Što se točno dogodilo kod Rijeke?Susjed brani napadača na Srbina
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Što se točno dogodilo kod Rijeke?Susjed brani napadača na Srbina
kaya wrote:Jedno i drugo, najozbiljnije. Šamar je bio takav da mu napukao bubnjić u uhu plus jebanje ustaške majke, a ovaj imao oko 11 godina. Istu večer je degradiran ili šutnut, ne sjećam se više.marcellus wrote:kaya wrote:Kada sam bila mala,u tamnici naroda sfrj došlo je do dječje svađe sa djecom milicajca đure, koju sam započela ja :). U to se kako to biva upetljao stariji brat pa i milicajac đuro na kraju koji je osim šamara bratu i jebo ustašku majku. Nakon toga je udaljen s dužnosti i degradiran :).
Sto hoću reči, ovaj hgss je sam to pretvorio u nacionalni sukob pa neka sada plati.
a da, ali zacijelo nije udaljen iz službe radi jebanja ustaške majke jer je to bila službena politika jebat hrvatima ustašku majku nego eventualno radi šamaranja djeteta koje je ušlo u sukob s njegovim djetetom
vjerojatno ovo s ozljedom djeteta, jer za jebanje ustaške majke hrvatima se onda dobivalo samo unaprijeđenje
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ma nije baš, ovisi sigurno i o slučaju. Čuj ako su privodili nekoga tko ih je pozdravljao sa spremni da . Ovo je iz prve ruke slučaj da se cijela đorđićeva upalila na ustašku majku klincu. Za šamar više manje, znaš da su oni mogli opaliti šamar samo tako, vaspitni.marcellus wrote:kaya wrote:Jedno i drugo, najozbiljnije. Šamar je bio takav da mu napukao bubnjić u uhu plus jebanje ustaške majke, a ovaj imao oko 11 godina. Istu večer je degradiran ili šutnut, ne sjećam se više.marcellus wrote:kaya wrote:Kada sam bila mala,u tamnici naroda sfrj došlo je do dječje svađe sa djecom milicajca đure, koju sam započela ja :). U to se kako to biva upetljao stariji brat pa i milicajac đuro na kraju koji je osim šamara bratu i jebo ustašku majku. Nakon toga je udaljen s dužnosti i degradiran :).
Sto hoću reči, ovaj hgss je sam to pretvorio u nacionalni sukob pa neka sada plati.
a da, ali zacijelo nije udaljen iz službe radi jebanja ustaške majke jer je to bila službena politika jebat hrvatima ustašku majku nego eventualno radi šamaranja djeteta koje je ušlo u sukob s njegovim djetetom
vjerojatno ovo s ozljedom djeteta, jer za jebanje ustaške majke hrvatima se onda dobivalo samo unaprijeđenje
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobrivoje se žešće sam sjebao. Igrao je na kartu ugroženisti a na kraju je ispalo da ga cila ulica ne može smisliti neovisno o nacionalnosti.
Sad neće moći iz stana izaći.
susjedi pricaju da tamo živi 5 srpskih obitelji i nitko s nikim nema problema, osim dobrivoja...on ima problema sa svima
Zato sto je Dobrivoje pravi srbin a ovo su pokatoličeni...čak se sumnja da su izbjegli genosid i 41. I 95.Noor wrote:susjedi pricaju da tamo živi 5 srpskih obitelji i nitko s nikim nema problema, osim dobrivoja...on ima problema sa svima
2014-04-15
problematican lik kojeg nitko ne voli.catabbath wrote:Dobrivoje se žešće sam sjebao. Igrao je na kartu ugroženisti a na kraju je ispalo da ga cila ulica ne može smisliti neovisno o nacionalnosti.
Nikakve veze koje je nacije.
n_razbojnik wrote:Zato sto je Dobrivoje pravi srbin a ovo su pokatoličeni...čak se sumnja da su izbjegli genosid i 41. I 95.Noor wrote:susjedi pricaju da tamo živi 5 srpskih obitelji i nitko s nikim nema problema, osim dobrivoja...on ima problema sa svima
http://novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Srpski-povratnik-koji-je-prijavio-Skalameru-i-sam-ima-prijavu-za-prijetnju-nozem-na-buvljaku?meta_refresh=true
Genosidne vastašinske insinuacije...covek pita da nareže prasence a oni 'vakoEroo wrote:http://novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Srpski-povratnik-koji-je-prijavio-Skalameru-i-sam-ima-prijavu-za-prijetnju-nozem-na-buvljaku?meta_refresh=true
2014-04-15
...a i lažeš i namještaš samo ako si siguran da te se ne snima, jer danas se snima svekaya wrote:Gle, prijetiš se uvijek manje više bez kamera i na samo, znači postoji samo samo iskaz oštečenog. Ako postoji još koji svjedok on može to potvrditi ili ne. I ne možeš pustiti da netko utječe na svjedoke jer je nevin dok nije osuđen. Osumnjičen je.Noor wrote:najlakše je nekoga strpati iza rešetaka samo na osnovu nekakve, vrlo često, lažne prijave.
