Srbija i Rusija nisu pozvane na obeležavanje godišnjice Drugog svetskog rata?
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Srbija i Rusija nisu pozvane na obeležavanje godišnjice Drugog svetskog rata?
marcellus wrote:ne vidim razloga zašto ne bi pozvali ruse
pozivi upućeni samo članicama EU, NATO i Istočnog partnerstva
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Srbija i Rusija nisu pozvane na obeležavanje godišnjice Drugog svetskog rata?
Ne pratis moja predavanja... Pricam o potomcima srba, ovi kosooki rvati su potomci avara. Jasnije?vuksadinare wrote:tu sam te cekao..zar ti nisi rekao da mi nismo sloveni vec avari,tatari imamo kose oci..dobro i vi imate jos manje veze sa slovenstvom..crnjomanjasti..crnji nekad i od turaka..tako da vi se onda plagijate kao sloveni...Stanojko wrote:Slovenstvo... Vi ste germanske i americke sluge...vuksadinare wrote:kog smo mi izdali?Stanojko wrote:Tako, od prilike ko vi, samo na visem nivou...vuksadinare wrote:
cuj ovog
Prvi red i počasno mesto kao nosioci antifašizma.Serbinho-3 wrote:Koga su pozvali, Nemce
ne izvlaci se...Stanojko wrote:Ne pratis moja predavanja... Pricam o potomcima srba, ovi kosooki rvati su potomci avara. Jasnije?vuksadinare wrote:tu sam te cekao..zar ti nisi rekao da mi nismo sloveni vec avari,tatari imamo kose oci..dobro i vi imate jos manje veze sa slovenstvom..crnjomanjasti..crnji nekad i od turaka..tako da vi se onda plagijate kao sloveni...Stanojko wrote:Slovenstvo... Vi ste germanske i americke sluge...vuksadinare wrote:kog smo mi izdali?Stanojko wrote:
Tako, od prilike ko vi, samo na visem nivou...
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Oni po Cikagu prednju tablicu na automobilu stave Nemacku
Prednje tablice nisu obavezne u USA i mozes staviti čiju god.
Poljaci ko Poljaci.
Prednje tablice nisu obavezne u USA i mozes staviti čiju god.
Poljaci ko Poljaci.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Mrze i Jevreje iz dna duše, jer po njihovoj prici, nisu stradali oni po logorima, vec Poljaci po Poljskoj.
Dobro ih poznajem.
Dobro ih poznajem.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Dobro Ruse al zašto Srbe
2014-04-15
Stanojko wrote:Ah, poljaci...izdajice slovenstva i anglo-germanske sluge...
najzesci neprijatelji srbije
aplaudiraju nasoj sp.polutici.
ma nemoj,poljaci sluge.
s cesi, slovaci, madzari, rumuni,
bugari, o grcima da ne govirima.
nekada, ne znam kojoj buducnosti,
srbima ce dokurciti lazi i prevare.
tu pre svega msm na srbe iz srbije.
Guest- Guest
pakt o nenapadanju... tako nešto su potpisali britanci i francuzi samo godinu dana prije, dok je njemačka ušla u austriju i češku...jasambrend wrote:marcellus wrote:ne vidim razloga zašto ne bi pozvali ruse
Jer su bili saveznici Hitlera na početku. Sve ima svoje.
mutava baštarda wrote:pakt o nenapadanju... tako nešto su potpisali britanci i francuzi samo godinu dana prije, dok je njemačka ušla u austriju i češku...jasambrend wrote:marcellus wrote:ne vidim razloga zašto ne bi pozvali ruse
A Poljake je komadao tko ono zajedno? Uvježbavanje taktike napada Junckersima su gdje ono prije rata izvodili? Plus razmjena dobara i tehnologije naveliko do 1941...pakt su sklopili pod nazivom ugovor o nenapadanju i prijateljstvu, Molotov i Ribbentrop samo što nisu u krevetu završili( a možda i jesu)...po meni, veći saveznici im bili SSSR-ovci nego Talijani... druga stvar je što je ljubav naglo pukla...
darth_vader-
2014-04-17
za poljake vazi ona prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj..dakle ne vole ruse ne vole srbe..ili ih ne zarezuju pol posto...to sto pojedine grupe neonaci poljskih navijaca daje neku podrsku srbima u svezi kosova je zato sto vise ne vole muslimane nego srbe..pa sad srbima nikao jasno to...a ne kopacju da ih poljaci ne zarezuju ali su im nesto vise simpaticni nego muslimani..
2015-09-08
poljacima je oteta teritorija
na istoku
pomerena je na zapadu
stanojko i svi sl.
ukopase srbiju do guse
samo jos da se udavimo
od sopstvenog blata.
zato ste vi takvi miljenici
hrvata, a ja kreten i budala.
na istoku
pomerena je na zapadu
stanojko i svi sl.
ukopase srbiju do guse
samo jos da se udavimo
od sopstvenog blata.
zato ste vi takvi miljenici
hrvata, a ja kreten i budala.
