Srbija i Rusija nisu pozvane na obeležavanje godišnjice Drugog svetskog rata?
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Srbija i Rusija nisu pozvane na obeležavanje godišnjice Drugog svetskog rata?
meni nije poznato da je neko
ponudio napredniju civilizaciju i ekonomiju od saveznika.
dok je to tako, svi ostali voljno,
razidjite se :)
ponudio napredniju civilizaciju i ekonomiju od saveznika.
dok je to tako, svi ostali voljno,
razidjite se :)
Last edited by pizzon on 8/28/2019, 11:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Srbija i Rusija nisu pozvane na obeležavanje godišnjice Drugog svetskog rata?
vuksadinare wrote:a ne turci...pizzon wrote:nemci su sami krivi
ko kad bi ja formirao
fc moja ulica protiv manchestera.
to su nemci kontra saveznika
po horizontali i vertikali
nemci nemaju zvaku
ne mogu da oforme kvalitetnu
koaliciju da bi pobedilu saveznije
nisu njihov nivo
dok su eng. I fran.plovili
morima i okeanima svabe su
krpili serpe :)
nas su nabijali na kolac.
da turci
svabe su tada nama bili ok
AU
Guest- Guest
..ti si izgubljen slucajpizzon wrote:vuksadinare wrote:a ne turci...pizzon wrote:nemci su sami krivi
ko kad bi ja formirao
nemci nemaju zvaku
nisu njihov nivo
da turci
svabe su tada nama bili ok
AU
vuksadinare- Posts : 100325
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ti si izgubljen slucajpizzon wrote:vuksadinare wrote:a ne turci...pizzon wrote:nemci su sami krivi
ko kad bi ja formirao
nemci nemaju zvaku
nisu njihov nivo
da turci
svabe su tada nama bili oik
AU
vazno da si ti blistavi um
jer ocigledno ne kapiras
sta sam napisao
Guest- Guest
OBELEŽAVANjE 80 GODINA OD POČETKA DRUGOG SVETSKOG RATA BEZ SRBIJE I RUSIJE
OBELEŽAVANjE 80 GODINA OD POČETKA DRUGOG SVETSKOG RATA BEZ SRBIJE I RUSIJE
POLjSKA PREKRAJA ISTORIJU - za pobednike nema poziva iz Varšave
Ministarstvo spoljnih poslova dobilo je informaciju da su pozivi upućeni samo članicama EU, NATO-a i Istočnog partnerstva
Autor: Jelena Cerovinasreda, 28.08.2019. u 10:11
Септембар 1939. године: Адолф Хитлер посматра улазак немачких трупа у Пољску (Фото ЕПА/ЕФЕ/National digital archive Poland)
Na adresu predsednika Srbije Aleksandra Vučića još nije stigao poziv iz Poljske da 1. septembra prisustvuje obeležavanju osamdesete godišnjice od početka Drugog svetskog rata, saznaje „Politika” u predsedništvu. Kako za naš list pojašnjavaju u Ministarstvu spoljnih poslova, od ambasade Srbije u Varšavi su dobili informaciju da su pozivi upućeni samo članicama EU, NATO-a i Istočnog partnerstva.
Tako će ovo biti drugi važan događaj na kome Srbija neće biti zastupljena u skladu sa svojom istorijskom ulogom i statusom sile pobednice. Podsetimo, na proslavi stogodišnjice pobede u Prvom svetskom ratu 11. novembra prošle godine, Francuska je predsednika Srbije smestila u neke od sporednih redova dok je „kosovski predsednik” Hašim Tači sedeo tik iza Vladimira Putina. U prvi red zvanični Pariz je smestio i hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović.
Dalje: http://www.politika.rs/sr/clanak/436657/POLjSKA-PREKRAJA-ISTORIJU-za-pobednike-nema-poziva-iz-Varsave
POLjSKA PREKRAJA ISTORIJU - za pobednike nema poziva iz Varšave
Ministarstvo spoljnih poslova dobilo je informaciju da su pozivi upućeni samo članicama EU, NATO-a i Istočnog partnerstva
Autor: Jelena Cerovinasreda, 28.08.2019. u 10:11
Септембар 1939. године: Адолф Хитлер посматра улазак немачких трупа у Пољску (Фото ЕПА/ЕФЕ/National digital archive Poland)
Na adresu predsednika Srbije Aleksandra Vučića još nije stigao poziv iz Poljske da 1. septembra prisustvuje obeležavanju osamdesete godišnjice od početka Drugog svetskog rata, saznaje „Politika” u predsedništvu. Kako za naš list pojašnjavaju u Ministarstvu spoljnih poslova, od ambasade Srbije u Varšavi su dobili informaciju da su pozivi upućeni samo članicama EU, NATO-a i Istočnog partnerstva.
