola počela i nastava, otkazalo sidreno vitlo ljudi čekaju, moja djeca kmeče počeli vrtići......
Moj glas je za meggi, nekako mi se čini politički neostrašćena i balansirana, ima utakmica i zna foprumaše.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
T. wrote:Majko mila, bosanski uhljeb dodikovac i još uza sve nosi pederušu...mutava baštarda wrote:Slažem se... Na forumu je prezentirao konzervativizam, a sad ispada da nosi torbici. Još će ispast da nosi gaće da im visi đotluk...T. wrote:To je nova činjenica radi koje bi trebalo ponoviti glasovanje...veber wrote:daj odi spat. a tko se prešetava s torbicom okolo osim epija?mortal wrote:koji peder s torbicom ??
Dodiku svaka čast ali kakva pederuša ...
2015-08-06
Pitaj vebera...epikur37 wrote:T. wrote:Majko mila, bosanski uhljeb dodikovac i još uza sve nosi pederušu...mutava baštarda wrote:Slažem se... Na forumu je prezentirao konzervativizam, a sad ispada da nosi torbici. Još će ispast da nosi gaće da im visi đotluk...T. wrote:To je nova činjenica radi koje bi trebalo ponoviti glasovanje...veber wrote:
daj odi spat. a tko se prešetava s torbicom okolo osim epija?
2014-04-14
T. wrote:Pitaj vebera...epikur37 wrote:T. wrote:Majko mila, bosanski uhljeb dodikovac i još uza sve nosi pederušu...mutava baštarda wrote:Slažem se... Na forumu je prezentirao konzervativizam, a sad ispada da nosi torbici. Još će ispast da nosi gaće da im visi đotluk...T. wrote:
To je nova činjenica radi koje bi trebalo ponoviti glasovanje...
Nisam nikad nosio pederušu, moja torbica je preko ramena.
U stavri imam 3 :D
2015-08-06
sve sam im objasnio, al nitko nista ne kontaepikur37 wrote:Cure i dečki,
strava:)
dijagram-
2015-08-09
[You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.]
Morgana2 registracija 10.9
da li upravo radi glasanja
Morgana2 registracija 10.9
da li upravo radi glasanja
2014-04-16
epikur37 wrote:Cure i dečki,
Od žena i HDZ gubi:cheers:
Ništa onda megi, i moj glas tebi, čestitam!
Morgana2- Posts : 1
2019-09-10
??? cirkusMorgana2 wrote:epikur37 wrote:Cure i dečki,
Od žena i HDZ gubi:cheers:
Ništa onda megi, i moj glas tebi, čestitam!
immortal-
2014-04-16
Sto se izdogadjalo?
Vidim da mi je braco bio..nije me iznevjerio ;-))
Fali jos ljudi..neki i odustali..
:-《
Vidim da mi je braco bio..nije me iznevjerio ;-))
Fali jos ljudi..neki i odustali..
:-《
dijagram wrote:sve sam im objasnio, al nitko nista ne kontaepikur37 wrote:Cure i dečki,
strava:)
Ma tko bi to sada, treba netko mlađi. Ali opet da ima soli u glavi.
Na ViPu starom sam bio zajedno s marcom a adminka je bila boleyn. Prije 10 godina otprilike, ne znam. I onda mi je već iskočio osigurač na političku korektnost :)
2015-08-06
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Page 11 of 19