Guest- Guest
pa jasno srbija je uz rusiju koja im je maznula teritoriju..cista logika...pa sto bi bili ok onda prema srbiji...kao sto srbija nije ok sa onima koji podrzavaju kosovo isti princip samo nijanse su razlicitepizzon wrote: poljacima je oteta teritorija
na istoku
pomerena je na zapadu
stanojko i svi sl.
ukopase srbiju do guse
samo jos da se udavimo
od sopstvenog blata.
2015-09-08
Ma daj.. Hitler koji je htio potamaniti Slavene i Staljin koji je htio obojati Evropu u crveno... To je bilo samo zatišje pred buru. Isto kao i godinu rranije englesko amenovanje aneksije austrije i češke...jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:pakt o nenapadanju... tako nešto su potpisali britanci i francuzi samo godinu dana prije, dok je njemačka ušla u austriju i češku...jasambrend wrote:marcellus wrote:ne vidim razloga zašto ne bi pozvali ruse
A Poljake je komadao tko ono zajedno? Uvježbavanje taktike napada Junckersima su gdje ono prije rata izvodili? Plus razmjena dobara i tehnologije naveliko do 1941...pakt su sklopili pod nazivom ugovor o nenapadanju i prijateljstvu, Molotov i Ribbentrop samo što nisu u krevetu završili( a možda i jesu)...po meni, veći saveznici im bili SSSR-ovci nego Talijani... druga stvar je što je ljubav naglo pukla...
Imali su i Rusi planove napada na njemačku, a i divizije na granici su im bile napadačke,a ne obrambene... Samo što jje Hitler prvi krenio...
mislis hitler zajebo prvi staljina u igri figamutava baštarda wrote:Ma daj.. Hitler koji je htio potamaniti Slavene i Staljin koji je htio obojati Evropu u crveno... To je bilo samo zatišje pred buru. Isto kao i godinu rranije englesko amenovanje aneksije austrije i češke...jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:pakt o nenapadanju... tako nešto su potpisali britanci i francuzi samo godinu dana prije, dok je njemačka ušla u austriju i češku...jasambrend wrote:marcellus wrote:ne vidim razloga zašto ne bi pozvali ruse
Imali su i Rusi planove napada na njemačku, a i divizije na granici su im bile napadačke,a ne obrambene... Samo što jje Hitler prvi krenio...
2015-09-08
hitlera su stvorili britanci i francuzi...hitler je reakcija na njihovo tesko zajebavanje njemacke nakon prvog svjetskog rata i ponizavanja..realno...za razliku recimo do austrije koja je prosla gotovo lišo naspram njemacke...
2015-09-08
vazno da mi planiramo deklaraciju
o " namerama " sa azijatskim vojnim blokom i " interesima " sa nato.
vrlo slozena pozicija
nadam se da je jasna tvorcima
o " namerama " sa azijatskim vojnim blokom i " interesima " sa nato.
vrlo slozena pozicija
nadam se da je jasna tvorcima
Guest- Guest
nemci su sami krivi
ko kad bi ja formirao
fc moja ulica protiv manchestera.
to su nemci kontra saveznika
po horizontali i vertikali
nemci nemaju zvaku
ne mogu da oforme kvalitetnu
koaliciju da bi pobedilu saveznije
nisu njihov nivo
dok su eng. I fran.plovili
morima i okeanima svabe su
krpili serpe :)
nas su nabijali na kolac.
ko kad bi ja formirao
nemci nemaju zvaku
nisu njihov nivo
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Ma daj.. Hitler koji je htio potamaniti Slavene i Staljin koji je htio obojati Evropu u crveno... To je bilo samo zatišje pred buru. Isto kao i godinu rranije englesko amenovanje aneksije austrije i češke...jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:pakt o nenapadanju... tako nešto su potpisali britanci i francuzi samo godinu dana prije, dok je njemačka ušla u austriju i češku...jasambrend wrote:marcellus wrote:ne vidim razloga zašto ne bi pozvali ruse
Zapravo je sve prštalo od velikih ljubavi tih godina, ali ajmo vječito glumiti da su bila samo dva suprostavljena bloka i crno-bijeli svijet...
darth_vader-
2014-04-17
a ne turci...pizzon wrote:nemci su sami krivi
ko kad bi ja formirao
nemci nemaju zvaku
nisu njihov nivo
2015-09-08
meni nije poznato da je neko
ponudio napredniju civilizaciju i ekonomiju od saveznika.
dok je to tako, svi ostali voljno,
razidjite se :)
ponudio napredniju civilizaciju i ekonomiju od saveznika.
dok je to tako, svi ostali voljno,
razidjite se :)
Last edited by pizzon on Wed 28 Aug - 11:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Lavrov: "Realna opasnost od trećeg svetskog rata"
» Najveći ekonomski pad od Drugog svetskog rata: Oporavak evrozone nesiguran
» Mobilisani svi pripadnici Nacionalne garde u Minesoti, neviđeno od Drugog svetskog rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» “Rata u Bosni ne bi bilo, da SAD nisu utjecale na Aliju”
» Najveći ekonomski pad od Drugog svetskog rata: Oporavak evrozone nesiguran
» Mobilisani svi pripadnici Nacionalne garde u Minesoti, neviđeno od Drugog svetskog rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» “Rata u Bosni ne bi bilo, da SAD nisu utjecale na Aliju”
Page 2 of 7