Tako će ovo biti drugi važan događaj na kome Srbija neće biti zastupljena u skladu sa svojom istorijskom ulogom i statusom sile pobednice. Podsetimo, na proslavi stogodišnjice pobede u Prvom svetskom ratu 11. novembra prošle godine, Francuska je predsednika Srbije smestila u neke od sporednih redova dok je „kosovski predsednik” Hašim Tači sedeo tik iza Vladimira Putina. U prvi red zvanični Pariz je smestio i hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović.
Dalje: http://www.politika.rs/sr/clanak/436657/POLjSKA-PREKRAJA-ISTORIJU-za-pobednike-nema-poziva-iz-Varsave
a tko te uopce kapira...pizzon wrote:vuksadinare wrote:..ti si izgubljen slucajpizzon wrote:vuksadinare wrote:a ne turci...pizzon wrote:nemci su sami krivi
ko kad bi ja formirao
nemci nemaju zvaku
nisu njihov nivo
da turci
svabe su tada nama bili oik
AU
vazno da si ti blistavi um
jer ocigledno ne kapiras
sta sam napisao
2015-09-08
Šta Srbija ima s ovom proslavom, pobogu?
Vuchic? Ma ajte molin vas...
ero..tema vec pol dana postoji..jebu te godine,a?
2015-09-08
Eto si me spriječio da je obrišem. Mogao si odšutit, pa bi bilo sve u redu...Uostalom, zašto ti je to važno?vuksadinare wrote:ero..tema vec pol dana postoji..jebu te godine,a?
Pa da... Rusija nije bila dovoljno industrijalizirana iako je stupanj razrazvijenosti bio iznenađenje za njemce. Planove za napad su imali....vuksadinare wrote:mislis hitler zajebo prvi staljina u igri figamutava baštarda wrote:Ma daj.. Hitler koji je htio potamaniti Slavene i Staljin koji je htio obojati Evropu u crveno... To je bilo samo zatišje pred buru. Isto kao i godinu rranije englesko amenovanje aneksije austrije i češke...jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:pakt o nenapadanju... tako nešto su potpisali britanci i francuzi samo godinu dana prije, dok je njemačka ušla u austriju i češku...jasambrend wrote:
Jer su bili saveznici Hitlera na početku. Sve ima svoje.
A Poljake je komadao tko ono zajedno? Uvježbavanje taktike napada Junckersima su gdje ono prije rata izvodili? Plus razmjena dobara i tehnologije naveliko do 1941...pakt su sklopili pod nazivom ugovor o nenapadanju i prijateljstvu, Molotov i Ribbentrop samo što nisu u krevetu završili( a možda i jesu)...po meni, veći saveznici im bili SSSR-ovci nego Talijani... druga stvar je što je ljubav naglo pukla...
Imali su i Rusi planove napada na njemačku, a i divizije na granici su im bile napadačke,a ne obrambene... Samo što jje Hitler prvi krenio...
Šta Srbija ima s ovom proslavom, pobogu?
..zato jer se razvodnjava ona prva tema jebote...Eroo wrote:Eto si me spriječio da je obrišem. Mogao si odšutit, pa bi bilo sve u redu...Uostalom, zašto ti je to važno?vuksadinare wrote:ero..tema vec pol dana postoji..jebu te godine,a?
2015-09-08
Rusija je na početku rata imala sporazum s Njemačkom o nenapadanju.
A zašto bi Srbija trebala biti pozvana?
mutava baštarda wrote:Pa da... Rusija nije bila dovoljno industrijalizirana iako je stupanj razrazvijenosti bio iznenađenje za njemce. Planove za napad su imali....vuksadinare wrote:mislis hitler zajebo prvi staljina u igri figamutava baštarda wrote:Ma daj.. Hitler koji je htio potamaniti Slavene i Staljin koji je htio obojati Evropu u crveno... To je bilo samo zatišje pred buru. Isto kao i godinu rranije englesko amenovanje aneksije austrije i češke...jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:
pakt o nenapadanju... tako nešto su potpisali britanci i francuzi samo godinu dana prije, dok je njemačka ušla u austriju i češku...
