Što se točno dogodilo kod Rijeke?Susjed brani napadača na Srbina
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Što se točno dogodilo kod Rijeke?Susjed brani napadača na Srbina
Što mu je to trebalo...a sinekura
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Što mu je to trebalo...a sinekura
volim dok dođeš, od srca me nasmiješ ;)
Ovdje je duhovito i bez mog trolanjaNoor wrote:n_razbojnik wrote:Što mu je to trebalo...a sinekura
volim dok dođeš, od srca me nasmiješ ;)
2014-04-15
Od gužve u poslu nisam stiga proučavati događaje, za razliku od lupaca pečata koji dnevno otvaraju 100 tema o Bosni i srbiman_razbojnik wrote:Što mu je to trebalo...a sinekura
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Zabrinjava koliko pušiš index/Matija Babić proljeve, odfrendaj toAssadNaPodmornici wrote:Od gužve u poslu nisam stiga proučavati događaje, za razliku od lupaca pečata koji dnevno otvaraju 100 tema o Bosni i srbiman_razbojnik wrote:Što mu je to trebalo...a sinekura
2014-04-15
Ja kada nešto falim priznam, vi domoljubi i ekipa iz Bosne samo nastavite po starom i krivite druge , "mrze me jer sam domoljub I katolik"
Samo Bosna...i kušin stina
2014-04-15
Ili ona situacija kada je index tvrdio da propada nabavka f16 pa je bilo gutas govna sa indexa, napala me ekipa iz Bosne i lupaca pečata ja se čak i posipa pepelom, a ono na kraju yugoslovenski index bia u pravu a nitko od vas se nije ispričao
Mi izbosne smo za ekumenu pa stoga mir s tobom nihiliuse
2014-04-15
Noor wrote:susjedi pricaju da tamo živi 5 srpskih obitelji i nitko s nikim nema problema, osim dobrivoja...on ima problema sa svima
kad čak i "Glas Jugoslavije" objavi ovakav tekst...
http://novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Susjedi-iz-Mavri-tvrde-Nikome-ovdje-nije-problematicna-Arsiceva-nacionalnost-vec-njegovo-ponasanje
Hoće se ekipa koja tvrdi da je bilo jebavanja srpske keve ... posuti pepelom kad (i ako se) dokaže nešto posve suprotno? Tu mislim na prikrivene četnike, bivše "ustaškinje" i njima slične (uglavnom na ljude bez karaktera i stava)?
Guest- Guest
Iskra wrote:Hoće se ekipa koja tvrdi da je bilo jebavanja srpske keve ... posuti pepelom kad (i ako se) dokaže nešto posve suprotno? Tu mislim na prikrivene četnike, bivše "ustaškinje" i njima slične (uglavnom na ljude bez karaktera i stava)?
a nije da se više nešto skrivaju
"Hrvatska je mala zemlja i svatko svakoga poznaje stoga nije teško vrlo brzo saznati praktički sve o dionicima raznoraznih događaja. Optuženi Škalamera je, štono riječ, dobričina, izrazito blage naravi, pošten i čestit te je nevjerojatno da bi na ikoga nasrnuo, nekmoli zbog nacionalne pripadnosti. Zato, između ostaloga, ogranak navijačke skupine "Armada" priprema prosvjedni skup u znak podrške i potpore svomu prijatelju i članu Matku Škalameri.
Drugo, njih dvojica se nisu poznavali niti ikada sreli u životu, pa nije jasno odakle navodnom napadaču Škalameri saznanje da je Arsić po nacionalnosti Srbin u trenutku "napada", koje je, tvrde upućeni bilo tek za ovo podneblje uobičajeno prepucavanje jer je Arsić Škalameri automobilom zagradio prilaz.
Manje je, pak, poznato da je Dobrivoj Arsić kao polaznik JNA akademije imo je predmet psihološko ratovanje i specijalni rat te je vrlo upućen u operacije tipa "Labrador" ili "Opera" kakvima smo svjedočili početkom 90-ih godina. Također, valja obratiti pažnju i na novinara, odnosno novinarku koja je prva objavila članak o navodnom napadu u Novom listu – Slavicu Klevu.
