Noćna promocija autoputa "Miloš Veliki"
Page 1 of 1
Noćna promocija autoputa "Miloš Veliki"
Huligani na auto-putu razbijali automobile i napadali vozače
Prošle noći na ulasku na auto-putu "Miloš Veliki" kod Obrenovca, grupa huligana uz barikade, upaljene baklje i bejzbol palice napala je automobile, razbijala stakla i pokušavala da se fizički obračuna sa vozačima.
VIDEO:
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/hronika/3641285/huligani-na-auto-putu-razbijali-automobile-i-napadali-vozace.html
Prošle noći na ulasku na auto-putu "Miloš Veliki" kod Obrenovca, grupa huligana uz barikade, upaljene baklje i bejzbol palice napala je automobile, razbijala stakla i pokušavala da se fizički obračuna sa vozačima.
VIDEO:
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/hronika/3641285/huligani-na-auto-putu-razbijali-automobile-i-napadali-vozace.html
Re: Noćna promocija autoputa "Miloš Veliki"
ero tema vec ima..sinoc je postavio..daj se skuliraj
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Kad već mijenjaš naslov teme nauči se da je promijeniti tako da je kratka i prepoznatljiva.vuksadinare wrote:ero tema vec ima..sinoc je postavio..daj se skuliraj
Komentar-naslov (vtoje mišljenje) odbija....Objavi temu, pa tek onda napiši svoj komentar.
Kako rekoh ...vec negdje ...zabraniti nogomet za slijedecih 100 godina jer sakuplja zadnji olosh i nisht koristi ljude oko sebe..U Hrvatskoj cijeli stadion pohapsiti i deportirati u logor da chiste shume i tako sprijeche pozare u sezoni..Da vidish kako bi se osjecali korisniji i sigurno vishe nebi ishli na utakmice a onda ni Mamici ne bi imali lovu sa kojom potkupljuju stotine drugih u raznim drzavnim ustanovama,,,znachi i drushtvo bi bilo manje korumpirano...Ljudi moji sv vam je to kao u prirodi u prehrambenom lancu..samo treba znati kako neku kariku iz toga lanca izvuci da lanac ne pukne.
Guest- Guest
Pretjeruješ, Frka. Dovoljno je kad zapale baklju tribinu zaliti benzinom. Da vidim tko će idući zapaliti! Kad krene tučnjava, baciti napalm. Da vidim tko će idući dići ruku!
Sta pretjerujem??Ja to ne bi radio kao ti,,jer bi mi bilo zao te mularije da izgori i ostane bez ruku,,,ali odgojni efekat bi bio sigurno vaspitavajuci da chiste parkove i ulice svoga grada da bude chist i da se zove gradom a ne vukojebinom po kojoj cucki i kreteni seru i pishaju,Nekada su tu mulariju slali na sluzenje vojske,,,tamo ih drilali i jebavali u mozak dok nisu sazreli..Zato je zapad i inzistirao kao navodno demokratsko dostignuce da nema sluzenja vojske nego da to rade profesionalci koji ce kod prvog sukoba zbrisati u rupu....Imam veoma loshe mishljenje o toj mulariji,,,ali isto tako znam da nisu samo oni krivi zato shto s takvi nego je krivo cijelo drushtvo bez obzira gdje se to deshavalo..
Guest- Guest
Similar topics
» Adem Vuchiqi: Auto-put "Miloš Veliki" je metafora uspeha svih nas
» Soroš veliki mirotvorac veliki investitor u vojnoj industriji
» Vogue: otvorena promocija pedofilije
» Promocija filma o Draži Mihajloviću u Prijedoru
» Noćna mora roditelja
» Soroš veliki mirotvorac veliki investitor u vojnoj industriji
» Vogue: otvorena promocija pedofilije
» Promocija filma o Draži Mihajloviću u Prijedoru
» Noćna mora roditelja
Page 1 of 1