NK Bukovica
Page 1 of 1
NK Bukovica
Opet provokacija
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/sibenik/clanak/id/620705/skandal-u-kistanjama-nogometni-klub-koji-je-dao-vrsna-igracka-imena-tiskao-monografiju-samo-na-cirilici-pobunili-se-i-srbi-i-hrvati
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/sibenik/clanak/id/620705/skandal-u-kistanjama-nogometni-klub-koji-je-dao-vrsna-igracka-imena-tiskao-monografiju-samo-na-cirilici-pobunili-se-i-srbi-i-hrvati
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: NK Bukovica
jbg., pa kad im mulci razbiju par stakala bit će opet 'zločin iz mržnje'...
a jel major bauk negdje na spisku? on je najveći branitelj pardon golman ovaj branić u bukovačkom kraju
a ja mislio onaj karataš sa nunčakama iz bukovicetre wrote:a jel major bauk negdje na spisku? on je najveći branitelj pardon golman ovaj branić u bukovačkom kraju
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Pa šta. Partizan je recimo izdao monografiju na latinici i na engleskom. Ćirilice nigdje.
I šta? Sad bi se Srbi morali bunit zbog toga.
Pa koliko znam NK Bukovica je bio uglavnom srpski klub i malo tko je od Hrvata ondje igrao. I sumnjam da kojeg Hrvata i zanima povijest Bukovice,a ako ga i zanima radi se o starijoj populaciji,koja zna ćirilicu.
Ne vidim što je tu problem. Pogotovu štomklub više ne postoji.
Masa knjiga u Hrvatskoj izdaje se na ćirilici,pogotovo one koje govore o povijesti Srba u Hrvatskoj,a ovo je jedna od njih.
I šta? Sad bi se Srbi morali bunit zbog toga.
Pa koliko znam NK Bukovica je bio uglavnom srpski klub i malo tko je od Hrvata ondje igrao. I sumnjam da kojeg Hrvata i zanima povijest Bukovice,a ako ga i zanima radi se o starijoj populaciji,koja zna ćirilicu.
Ne vidim što je tu problem. Pogotovu štomklub više ne postoji.
Masa knjiga u Hrvatskoj izdaje se na ćirilici,pogotovo one koje govore o povijesti Srba u Hrvatskoj,a ovo je jedna od njih.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 1