Sta je bre ovo Srbijo?Fantomke,huligani,razbijeni auti,ozljedjeni ljudi,palice,baklje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sta je bre ovo Srbijo?Fantomke,huligani,razbijeni auti,ozljedjeni ljudi,palice,baklje
Hahaha, usbaška podvala kako da se optuži partizan. Što kaže veliki Savo Milošević, mi smo pastorčad u našoj državi...
Guest- Guest
Re: Sta je bre ovo Srbijo?Fantomke,huligani,razbijeni auti,ozljedjeni ljudi,palice,baklje
kakva sad podvala?...kad su u pitanju sranja grobara onda podvala...Brat Brale wrote:Hahaha, usbaška podvala kako da se optuži partizan. Što kaže veliki Savo Milošević, mi smo pastorčad u našoj državi...
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
vuksadinare wrote:kakva sad podvala?...kad su u pitanju sranja grobara onda podvala...Brat Brale wrote:Hahaha, usbaška podvala kako da se optuži partizan. Što kaže veliki Savo Milošević, mi smo pastorčad u našoj državi...
Baš boli kurac grobare da to rade.
Guest- Guest
ma jasno...prave 'dobrice'Brat Brale wrote:vuksadinare wrote:kakva sad podvala?...kad su u pitanju sranja grobara onda podvala...Brat Brale wrote:Hahaha, usbaška podvala kako da se optuži partizan. Što kaže veliki Savo Milošević, mi smo pastorčad u našoj državi...
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma jasno...prave 'dobrice'Brat Brale wrote:vuksadinare wrote:kakva sad podvala?...kad su u pitanju sranja grobara onda podvala...Brat Brale wrote:Hahaha, usbaška podvala kako da se optuži partizan. Što kaže veliki Savo Milošević, mi smo pastorčad u našoj državi...
Daleko od toga...
Guest- Guest
ma, yok
to zvezdasi napravili sacekusu
da ih kazne sto dolaze u bg.:)
to zvezdasi napravili sacekusu
da ih kazne sto dolaze u bg.:)
Guest- Guest
tko ej ciganima probusio sve gume na autima na dan utakmice u humskojBrat Brale wrote:vuksadinare wrote:ma jasno...prave 'dobrice'Brat Brale wrote:vuksadinare wrote:kakva sad podvala?...kad su u pitanju sranja grobara onda podvala...Brat Brale wrote:Hahaha, usbaška podvala kako da se optuži partizan. Što kaže veliki Savo Milošević, mi smo pastorčad u našoj državi...
Daleko od toga...
2015-09-08
by Brat Brale Today at 06:10
Ciganska histerija i bolest poprima nove razmere...
--------------------------------------------------------------------------------
Jarane moj ...ti se nichim ne razlikujesh od ovih sa foruma dinamovaca...hajdukovaca koji skakucu od srece zato shto eto netko nosi njihove boje boje..Koliko ti imash godina?Ne vjerujem da si glup ali te testoteron ochito jebe...odi bolan naji neku pichku pa to izbaci iz sebe..drkaj..chak je i to bolje nego tako nekontrolirano divljati..Da se mene pita ja bi vam na prostoru bivshe YU zabranio nogomet jer se oko njega okuplja najprimitivniji dio stanovnishtva koji svoje frustracije pokazuju na utakmicama,,,
Ja bi si ruku odrezao da navijam za klub chiji je predsjednik bio Tudjman..Shta velish na to,,,pa izgleda da zelite biti ustashe...Crna legija,,,koji li kurac??
Ciganska histerija i bolest poprima nove razmere...
--------------------------------------------------------------------------------
Jarane moj ...ti se nichim ne razlikujesh od ovih sa foruma dinamovaca...hajdukovaca koji skakucu od srece zato shto eto netko nosi njihove boje boje..Koliko ti imash godina?Ne vjerujem da si glup ali te testoteron ochito jebe...odi bolan naji neku pichku pa to izbaci iz sebe..drkaj..chak je i to bolje nego tako nekontrolirano divljati..Da se mene pita ja bi vam na prostoru bivshe YU zabranio nogomet jer se oko njega okuplja najprimitivniji dio stanovnishtva koji svoje frustracije pokazuju na utakmicama,,,
Ja bi si ruku odrezao da navijam za klub chiji je predsjednik bio Tudjman..Shta velish na to,,,pa izgleda da zelite biti ustashe...Crna legija,,,koji li kurac??
Guest- Guest
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» UŽIVO HAOS U BEOGRADU! Huligani divljaju, lete baklje i kamenice na policiju ispred Narodne skupštine! (
» Vruće u Novom Sadu:'SNS dijeli bejzbol palice navijačima'
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Najskuplji auti pojeftinjuju, jeftiniji poskupljuju
» DALMACIJA PROTIV HNS-a Golemi transparenti prekrili zgrade, u Splitu gore baklje
» Vruće u Novom Sadu:'SNS dijeli bejzbol palice navijačima'
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Najskuplji auti pojeftinjuju, jeftiniji poskupljuju
» DALMACIJA PROTIV HNS-a Golemi transparenti prekrili zgrade, u Splitu gore baklje
Page 2 of 2