A Poljake je komadao tko ono zajedno? Uvježbavanje taktike napada Junckersima su gdje ono prije rata izvodili? Plus razmjena dobara i tehnologije naveliko do 1941...pakt su sklopili pod nazivom ugovor o nenapadanju i prijateljstvu, Molotov i Ribbentrop samo što nisu u krevetu završili( a možda i jesu)...po meni, veći saveznici im bili SSSR-ovci nego Talijani... druga stvar je što je ljubav naglo pukla...
Imali su i Rusi planove napada na njemačku, a i divizije na granici su im bile napadačke,a ne obrambene... Samo što jje Hitler prvi krenio...
Slabo je švabama zemljopis išao, a imali su i nekog Vakulu za meterologa i jebat ga... dubina teritorija i otkud sad zima u Rusiji u studenom odjednom? A da su pričekali sovjetski napad, slistili bi ih kao kikiriki s obzirom na tadašnje ruske vojne stratege i obučenost vojske...
darth_vader-
2014-04-17
Kao što rekoh, 1939. su Rusi imali sporazum s Njemačkom o nenapadanju.marcellus wrote:ne vidim razloga zašto ne bi pozvali ruse
Dakle, tada su bili na suprotnoj strani.
Srbije tada nije ni bilo, tako da je meni sve ovo logično.
Objasnio sam ti a ti i dalje oreš...vuksadinare wrote:..zato jer se razvodnjava ona prva tema jebote...Eroo wrote:Eto si me spriječio da je obrišem. Mogao si odšutit, pa bi bilo sve u redu...Uostalom, zašto ti je to važno?vuksadinare wrote:ero..tema vec pol dana postoji..jebu te godine,a?
Pozvana je Hrvatska i to je najbitnije kod cijele stvari.
Stanojko wrote:Ah, poljaci...izdajice slovenstva i anglo-germanske sluge...
Zaustavio Turke i Srbe kod Beča i spasao Švabe onomad protuva Jan Sobjeski, majke mu ga spalim.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Imala je Rusija i sporazum s Čehoslovačkoj da će je braniti od Njemaca i to je bila spremna, ali joj Poljska i Rumunija nisu dozvolili prijelaz trupa tamo... Nego su dopustili da ih njemačka anketira prema sporazumu Engleza Francuza Talijana i Njemaca...Eroo wrote:Rusija je na početku rata imala sporazum s Njemačkom o nenapadanju.
mutava baštarda wrote:Imala je Rusija i sporazum s Čehoslovačkoj da će je braniti od Njemaca i to je bila spremna, ali joj Poljska i Rumunija nisu dozvolili prijelaz trupa tamo... Nego su dopustili da ih njemačka anketira prema sporazumu Engleza Francuza Talijana i Njemaca...Eroo wrote:Rusija je na početku rata imala sporazum s Njemačkom o nenapadanju.
Poljaci su uzeli dio Čehoslovačke
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Da i to...Hektorović wrote:mutava baštarda wrote:Imala je Rusija i sporazum s Čehoslovačkoj da će je braniti od Njemaca i to je bila spremna, ali joj Poljska i Rumunija nisu dozvolili prijelaz trupa tamo... Nego su dopustili da ih njemačka anketira prema sporazumu Engleza Francuza Talijana i Njemaca...Eroo wrote:Rusija je na početku rata imala sporazum s Njemačkom o nenapadanju.
Poljaci su uzeli dio Čehoslovačke
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Lavrov: "Realna opasnost od trećeg svetskog rata"
» Najveći ekonomski pad od Drugog svetskog rata: Oporavak evrozone nesiguran
» Mobilisani svi pripadnici Nacionalne garde u Minesoti, neviđeno od Drugog svetskog rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» “Rata u Bosni ne bi bilo, da SAD nisu utjecale na Aliju”
» Najveći ekonomski pad od Drugog svetskog rata: Oporavak evrozone nesiguran
» Mobilisani svi pripadnici Nacionalne garde u Minesoti, neviđeno od Drugog svetskog rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» “Rata u Bosni ne bi bilo, da SAD nisu utjecale na Aliju”
Page 3 of 7