Slavica Kleva krije svoje djevojačko prezime kao zmija noge; naime, ona je kći (također Srbina), Živorada "Žike" Pejovića, pukovnika bivše Kontraobavještajne službe (KOS) te zastavnika JNA koji je službovao u Rijeci. Nije slučajno da se Dobrivoje Arsić znao komu obratiti u Novome listu, 48 sati nakon navodnog napada."
Drugo, njih dvojica se nisu poznavali niti ikada sreli u životu, pa nije jasno odakle navodnom napadaču Škalameri saznanje da je Arsić po nacionalnosti Srbin u trenutku "napada", koje je, tvrde upućeni bilo tek za ovo podneblje uobičajeno prepucavanje jer je Arsić Škalameri automobilom zagradio prilaz.
Manje je, pak, poznato da je Dobrivoj Arsić kao polaznik JNA akademije imo je predmet psihološko ratovanje i specijalni rat te je vrlo upućen u operacije tipa "Labrador" ili "Opera" kakvima smo svjedočili početkom 90-ih godina. Također, valja obratiti pažnju i na novinara, odnosno novinarku koja je prva objavila članak o navodnom napadu u Novom listu – Slavicu Klevu.
Slavica Kleva krije svoje djevojačko prezime kao zmija noge; naime, ona je kći (također Srbina), Živorada "Žike" Pejovića, pukovnika bivše Kontraobavještajne službe (KOS) te zastavnika JNA koji je službovao u Rijeci. Nije slučajno da se Dobrivoje Arsić znao komu obratiti u Novome listu, 48 sati nakon navodnog napada."
stvar se eto polako odmotava...
ma marva prokleta
ma marva prokleta
n_razbojnik wrote:Mi izbosne smo za ekumenu pa stoga mir s tobom nihiliuse
Teško je to kolega, grez je taj vlaški svijet...nema ekumene ni dogovora samo lakat i zubi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dođe mi da se učlanim u stranku, dobijem sinekuru i dođem na godišnji yodi i pitam razglednicu za slat svojima ubosnu
2014-04-15
dok si ti bila mlada, nisi znala za jogurt. nije ga bilo u tamnici naroda.kaya wrote:Kada sam bila mala,u tamnici naroda sfrj došlo je do dječje svađe sa djecom milicajca đure, koju sam započela ja :). U to se kako to biva upetljao stariji brat pa i milicajac đuro na kraju koji je osim šamara bratu i jebo ustašku majku. Nakon toga je udaljen s dužnosti i degradiran :).
Sto hoću reči, ovaj hgss je sam to pretvorio u nacionalni sukob pa neka sada plati.
ali tvoj otac nije preprodavao stoku oko grobnika pa si ti u mraku završila školu.
2014-12-30
n_razbojnik wrote:Dođe mi da se učlanim u stranku, dobijem sinekuru i dođem na godišnji yodi i pitam razglednicu za slat svojima ubosnu
Ja sam mu nudio poslove. Ovi moji izbosne što su u hdz-u, zvali za posao u Sinju, tajnik u školi u Sinju ili domar u Kninu.
Pitam yodu neće.
Msm se e jebaji ga onda....najlakše je kmečat.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Marceluse, odi u kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
a zakaj bi bio domar kada kao skiper za 3 mjeseca zaradi kao domar u vukojebini.epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Dođe mi da se učlanim u stranku, dobijem sinekuru i dođem na godišnji yodi i pitam razglednicu za slat svojima ubosnu
Ja sam mu nudio poslove. Ovi moji izbosne što su u hdz-u, zvali za posao u Sinju, tajnik u školi u Sinju ili domar u Kninu.
Pitam yodu neće.
Msm se e jebaji ga onda....najlakše je kmečat.
u mojoj firmi može počet raditi od ponedjeljka. smještaj do 80€/dan i topli obrok 24€/dan osigurani. početna plaća 15€ brutto. plaćen odlazak u hrvatsku i povratak. kasnije ako se pokaže. službeni auto i plaćeni troškovi kilometraže.
2014-12-30
I veber nek ide u kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dobri susjed
» Susjed iz pakla
» Ivosevic zavrsio na hitnoj,susjed ga udario sakom
» Većina napadača su Sirijici
» Vojnik ubio napadača u Beču