istražni zatvor se određuje kao najteža mjera koja se može odrediti okrivljeniku u istražnom postupku i riječ je o najotegotnijoj mjeri osiguranja prisutnosti okrivljenika. posebno je osjetljiv, jer se određuje prije pravomoćnog utvrđenja nečije krivnje, što je protivno presumpciji okrivljenikove nedužnosti
a, stari čedo se izgleda zajebao, inače ne bi svjedok obrane na saslušanje donio snimku kojom bi osumnjičenog još jače kompromitirao :)
Sad bi i Pupovca trebalo priupitat za junačko zdravlje.
Najmanje što očekujem je da se makne iz Sabora.
Najmanje što očekujem je da se makne iz Sabora.
Last edited by Eroo on 27/8/2019, 20:55; edited 1 time in total
e, ako taj ne naleti na nešto kiselije od limuna...ne znam tko ceEroo wrote:Sad bi i Pupovca trebalo priupitat za junačko zdravlje.
a starom četničkom govnetu je naaajbolje da odjebe u srbiju, jer ako je lagao, crno mu se piše :)
Last edited by Noor on 27/8/2019, 20:58; edited 1 time in total
Znači nije ga napao jer je srbin nego radi parkinga. A izgleda da i nije bilo niti napada nego verbalne svađe. A glavno da su momka naši čardak panduri i čardak pravosuđe odmah bacili u tamnicu. Treba jebati mater RH pravosuđu i pandurima.
Usput jastreb, epikur, suljo i picousti na aparatima
Valjda Bernardić, izjave su mu bile skoro u dlaku iste.Noor wrote:e, ako taj ne naleti na nešto kiselije od limuna...ne znam tko ceEroo wrote:Sad bi i Pupovca trebalo priupitat za junačko zdravlje.
ne kužim te istupe prije nego se istraga završi, jer od silne zelje da budu pametni, ispadnu glupi do bola
U Sloveniji takvi idu na opći ignor okoline. Nema gore kazne...Noor wrote:e, ako taj ne naleti na nešto kiselije od limuna...ne znam tko ceEroo wrote:Sad bi i Pupovca trebalo priupitat za junačko zdravlje.
a starom četničkom govnetu je naaajbolje da odjebe u srbiju, jer ako je lagao, crno mu se piše :)
Precjednica je ispravno odreagirala: - Izjavu o slučaju ću dati kad stigne izvještaj od polcije.Noor wrote:ne kužim te istupe prije nego se istraga završi, jer od silne zelje da budu pametni, ispadnu glupi do bola
Sr,ećom pa ti nisi nasjeo i pritom ga nazvao uhljebomAssadNaPodmornici wrote:Znači nije ga napao jer je srbin nego radi parkinga. A izgleda da i nije bilo niti napada nego verbalne svađe. A glavno da su momka naši čardak panduri i čardak pravosuđe odmah bacili u tamnicu. Treba jebati mater RH pravosuđu i pandurima.
picousti jastreb i epi ce doduse uvijek biti na liniji, i kad Srbu zatvore, ustvari neće, jer ekumena jebiga
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Sr,ećom pa ti nisi nasjeo i pritom ga nazvao uhljebomAssadNaPodmornici wrote:Znači nije ga napao jer je srbin nego radi parkinga. A izgleda da i nije bilo niti napada nego verbalne svađe. A glavno da su momka naši čardak panduri i čardak pravosuđe odmah bacili u tamnicu. Treba jebati mater RH pravosuđu i pandurima.
picousti jastreb i epi ce doduse uvijek biti na liniji, i kad Srbu zatvore, ustvari neće, jer ekumena jebiga
a pečat, a domoljubni roštilj, klima, internet..ehej :)
AssadNaPodmornici wrote:Bio uhljeb lupao pečate i trošio tuđe pare i opet napravio sranje. Iduće sezone nema više lupanja pečata uz kavu, klimu i Internet surfanje, bude okretao meso na roštilju kod nekog I2b domoljuba u Dalmaciji, bude pišao krv i ronio suze za 6000 kn 12h dnevno 4mjeseca sezonu. Što mu je to trebalo
Što mu je to trebalo...a sinekura
2014-04-15
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dobri susjed
» Susjed iz pakla
» Ivosevic zavrsio na hitnoj,susjed ga udario sakom
» Većina napadača su Sirijici
» Vojnik ubio napadača u Beču
» Susjed iz pakla
» Ivosevic zavrsio na hitnoj,susjed ga udario sakom